2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Difenbafya umarım hayirlisiyla atlatmissindir insallah iyi sonuçlarla gelirsin dualarimseninle.
Demetcim gecmis olsun canım benim eşimde cok memnun değil int.sık kullanmama ama ben vazgeçemiyorum sizleri cok sevdim bağımlılık yaptınız bana:))

difenbafya canım insallah amniyosentez sonucun temiz cıkar...

anam esimin tarafında hamile kalan kalana...kuzenleri hep hamile..benle birlikte 6 kisi :53:

oh maşallah..amma yarış ve karşılaştırma olur şimdi..senin kız öyle benim gelin böyle..yok yok sizin bebek çok zayıf bizimki maşallah topaç falan..Allah yardımcın olsun..

endless gazozda içmesen keşke ama cnm yaa,asitli olmasının yanında içerisinde bir sürü de katkı maddeleri var,
ben hazır meyva sularını bile içmiyorum onlarda da katkı maddeleri var diye...
Cok haklısın canım, sana katılıyorum bu konuda. hazır meyve suları da katkı maddesi içeriyor. ama tarım il müd. çalışan gıda müh bir tanıdığımız var meyve suyu icmek istiyorsanız illa dimesin premium meyve suyunu icin demişti. cok canımız cekerse alıyoruz. vişne üzümü güzel tavsiye ederim.

mayo konuusnu bende dşünüorum.Evdekine giremem karnım ne kadar çok olmasada büyüdü, netten baktım ya beden yok ya da çok pahalı, bayramdan sonra 5gün tatile gitcez 5gün için çok pahalı bişi almakta istemiyorum:((
mayo konusunda suwen markasını tavsiye ederim. temmuz ayında tatile cıkmadan önce almıştık. üstelik indirimdeydi ve 58 liraya gelmişti.. çok da iyi marka. iç çamaşırını da kullanıyorum ben. memnunum cok. bir bakın derim. büyük alışveriş merkezlerinde oluyo genelde boynerde falan.

Ayy kızlar galiba şimdi bebişimi hissettim, göbek deliğinin üç-dört parmak altında bişey pıt pıt ettiiii! :emir_bebek::emir_bebek:
ayy gözün aydın canım yaa süper bir haber. ben de bekliyorum öle dinliyorum ama yok..
bir de kuzenimiz bize bir alet gönderdi. basit bir ultrason aleti. kalp atışlarını dinlemek icin. her akşam dinliyoruz öyle güzel ki :1:
napalım hareketlerini hissedene kadar bununla avunuruz biz de :34:

Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur annemlere geldim bugun bag evindeyiz babamla esim teravihe gitti bizde annemle balkon sefasi yapiyoruz valla ohh serin serin cok guzel :16:
ohh valla ne güzel ya, ben de annemi özledim :43:

Cok Saol canım benim. şimdiye kadar hiç başka bı hastaneye gitmedim evimde cok yakın hep isime gelmiştir trafiği falan çekmiyorum diye ama öyle sogudumki sadece doktoru değil hastaneyi bile degistiricem.yarinda hemen farklı bı doktora daha göstereyim bakalım o ne diecek sizinlede paylaşırım.herkese iyi geceler arkadaslar.

sen hangi şehirdeydin zeynep ? aynı şehirdeysek tavsiyem olabilir sana o yüzden soruyorum. doktor gercekten önemli..

ya bende caydan uzak dursam iyi olucak 2 buyuk bardak iciyorum :(
sigara iciyordum onceden biraktim hamilelik suphesi olunca caya sardim:( zaten ilk donemler kesinlikle icemiyordum ama
simdi yeni yeni icebiliyorum

benim dr um cay icin bişey dememişti bana. sen ölcünü biraz kücült bence. demli iciyorsan da biraz acık icmeye calış. bana günde 2 cay bardağı acık cay icin icebilirsin demişti.

kızlar hamile pantolonları gerçekten çok rahatlar ben diktirdim teyzem terzi o dikti eski belden olmayan pantolonlarını getir dedi inanmadım önce rahat güzel olacağına bir tane kilo almadan önce giydiğim pabtolonumu götürdüm ön kısmını kesip aynı bu şekilde yapmış acayip rahat güzel birşey ardından tüm pantolonlarımı götürdüm yaptı hepsini hatta normalde kısa giymem pantolon üstüne hamilelik sonrasıda kullanabilirim her bakımdan rahat bişiy
ya benim k.validem de terzi. hatta biraz göbişi olduğundan olmayan pantolonunu hamile pantolonu gibi yapıp kullanmaya devam etmişti. ben de senin gibi mi yapsam diyorum şimdi.. :1: k.valideme götüreyim de yaptırayım bari pantolonlarımı :1:

Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim :( neyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.

kızlar yani ben daha önce 5 aylık bebeğimi kaybettiğim için söylüyorum öyle ufak tefek şeylere sancılara kramplara korkmayın. bebek düşünce kesinlikle kanamanız oluyor ve öyle üç beş gün sonra değil hemen aynı gün içinde ıkınma hisine benzer bi his dehşetli bi sancı ve geçmeyen bi sancı. eğer bunları yaşarsanız ve yanınızda kimse yoksa
eşiniz uzakta felansa cepten 112 yi arayın ve düşük yapıyorum acil gelin deyin.allah başa vermesin ama akloınızın bi köşesinde kalsın diye diyorum

ramazan temizliğine başladınızmı kızlar
benim cuma günü kadın geliyor o gelmeden önce düzenlemeyi düşündüğüm bi kaç yer var bugün ufaktan başaladım. ramamzan proğramımız değişti annemlere gidemiyorum ben onlar buraya gelicekler
o bakımdan hiç bi iş bırakmayı düşünmüyorum. heryer temiz herşey ütülü ve bütün çarşaflar değişmiş tertemiz bi ev istiytıorum.sonra antebe gidecem. bakalım ne zaman gelirim geri erzuruma.

Cok haklısın canım, sana katılıyorum bu konuda. hazır meyve suları da katkı maddesi içeriyor. ama tarım il müd. çalışan gıda müh bir tanıdığımız var meyve suyu icmek istiyorsanız illa dimesin premium meyve suyunu icin demişti. cok canımız cekerse alıyoruz. vişne üzümü güzel tavsiye ederim.

mayo konusunda suwen markasını tavsiye ederim. temmuz ayında tatile cıkmadan önce almıştık. üstelik indirimdeydi ve 58 liraya gelmişti.. çok da iyi marka. iç çamaşırını da kullanıyorum ben. memnunum cok. bir bakın derim. büyük alışveriş merkezlerinde oluyo genelde boynerde falan.

ayy gözün aydın canım yaa süper bir haber. ben de bekliyorum öle dinliyorum ama yok..
bir de kuzenimiz bize bir alet gönderdi. basit bir ultrason aleti. kalp atışlarını dinlemek icin. her akşam dinliyoruz öyle güzel ki :1:
napalım hareketlerini hissedene kadar bununla avunuruz biz de :34:

ohh valla ne güzel ya, ben de annemi özledim :43:

sen hangi şehirdeydin zeynep ? aynı şehirdeysek tavsiyem olabilir sana o yüzden soruyorum. doktor gercekten önemli..

benim dr um cay icin bişey dememişti bana. sen ölcünü biraz kücült bence. demli iciyorsan da biraz acık icmeye calış. bana günde 2 cay bardağı acık cay icin icebilirsin demişti.

ya benim k.validem de terzi. hatta biraz göbişi olduğundan olmayan pantolonunu hamile pantolonu gibi yapıp kullanmaya devam etmişti. ben de senin gibi mi yapsam diyorum şimdi.. :1: k.valideme götüreyim de yaptırayım bari pantolonlarımı :1:

imkanın varsa bence yaptır en azından bir tanesini yaptır rahat edersen hoşuna giderse diğerlerinide yaptırırsın yenisini alana kadar :))

Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim :( neyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.

günaydın canım..bence bu sıcakta en iyisi evde oturmak..ben mecburen işe gidip geliyorum ama gel sen bana sor..iki gündür tansiyonum dipte..zor ayakta duruyorum..en güzeli evde olmak inan..

günaydın canım..bence bu sıcakta en iyisi evde oturmak..ben mecburen işe gidip geliyorum ama gel sen bana sor..iki gündür tansiyonum dipte..zor ayakta duruyorum..en güzeli evde olmak inan..

haklısınnnn okul 1 eylülde açılacak o zamanda çoook ayakta durmaktan yakınacağıma eminim...

çok enteresan ama bugün benim göbiş küçüldü yaa :53:
bakıyorum bakıyorum.. yoo yanılmıyorum kücüldü resmen :1:

Ben de işten yeni ayrıldım izne ama evi çok özlemişim. İyi geliyor, rahat rahat uyumak, ev işlerini düzenli yapmak. 8 ve 4 yaşında iki oğlum var onlarla vakit geçiriyorum. Onlar da sürekli benimle konuşmak istiyor. Sadece sürekli cevap vermeye çalıştığım için akşamüstü sinirlerim gerilmeye başlıyor. Uyusalar diye gözlerinin içine bakıyorum..
Ama haklısın ben de dışarı çıkamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Bayılırım diye korkuyorum.. Sana örgü örmeni tavsiye ederim. Benim doğum izinlerimin faaiyetidir.

ben de işten yeni ayrıldım izne ama evi çok özlemişim. Iyi geliyor, rahat rahat uyumak, ev işlerini düzenli yapmak. 8 ve 4 yaşında iki oğlum var onlarla vakit geçiriyorum. Onlar da sürekli benimle konuşmak istiyor. Sadece sürekli cevap vermeye çalıştığım için akşamüstü sinirlerim gerilmeye başlıyor. Uyusalar diye gözlerinin içine bakıyorum..
Ama haklısın ben de dışarı çıkamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Bayılırım diye korkuyorum.. Sana örgü örmeni tavsiye ederim. Benim doğum izinlerimin faaiyetidir.

örgüyü sevmiyorum.ahşap boyamaktan hoşlanırım ama boya kokusu fenalaştırdı geçen beni bende bebek şekeri yapmaya başladım :)faliyet tamamda ne bilim işte :(

örgüyü sevmiyorum.ahşap boyamaktan hoşlanırım ama boya kokusu fenalaştırdı geçen beni bende bebek şekeri yapmaya başladım :)faliyet tamamda ne bilim işte :(

İnsan yaşı ilerledikçe de evi seviyor belki ondandır. Ben 33 yaşımdayım. Bir de çoluk çocukla en çok evinde rahat ediyorsun.

:9:
neeeeeeeeee 1600 e bebek arabasımı 4-5 bin daha koyar kendıem araba alırım yahu ıkıncı el fln o ne ölee

ayrıca bı arkadasta gormsutuk çok agır ve kullanıssız....bebek arabasıan tas catlasın 250 tl verırım

fazlasını vermem sonucta 4 tekerleklı araba ucmuyo ya bu :S markaya düşmeye hiç luzum yok

aha da buraya yazıyorum abartmaya gerek yok israf yaaa :19: :20: :53: :53:

ayrıca o puset gibi ıkı tutma yerı ayrı arabalardan almaın cabuk ayrılır şaftı kayar :)

meyve meyve suyu dondurma süt hepsinden gırla gıdıo valla ekmek çok yemıorm canım ıstemıo
öyle çok kılo almadım aslında 1,5 kg fln ama karnım şişti galıba böle kilo alsam göbeğim olurdu ama benım karnım
büyüdü bılmem anlatabıldımmı :D bi de kalcam durduk yere genısledı sankı et met yok kemık genısledı gibi
ben de şaşırdım izliyorum yanı kendımı :D etekelrım oluyodu 1 haftaya kadar hala da oluo ama rahatsız oluorm
karnımı sıkıyo canım....

yaa benim randevumda eylulde bakalımm merak edıyoruz canım :) gunde 1-2 bardak koladan gazzdan zarar gelemz canım ya
çok sıkma kendını ama abartmamak da gerekıo yanı şeker vücuttakı vıtamını emıo ve vücutda bi faydası yok
gazoz ve kolada da çok seker var :)

slm canım tünaydın.. nasılsın? bebiş nasıl? bebek arabası konusunu hamile kaldığımdan beri araştırıorum.. burda bebek arabası seçimi die bi topic var orda da en çok concord neo yu önermişler.. tabi ilk aylar kış bebişi alıp sokağa atamayız kendimizi hemen ama araba için puset alıcam mecbur eee almışken bebek arabasına da takılanlardan olsun istiom ben... ya bi de bebek arabası alırken nerde kullancağın önemli... samsunun sokaklarını biliosun şehiriçini çiftlikten aşağı denize kadar yokuş çoğu yer.. eee bi de arnavut kaldırımlar.. geçen gün karşıdan karşıya geçerken bi kadın bebek arabasını kaldırıma çıkarcam die baya mücadele etti öle ki ışık bile yandı arabalar geçmeye başladı... eee çoğu şöförlerin zaten sabrı yok... bi de baston pusetler burda iki ay dayanmaz mecbur sağlam amortisörü olan pıt diye kaldırıma çıkarabileceğin bişe lazım.. eeee onlar da markalı bebek arabalarında mevcut.. sahilde falan gezerken dikkat ediorum bebek arabalarına çoğunluk quinny ya da maxi cosi tercih edio burda.. ilk başta eşime de pahalı geliodu onun yerine üstüne para koyim direk araba alim ben size falan diodu, şimdi herkeste göre göre alıştı eee bu kadar millet bunlardan almış demekki memnunlar dio... bende concord a burda e bebek in mağazasında baktım inceledim amortisörleri falan güzel geldi bana.. anlicağın bebek arabasıyla pusetine 1500 tl bayılcaz gibi...

karnını sıkar tabi canım bende verdiğim 6 kilonun ikisini aldım daha geriye ama direk göbekten şiştim.. pantolonların hala bacakları bol göbek hafif hafif sıkmaya başladı.. ee önceden kilo aldığımızda her yere dağılıodu şimdi direk göbek... mecbur karnı geniş şeler almaya başlicaz ama bende şimdi alışveriş yapmak istemiom hep yazlık pantolonlar elbiseler.. bayramdan sonra burda kışlıklar çıkar o zmn alcam bişeler... eee en önemli zamanlarımız kışa gelio.. bi de şöle şık elbiseler falan almayı düşünüom çoğunluk.. kalın opak çoraplarla hem kışlık hem şık durcak şeler... pantolondan iyidir karnı sıkmaz diorum.. aman kendimize alalım bebişe alalım daha eksik çok :) çok çalışmak lazım :9::9:

bir bardak içiyorum gazozu ben de bakalım onu da bırakmaya çalışıom ama o kdr da bunaltmak istemiom kendimi şimdiden daha kaç ay var önümüzde... senin randevu da eylülde demek bakalım senin minik kız kime benzio :16::16:

Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:

kizlar bugun bebis beni ne uyuttu ya:) gunlerin yordunlugu cikti resmen:) sabah kizi krese yolladim
saat 10 da yttim asagiya 1 kadar uyumusum
aksamda saat 5 te 1 saat kestirmisim:) iyi geldi valla
ama midem iyi degil yanma eksime hepsi mevcut

Back
X