1 Defalık Alabiliriz..
Ben İlk Diye Sen Son Diye Heyy Yavrum Hey..
Masraf Masraf..
Canımız Sağolsun..
evet haklısın. para harcamaya bahane arıyoz.
bence kocamız sagolsun.benim cep boş
bilmezmiyim orayı.en sık alışveriş yaptıgım yerdir.sebamed 500 ml şampuan filan cok uygun.biberonlarda aynı şekilde.
kızımın bakım ürünlerinide oradan almıştım.şimdide alıcam.bu hafta hallederim sanırım.
süper senden bunu duymak güzel oldu çünkü alışveriş yapan birinden referans almak istiyordum bende
tskler cnm :) bende alırım bu hafta hepsini o zaman..
cnm ben bi cok ürün aldım bu siteden hepside sorunsuz geldi.ben memnunum inş sende memnun kalırsın
amiiinnn şekerimsenin bebişin ismi ney
evlilik yıldönümü deyince biizm 26 eylüldeydi :)))
eşim eve gelince kapıda bugun ne günü dedim ,sevinçle;(balık sevmediği için kendisi;bugun balık günü aşkım dedim ;gayet sevimli söyledimki yesin ,beğenmemezelik etmesin diye..
kendiside çiçek ve hediyesini gösterdi ;hayır bugun yıldönümümüz dedi ;ben şokkkk ;böyle bi eşşeklik ettim ;adama evlilk yıldönümümüzde balık yedirdim hemde hamsiiii:)))))ne romantiğimmmmmmmmmm
Ayyy bayıldım bunlara ben canım ya..... Bunların yapımı çok kolay. Hazır keçeden yapılmış ve Eminönünde, bırakın orayı da kırtasiyelerde bile satılıyor. Fiyatları da oldukça uygun. Ben kendime yapıcam bunlardan. Gerçekten çok güzelmişş
Merhaba Hamişler,
Malum Zaman Azaldı..
Cumartesi Günü Bebeğim İçin Alışverişe Çıktık..
Hastane Çıkışı v.s. Aldık Herşeyini..
Ne Kadar Zevkliymiş Bebek Alışverişi..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..
Aldıklarımdan Bir Kaçı Nette Resimlerini Bulduklarım..
Eki Görüntüle 521833
Eki Görüntüle 521834
Eki Görüntüle 521835
Bir de Bebek Odamı Ekleyeyim Sizlere..
Eki Görüntüle 521836
Benim Odam Böyle Kırmızı Olmayacak..
Sarı ve Turuncu Ağırlıklı Düşünüyorum..
Duvarlarım Beyaz..
Oda Renklendirmesini Halı, Oyuncak, Perde, Nevresim v.s. Düşünüyorum..
bende yle duydum canim esim ruzgari hic begenmedi mete kagan daha agirmis ben onuda begendigim icin ariza cikarmadim:)teşekkür ederim tatlımbabası öyle istedi ismini oğluşumuzun çocukken mahallede bi abi varmış çok yakışıklıymış adı kıvanç u da hep oğlum olursa adını kıvanç koyucam diyomuş..senin oğlunun adı da çok güzelmiş maşallah ama rüzgar isimli çocuklar çok yaramaz oluyor haberin olsun
iclerinde melih en iyisi ethem ve vakur bana cok uzak geldi canim. esininde icine sinsin, biraz daha dusunun.benim de beğendiğim isimler var ama eşim hiçbiini okeylemedi , sizlerle paylaşayım , size fikir olsun .
Vakur ; ağırbaşlı , ahlaklı demek
melih ; sevimli , şirin demek
ethem ;
ya bayildim canim cok guzel ciciler Allah guzel gazsiz bol sutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin :)Merhaba Hamişler,
Malum Zaman Azaldı..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..
Eki Görüntüle 521833
Eki Görüntüle 521834
Eki Görüntüle 521835
Eki Görüntüle 521836
Duvarlarım Beyaz..
burda hastanelerde gecelik veriyorlar. o yuzden ben ev icin birkac emzirme tshirtu alicamAyyy Heyecanlanıyor İnsan Yahu..
Ben Daha Lohusa Geceliği Almadım..
Emzirme Sütyeni Almadım..
O Kadar Eksiğim Var ki ?
Hastane Çantamı Hazırlayayım Diyorum Ne Olur Ne Olmaz.. :18:
cok guzel canim bende kizimda buna benzer birsey almistim ama sanirim o daha kalindi pelus kadar kalin ama tuylu degildiEki Görüntüle 521841
oldu mu acaba ;buna benziyor modeli
ben gittim iki tane aldim hatta memisler buyudu biraz diye arada takiyorum birini guzel becermisim almisim pamukluemzirme sütyeninden ziyade kışın bebiş doğacağı için atletide alsanız iyi olur gibime geliyor 3 tane sütyen alacağınıza 2 tane alıp bi tanede kaç tane alıyorsanız atlette alırsanız daha i olurr,ben atlet aldım ,ilk etapta o kullanışlı olur diye düşündümmm,kışın olacağı için atlet normalde hiç giymem ama kışın bebek için giyeceğim ;sütyenin üstünde atlet olcağı içinnn normalde daha kullanışlı olur
hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.
günaydın kızlar
grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim
kanda pihti bebegin gelisim geriliginemi sebep olur? yani senin kaybettigin gebeliginde gelisim geriligi olmusmuydu?
ben test yaptiramadim bu konu hep aklimda. birde bende boyle sorun olsa kizimdada olurdu dimi?
son kaybima dollenme bozuklugu olabilir deyip gectiler ama kalp atislari hep gucsuzdu insanin aklina gelmiyor degil
acaba bende o ara ignelerden kullansam belki devam ederdi
Merhaba Hamişler,
Malum Zaman Azaldı..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..
Eki Görüntüle 521833
Eki Görüntüle 521834
Eki Görüntüle 521835
Eki Görüntüle 521836
Duvarlarım Beyaz..
ya tontirik supersin :) dun aksam bende tac dusundum sekerlerde ayni model olsun diye ve senin resmi gorunce
budur dedim. bende metenin annesi yapicam kendime:) evdeki keceler yetmeyecek bu gidisle:))
kizlar bu sampuan isini ne yapicaksiniz. ben kizima nukun sampuanini ve cilt sabununu kullaniyorum
ama bebis daha hassas olur ilk 6 ay farkli birsey kullanayim diyorum.
bubchen ve mustelayi oneriyorlar ama ne dusunuyorsunuz. birde mustelanin pisik kremi varmis o nasildir acaba ben hametan kullaniyordum kizimda gerci bizim pisik sorunumuz olmadi.
Eki Görüntüle 521932 Eki Görüntüle 521933
Eki Görüntüle 521934 Eki Görüntüle 521935
bunlarda benim yapmayi dusunduklerim:))
günaydın kızlar
grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim
Gğnaydın arkadaşlar nasılsınıız . bebeişlere kıyafetlerde alınmış odalar yavaş yavaş tamamlanmış maşallah maşallah. geçmişi çok okuyamadım rüzgar hızında ilerlemişsiniz. bizde biraz alışveriş yaptık. tırnak makası termometre aldıklarımız arasında banyo suyu içinde sarı ördek ama altı termometre bişi bulduk çok sevindik alırken. 0-6 aylık arası kıyafetlerini tamamladık. sıra geldi hastane grubunu hazırlamaya. bakalım babayı zor ikna ediyorum şimdiye kadar oğluna sadece 3 tane tenis topu aldı. diğerlerini ben aldım. bizimde malesef böyle bir sorunumuz var. yatak konusunda ise mothercareden ahşap bir yatak beğendik. sallanalardan ama sadece 6 ay kullanabilir o yatağı. ondan sonrasında oda takımına karar vericez.
Günaydın arkadaşlar,
sağlıklı mutlu günler, ne güzel ya bebek ihtiyaçları karşılanmaya başlanmış, ben daha hiç birşeye başlamadım, inşallah hepimizde sağlıklı mutlu günlerde kullanırız. Arkadşlar size tecrübeli anne olarak önerim, alınması gerekenler arasına bebek için sıcak su termosunuda eklebilirsiniz, kesinlikle çok işe yarıyor, bebeklerimiz kış bebeği olacak, üşütmemesi hemde gaz sorunu için,bir yakınımın tavsiyesiyle kızımda kullandım çok faydasını gördüm, gaz gerçekten bebeklerde sorun olabiliyor, bebeğin ayaklarının altında kullanmak gerekiyor, çevremde de kullananlar var, bana dua edersiniz
yaa bız de kırk cıkınca evde mevlüt yapılır gecelıkle lohusa dolaşmaz ortada
bunu da ılk kk da duydum :)
yaa bız de kırk cıkınca evde mevlüt yapılır gecelıkle lohusa dolaşmaz ortada
bunu da ılk kk da duydum :)
Bizdede mevlüt yapilir gecelikle dolasmak biraz bana abes geliyo ama adetler var kmi yerde :)
arnavutlarda var genelde bir arnavur arkadasin lohusa mevlütünün resimlerinde görmüstüm gecelik sabahlikli gezmis mevlütte :)
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?