2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
allahimmm bir ömür boyu saglik sihat mutluluk agiz tatliligi huzur versin ailelerinizle insallhhh nazar degmesin hepinize mutluluklar dilerimmm:71bu cicekler sizin icin fistiklarimm..

teşekkür ederim tatlım babası öyle istedi ismini oğluşumuzunçocukken mahallede bi abi varmış çok yakışıklıymış adı kıvanç u da hep oğlum olursa adını kıvanç koyucam diyomuş..senin oğlunun adı da çok güzelmiş maşallah ama rüzgar isimli çocuklar çok yaramaz oluyor haberin olsun

çok sevindim ,adaş olacaklar :) benimde eşim istedi ben zaten bulamamıştım,beğendim bunu da kırmadım,zati anlaşma yapmıştık kız olursa ben bulacaktım erkek olusa o :) saol canım beğenmene sevindim.. güle güle kullanın ..
vaktin varsa kendin yapabilirsin ama emin önünde gerçekten çok çeşitler var...burada bi arkadaş yerini tarif etmişti gittik bizde mahmutpaşa ya havuz han dı sanırım hep bebekle ilgili bir han, bir çok eksiğimizi tamamladık ki iyiki erken gitmişiz acayip yorucu oluyor,içerisi havasız bunaltıcı,son aylar dayanılacak gibi olmaz..

yaa inşallah öyle değildir ( yarın gidicem bakalım kısmet olursa..saol hiç akla gelmez valla...[/QUOTE]
slm canim gecmis olsun aman dikkat et öpt seni..
saol canım..
geçmiş olsun

Son düzenleme:

Ben clexan 0.4 le başladım hiç aspirin kullanmadım.Dr doğuma kadar iğneye devam dedi.Ama bu konuda her dr un yaklaşımı farklı canım.Pıhtılaşma durumun ne bide onu yazsan.Homozigot olanlar doğumdan sonrada bir süre devam ediyo iğnelere.Ben mesela heterozigotum dr doğuma kadar devam edicez dedi.Şehir dışında tanıdıkların varsa raporlarını falan gönderirsin başka bi şehirde bu konuda uzman olan bi dr la irtibata geçebilirsin belki.

Son düzenleme:
benim de beğendiğim isimler var ama eşim hiçbiini okeylemedi , sizlerle paylaşayım , size fikir olsun .
Vakur ; ağırbaşlı , ahlaklı demek
melih ; sevimli , şirin demek
ethem ;

evet cnm bizde bunu beğendik eşim siyahı olsun dedi bizde bundan alıcaz,aslında maxi cosininkiler de çok kaliteli ama pahalı.neo concord'ı ilk defa duydum tatlım.
sağol cnm şimdi içime sindi arabayada sığıyorsa alabilirim

ah kıyamam ben sanaaa dikkat et cnm kendine üzme kendini napıcaksın olucağı varmış,bişey olmamış ya bebişine şükür

kızlar burda disneyin hastane çıkışını aldım demiştim geçen hafta,umarım benim aklıma uyupta alan olmamıştır,alan olduysa şimdidien özür dilerim,çünkü bugün geldi kargoyla ve ben hiç beğenmedim,çıtçıtlı badilerini ve tulumlarını almıştım oğluma onların kalitesi güzeldi ama bu hastane çıkışının kumaşı hatır hatır,kalitesiz beğenmedim yaaanette göründüğü gibi güzel değil malesef. yarın ilk işim geri iade olucak,geri göndericem,pöff yaaa

Son düzenleme:

aaaa çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim. eşime söyledim, o da mantıklı buldu. çok sağol tatlım. bir de sen albümüne fotoğraf yuklucektın park yatakla ilgili, ben ekledim ama göremedim albümü:44:

canım çok çok geçmiş olsun. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah...

canım o dediklerine ben de bakmıştım ve çok beğenmiştim. ama bana pahalı geldiği için almamıştım.

kötü geldiğine üzüldüm. çünkü bebeklerimiz için alıyoruz ve daha çok özeniyoruz.

bişi degil cnm
benim arkadaş listemde sen olmadıgın için resimleri göremiyorsun
ben ekleyim seni.nickime tıklayarak görebilirisn.

bişi degil cnm
benim arkadaş listemde sen olmadıgın için resimleri göremiyorsun
ben ekleyim seni.nickime tıklayarak görebilirisn.

Canım ekledim. Albümü de gördüm. Senin o kızını yirim. Maşallahhhhhhhh Kaç aylık o yatakta yatarkenki hali? Yavrum ne güzel yatmış. Annesi de maşallah ne güzel sarmış sarmalamış

cnm iyi etmişsin varya sümük gibiler o winnie the pooh baskısı falan okadar kötü ki,sanki sahte gibi,gerçek disney ürünü değilmiş gibi,hüsrana uğradım resmen,Allahtan geri iade şansı var bu sitelerde,gözümle görmeden almıycam,mevlüt takımı kadar hastane çıkışıda önemli bence.ogün çok önemli bigün olucak minnoşum yakışıklı olmalı teyzesi

ne kadara aldığını bilmiyorum ama ben bu hafta sonu yaptım alışverişimi ,inanırmısınız çok fazla şey almadım 300 tl harcamışım ;hastane çıkışına 60 tl verdim ;çarşıdan eminönünden aldım,hiç burdaki mağazalara bile bakmadım inanın ,elimle dokunduumda yumuşacık;eminim siizn aldıklarınızda güzeldir ama bebek ürünlerinin ben dokunmadan almamanızı isterim ;çünkü hafta sonu bi kaça parça şey almama rağmen o kadar farklı olanalar vardı ki,bkundak bazıları sert sert,bazıları ise anti alerjik değil...

bi bataniye aldım ;herkeze tavsiye ederim ,kış bebeği olacağı için ,pelüş deseniz pelüş değil ;ama kenarında fermuarı var;yani kundak oluyor ,bebek istesene açamaz ,dışarı çıkarken arabada falan rahatlıkla kullanılırrr

allahimmm bir ömür boyu saglik sihat mutluluk agiz tatliligi huzur versin ailelerinizle insallhhh nazar degmesin hepinize mutluluklar dilerimmm:71bu cicekler sizin icin fistiklarimm..

evlilik yıldönümü deyince biizm 26 eylüldeydi :)))
eşim eve gelince kapıda bugun ne günü dedim ,sevinçle;(balık sevmediği için kendisi;bugun balık günü aşkım dedim ;gayet sevimli söyledimki yesin ,beğenmemezelik etmesin diye..
kendiside çiçek ve hediyesini gösterdi ;hayır bugun yıldönümümüz dedi ;ben şokkkk ;böyle bi eşşeklik ettim ;adama evlilk yıldönümümüzde balık yedirdim hemde hamsiiii:)))))ne romantiğimmmmmmmmmm

Tatlım ya nerden aldın Eminönünden. Bir de aldığın battaniyenin fotoğrafını yükler misin bizlere fikir olur...

Merhaba Hamişler,

Malum Zaman Azaldı..
Cumartesi Günü Bebeğim İçin Alışverişe Çıktık..
Hastane Çıkışı v.s. Aldık Herşeyini..

Ne Kadar Zevkliymiş Bebek Alışverişi..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..

Aldıklarımdan Bir Kaçı Nette Resimlerini Bulduklarım..

Bir de Bebek Odamı Ekleyeyim Sizlere..

Benim Odam Böyle Kırmızı Olmayacak..
Sarı ve Turuncu Ağırlıklı Düşünüyorum..
Duvarlarım Beyaz..
Oda Renklendirmesini Halı, Oyuncak, Perde, Nevresim v.s. Düşünüyorum..

battaniye pöyle pelüş desen pelüş değil ;ama kalın .yumuş yumuşşş;hadi sağlık ocağına giderken sar çocuğu götür;40 tı 35 e bıraktı ;du bakıkm markasına ,miniçoyada girdik ama kalitesini o kadar beğenmedim ;ordada benzeri vardı ;tarz aynı ama kalite farkı vardı ..m,niçodanda 2 tane ayaklı penye tulum aldımmm 12 tlden ;ama normalde aynı fiyatlarda

Canım ekledim. Albümü de gördüm. Senin o kızını yirim. Maşallahhhhhhhh Kaç aylık o yatakta yatarkenki hali? Yavrum ne güzel yatmış. Annesi de maşallah ne güzel sarmış sarmalamış

tşkler cnm
kızım ekim ortasında dogdu.o resimi ocak başı cekmişim.yaklaşık 2,5 aylık. şimdi koca kız oldu teyzesi 4 yaşına gircek 15 gün sonra.

yorumlarda soru sormuşsun cvplayım.
park yatagın orta katında ince şilte var.o park yataga ait zaten.
onun üstüne yün yatak yaptık.yün yatagın üstünde kalın çarşaf var.onun üstünde tekrar o pembe carşaf var.
en üstteki yeşil minderin içi pamuk.ben o minderden cok memnun kaldım.
kızımı yatagından alırken onunla birlikte alıp emziriyordum.emzirirken hem kolum agrımıyordu hemde bebegin başı rahat ediyordu,terlemiyordu.
koltuga filan koyarken o minderle koyardım.

uyku setinin içinde genelde elyaf yorgan ve kılıfı ,yastık kılıfı ,çarşafı ,yan korumalıklar oluyor
yan korumalıkları gördügün gibi yerleştirmeye calıştım.onlar ipli oldugu için ve park yatakta baglanacak biyer olmadıgı için kendimce bişiler yapmaya calıştım işte :)
uyku setinin yorganını hiç kullanmadım.
gecen günde yazmıştım park yatak için uyku seti cok gereksiz.en güzeli nevresim takımı.
bide cibinlik alırsın güzel olur.

Cok güzeller canim masAllah bizde yaptik tek tük biseyler ( baya yani ) :)))) bu hafta cumada geri kalalini yapicaz biticeeek :))
Bu arada seninle ayni bebeislrirmizin dogumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…