2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm bizde kanz'dan baktık kanzın doll markalı bebek arabası.hatta burda bi arkadaşa daha önerdim ,ama sanırım o büyük hantal olanlardan sandı aslında resimde görüldüğü gibi kaba ağır bi bebek arabası değil,hem puseti takılıyor hemde büyük olan kısmı,hemde çift yönlü.biz beğendik onu alıcaz hemde indirime girmiş 789 tl .arabamız olduğu içinde zaten anakucağı puseti almak zorundayız.hele küçük pusetini takınca çok gösterişli oluyor..bazı bebek aarabaları hantal ve ağır.tek başına kullanamayabiliriz.bunu test ettim çok hafif resimde göründüğü gibi büyük değil.kibar da duruyor.buna karar verdik
BEBEK ARABASI| TRAVEL SSTEM | DOLL | TRAVEL SSTEM COMB | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.

evet bak buda güzelmiş aklımda bulunsun yani şöyle bakınca bi sağlam duruyo

Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:

of anam of ne yapcaz biz böyle yaaaaa...sabahtan beri içim dışım çikolata oldu..tam şımarsın da göstersin diye..çok şükür sonuçlar iyi çıkmış..inş bizim testte de sorun yoktur..sabır arkadeş sabır ne yapalım..bende gideceğim birazdan hayırlısı bakem...

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:
ben 14. hftada ilk ogrenmistim benziyor dedi dr oysa netten bakiyordum 14. 16. haftalarda bakilinca belli oluyormus
cok merak ediyor insan ne oldugunun onemi yok tabi bizimki sadece buyuk bir merak
ama gec gosteren kiz derler bizde tabi bellide olmuyor :)
sglikla gelsinlerde bekliyecegiz artik nazlarini napalim.
örgüyü sevmiyorum.ahşap boyamaktan hoşlanırım ama boya kokusu fenalaştırdı geçen beni bende bebek şekeri yapmaya başladım :)faliyet tamamda ne bilim işte :(

bende yagli boya yapiyordum baya ara verdim ev tasidik tr ye gittim geldim
simdide yorgunluktan hic elim degmiyor:) yuzmeyi dusundum sonrada havuzda enf kaparim diye vazgectim
aslinda hamileler icin yuzmenin iyi oldugunu duymustum.

canım bende maxi cosi ile concord neo arasında kaldım.. kk da bebek arabası seçimi die bi topik var onlar da en çok concord neo yu önermişler.. kullananlar çok memnun bende baktım bi mağazada çok beğendim.. e bebekte indirimde şuan ferdaerd saolsun haber verdi.. bayramda istanbulda bi peşin fiyatlarına bakıcam maxi cosi ya da concord alcam birini artık..

ya bencede concord neo yaa çok güzel gerçekten babamızda çok beğendi onu alcaz galiba bakıyım bakalım ebebek e zaten ben izmirdeyim burda büyük mağazası var
oraya da bakarız iyi oldu söylediğin canımm

of anam of ne yapcaz biz böyle yaaaaa...sabahtan beri içim dışım çikolata oldu..tam şımarsın da göstersin diye..çok şükür sonuçlar iyi çıkmış..inş bizim testte de sorun yoktur..sabır arkadeş sabır ne yapalım..bende gideceğim birazdan hayırlısı bakem...

Bende öyle canım gitmeden önce başladım çikolata yemeye zorla sevmiyorum ama napıym yedim.Su içtim bol bol bi sakız attım ağzıma.Arabayı ncty in otoparkına koydukki yürüyeyim biraz die.Seke seke yürüdüm nerdeyse :9:Ama yine olmadı eşimde umutluydu ben gidince bak nasıl göstericek die :33: Çıktık ya içerden Ya niye böle oluyorki diyo bana....

ben 14. Hftada ilk ogrenmistim benziyor dedi dr oysa netten bakiyordum 14. 16. Haftalarda bakilinca belli oluyormus
cok merak ediyor insan ne oldugunun onemi yok tabi bizimki sadece buyuk bir merak

Bende yagli boya yapiyordum baya ara verdim ev tasidik tr ye gittim geldim
simdide yorgunluktan hic elim degmiyor:) yuzmeyi dusundum sonrada havuzda enf kaparim diye vazgectim
aslinda hamileler icin yuzmenin iyi oldugunu duymustum.

geçen hafta boya yüzünden başım ağrıdı fenalaştımmm...önceden saatlerce dururdum şimdi yapamıyorum :(deniz sorun olmaz canımda havuz sıkıntılı

neeeeeeeeee 1600 e bebek arabasımı 4-5 bin daha koyar kendıem araba alırım yahu ıkıncı el fln o ne ölee

ayrıca bı arkadasta gormsutuk çok agır ve kullanıssız....bebek arabasıan tas catlasın 250 tl verırım

fazlasını vermem sonucta 4 tekerleklı araba ucmuyo ya bu :S markaya düşmeye hiç luzum yok

aha da buraya yazıyorum abartmaya gerek yok israf yaaa :19: :20: :53: :53:

ayrıca o puset gibi ıkı tutma yerı ayrı arabalardan almaın cabuk ayrılır şaftı kayar :)

canım hadı hakkında hayırlısı olsun ınsallah :)

meyve meyve suyu dondurma süt hepsinden gırla gıdıo valla ekmek çok yemıorm canım ıstemıo
öyle çok kılo almadım aslında 1,5 kg fln ama karnım şişti galıba böle kilo alsam göbeğim olurdu ama benım karnım
büyüdü bılmem anlatabıldımmı :D bi de kalcam durduk yere genısledı sankı et met yok kemık genısledı gibi
ben de şaşırdım izliyorum yanı kendımı :D etekelrım oluyodu 1 haftaya kadar hala da oluo ama rahatsız oluorm
karnımı sıkıyo canım....

yaa benim randevumda eylulde bakalımm merak edıyoruz canım :) gunde 1-2 bardak koladan gazzdan zarar gelemz canım ya
çok sıkma kendını ama abartmamak da gerekıo yanı şeker vücuttakı vıtamını emıo ve vücutda bi faydası yok
gazoz ve kolada da çok seker var :)

almışken en iyisini almak istiyorum bebeğime yani yakından görmedim kullanışı nasıl bilmiyorum ama eşimle şuan onu düşünüyoruz bakalım nolcak
bide benim kociş 2 3 sene arayla 3 4 bebek baskısı yapıyo bana :52: deli adam :52: e bi arabayla 3 4 çocuk büyütürüz artık

ben 14. hftada ilk ogrenmistim benziyor dedi dr oysa netten bakiyordum 14. 16. haftalarda bakilinca belli oluyormus

Ama bizde 16.haftada erkeğe benziyor dedi.18.haftada %90 kız dedi.Şimdi 19.hafamızdayız hatta 2 sonra usg ye göre 20.haftaya giriyoruz yine kıza benziyor ama tam göstermiyor dedi.Bende öyle biliyorum geç gösterirse kız derler die.Ama 8.aya gelipte erkek olan yada doğumda erkek doğan örneklerim var.O yüzden kesin bakamıyoruz..Sürpriz mi yapcak anlamadık:)

Bende öyle canım gitmeden önce başladım çikolata yemeye zorla sevmiyorum ama napıym yedim.Su içtim bol bol bi sakız attım ağzıma.Arabayı ncty in otoparkına koydukki yürüyeyim biraz die.Seke seke yürüdüm nerdeyse :9:Ama yine olmadı eşimde umutluydu ben gidince bak nasıl göstericek die :33: Çıktık ya içerden Ya niye böle oluyorki diyo bana....

Edepli bir yavrun var demek ki :16:

bende öyle canım gitmeden önce başladım çikolata yemeye zorla sevmiyorum ama napıym yedim.su içtim bol bol bi sakız attım ağzıma.arabayı ncty in otoparkına koydukki yürüyeyim biraz die.seke seke yürüdüm nerdeyse :9:ama yine olmadı eşimde umutluydu ben gidince bak nasıl göstericek die :33: çıktık ya içerden ya niye böle oluyorki diyo bana....
yaprakcım kızdır o :)) benim oğlan sere serpe yatıyo yüzünü göremiyoz eli yüzünde hep ama bacaklar açık :)

hayırlısı bakalım..yarın haberdar ederim sizi inş..bana sanki son anda hep erkek diyecekmiş gibi geliyor..sen detaylı ultrason için ne zaman gideceksin bi daha?

ya bencede concord neo yaa çok güzel gerçekten babamızda çok beğendi onu alcaz galiba bakıyım bakalım ebebek e zaten ben izmirdeyim burda büyük mağazası var
oraya da bakarız iyi oldu söylediğin canımm

ne demek canım nerde ne indirimde birbirimize sölememiz lazım.. saolsun Ferdaerd söledi bana da o bebek arabalarına baktığımı biliodu saraçhaneden fiyatta almıştı bana, bende konuyu görünce paylaştım burda.. canım arabanız da varsa araba pusetiyle birlikte 1500 e gelio yok sadece bebek arabası alıcam diosan 1149 tl.. orda pazarlık yapılmıo tek sıkıntı o.. peşin de alsan taksitli de alsan aynı.. önce normal bebek mağazalarıyla sıkı pazarlık yap baktın olmuo gidip ordan alırsın.. biz de bayramda istanbulda pazarlığa girişcez bakalım.. olmadı e bebekten alcam bende..

yaprakcım kızdır o :)) benim oğlan sere serpe yatıyo yüzünü göremiyoz eli yüzünde hep ama bacaklar açık :)

Maşallah oğluna canım.Ben kız olsun çok isterim zaten ama dedim ya belirsizlik iyi olmuo...

hayırlısı bakalım..yarın haberdar ederim sizi inş..bana sanki son anda hep erkek diyecekmiş gibi geliyor..sen detaylı ultrason için ne zaman gideceksin bi daha?

Onu söylemedi cnm bende unuttum valla ama eylül 1inde görüşücez dedi.Bende 10 nundan sonra dönerim dedim o zaman 10nundan sonra gelirsin dedi.Sen bi sor bakalım canım.

sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah ....

hayrlısı be canım

Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.

Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)

İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.

kızlar dün arkadaşıma iftara gitmiştim
yemekten sonra kahve iiçelim dediler ama ben içmedim fal baktrdık ben başkasının içtiğine niyetlendim :)

aslında ben fala inanmam birsürü güzel şey söledi hiçbirine kapılmadım sadece 9 vakte kadar çok sevinicem bi haber alıcam ama sırtımda bi yük var bu yük yüzünden sevinemicem yani öle dedi bebşşin cinsiyetinede kız dedi
dün akşam dan beri kafama o yükü taktım bebişle ilgili bi yük olmasın da ne biliyim korkyrum ya :((

:9:

slm canım tünaydın.. nasılsın? bebiş nasıl? bebek arabası konusunu hamile kaldığımdan beri araştırıorum.. burda bebek arabası seçimi die bi topic var orda da en çok concord neo yu önermişler.. tabi ilk aylar kış bebişi alıp sokağa atamayız kendimizi hemen ama araba için puset alıcam mecbur eee almışken bebek arabasına da takılanlardan olsun istiom ben... ya bi de bebek arabası alırken nerde kullancağın önemli... samsunun sokaklarını biliosun şehiriçini çiftlikten aşağı denize kadar yokuş çoğu yer.. eee bi de arnavut kaldırımlar.. geçen gün karşıdan karşıya geçerken bi kadın bebek arabasını kaldırıma çıkarcam die baya mücadele etti öle ki ışık bile yandı arabalar geçmeye başladı... eee çoğu şöförlerin zaten sabrı yok... bi de baston pusetler burda iki ay dayanmaz mecbur sağlam amortisörü olan pıt diye kaldırıma çıkarabileceğin bişe lazım.. eeee onlar da markalı bebek arabalarında mevcut.. sahilde falan gezerken dikkat ediorum bebek arabalarına çoğunluk quinny ya da maxi cosi tercih edio burda.. ilk başta eşime de pahalı geliodu onun yerine üstüne para koyim direk araba alim ben size falan diodu, şimdi herkeste göre göre alıştı eee bu kadar millet bunlardan almış demekki memnunlar dio... bende concord a burda e bebek in mağazasında baktım inceledim amortisörleri falan güzel geldi bana.. anlicağın bebek arabasıyla pusetine 1500 tl bayılcaz gibi...

karnını sıkar tabi canım bende verdiğim 6 kilonun ikisini aldım daha geriye ama direk göbekten şiştim.. pantolonların hala bacakları bol göbek hafif hafif sıkmaya başladı.. ee önceden kilo aldığımızda her yere dağılıodu şimdi direk göbek... mecbur karnı geniş şeler almaya başlicaz ama bende şimdi alışveriş yapmak istemiom hep yazlık pantolonlar elbiseler.. bayramdan sonra burda kışlıklar çıkar o zmn alcam bişeler... eee en önemli zamanlarımız kışa gelio.. bi de şöle şık elbiseler falan almayı düşünüom çoğunluk.. kalın opak çoraplarla hem kışlık hem şık durcak şeler... pantolondan iyidir karnı sıkmaz diorum.. aman kendimize alalım bebişe alalım daha eksik çok :) çok çalışmak lazım :9::9:

bir bardak içiyorum gazozu ben de bakalım onu da bırakmaya çalışıom ama o kdr da bunaltmak istemiom kendimi şimdiden daha kaç ay var önümüzde... senin randevu da eylülde demek bakalım senin minik kız kime benzio :16::16:

tünaydın canım :) kullanmakla alakalı bebek arabası yau :) bız bayadır kullandıgımız ıcın bılıyorum yanı maulum yeegnım kzıkardesım
çok gezıyoruz :) ayrıca o arabalar cok gaır arkadasta vardıddıgım gıbı ındıremıosn kaldıramıosn ayy sinir olmustuk :) bahsettıklerınızde
ben de çok sık goruyorum ıstanbulda da var herkeste :) yanı bı de ust kısmı değiştiği için güzel bence bıtek benı tek ceken yanı o :)
bana pahalı gelıo gene de yaa bebek arabası parasını her ay ev kredısıne öduyorum bana lux :)

ayy hamıle pant çok rahat ben ztaen kısın genedle pantolon gıyerım bu kı sda öle olcak heralde 2 tane daha hamıle pant alsam yeter
kışın etek gıymeyı sevmıyorum nedense....hamıle pantolonalrı çok rahat ama ustunde yok gibi...ya bu kulotlu corapalrın
hamıle ıcın olanı varmıcunku dıgerlerı cok sıkıo :S ben cts gunu alcam bı kaç parça bişey zaten evde de kılık hamıle gıysısı var
onalrla devam ederım ama bı tane pant oldugu ıcın bı ıkı tane daha almam lazım

ay evet beısımızı gorces ıns ama 4 boyutlu ult değil...doppler bızımkı :)

merhaba canım maşallahh sübhnallah sizeee :) :nazar:

almışken en iyisini almak istiyorum bebeğime yani yakından görmedim kullanışı nasıl bilmiyorum ama eşimle şuan onu düşünüyoruz bakalım nolcak
bide benim kociş 2 3 sene arayla 3 4 bebek baskısı yapıyo bana :52: deli adam :52: e bi arabayla 3 4 çocuk büyütürüz artık

canım herkes öle ister ama ne bıleım bana cok gedlı demekkı alıcısı olduguna göre alabılıo ınsanalr :)

tabıı sağlam bişie benzıo buyutulebılır :)

ne demek canım nerde ne indirimde birbirimize sölememiz lazım.. saolsun Ferdaerd söledi bana da o bebek arabalarına baktığımı biliodu saraçhaneden fiyatta almıştı bana, bende konuyu görünce paylaştım burda.. canım arabanız da varsa araba pusetiyle birlikte 1500 e gelio yok sadece bebek arabası alıcam diosan 1149 tl.. orda pazarlık yapılmıo tek sıkıntı o.. peşin de alsan taksitli de alsan aynı.. önce normal bebek mağazalarıyla sıkı pazarlık yap baktın olmuo gidip ordan alırsın.. biz de bayramda istanbulda pazarlığa girişcez bakalım.. olmadı e bebekten alcam bende..

aaa pazarlık yapılmıyosa kötü yoksa bu işlerde pazarlık çok işliyo bide herşeyi aynı yerden alırsan oooo
benim arkadaşım yeni doğum yaptı bebek arabasından beşiğine kadar ağız mendiline biberonuna kadar aynı yerden aldı toplamda 3.300 tutmuş
2.500 verip çıkmışlar dediğin gibi en iyisi normal bi bebek mağazasında pazarlık yapmak çünkü alcağımız çok şey var oooo bir sürü barkot usulü bize uymaz bu dönemde

Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.

Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)

İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.

bende bebek mobilyası için karabağlara gitçem izmirde ben evim için mobilyaları da ordan aldım çok güzel indirimler yapıyolar öyle yerlerde

Back
X