gozun aydin canim:) masallah bebisine kilosuda iyi1-2 gramlardan kilolara gectik :) mucize gercekten
ins bronsitide atlatirsin bol dinlen yeme icmene dikkat et canim Allah sifa versin.
bende bi girissem dolaplara super olucak aslinda birazda erteliyorum doguma yakin olsun diye.
baskainin yaptigi temizlik benimde icime sinmiyor ama dogum sonrasi yapacak birsey yok. esime yaptiricam yada kadin alicam
gerci burda temizlik anlayisi bizden cok farkli esime yaptirsam daha temiz olabilir.:)
kanda pihti bebegin gelisim geriliginemi sebep olur? yani senin kaybettigin gebeliginde gelisim geriligi olmusmuydu?
ben test yaptiramadim bu konu hep aklimda. birde bende boyle sorun olsa kizimdada olurdu dimi?
son kaybima dollenme bozuklugu olabilir deyip gectiler ama kalp atislari hep gucsuzdu insanin aklina gelmiyor degil
acaba bende o ara ignelerden kullansam belki devam ederdi
oglunun ismi cok guzel aklima behlul geldi:)
kizlar valla super isimler buluyorsunuz :) bende ruzgarda kaldim ama Mete kagan olucak. isim secmek cok zor
sagol canim. :)
kizlar benide heves ettirdiniz ya bende bebek sekeri yapmaya karar verdim ama hastaneye gelenlere dagitmak icin:)oyle 3-5 tane:)
hevesimi alayim bari mevlutte ne hazir yaptiririm:)
selam kızlar herkesın keyfi yerinde inşallah.bugün tetanoz aşımızı olduk.dün de oğluma uzuuun bakınmalar sonrası kanz'dan travel sıstem bebek arabası aldık.gri-yeşil.1000 tlden 750 ye düşmüştü .bana yıne de pahalı geldı ama eşim marka delisi oldugu ıcın aldık.inşallah boool güneşli sağlık dolu günlerde kullanırız:)hadi gel odasını da alalım dedı yok dedım daha kurban alıcaz o bayramdan sonraya kalsın.bide bişi arastırıyorum ya ana kucagında gece bebek uyutulurmu.bıraz yumusak bı zemın kemık sistemını bozarmı acaba?oda yapacagımız ıcın koca bır beşik daha ıstemıyorum.3-4 aylık olana kadar ana kucagında yatsın dedım eşimde büyüyünce küfür edicek bıze benı onda nıye yatırdınız dıye:)kayınvalıdem de ayy torunumu yerde mı yatırcan dedı ha dedım betonda yatırcam sankı senın torunun benım cocugum degıl.valla tek cocuk tek torun doğunca paylaşamayıp çükünü koparırsak hiçç şaşırmıcam:)
çok sevindim ,adaş olacaklar :) benimde eşim istedi ben zaten bulamamıştım,beğendim bunu da kırmadım,zati anlaşma yapmıştık kız olursa ben bulacaktım erkek olusa o :)Arya çok sevindim. Bugün aklımdaydın hep. Nasıl akıntıymış o öyle. Hala anlamadım. Neyseki su değilmiş.Bebeğine de çok sevindim. Tosuncuk olmuş, maşallahhAy canım bebişlerimizin ismi aynı. Bizim önce Furkan Emin'di. Sonra değiştirdik. Eşim çok Poyraz istedi. Poyraz Emin oldu. İsimleriyle yaşasınlar inşallah
saol canım beğenmene sevindim..gozun aydin canim:) masallah bebisine kilosuda iyi1-2 gramlardan kilolara gectik :) mucize gercekten ins bronsitide atlatirsin bol dinlen yeme icmene dikkat et canim Allah sifa versin.bende bi girissem dolaplara super olucak aslinda birazda erteliyorum doguma yakin olsun diye.baskainin yaptigi temizlik benimde icime sinmiyor ama dogum sonrasi yapacak birsey yok. esime yaptiricam yada kadin alicam gerci burda temizlik anlayisi bizden cok farkli esime yaptirsam daha temiz olabilir.:)kanda pihti bebegin gelisim geriliginemi sebep olur? yani senin kaybettigin gebeliginde gelisim geriligi olmusmuydu?ben test yaptiramadim bu konu hep aklimda. birde bende boyle sorun olsa kizimdada olurdu dimi?son kaybima dollenme bozuklugu olabilir deyip gectiler ama kalp atislari hep gucsuzdu insanin aklina gelmiyor degilacaba bende o ara ignelerden kullansam belki devam ederdioglunun ismi cok guzel aklima behlul geldi:) kizlar valla super isimler buluyorsunuz :) bende ruzgarda kaldim ama Mete kagan olucak. isim secmek cok zor sagol canim. :) kizlar benide heves ettirdiniz ya bende bebek sekeri yapmaya karar verdim ama hastaneye gelenlere dagitmak icin:)oyle 3-5 tane:)hevesimi alayim bari mevlutte ne hazir yaptiririm:)
güle güle kullanın ..aslıcım bızım aldığımız bu.bak temmuzda daha ucuzmuş:)katlanınca sıgıyor arabaya.daha önemlısı bazı arabalar oturma yerını cıkarmadan katlayamıyorsun bunu herseyıyle katlıyorsun .eşim neo concord dıye tuturdu 2000 tl:)onu almasın dıye hemen bunu aldım:)süresiz garantiliymiş o da hoşuma gıttı.Eki Görüntüle 521695
ben geçen doktora gıttıgımde doğum katına çıktımher kapıda bebk süsüleri asılıydı am baktım aynılar..demekki hastane asmışo yuzden oyle bişi almayım da evdekı odasına ismini vb yazan bişi asıyım diyorum...heheh demek ki herkes aynı vakitlerde aynı şeylere bakıyor. Bu ara ben de hep şekerlere sepetlere falan bakıyorum. Hem farklı hem ucuz bişi olsun istiyorum. GErçi ben de Allahtan başka bir şey çıkmazsa normal doğum istiyorum. O zaman da zaten ne zaman olacak ne kadar yatıcam gelen giden olabilecek mi onu düşünüyorum şeker için. Şeker ağaçlarına ben de bayılıyorum ama sonrası düşününce gereksiz fazlalık gibi geliyor. O yüzden kapı süsü falan da almayı düşünmüyorum. Bizim oğlanın odası olmayacağı için sonradan kendi kapısına da takamıycam. Kendi odamın kapısında da komik geliyor bana :)) Aslında hastane oda süslemeleri çok hoşuma gidiyor ama sonrasında kullanmayacağım için almıycam. ( heheh bu arada aklıma geldi bizim bir akrabamız kanaviçeli falan nevresim takımı sermişti)Biz eltiminkinde hastanede dağıtmak için 25, mevlütte dağıtmak için de 50 adet almıştık şekerleri. Hastanede dağıtmak için çubuk şekerler de hoşunma gidiyor. Offf karar vermek çok zor olacak. Bir eminönüne giidp fiyat araştırması yapmak lazım yoksa buralarda da çok var şekerci, değmezse şayet burda yaptırırım. Bi yandan da kendim yapmak istiyorum. Ayyyy kararsızım anlıycanızz :))))
alerjisi olanlar ille yiyecekten sanmayın!!arkadaşımında oldu 4.ayından 9.aya kadar,kaşımaktan kanatıyordusonra kanında bır madde buldularSEBEP:bebk safrakesesinin üstüne yerleşmiş..safra kesesinden çıkan bır madde kana karışmış ve kan damarda dolaştıkça alerji kesilmez dediler...doğum yapana kadar çok zorlandı... doktora kesin gitikeayı düşündüm ama içime sinmedi kararsız kaldım .. dolap baktım onlarda rafsızzee ben seçecekmişim içine eklenecekmiş raf vbbb... bide demonte olunca vazgeçtim,çunku demonte vestıyer aldık öldük yapana kadar...ama fiyat dersen evet ıkea uygun...ben belısten inci veya doğayı alcam
saol canım..slm canim gecmis olsun aman dikkat et öpt seni..
geçmiş olsunay bende sabah düştüm,okula gıdıyordum kaldırımda servıs bekleyen ler çok kalbalıktı yoldada biçok araba..kaldırımın kenarından geçiyim derken ayağım kaydı ve hoopp..iki dizimin üstune...çok acııd ama neyse bişi yok yurudum, dizimin acısı geçtı ama bu sefer gozlerim doldu ogluma bişi olsa naparım diye...karnıma hiç bişey değmedi ama yıne de ya bişi olsa naparım diye diye akşam ettım,hala düşünürken kötü oluyorum.Allah kımseyı ayırmasın bebkelrindenbir de evden çıktım gece dua edip yattım kot ruya gormedim diye düşünüyorum hemde dua okmaya devam ediyordum,sanırım okudugum dua sayesınde ufak atlattım bu düşmeyii...
slm arkadaslar bebis isimleriniz hayirli olsun insallahhh isimleriyle yasasinlar allahim uzun ömürler versin bahtlari güzel olsun.....aminnn..
kızlar ya doktordan geldim şimdi doktor clexanı kesecez aspirine başlayacaksın dedi moralim bozuldu ya daha 5.5 haftalıkmışız gelişimide 1 hafta geriden gidiyor dedi sizin doktorlar ne diyor clexaan hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
evet cnm bizde bunu beğendik eşim siyahı olsun dedi bizde bundan alıcaz,aslında maxi cosininkiler de çok kaliteli ama pahalı.neo concord'ı ilk defa duydum tatlım.aslıcım bızım aldığımız bu.bak temmuzda daha ucuzmuş:)katlanınca sıgıyor arabaya.daha önemlısı bazı arabalar oturma yerını cıkarmadan katlayamıyorsun bunu herseyıyle katlıyorsun .eşim neo concord dıye tuturdu 2000 tl:)onu almasın dıye hemen bunu aldım:)süresiz garantiliymiş o da hoşuma gıttı.Eki Görüntüle 521695
ay bende sabah düştüm,okula gıdıyordum kaldırımda servıs bekleyen ler çok kalbalıktı yoldada biçok araba..kaldırımın kenarından geçiyim derken ayağım kaydı ve hoopp..iki dizimin üstune...çok acııd ama neyse bişi yok yurudum, dizimin acısı geçtı ama bu sefer gozlerim doldu ogluma bişi olsa naparım diye...karnıma hiç bişey değmedi ama yıne de ya bişi olsa naparım diye diye akşam ettım,hala düşünürken kötü oluyorum.Allah kımseyı ayırmasın bebkelrinden
bir de evden çıktım gece dua edip yattım kot ruya gormedim diye düşünüyorum hemde dua okmaya devam ediyordum,sanırım okudugum dua sayesınde ufak atlattım bu düşmeyii...
cnm park yatagın en ölcüsüne dikkat et alırken.kapının genişliginden büyük olmasın.
bende senin gibi düşünmüştüm
odadan odaya taşırıp diyeama eni dar olanlar bana ufak geldi mecburen 75 cm enindekileri tercih ettim.
bizim kapıların enide 75 cm ve sürterek zor geciyor.yan egip geciriyorduk eşimle
ay bende sabah düştüm,okula gıdıyordum kaldırımda servıs bekleyen ler çok kalbalıktı yoldada biçok araba..kaldırımın kenarından geçiyim derken ayağım kaydı ve hoopp..iki dizimin üstune...çok acııd ama neyse bişi yok yurudum, dizimin acısı geçtı ama bu sefer gozlerim doldu ogluma bişi olsa naparım diye...karnıma hiç bişey değmedi ama yıne de ya bişi olsa naparım diye diye akşam ettım,hala düşünürken kötü oluyorum.Allah kımseyı ayırmasın bebkelrinden
bir de evden çıktım gece dua edip yattım kot ruya gormedim diye düşünüyorum hemde dua okmaya devam ediyordum,sanırım okudugum dua sayesınde ufak atlattım bu düşmeyii...
kızlar burda disneyin hastane çıkışını aldım demiştim geçen hafta,umarım benim aklıma uyupta alan olmamıştır,alan olduysa şimdidien özür dilerim,çünkü bugün geldi kargoyla ve ben hiç beğenmedim,çıtçıtlı badilerini ve tulumlarını almıştım oğluma onların kalitesi güzeldi ama bu hastane çıkışının kumaşı hatır hatır,kalitesiz beğenmedim yaaanette göründüğü gibi güzel değil malesef. yarın ilk işim geri iade olucak,geri göndericem,pöff yaaa
bişi degil cnmaaaa çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim. eşime söyledim, o da mantıklı buldu. çok sağol tatlım.bir de sen albümüne fotoğraf yuklucektın park yatakla ilgili, ben ekledim ama göremedim albümü:44:
bişi degil cnm
benim arkadaş listemde sen olmadıgın için resimleri göremiyorsun
ben ekleyim seni.nickime tıklayarak görebilirisn.
canım o dediklerine ben de bakmıştım ve çok beğenmiştim. ama bana pahalı geldiği için almamıştım.
kötü geldiğine üzüldüm. çünkü bebeklerimiz için alıyoruz ve daha çok özeniyoruz.
kızlar burda disneyin hastane çıkışını aldım demiştim geçen hafta,umarım benim aklıma uyupta alan olmamıştır,alan olduysa şimdidien özür dilerim,çünkü bugün geldi kargoyla ve ben hiç beğenmedim,çıtçıtlı badilerini ve tulumlarını almıştım oğluma onların kalitesi güzeldi ama bu hastane çıkışının kumaşı hatır hatır,kalitesiz beğenmedim yaaanette göründüğü gibi güzel değil malesef. yarın ilk işim geri iade olucak,geri göndericem,pöff yaaa
allahimmm bir ömür boyu saglik sihat mutluluk agiz tatliligi huzur versin ailelerinizle insallhhh nazar degmesin hepinize mutluluklar dilerimmm:71bu cicekler sizin icin fistiklarimm..
ne kadara aldığını bilmiyorum ama ben bu hafta sonu yaptım alışverişimi ,inanırmısınız çok fazla şey almadım 300 tl harcamışım ;hastane çıkışına 60 tl verdim ;çarşıdan eminönünden aldım,hiç burdaki mağazalara bile bakmadım inanın ,elimle dokunduumda yumuşacık;eminim siizn aldıklarınızda güzeldir ama bebek ürünlerinin ben dokunmadan almamanızı isterim ;çünkü hafta sonu bi kaça parça şey almama rağmen o kadar farklı olanalar vardı ki,bkundak bazıları sert sert,bazıları ise anti alerjik değil...
bi bataniye aldım ;herkeze tavsiye ederim ,kış bebeği olacağı için ,pelüş deseniz pelüş değil ;ama kenarında fermuarı var;yani kundak oluyor ,bebek istesene açamaz ,dışarı çıkarken arabada falan rahatlıkla kullanılırrr
Canım ekledim. Albümü de gördüm. Senin o kızını yirim. MaşallahhhhhhhhKaç aylık o yatakta yatarkenki hali? Yavrum ne güzel yatmış. Annesi de maşallah ne güzel sarmış sarmalamış
Merhaba Hamişler,
Malum Zaman Azaldı..
Cumartesi Günü Bebeğim İçin Alışverişe Çıktık..
Hastane Çıkışı v.s. Aldık Herşeyini..
Ne Kadar Zevkliymiş Bebek Alışverişi..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..
Aldıklarımdan Bir Kaçı Nette Resimlerini Bulduklarım..
Eki Görüntüle 521833
Eki Görüntüle 521834
Eki Görüntüle 521835
Bir de Bebek Odamı Ekleyeyim Sizlere..
Eki Görüntüle 521836
Benim Odam Böyle Kırmızı Olmayacak..
Sarı ve Turuncu Ağırlıklı Düşünüyorum..
Duvarlarım Beyaz..
Oda Renklendirmesini Halı, Oyuncak, Perde, Nevresim v.s. Düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?