2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşallah kızına cnm
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu siteye son adet tarihini yazdıgında sana hafta hafta agırlıgını gösteriyor
23.haftaya göre bebişinin kilosu normal bu tabloya göre

kızlar 2013 ocak annelerine bizimle beraber başlayan ama bebeğini kaybeden arkadaşımız suay82

hamileymiş beta hcg değeri de çook güzel çıkmışş inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna darısı

tüm bebek yolu gözleyenlerin başına inşallahh...Rabbim kimseye aratmasınn

günaydın canım maşallah yavrusuna ayy tam da guneslenırken mı
bakmısınzı cocuga cıx cıx hiç annamıyonuz özel hayattan kilosu gayet iyi bence :)

Evet ya çocuğun hayatına hep müdahale hep müdahale

feslegen çok bilgi sahibi değilim tecrübeli değilim ama senin kızının kilosu ve haftasında iyi demişti bana doktor

Anladım canım teşekkür ederim. Bu arada mandalinalar çıktı hep burada

Ah teşekkürler teyzesi. Siteyi kısayollara alıyım da bakarım buradan

yaa kızlar dün eşimle bikaç mağazada mobilya bakarken cep telefonumu kaybettim ve bulamadım.dünden beri arıyorum çalıyor ama kimse açmıyordu.şimdi şarjı bitti heralde ulaşılamıyor diyor.dahada bulamam.telefonum maddi olarak çok kıymetli değil ama içindeki birsürü telefon numarasını nasıl toplıcam tekrar.eşimin ve kızımın numarası dışında hiçbir numarayı bilmiyorum.off yaa....

masallah Allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah AMin

tatilde yedim geldim :))

Ooo çok güzel. Amin Yarabbim. Allah aratmasın.
Taze anneler şimdi Ekim topiğinde buluşuyorlardır
Biz kıdemli olduk

Ay tüh ya kötü olmuş... Belki bir şekilde bulunur yinede.

masallah Allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah AMin

tatilde yedim geldim :))

Yarasın

Ooo çok güzel. Amin Yarabbim. Allah aratmasın.
Taze anneler şimdi Ekim topiğinde buluşuyorlardır
Biz kıdemli olduk

amiin canım :)

yaa evet öyle olduk

hamilelikte tecrübeli annelikte acemi olacağımız günler ise çook yakın ınss

ah ya üzüldüm canım eşim de kına gecemızde kaybetmıstı telefonunu

istersen arattırabılıorsun savcılıga fln basvuruyosun yanlış bılmıyorsam biz her buldugumuzda

almaya gıderken telefon el değiştiriyodu en sonudna pes ettık....numaralın sime kayıtlıysa

kurtarmak çok kolay....

canımsın benım sağol tatlım rabbım hepinizin bebeklerine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza alın arkadaşlar bu topikte sizlerle ilerlemek nasip olmadı umarım haziran annelerinde olur teşekkürler ayşecim güzel dileklerin ve paylaşımın için

İnşallah Tontirik! Toki'den alınan bir evi üzerimize devralmayı düşünüyoruz. Büyük bi paramız yok elimizde ama beklenmeyen bi para geldi. Elimizdekiyle birleştirip tokiden devralacağız bakalım hayırlısıyla.
Ne güzel ya, bereketleriyle geliyorlar gerçekten.
Ben eskiden dalga geçiyodum, ne yanlışmış. Meğer bu geleneksel bi deyiş değilmiş, dinimizden gelen bir laf anladığım kadarıyla.
Eskiden, insanlara tam o ara bi para geliyo, bebeğe yoruyolar ya diyodum. Çok ayıp ediyomuşum.
Töbe ettim saçma sözlerim için. ama bilmiyodum dini içerikli bir deyiş olduğunun, ondan
İnşallah tontişlerimiz hep böyle şanslı ve bereketli bi hayat sürsünler.

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağ salim alır kucağına bebişini.

gecmiş olsun.operatörünü arayarak telefonunun IMEI nosunu ögrenebilriisn.sonrasında savcılıga dilekce verirsen telefonuna ulaşma şansın olabilir.

feslegenim hangi balık hapını yazdı doktorun.balık hapını ssk karşılamıyor da:26:

Evet reçeteye yazmadı zaten. Başka bir kağıda yazdı
Adını tam okuyamıyorum da malum doktor yazısı seven seas olabilir 2x1 günde...

Hııı bu arada şeker yüklemesi yapıldı dün ayrıca söylemeyi unuttum.
Bir sorun çıkmadı çok şükür :81:

Rica ederim canım Allah ım sağlıkla kavuşmanı nasib etsinn :)

hımm sizdede varmı lohusa yatagı.hani mevlüte gelenler pijamayla karşılanıyormuş lohusa yatagı yapılıyormuş filan.
evet bizdede var ama ben hiçbirinde mevlüt yapmadım.fakat kendimi özel hissetmek için yatağıma en güzel takımlarımı serdim,en güzel pijamalarımı giydim.hem gelen gidene güzel gözükelim dimi:))4.çocuk diye kendimi salcak halim yok.tam aksi ilk çocukmuş gibi düşman çatlatayım:))
gecmiş olsun.operatörünü arayarak telefonunun IMEI nosunu ögrenebilriisn.sonrasında savcılıga dilekce verirsen telefonuna ulaşma şansın olabilir.

sağol canım.ama o iş uzun sürer herlade.bilmemki valla.

arkadaşlar çogunuzun evinde yeşil mercimek oldugunu düşünerek bi tarif paylaşmak istiyorum.canınız ceksin hemen yapıp yiyin bebeklerinize yarasın,protein deposu
ben bi kac kez yaptım cok lezzetli olıuyor.
bu tarifte kıymada var ama ben koymuyorum
galeta unu yoksa bayat ekmekte olur.yada susam filanda dökebilriisniz.

Malzemeler:

• 24 adet üçgen kesilmiş yufka (3 yufka)
  • 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
  • 1 kuru soğan
  • Tuz,karabiber,pul biber
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağ
  • 150 gr kıyma
Bulamak için:

• 2 yumurta
  • Galeta unu
Arasına sürmek için:

• Sıvı yağ
Yapılışı:

• Kuru soğanı yemeklik doğrayın ve zeytin yağ ile kavurun.
  • Kıymayı ekleyin kavurun.
  • Haşlanmış yeşil mercimek ve baharatları ekleyin karıştırın.Ilınmaya bırakın.
  • Yufkaları tek tek tezgahın üzerine alın ve 1 kaşık sıvı yağ gezdirin.
  • Kıymalı karışımdan koyun ve rulo sarın.
  • 2 yumurtayı iyice çırpın.
  • Börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın.
  • Fırında kızarana kadar pişirin.

canım kayınvalıdem yapar bundan ama hazır yufka ile değil katmer yufkasıan benzer yufka yapıp sarar içine

böle kat kat olur cidden çok lezzetlı arkadaşlaar tavsıye ederım ben de yufkalısını deneım bakaım :) emınım

çok güzel olur hoş eşim benden çok yer çok sever yeşil mercimeği

Günaydın güzel anneler inş hepimi için güzel bi gün olur bebişlerine eşya alan arkadaşları hepsi çok hüEl rabbim sağlı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin inş feslegencım bebîşinin ii olması sebindim kilosuda gayet ii bence şekerinde güzel çıkmış ohh nazar değmesin kızlar hastane çantasından fln bahsetmişsiniz hasta beZide koycakmıyız ablam koymuştu sanırım tam hatırlamıyorum tecrübeli annelerimiz var aramızda onlar bana bi fikir veririler artık

Merhaba arkadaşlar..17 gün sonra tekrar sizinleyim..nasılsınız??ne var ne yok?? neler oldu ben yokken kısaca özetlerseniz sevinirim..
biz kızımla ailemi ziyaret ettik..bol bol alışverış yaptık, gezdik tozduk ve burdayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…