Ah teşekkürler teyzesi
Anlayamadım bu arada iyi mi yani kilosu... :)
Herkese günaydın anneler
Dün doktora gittik biz
Kızım 580 gr olmuş
Bir sıkıntı yok çok şükür...
Ayaklarını gördüm üst üste atmış oynatıyordu
İlaçlarıma devam ediyorum. Ek olarak balık hapı yazdı.
Durum bu şekilde...
Sizce kilosu iyi mi? Bugün biz 23+0'ız...
İşte böyle kızlar.
+
Huzur dolu, sağlıklı, güzel haberli, mutlu, sakin bir gün olur inşallah...
günaydın canım maşallah yavrusuna ayy tam da guneslenırken mı
bakmısınzı cocuga cıx cıx hiç annamıyonuz özel hayattankilosu gayet iyi bence :)
feslegen çok bilgi sahibi değilim tecrübeli değilim ama senin kızının kilosu ve haftasında iyi demişti bana doktor
maşallah kızına cnm
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu siteye son adet tarihini yazdıgında sana hafta hafta agırlıgını gösteriyor
23.haftaya göre bebişinin kilosu normal bu tabloya göre
kızlar 2013 ocak annelerine bizimle beraber başlayan ama bebeğini kaybeden arkadaşımız suay82
hamileymişbeta hcg değeri de çook güzel çıkmışş inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna darısı
tüm bebek yolu gözleyenlerin başına inşallahh...Rabbim kimseye aratmasınn
Evet ya çocuğun hayatına hep müdahale hep müdahale
Anladım canım teşekkür ederim. Bu arada mandalinalar çıktı hep burada
Ah teşekkürler teyzesi. Siteyi kısayollara alıyım da bakarım buradan
kızlar 2013 ocak annelerine bizimle beraber başlayan ama bebeğini kaybeden arkadaşımız suay82
hamileymişbeta hcg değeri de çook güzel çıkmışş inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna darısı
yaa kızlar dün eşimle bikaç mağazada mobilya bakarken cep telefonumu kaybettim ve bulamadım.dünden beri arıyorum çalıyor ama kimse açmıyordu.şimdi şarjı bitti heralde ulaşılamıyor diyor.dahada bulamam.telefonum maddi olarak çok kıymetli değil ama içindeki birsürü telefon numarasını nasıl toplıcam tekrar.eşimin ve kızımın numarası dışında hiçbir numarayı bilmiyorum.off yaa....
masallah Allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah AMin
tatilde yedim geldim :))
Ooo çok güzel. Amin Yarabbim. Allah aratmasın.
Taze anneler şimdi Ekim topiğinde buluşuyorlardır
Biz kıdemli olduk
yaa kızlar dün eşimle bikaç mağazada mobilya bakarken cep telefonumu kaybettim ve bulamadım.dünden beri arıyorum çalıyor ama kimse açmıyordu.şimdi şarjı bitti heralde ulaşılamıyor diyor.dahada bulamam.telefonum maddi olarak çok kıymetli değil ama içindeki birsürü telefon numarasını nasıl toplıcam tekrar.eşimin ve kızımın numarası dışında hiçbir numarayı bilmiyorum.off yaa....
cnm alırsınız inş evi.bebek gercekten bereketiyle geliyor
kızıma hamile oldugumu ögrendigimiz gün eşim büyük bi firmadan iş teklifi almıştı ,maddi olarak cok ii gelmişti bize bu iş.
bu hamileligimdede toplu para gecti elimize
3.bebekte de bi ev sahibi oluruz inşallah
hangi semtten alcaksınız evi?
feslegenim hangi balık hapını yazdı doktorun.balık hapını ssk karşılamıyor da:26:
canımsın benım sağol tatlım rabbım hepinizin bebeklerine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlar bu topikte sizlerle ilerlemek nasip olmadı umarım haziran annelerinde olur teşekkürler ayşecim güzel dileklerin ve paylaşımın için
evet bizdede var ama ben hiçbirinde mevlüt yapmadım.fakat kendimi özel hissetmek için yatağıma en güzel takımlarımı serdim,en güzel pijamalarımı giydim.hem gelen gidene güzel gözükelim dimi:))4.çocuk diye kendimi salcak halim yok.tam aksi ilk çocukmuş gibi düşman çatlatayım:))hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.
gecmiş olsun.operatörünü arayarak telefonunun IMEI nosunu ögrenebilriisn.sonrasında savcılıga dilekce verirsen telefonuna ulaşma şansın olabilir.
arkadaşlar çogunuzun evinde yeşil mercimek oldugunu düşünerek bi tarif paylaşmak istiyorum.canınız ceksin hemen yapıp yiyin bebeklerinize yarasın,protein deposu
ben bi kac kez yaptım cok lezzetli olıuyor.
bu tarifte kıymada var ama ben koymuyorum
galeta unu yoksa bayat ekmekte olur.yada susam filanda dökebilriisniz.
Malzemeler:
Bulamak için:
- 24 adet üçgen kesilmiş yufka (3 yufka)
- 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
- 1 kuru soğan
- Tuz,karabiber,pul biber
- 3 yemek kaşığı zeytin yağ
- 150 gr kıyma
Arasına sürmek için:
- 2 yumurta
- Galeta unu
Yapılışı:
- Sıvı yağ
- Kuru soğanı yemeklik doğrayın ve zeytin yağ ile kavurun.
- Kıymayı ekleyin kavurun.
- Haşlanmış yeşil mercimek ve baharatları ekleyin karıştırın.Ilınmaya bırakın.
- Yufkaları tek tek tezgahın üzerine alın ve 1 kaşık sıvı yağ gezdirin.
- Kıymalı karışımdan koyun ve rulo sarın.
- 2 yumurtayı iyice çırpın.
- Börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın.
- Fırında kızarana kadar pişirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?