benim ablam hamileliklerinde hep kilo vermiş 3 aya kadar kusma bulantı olmadığı halde
bende kızımda hep aldım ama şimdi bende kilo veriyorum
acaba bu tür özellikler kalıtsal olabilirmi ailedeki birileriyle aynı şekilde hamilelik özellikleri gösterenler var mı?
ilk hamileliğimde 3.ayımda güzel kilo almaya başlamıştım
ama bu hamileliğimde toplam 6 kilo verdim
kilo almamak iyide doğru düzgün beslenemeiyorum bebek kilo almazsa kaygısı yaşıyorum
en önemli gıdaları midem almıyor nasıl olcak bilmiyorum

önümüzdeki hafta dr.uma danışıcam bende
şok haber aldım az önce eşim aradı
evden aramışlar
perşembe günü anahtar teslimi varmış
elektrik su yokmuş daha bir ay sürermiş sanırım bağlanması ama eşya taşıyabilirsiniz demişler
şaştım kaldım bu kadar erken olmasına
artık bu ara taşınma telaşı mobilya vs işlerimiz olacak
annemin evi boş annem trabzonda
boşuna bi ay daha kira vermeyiz
annemde kalırız eşyamızı taşırız elektirk su gelince geçeriz evimize diyoruz
ay hala şaşkınım yaaa ..
halıları yıkamaya vereceğim yeni eve getirecekler yıkanmışları
koltukları da döşemeciye aynı öyle yaptıracağım
perdeleri yıkarım bi de tabak çanak ve gardrobumu toplarım hepsi o
onu da eşimle yaparım zaten
ay pazar günü adamın içine mi doğdu ne bi dolabımız vardı tuttu bunu düzelteceğim işe yaramayanları atacağım diye
dedim acelen ne daha var taşınmaya
yok inat etti düzeltti
demekki içine doğmuş
hayırlısı olsun.
kızlar benim bebiş erkek değilmiş kızmış! :) kandırmış bizi. 2 li testim riskliydi ama 4lü testim bayağ iyi çıktı çok şükür. haftaya detaylı usg ye gireceğim. detayları yazarım.
senin adına sevindim gözün aydın
aynı durumu yaşayan bizlerinde yüzü güler inş.....
ben baston puset dedikelri bbek arbasından alıcam, ama o çok hafif olanı demiyorum..ev için uygun fiyatlı ana kucağı alıcam çok luksleri kullanamamış arkadaşlarım, bir arkadaşım liraya ışıklı otomatik bişi almış, 1kere yatıramadık, 50liraya aldık 6ay onda yattı dedi:)
araba koltuğu alırım... mama sandalyesi için daha çok erken, yatağı dolbı şifonyeri halısı ve perdesi var.. odası boyanacak...masraf çok..
ama dedesi oyuncakçı, puseti oto koltuğu ona ait:) annem odasını da yapcaz diyo ama bilmiyo ki ben belisten 2,500liralıklardan beğendim:)
oğlumun 2.bebek arabasını baston aldım ve inanılmaz rahat ettim
hem araba bagajına sığıyor hemde çok hafif
erkek olmasını zaten çok istiodum ve 1de rüyalarım hep erkeğe çıkıodu onunda etkisi var tabiki ama bugün dr.kız dedi

şok oldum içime sızı düştü o şekil yani,hiiiç beklemiodum hep erkek diodum hayret ettim.lütfen kimse beni ne yanlış anlasın ne de çok görsün ama ben kız çocuğ hiç sevmem buna nasıl alışcam ve sevmeye sevmeye pembeleri dizcem aman allahım..asi olmaktanda korkuorum ama gözlerim şişti ağlamaktan,adeta zoruma gitti :)
canım ben seni çok iyi anlıyorum
bir oğlum var ve 2.bebeğiminde erkek olmasını istiyordum
tabi önce sağlıklı sonra herkesin gönlünden bir cinsiyet geçer ya benimde erkekti
herkesin kendine göre gerekçeleri var
aslında kız evlat daha vefalı,daha duygusal,dert arkadaşın olacak,beraber birsürü şey paylaşacaksınız
ama ben kız evladının daha fazla korunmaya muhtaç olduğunu düşünüyorum
etrafa güvenmemek belkide benimki
birde 2 erkek kardeş ,arkadaş paylaşımları aynı olur diyordum
ama kızımda olursa çok sevinirim
zaten bu fikre eşimle kendimizi alıştırdık hatta oda takımlarına bakarken yada kıyafetlere gözümüz hep pembelerde
bence herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları......
Kızlar bana bir fikir verin, böyle pembe-beyaz sıralayarak motiflerden bir battaniye yapsam, alt astarı da beyaz olsa nasıl olur? Karar veremedim, güzel derseniz devam edicem
Eki Görüntüle 481848
beyaz battaniyeye beyaz astar diyorum bende
kızlar ben de annem baksın diyordum ama içiçe olmuyor böyle bilmiyorum yani ne yapacağız hayırlısı...
bir de ben bir şey soracağım şimdi bebek için gerekli şeyler konusunda biraz bilgi paylaşımı yapsak, benim kafam karıştı;
kimi portbebe al sonra anakucağı al diyor
kimi en az iki çeşit bebek arabası lazım diyor
kimi diyorki anakucağı ve arabayı ikili al ama onların arabası da çok ağır en az 11-12 kg
sonra ev ana kucağına gerek yok mama sandalyesi yeter diyen var mama sandalyesi de yatıyormuş
kafam karıştı siz neler alacaksınız...
herkesin memnun kaldığı eşyalar kıyafetler çok başka
ben evde kimi zaman oğlumu ev tipi anakucağına kimi zaman pusete yatırdım rahat ettim
bebek arabası olarak önce içine puset takılan türden aldım kullandım ama sonra bastona geçtim ve bastonda çok rahat ettim
nedeni ise zaten heryere arabayla gidiliyor, bebek arabası sadece avm yada arabadan inince gerekli oluyor
mama sandalyesini 5.ayında aldım ve yarı oturur vaziyette oturtup önüne oyuncaklar koydum
oyun halısını 3.ayımızda kullandık kurtarıcımdı benim

bebek telsizi işimize yaradı
şahane görünen bebek sepetleri beni cezbetti aldım ama ilk 3 ay kullandık sadece sonra park yatağı aldık
bende bu kez kendi sallanan anakucaklarından istiyorum
oğlumda aa kesinlikle sallamam diye büyük konuşmuştum ama hiçbirşey planlanan gibi olmuyor