2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bu arada ay_she dün esime listeyi gösterdim bak adimiz yaziyo diye :))

Ay cok degisik oldum burda adini görünce diyo... :)

Ama son durum yazan yer varya orda bebek takla atiyo..

Bizde niye bebek takla atmiyo diyo :)))))))

Günaydın arkadaşlar. sabah yine cok erken kalkıp dünden kalan temizlik işlerimi hallettim.bitti temizligim :87:
bugün kızımla gezme günümüz.arabayıda aldım eşimden kızımla fink atacaz:119:

Mandalina gecmiş olsun.Salgın var galiba.

Günaydın kızlar,
Bizi bu ara bebişle birlikte bi ev heyecanı sardı. Dua edin de alalım şu evi. Bebişimin bereketle gelmesini kutlarız sonra.
Umarım hayırlısı olur.

Bebişim de gece tepikledi. Sabah kaldırdı yine beni tepikle. Oyyy minnoşun hareket ettiği bile görülüyo karnımda. Çok tuhaf ya. Tepiyo, oyh diyorum, duruyo
Gelsin de mıncırcam onu bi güzel.
Neyse hepinize sağlıklı günler diliyorum.

bizim buralardada kaç bebek mevlütüne gittiysem hepsi gecelikli sabahlıklı yatağında yatıyor yatak düzülmüş satenler filan bana ters gelir her gördüğümde alışamadım ama sanırım adet diye banada yaptırcaklar :)

artık kaptık şifayı kaç gündür belliydi zaten akşam uyutmadı hiç

doktor ilaç vermedi çok kötüleşmeye başlarsan gel dedi dinlen su iç bol bol dedi

evet ya eşimde aynı şekilde ya bir erkeğin kucağında bebek görürse aklına geliyor yada ultrosonda görürse normalde unutması kolay oluyor daha doğrusu o heyecanı :)

Geçmiş olsun canım.Çok dikkat et,bol bol c vitamini almaya çalış...

sağol canım dayandım alfabeye zaten :))

sağol tontirik eşim verdi bana bu hastalığıo geri ona satacam :))

lohusa patigimiz eksik kalmasın dimi

Kadın Panduf fiyatlarıda fena degil.bugün ben bi bakcam dışardan.
cok hoşlar ya.malum emzirme döneminde ayakların sıcak olması şart

ne şekerşeyler var

cnm alırsınız inş evi.bebek gercekten bereketiyle geliyor
kızıma hamile oldugumu ögrendigimiz gün eşim büyük bi firmadan iş teklifi almıştı ,maddi olarak cok ii gelmişti bize bu iş.
bu hamileligimdede toplu para gecti elimize
3.bebekte de bi ev sahibi oluruz inşallah

hangi semtten alcaksınız evi?

yeni eve bebek bebeğe ev inşalalh hayırlısıysa sizin için bir an önce alırsınız inşalalh

sağol tontirik eşim verdi bana bu hastalığıo geri ona satacam :))

ne şekerşeyler var

sende bile bile almışsın hastalıgı
eşim hasta oldugunda ben yastıgımı alıp oturma odasında yatıyom:)

bende cok begendim pandufları. bu dogum muhabbeti kendimi şımartmama vesile oldu.ee hakediyoruz ama ,hamilelik ve sonrası zor işler:)
lohusalıgımız cıkınca iş güc ,koca, bebek derken zombi gibi olcaz

Evet yöreden yöreye değişiyo demekki hoş istanbudla hiç denk gelmedim :)

ee normali oysa sizin orlarda öle yapılcak çaresizz :)

bız de güzel işlemeli pikeler neym örtülür fln ama mevlitte değil eve ilk geldıgınde yatarsın öle yanı :)

arnavutlarda var genelde bir arnavur arkadasin lohusa mevlütünün resimlerinde görmüstüm gecelik sabahlikli gezmis mevlütte :)

arnavutlar süslü zaten adamların bütün adetleri giyinmek üzerine kınaya gıttıydımde kaç çeşit

elbise giymişdi gelın şaşırmıstımm :) arnavut varsa alınmaısn kzılar kötü niyetle demıyorum hee

Bu arada ay_she dün esime listeyi gösterdim bak adimiz yaziyo diye :))

Ay cok degisik oldum burda adini görünce diyo... :)

Ama son durum yazan yer varya orda bebek takla atiyo..

Bizde niye bebek takla atmiyo diyo :)))))))

ehehe ne güzel :)

canım o smılı en bast aherkese koymsutum ama liste arttı çoğaldık ve en fazla 100 tane

hareketli smıl koyabılıosn onun ıcın bazıalrında yok son durum kısmını hanı kalp atısı basladı

ıkılı testı yapıldı vırt zırt seyelrı yazarız die şaaptıydım ama :)

canım günaydın ev mı alıcaksınzı ınss hayırlısı olurr :) zorlanamdan öder ev sahıbı olrusunuz ınss hersyeın hayırlısı

maşallah bebıse benım kızçem içe dönmüş sanıyorum iç tarafa vuruyo dunden berı

lohusa patigimiz eksik kalmasın dimi

Kadın Panduf fiyatlarıda fena degil.bugün ben bi bakcam dışardan.
cok hoşlar ya.malum emzirme döneminde ayakların sıcak olması şart

ayy cok güzeller ben kışın patıksz hııcc gezmem hele lohusayken 10 kat gıyerım heralde

yok canım eşim karantinaya aldı kendini çatalına kadar ayırdı herşeyini aynı odada oturmadı bile yinede geldi buldu beni işte sinsi hastalık :))

şımartılmamız lazım tabi her zaman hemde artık kadın değiliz artı anneyiz

Herkese günaydın anneler
Dün doktora gittik biz
Kızım 580 gr olmuş
Bir sıkıntı yok çok şükür...
Ayaklarını gördüm üst üste atmış oynatıyordu
İlaçlarıma devam ediyorum. Ek olarak balık hapı yazdı.
Durum bu şekilde...
Sizce kilosu iyi mi? Bugün biz 23+0'ız...
İşte böyle kızlar.

+

Huzur dolu, sağlıklı, güzel haberli, mutlu, sakin bir gün olur inşallah...

Son düzenleme:

yaa eve kalabalık misafir geliyor ayrıca Kuran okunuyor sen pijamalarla yataktasın garip geliyor bana:)

Kızlar bana biraz fikir verin yaa.
şimdi kızımın odası belisin doğa takımı. bembeyaz olanından. sadece kulpları renkli ayıcıklı. duvar kağıdı da aynen ve pembeli. perde olarak ne ve nerden önerirsiniz. fiyat da çok pahalı olmasın istiyorum. stor yaptırıp üzerine tül alsam nerden alıcam bilmiyorum. beyaz ahşap jaluzim var onun üzerine mi tül alsam bilememdim. tül istiyorum ama hiç de güzel görmedim.

maşallah bebişine oy keyif yapıyor hanımefendi rahatsız etmeyin :))
25 haftadan sonra düşüncelerin nasıl olacak acaba benimde o civarlardaydı daha azdı kızımın kilosu bu gidişimde kilo artışını duyunca şok oldum ve 25 den sonra hızlı artıyormuş kilosu

ah cnm annelik öyle zor bişiki anlıcaksın kızın dogdugunda
herşeye yetişmeye calışıyorsun ,mükemmelliyetci oluyorsun.en ii anne ,en ii eş ,en iyi ev-iş kadını olmak için kendini hırpalıyorsun
bu aradada kendini şımartmaya zamanın olmuyor maalesef.
genelde eşlerden bekleniyor şımartılmak.odun bi koca degilse karşıdaki , seni azda olsa tatmin edebiliyor

inş ilk kez anne olacak arkadaşlar bol bol kendilerini şımartmaya vakit bulurlar.

Ah teşekkürler teyzesi
Anlayamadım bu arada iyi mi yani kilosu... :)

haklısın genelde kadınlar anne olunca kendini yıpratırcasına herşeye yetişmeye çalışmaktan kendilerini unutuyorlar aslında unutmamak gerekiyor şimdi yaşamadığımdan belkide böyle diyorum yaşayınca öyle davrancam belkide ama önce kendimizi unutmamız lazım

eş konusunda şanslıyım diye düşünüyorum değişmezse tabi :)

canım bence stor yaptırma camı açıp havalandırmak ıstedıgınde stor engel olmasın yatak odmada var gece
sıkıtnı oluyo bence sıkıntı yanı :) onun dısında duvar kagıtlaırnı uygulayıp odayı kurduktan sonra
perde olayına girmenı tavsıye ederım....öyle daha ıyı karar verırısın ama duvar kagıtların cıvıl cıvıl ise
daha sade bi perde secmen yerınde olur

günaydın canım maşallah yavrusuna ayy tam da guneslenırken mı

bakmısınzı cocuga cıx cıx hiç annamıyonuz özel hayattan kilosu gayet iyi bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…