2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

süper senden bunu duymak güzel oldu çünkü alışveriş yapan birinden referans almak istiyordum bende
tskler cnm :) bende alırım bu hafta hepsini o zaman..

kiz varya cokk güldüm allahta seni güldürsün yerim seni ya..ay canim kocanda yazik valla adama ne yapsan az artik olsun kizz balik yesin gönüller bir olsun hamileligine versin esinde artik öpt seni üzülme canim olur bazen böyle seyler hep erkekler unutcak degiller yaa..

lohusalık pijamalardan bahsedince aklıma geldi.bide lohusa tacı cıkmış. kafada nasıl durur bilmem.
Ayyy bayıldım bunlara ben canım ya..... Bunların yapımı çok kolay. Hazır keçeden yapılmış ve Eminönünde, bırakın orayı da kırtasiyelerde bile satılıyor. Fiyatları da oldukça uygun. Ben kendime yapıcam bunlardan. Gerçekten çok güzelmişş

allahim tümmmm aldiklarini güle güle saglikla sihatle kullanmayi nasip etsin canim benim hepsi cokk güzellerr...

kizlar bu sabah icim kipir kipir :))
bir heyecanda basti simdi resimleri gordukce. Allaha sukurler olsun bunlari bize yasattigi icin.
dun bebek sekeri yapmaya karar vermistim ve internette baktim keceden yapilmis cok sirin seyler var
ben denizci temali yapmak isiyorum cok sevimli seyler buldum umarim becerebilirim.
kapi susu bebek sekeri birde bebek sepeyi sonra o sepeti alt degisim sepetligine tergi ettiricem resimleri yuklicem simdi

bende yle duydum canim esim ruzgari hic begenmedi mete kagan daha agirmis ben onuda begendigim icin ariza cikarmadim:)
benim de beğendiğim isimler var ama eşim hiçbiini okeylemedi , sizlerle paylaşayım , size fikir olsun .
Vakur ; ağırbaşlı , ahlaklı demek
melih ; sevimli , şirin demek
ethem ;
iclerinde melih en iyisi ethem ve vakur bana cok uzak geldi canim. esininde icine sinsin, biraz daha dusunun.
ya bayildim canim cok guzel ciciler Allah guzel gazsiz bol sutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin :)
Ayyy Heyecanlanıyor İnsan Yahu..
Ben Daha Lohusa Geceliği Almadım..
Emzirme Sütyeni Almadım..
O Kadar Eksiğim Var ki ?
Hastane Çantamı Hazırlayayım Diyorum Ne Olur Ne Olmaz.. :18:
burda hastanelerde gecelik veriyorlar. o yuzden ben ev icin birkac emzirme tshirtu alicam
birde pijama yeterli olur zaten yaban elleri anca bu kadar.

Eki Görüntüle 521841
oldu mu acaba ;buna benziyor modeli
cok guzel canim bende kizimda buna benzer birsey almistim ama sanirim o daha kalindi pelus kadar kalin ama tuylu degildi
zaten o tuy yuzunden pelusu onermiyorlar.
cok kulanisl oluyordu simdi de kundak siparis edicem gelince resmini koyarim:)
ben gittim iki tane aldim hatta memisler buyudu biraz diye arada takiyorum birini guzel becermisim almisim pamuklu
digeri bir degisik ya pamuklu diye aldim ama boyle yakiyor takinca snairim naylon karisimi var icinde neyse artik
ama su atlet olayi bana mantikli geldi evde kolaylik olur gercekten. ic camasirida lazim
aslinda netten buldum cok guzel seyler ama esim arkadasina siparis ettiriyor benim sectiklerimi ve maalesef o tur seyler biraz mahrem
oluyor yazamadim onlari listeye disardan bulmaya calisicam
lohusalık pijamalardan bahsedince aklıma geldi.bide lohusa tacı cıkmış. kafada nasıl durur bilmem.

ya tontirik supersin :) dun aksam bende tac dusundum sekerlerde ayni model olsun diye ve senin resmi gorunce
budur dedim. bende metenin annesi yapicam kendime:) evdeki keceler yetmeyecek bu gidisle:))

kizlar bu sampuan isini ne yapicaksiniz. ben kizima nukun sampuanini ve cilt sabununu kullaniyorum
ama bebis daha hassas olur ilk 6 ay farkli birsey kullanayim diyorum.
bubchen ve mustelayi oneriyorlar ama ne dusunuyorsunuz. birde mustelanin pisik kremi varmis o nasildir acaba ben hametan kullaniyordum kizimda gerci bizim pisik sorunumuz olmadi.

bunlarda benim yapmayi dusunduklerim:))

günaydın kızlar

grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim

Günaydın arkadaşlar,

sağlıklı mutlu günler, ne güzel ya bebek ihtiyaçları karşılanmaya başlanmış, ben daha hiç birşeye başlamadım, inşallah hepimizde sağlıklı mutlu günlerde kullanırız. Arkadşlar size tecrübeli anne olarak önerim, alınması gerekenler arasına bebek için sıcak su termosunuda eklebilirsiniz, kesinlikle çok işe yarıyor, bebeklerimiz kış bebeği olacak, üşütmemesi hemde gaz sorunu için,bir yakınımın tavsiyesiyle kızımda kullandım çok faydasını gördüm, gaz gerçekten bebeklerde sorun olabiliyor, bebeğin ayaklarının altında kullanmak gerekiyor, çevremde de kullananlar var, bana dua edersiniz

hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.

yaa bız de kırk cıkınca evde mevlüt yapılır gecelıkle lohusa dolaşmaz ortada

bunu da ılk kk da duydum :)

günaydın kızlar

grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim

günaydın canım gecmıs olsun serınledi havalarr dikkat etmek lazım canım

canım pıhtılaşma ancak ilk zamanalrda bebekte gerılık yapiyo o da sundan dolayı bebegın daha sorna da cok kana ıhtıyacı
oluyo ama tutunurken daha cok kan akısına ıhtıyacı oluyo vücut anıden değişiyo ve bir pıhtılaşma sorunu varsa
ilk zamanlar gelişme gerılıgı oluyo ben kaybettıgım bebegımın kalp atısını gordugumuzde nerdeyse 9. haftaya gırmıstık
keseyı bile çok gec gorduk meger beslenemıyormus yavrum...sonradan buyudukçe aradakı farkı kapattı kaybettıgımde
hiçbir gelişme geriliği yoktu doktorum ani bir pıhtılaşma sonucu kaybettıgımızı söyledi...kalp atısı da güçlüydü
hareketleride sertti hiç durmazdı hatta farklı dr lara gıderdım kontrol için hepsi maşallahı var hiiiç korkma derdi
yani ama kısmet oldu....gelişme gerılıgının kalp atım gucunun zayıflamasının çok baska sebepleri var benımkılerın
genelde anı pıhtılaşam sonucu kalpleri durdu kalpte sorun olmadıgını bılıyrouz cunku otopsi yapıldı kalbi ve tüm organalrı
çok sağlıklıymış..vücudunda az gelısmsı veya sağlıksız die ifade edılcek bi durum yokmuş patolojıde zaten çok ayrıntı
olmuyo kucuk olanalr ıcın bişi diemıcem kromozom anomalisi yaptırdık kromozom anomalisi yok yani sonuc zaten
pıhtılaşma çıktı diğerleri de negatif çıktı....olsa diğer bebegımde olurdu durumu şöyle yok dr dio kı gebelıkten gebelıge
vücut yorulur eskısı gibi olmaz onda olmamıstı bunda oldu die bişi yok dio yani canım...ama ayrıntılıya girdin ayrıntılıda
rutin olrk kordon kan akış bebegın kalbindekı kan akışı hepsi kontrol edılıo tıkanma olsa görürlerdi için rahat olsun..

hayrılı olsun canım güzel günlerde kullanın ınsallah yavrunlaa :)

Son düzenleme:
Gğnaydın arkadaşlar nasılsınıız . bebeişlere kıyafetlerde alınmış odalar yavaş yavaş tamamlanmış maşallah maşallah. geçmişi çok okuyamadım rüzgar hızında ilerlemişsiniz. bizde biraz alışveriş yaptık. tırnak makası termometre aldıklarımız arasında banyo suyu içinde sarı ördek ama altı termometre bişi bulduk çok sevindik alırken. 0-6 aylık arası kıyafetlerini tamamladık. sıra geldi hastane grubunu hazırlamaya. bakalım babayı zor ikna ediyorum şimdiye kadar oğluna sadece 3 tane tenis topu aldı. diğerlerini ben aldım. bizimde malesef böyle bir sorunumuz var. yatak konusunda ise mothercareden ahşap bir yatak beğendik. sallanalardan ama sadece 6 ay kullanabilir o yatağı. ondan sonrasında oda takımına karar vericez.

hepside cok güzel yapabilirsenn ay ben cok beceriksizim böyle şeyelrde.herkeside kendim gibi sanıyom ama yaparsın sen güveniyom sana :)
cnm bakım ürünleri konusunda fikrimi daha önce yazmıştım.sebamed şampuandan başka bişi almayı düşünmüyorum.
pişik kremi olarak hematen ,trosd ve bebanthene devamm

günaydın kızlar

canım çok geçmiş olsun, doktorundan ilaç iste ve çok dinlen. ıhlamur ve limon da işe yarıyor.

benim eşim de öyle merak etme :) herşeyi ben aldım, o benimle ya geliyor ya gelmiyor :) erkekler böyle maalesef,kucaklarına almadan babalığı anlayamıyorlar.

evet sıcak su torbası cok önemli. bende cok gazı oldugunda kıyafetinin üstünden karnına koyardım.

yaa bız de kırk cıkınca evde mevlüt yapılır gecelıkle lohusa dolaşmaz ortada

bunu da ılk kk da duydum :)

cnm bende ilk kez burda duydum ve cok tuhafıma gitmişti:)
acaba benmi bilmiyom diye anneme sordum oda güldü öle şeymi olurmuş diye
her yörenin adeti farklı oluyor ,ama iyiki bizde böle bi adet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…