2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
öğlen hamile pantolonlarına baktım da 38 i bile çuval gibi oldu
benim bu pantolonları giymem için sanırım 1-1,5 ay daha var
göbeğim yokya daha çuval gibi oluyor bunlar :1:

kızlar dün arkadaşıma iftara gitmiştim
yemekten sonra kahve iiçelim dediler ama ben içmedim fal baktrdık ben başkasının içtiğine niyetlendim :)

aslında ben fala inanmam birsürü güzel şey söledi hiçbirine kapılmadım sadece 9 vakte kadar çok sevinicem bi haber alıcam ama sırtımda bi yük var bu yük yüzünden sevinemicem yani öle dedi bebşşin cinsiyetinede kız dedi
dün akşam dan beri kafama o yükü taktım bebişle ilgili bi yük olmasın da ne biliyim korkyrum ya :((

Gelecekle ilgili yorum yapmayı Allah men etmiş biliyorsun. Gaybı biz insanlar bilmiyorsak kahve telveleri mi bilecek...
Hem de o kişi bence bu yorumuyla zaten sırtına bir yük yüklemiş.. İnanma boşver..

Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:

sonuclarının iyi cıkmasına cok sevindim yaprak. hadi gözün aydın. darısı bizim başımıza inşallah.

yemekten sonra kahve iiçelim dediler ama ben içmedim fal baktrdık ben başkasının içtiğine niyetlendim :)

aslında ben fala inanmam birsürü güzel şey söledi hiçbirine kapılmadım sadece 9 vakte kadar çok sevinicem bi haber alıcam ama sırtımda bi yük var bu yük yüzünden sevinemicem yani öle dedi bebşşin cinsiyetinede kız dedi
dün akşam dan beri kafama o yükü taktım bebişle ilgili bi yük olmasın da ne biliyim korkyrum ya :((

aklına kötü bişey getirme. fala inanma falsız da kalma demişler di mi cicim:1:

öğlen hamile pantolonlarına baktım da 38 i bile çuval gibi oldu
benim bu pantolonları giymem için sanırım 1-1,5 ay daha var
göbeğim yokya daha çuval gibi oluyor bunlar :1:

ya evet neye göre 38 anlamış değilim :) ben de bir hamile kıyafetleri satan online mağazadan s beden bir bluz sipariş ettim. bi geldi ki çuvar yanında halt etsin.. o neydi öyle yaa :1: iade ettim gitti.. bedenler bir garip gerçekten de..

Kızlar ben çıkıyorum.Malum bugün iftara misafirim var yemeklerle ugraşcam.Arada yine girer bakarım sizlere.Hepinizi öptümmm görüşürüz...

Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.

Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)

İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.

canım saraçhane ama neresı bısuru yer var orda :) ayrıca evet magazalarda cok cok daha pahalı helekı ısım
yapmıs magazalarda joker vs gibi.....

masko ve modokoyu bız de gezmıstık eşimle çok uygun yerlerde var cok pahalı yerlerde onun ıcın biliorsan direk magaza ısmı paylaşman

daha ıyı olur canım ben zaten ıkeadan alıcam ınsallah da :) arkadaslara kolaylık olsun die

canım takma kafana yaa aa fala ınanma boşver :)

ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum

fiyat değişiyo canım bi sitede 1.600 civarı hepsi buradada 1.400 falan ama bebek mağazalarında iyi bi pazarlıkla 1.000 lira zorlanır diye düşünüyorumm

1000 tl ye zor inerler canım

canım bende maxi cosi ile concord neo arasında kaldım.. kk da bebek arabası seçimi die bi topik var onlar da en çok concord neo yu önermişler.. kullananlar çok memnun bende baktım bi mağazada çok beğendim.. e bebekte indirimde şuan ferdaerd saolsun haber verdi.. bayramda istanbulda bi peşin fiyatlarına bakıcam maxi cosi ya da concord alcam birini artık..

maxi cosi de çok pahalı yaa

yok canım cımrılıkle ne alakası var ıhtıyacın olmıycanı düşünüosan tabıı kı alma zaten bebek doğmadan alma

bebek doğsun ıhtıyac hıssedersen alırsın....şahsen ebnde bebek doğpsun bı kaç aylık olsn o zaman alıym dıorm :)

doğpmadna alıcaksın belkı kullancan belkı kullanmıcan heyecana gerek yok :) en ıısı doğunca duruma göre almak

canım bende cts gunu cıkıp pantolon alıcam lcv den ınsallahh :)

ayşe haklısın aslında ama çok hevesliyim ben bir şeyler almazsam çıldıracağım :1:

canım kız kardeşime annem bebek arabası almıstı 100 tl mıydı neydı 1,5 sene full fonksıyon kullandı

daha yenı tekerı kırıldı da attık yanı çarşıya pazara heryere gırdı şehirlerarası yolculukta ucak fln heryerdeydı neleer yukleıdk hemde

parası olan alsın ama 1700 gibi fiyatalrda cok yüksek yaa yaızk üzülüyorum valla ben :)

bende oda yapıcam ama oda toplam 650 tl bişi tutuo mobilyası....ıvır zıvırınıda kendım şaparım dıorm bakalım

2000 tl yı bebek odasıan bende asla vermem zaten taş çatlasın 4 yasıan kadar kullanıcak hem de beyaz alıcam olur ya

sonrakı bebegımde de kullanırım :) naısb olursa ınsallahh...ama dediğin gbii parası vardır hayalıdır bende bişi demıom tabıı

ayşe sana mesaj attım özelden bakar mısın canım

bu arada ablanın kullandığı bebek arabasının markası ne Allah aşkına, ben de çok para vermek istemiyorum ama 500 e kadar da çıkabilirim ama fazla da vermem yani 1500 falan çok paralar cidden...

Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:

ilginç ben de bugün dr a gittim bana bugünden sonra yarım saatlik tempolu yürüyüş yap hergün dedi
akıntı için de krem verdi benimki sarı renkli çünkü...

Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.

Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)

İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.

saraçhane haa hep önünden geçerim hiç sormadım ama orada çok var hakikaten sormak lazım sağol tatlım...

korkma kız fala iananma falsız kalma derler :1:

tünaydın canım :) kullanmakla alakalı bebek arabası yau :) bız bayadır kullandıgımız ıcın bılıyorum yanı maulum yeegnım kzıkardesım
çok gezıyoruz :) ayrıca o arabalar cok gaır arkadasta vardıddıgım gıbı ındıremıosn kaldıramıosn ayy sinir olmustuk :) bahsettıklerınızde
ben de çok sık goruyorum ıstanbulda da var herkeste :) yanı bı de ust kısmı değiştiği için güzel bence bıtek benı tek ceken yanı o :)
bana pahalı gelıo gene de yaa bebek arabası parasını her ay ev kredısıne öduyorum bana lux :)

ayy hamıle pant çok rahat ben ztaen kısın genedle pantolon gıyerım bu kı sda öle olcak heralde 2 tane daha hamıle pant alsam yeter
kışın etek gıymeyı sevmıyorum nedense....hamıle pantolonalrı çok rahat ama ustunde yok gibi...ya bu kulotlu corapalrın
hamıle ıcın olanı varmıcunku dıgerlerı cok sıkıo :S ben cts gunu alcam bı kaç parça bişey zaten evde de kılık hamıle gıysısı var
onalrla devam ederım ama bı tane pant oldugu ıcın bı ıkı tane daha almam lazım

ay evet beısımızı gorces ıns ama 4 boyutlu ult değil...doppler bızımkı :)

merhaba canım maşallahh sübhnallah sizeee :) :nazar:

canım herkes öle ister ama ne bıleım bana cok gedlı demekkı alıcısı olduguna göre alabılıo ınsanalr :)

tabıı sağlam bişie benzıo buyutulebılır :)

evet bende çok sinir oluyorum o hantal ağır arabalara, hem de dünyanın parası :1:

aaa pazarlık yapılmıyosa kötü yoksa bu işlerde pazarlık çok işliyo bide herşeyi aynı yerden alırsan oooo
benim arkadaşım yeni doğum yaptı bebek arabasından beşiğine kadar ağız mendiline biberonuna kadar aynı yerden aldı toplamda 3.300 tutmuş
2.500 verip çıkmışlar dediğin gibi en iyisi normal bi bebek mağazasında pazarlık yapmak çünkü alcağımız çok şey var oooo bir sürü barkot usulü bize uymaz bu dönemde

istanbul da havuzlu han varmış oradan böyle toptan aldın mı epey indiriyorlarmış ama nakitle gitmek lazım dediler...

canım saraçhane ama neresı bısuru yer var orda :) ayrıca evet magazalarda cok cok daha pahalı helekı ısım
yapmıs magazalarda joker vs gibi.....

masko ve modokoyu bız de gezmıstık eşimle çok uygun yerlerde var cok pahalı yerlerde onun ıcın biliorsan direk magaza ısmı paylaşman

daha ıyı olur canım ben zaten ıkeadan alıcam ınsallah da :) arkadaslara kolaylık olsun die

canım takma kafana yaa aa fala ınanma boşver :)

ben de modoko ya gitmiştim başka bir bebek için ama pahalıydı çok ucuz mağaza isimleri varsa onları paylaşalım gerçekten...

saraçhane de bisikletçiler varya onlar satıyor işte bebek mağazası da var oralarda hemen alt geçidin orda sanırım orayı diyor arkadaş da

ben de modoko ya gitmiştim başka bir bebek için ama pahalıydı çok ucuz mağaza isimleri varsa onları paylaşalım gerçekten...
saraçhane de bisikletçiler varya onlar satıyor işte bebek mağazası da var oralarda hemen alt geçidin orda sanırım orayı diyor arkadaş da

evet canım bende orasımı dıe dusundum :)

ayşe haklısın aslında ama çok hevesliyim ben bir şeyler almazsam çıldıracağım :1:

ayşe sana mesaj attım özelden bakar mısın canım

bu arada ablanın kullandığı bebek arabasının markası ne Allah aşkına, ben de çok para vermek istemiyorum ama 500 e kadar da çıkabilirim ama fazla da vermem yani 1500 falan çok paralar cidden...

evet bende çok sinir oluyorum o hantal ağır arabalara, hem de dünyanın parası :1:

canım al da giyecek al arabayı sımdıden alma :D ehehehe ınsan bebek doğunca tam orlk neye ıhtıyac oluo daha ıı anlıo :)

mesjaıan cevap yazdım canım :)

bu arada ablam değil kız kardeşim makası neydı bılmıorm ama kraft türü bi şekildi ben de kraft almayı dusunuyorum dediğim gibi

en fazla 250 verırım :) bu arada puset gibi değil alacagım sey fıyatına da baktık daha once eşimle cıft taraflı tam yatan vs vs

yani puset gibi hafıf ufak tefek değil :) ama eşiminde tabıı bi hevesi var onunla alıcaz onun cıın arabayı bakalım :)

canım cidden ağır o arabalar ya ama bızimkı hafıfıtı heryere kaldırıp goturuyoduk cok rahattı ıste gecen cts kırıldı bırden teekrı

hemen attık çöpe ilerden yenısını aldık 1,5 sene kullandık yeter :) 1500 lüğü çöpede atamazsın için yanar :9: :9: :9:

bizimki bizimki diorm yanı de ıste kızkardeısmın kullandıgı ama onun kadar da ben kullandıgım ıcın benımsemısım eheuehe :D

Son düzenleme:
selam kızlar siz bebişleriniz iyisinizdir inş akşama kayınvalidemler yemeğe gelecekler mutfakta işim çok ama şimdiden ağırlık çöktü sanki kendinize ve kuzucuklarınıza dikkat edin görüşürüz...

tünaydın canım :) kullanmakla alakalı bebek arabası yau :) bız bayadır kullandıgımız ıcın bılıyorum yanı maulum yeegnım kzıkardesım
çok gezıyoruz :) ayrıca o arabalar cok gaır arkadasta vardıddıgım gıbı ındıremıosn kaldıramıosn ayy sinir olmustuk :) bahsettıklerınızde
ben de çok sık goruyorum ıstanbulda da var herkeste :) yanı bı de ust kısmı değiştiği için güzel bence bıtek benı tek ceken yanı o :)
bana pahalı gelıo gene de yaa bebek arabası parasını her ay ev kredısıne öduyorum bana lux :)

ayy hamıle pant çok rahat ben ztaen kısın genedle pantolon gıyerım bu kı sda öle olcak heralde 2 tane daha hamıle pant alsam yeter
kışın etek gıymeyı sevmıyorum nedense....hamıle pantolonalrı çok rahat ama ustunde yok gibi...ya bu kulotlu corapalrın
hamıle ıcın olanı varmıcunku dıgerlerı cok sıkıo :S ben cts gunu alcam bı kaç parça bişey zaten evde de kılık hamıle gıysısı var
onalrla devam ederım ama bı tane pant oldugu ıcın bı ıkı tane daha almam lazım

ay evet beısımızı gorces ıns ama 4 boyutlu ult değil...doppler bızımkı :)

hmmm doppler de ayrıntılı organlarına bakıolardı di mi.. hadi bakalım hayırlısı.. Minik Zeynep in güzel haberlerini yazarsın okuruz biz de inşllah..

aynen canım bebek arabası kullanımla alakalı işte biraz da.. dediğin gibi araba puseti takılıo onlara benim de öle bi modele ihtiyacım var çünkü her yere arabamızla gidioruz çoğunluk... bebeği araba pusetinden kaldır bebek arabasına yerleştir derdi olmamalı, arabadan alıp tık die bebek arabasına koymamız lazım.. o yüzden travel sistem şart bize.. bizi çeken kısmı da başta o sonra da şu amortisör olayı.. tık die çıkıo kaldırımlara.. doğru diosun kredin varsa o kadar para vermek lüx olur.. allaha şükür biz evlenirken evimizi kayınvalidemler istediğim yerden aldılar.. eşyalarda da benim düşündüğümden de iyisini aldılar.. bize çok yük bırakmadılar... evlenirken eşimin arabası vardı zaten, onu da satıp sıfır aldı onun da iki taksiti kaldı şükür.. artık şimdi tek harcamamız minik Mina için.. yoksa bu devirde ev kredisi ödeyip de bi de bebek yapmak, onun harcamaları zor.. Allahım kolaylık versin size.. minik Zeynep iniz kısmetiyle gelir inşallah yükünüz kolaylaşır...

pentide hamile çorabı var die biliorum canım.. kışın da benim en rahat ettiğim şey elbise ve opak çorap.. bi de dize kadar çizme ohhh rahat rahat gez.. ama düz çizmelerimin ikisine kardeşim göz koydu geçen yıl ona vermiştim bi tane kaldı elimde.. dierleri hep topuklu hem de en az 10 cm, bootilerde düz hiç yok zaten onlar da full topuklu.. geçen yıl sezon sonunda iki tane daha almıştım keşke onları topuklu almasaydım artık bu sezon başı alcaz mecbur topuksuz bi iki tane.. ben de en çok ayakkabıya verdiğim paraya üzülüorum.. sezon başı almam sonunda bir tane fiyatına iki tane alırım hep, bi dahaki kışa elimin altında hazır olur.. malum gerçek deri ayakkabıların fiyatı uçuk sezonda..

evet canım bende orasımı dıe dusundum :)

canım al da giyecek al arabayı sımdıden alma :D ehehehe ınsan bebek doğunca tam orlk neye ıhtıyac oluo daha ıı anlıo :)

mesjaıan cevap yazdım canım :)

bu arada ablam değil kız kardeşim makası neydı bılmıorm ama kraft türü bi şekildi ben de kraft almayı dusunuyorum dediğim gibi

en fazla 250 verırım :) bu arada puset gibi değil alacagım sey fıyatına da baktık daha once eşimle cıft taraflı tam yatan vs vs

yani puset gibi hafıf ufak tefek değil :) ama eşiminde tabıı bi hevesi var onunla alıcaz onun cıın arabayı bakalım :)

canım cidden ağır o arabalar ya ama bızimkı hafıfıtı heryere kaldırıp goturuyoduk cok rahattı ıste gecen cts kırıldı bırden teekrı

hemen attık çöpe ilerden yenısını aldık 1,5 sene kullandık yeter :) 1500 lüğü çöpede atamazsın için yanar :9: :9: :9:

bizimki bizimki diorm yanı de ıste kızkardeısmın kullandıgı ama onun kadar da ben kullandıgım ıcın benımsemısım eheuehe :D

bacım 250 tl ye dediğin tip araba nerden alacaksan bana da haber et olur mu nasılsa istanbuldayım boşuna kazık yemeyelim büyük mağazalardan, valla siz uyarmasanız ben e bebek ten yemiştim kazığı... :1:

valla var canım var benim 2 arkadaşım da 1500 tl lik arabaları verdiler hayrına, kullanamadılar...

aaa pazarlık yapılmıyosa kötü yoksa bu işlerde pazarlık çok işliyo bide herşeyi aynı yerden alırsan oooo
benim arkadaşım yeni doğum yaptı bebek arabasından beşiğine kadar ağız mendiline biberonuna kadar aynı yerden aldı toplamda 3.300 tutmuş
2.500 verip çıkmışlar dediğin gibi en iyisi normal bi bebek mağazasında pazarlık yapmak çünkü alcağımız çok şey var oooo bir sürü barkot usulü bize uymaz bu dönemde

aynen canım ben belis in beşiğini beğendim nette sadece beşik 1200 tl.. burda bebek mağazasında 800 e kadar düştü adam..400 tl fark var arada az para mı neler alınır onla bebişe daha.. barkot usulü zor bu dönem.. netten anca belli şelerde indirim war mı onları takip etcen o kdr..

ben de bugün kontrole gittim dörtlü test yapalım dedi dr kontrol için herkesten istiyorum dedi ben de olur dedim 164 tl verdim haftaya sonuçları alacağız her gidişimizde biri test maşallah :1:

onun dışında oğluş kesinleşti gibi aralardan görüyorum ama erkek dedi bizimki ni bir görseniz ense yapıyordu çok güldü dr tembel oğlum benim yerim onu ben

bu haftadan sonra hissedersin bebeği dedi

onun dışında her şey normalmiş öyle işte...

maxi cosi de çok pahalı yaaa

öle canım ama travel sistemlerin en uygunu zaten 800 tl civarında.. bizim de arabamız olduğu için travel sistem alıcaz mecbur.. almışken de iki çocuğu büyütsün istiom.. yine aynı hesaba gelio gibi geldi.. istanbulda saraçhaneye bakıcam bende.. artık peşin vura vur pazarlık yapcaz.. olmadı babası daha çok çalışsın artık.. takılıorum ona zaten kızın gelio süslü olur iki katı çalışman lazım die :9:

canım hayırlı olsun pipuş :) utanmıyo bunlar benimkide kafayı gömmüş ama onu açmıştı ay bizde babanneyi 7ci aylarda götürürüz diyoruz bi teyzeyi götürdük oda bidaha 5aylıkken gelecek yurt dışında ama paşa arkasını döndü hiçbiyerini göstermedi kız zannetti doktor sevindi teyzesi ama oğluşmuş ay negüzel böyle ayrıntılı gösteren anlatan doktorları seviyorum seninki acık kiloya tatkık ama bak açıklamalı gösteriyor bizimkide iyi bakalım şimdilik

canım bide 3boyut ultrasonun özelliği sanırım bizde önce normal sonra 3boyutlu gösteriyor çıktıda da ama ben 3boyutluda korkuyorum :18: ne bileyim zaten görüntüler garip geliyor ama onda daha böyle etli gibi kahve rengi öbürü resim gibi normalde 3boyutlu garip 4boyutlu ultrason ayrı bi fiyata dahil diye biliyorum ama tamda bilmiyorum

buarada aman babannelere laf yok gerçi biz 3aydır teldışında görüşmüyoruz zaten 2dk laf sokar kociş kendi gidiyor beni götürmüyor sana stres yasak diyor gerçi uzun görüşmeyince doluyor ay bayrama 2hafta kaldı görüşcez de 2günü birliktede geçircez kurbanda da tatil uzun inşallah ananeye gitcez

Demetcim görüntüler konusunda çok haklısın, o kahverengi görüntüler bana da çok fena geliyo :50:
Neyse gitcez bakcaz napalım. Ben eşim yok diye anne ve kaynanayla gittim. Daha gitmem artık. Bu sefer de doktor ayrıntılı bakıo diye bi kere övdüydük, ondan merak etti de geldi. Tamam artık daha çağırmam. Torununu da alıp geliyo. Ne işi var orda 1 yaşında çocuğun?! Uzak olmak iyidir canım, senin için de sevindim. NE güzel eşin de anlayışlı bak.
Ben oğlum olunca gerçi çok yumuşadım. Eşime git istersen haftada bir annende kal diyorum:3:
Haha! Oğlum da gelir bende kalır, ben gider kalırım diy mi:23:
Bayramda sana kolaylıklar diliyorum valla.Öyle de zormuş. Ama yapcak bişiy yok idare etcen artık.

oh maşallah..amma yarış ve karşılaştırma olur şimdi..senin kız öyle benim gelin böyle..yok yok sizin bebek çok zayıf bizimki maşallah topaç falan..Allah yardımcın olsun..

Offf evet. Bizim bebek haberini açıklamamızla kıyaslamalar başladı. Hatta en son bomba işte dün doktorumuzn yanına girdik, kabile şeklinde:1:
Ah diyo geçen sene bu zamanlar bununla ilgili neler çektik, doktorlar o ikili testte down sendromlu mu ne demişler de. Başladı onları anlatıyo. Allaaaaam! Tam bişey diyorum bebeğimle ilgili, evet işte onu geçen sene biz de öyle yaptık, aa onu biz ordan almadık, yok hamile elbisesi şöyle al bilmemne. Çok yardımcıdır sağolsun iyi ama işte sevmediğim insanlardan devamlı bahsedip karşılaştırması hiç hoşuma gitmiyo. Ben zaten hep sözünü kesiyorum yarıda. Oturup bana torununu anlatmasın yani 2 saat mümkünse. Tamam sert davranmıyoz, laf etmiyoz ama hastası da değiliz yani:1:

Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim :( neyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.

Canım ben de bu ara biçok arkadaşıma fırça attım, küstüm, ağladım, anneme de alınmıştım geçende hatırlarsın. Bu dönemde normal galiba:1:

ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum

eleviti her gün bitane verdi bana doktor. bi de 2 güne bir gynoferrasanol verdi delikiz.
bu mide bulantısı falan psikolojik olabilir. sosyal psikoloji dersinde yükleme kuramını okurken insanların sırf inandığı için bazı ilaçlar içince iyileştiğini hissettiklerini okumuştum. Halbuki ilaç nötr bi ilaçtı.
Bence sen tam tersine koşulla kendini. İlaç bana iyi geliyor diye kşulla kendini, beynini kandır bakalım nolcak.
Çünkü gece yattığın halde midenin bulanması çok ilginç.

yaklaşık iki yıldır kola icmiyorum, eve de girmez. diğer asitli icecekler de aynen. kayınvalidemler de bizim gibiler. bir tek görümcem shwepss seviyor. dün akşam iciyodu yine .. can bu cekiyo valla bi yudum aldım ama nasıl vicdan azabı cektim biliyo musun? bebeğime asitli bişey gitti diiyee.. eşim bilse cok tepki gösterir.. ama ondan saklı içtim yalan yok. ama bi daha yapmıcam :34::30:
Valla normalde koladan gazozdan msdonaldsdan nefret ederdim. 4 aydır hepsinden yedim içtim. İlgiç napcan. ARada bişey olmaz ya. Çok abartmamak lazım tabi de. Yine de üzülme iki gram schweppes içtim diye canım benim.

ben de bugün kontrole gittim dörtlü test yapalım dedi dr kontrol için herkesten istiyorum dedi ben de olur dedim 164 tl verdim haftaya sonuçları alacağız her gidişimizde biri test maşallah :1:

onun dışında oğluş kesinleşti gibi aralardan görüyorum ama erkek dedi bizimki ni bir görseniz ense yapıyordu çok güldü dr tembel oğlum benim yerim onu ben

bu haftadan sonra hissedersin bebeği dedi

onun dışında her şey normalmiş öyle işte...

haha tüm bebişler öle ya koca göbek yatıolar orda... ama bizim kız insaflı çıktı gitmeden çikolata yiyince kıpır kıpır oynuo gösterio kendini :9::9: senin oğluş da tembel deildir annesi eşref saatine denk gelememişsindir :9::9::9:

bacım 250 tl ye dediğin tip araba nerden alacaksan bana da haber et olur mu nasılsa istanbuldayım boşuna kazık yemeyelim büyük mağazalardan, valla siz uyarmasanız ben e bebek ten yemiştim kazığı... :1:

valla var canım var benim 2 arkadaşım da 1500 tl lik arabaları verdiler hayrına, kullanamadılar...

canım carousel i biliomusun bakırköyde en alt katında bebek mağazaları var

kışın bakmsıtık orda kraftınkıler 250 tl civarıydı gayette güzeldi :)

he bır de püf nokta söyleyım bebek arabası gibi şeylerı kışın alıcaksın yazın dıaşrı cıktıgı ıcın herkes fıyatalr hop ıkıye

katlanıyo benden sölemesi :) alırken sölerım tabıı kı ama ben doğunca almayı dusunuyorum :)

hmmm doppler de ayrıntılı organlarına bakıolardı di mi.. hadi bakalım hayırlısı.. Minik Zeynep in güzel haberlerini yazarsın okuruz biz de inşllah..

aynen canım bebek arabası kullanımla alakalı işte biraz da.. dediğin gibi araba puseti takılıo onlara benim de öle bi modele ihtiyacım var çünkü her yere arabamızla gidioruz çoğunluk... bebeği araba pusetinden kaldır bebek arabasına yerleştir derdi olmamalı, arabadan alıp tık die bebek arabasına koymamız lazım.. o yüzden travel sistem şart bize.. bizi çeken kısmı da başta o sonra da şu amortisör olayı.. tık die çıkıo kaldırımlara.. doğru diosun kredin varsa o kadar para vermek lüx olur.. allaha şükür biz evlenirken evimizi kayınvalidemler istediğim yerden aldılar.. eşyalarda da benim düşündüğümden de iyisini aldılar.. bize çok yük bırakmadılar... evlenirken eşimin arabası vardı zaten, onu da satıp sıfır aldı onun da iki taksiti kaldı şükür.. artık şimdi tek harcamamız minik Mina için.. yoksa bu devirde ev kredisi ödeyip de bi de bebek yapmak, onun harcamaları zor.. Allahım kolaylık versin size.. minik Zeynep iniz kısmetiyle gelir inşallah yükünüz kolaylaşır...

pentide hamile çorabı var die biliorum canım.. kışın da benim en rahat ettiğim şey elbise ve opak çorap.. bi de dize kadar çizme ohhh rahat rahat gez.. ama düz çizmelerimin ikisine kardeşim göz koydu geçen yıl ona vermiştim bi tane kaldı elimde.. dierleri hep topuklu hem de en az 10 cm, bootilerde düz hiç yok zaten onlar da full topuklu.. geçen yıl sezon sonunda iki tane daha almıştım keşke onları topuklu almasaydım artık bu sezon başı alcaz mecbur topuksuz bi iki tane.. ben de en çok ayakkabıya verdiğim paraya üzülüorum.. sezon başı almam sonunda bir tane fiyatına iki tane alırım hep, bi dahaki kışa elimin altında hazır olur.. malum gerçek deri ayakkabıların fiyatı uçuk sezonda..

evet canım organalrıan bakıolar :) ınsallah hepimiz güzel habelerle gelrıız :)
zeynep zeynep diyoruz ama :D alıştık bayaa daha da karar veremedık siz vermıssınzı mina ne cici :)
canım kredi öderken gecınmek bile zor valla bebek doğunce na eolucak bılmıorm hayırlısı dıorm :)
amın cnaım ınsallah bebek berekettır rızkıyla gelıo hepsi :)

aa pentıde hamsı corabı varmı bakaım o zaman :) ben tesetturlu oldugum ıcın çorap tayt elbıs e takılamıorm :) ehehe
ay helekı topuklu kısın öldürsen gıyemem :) ya kıs gelıcne bende ayakkab ı telasıan giriorm hc secemem çok zorlanırım off
içime sınmeyıncede gıyesım gelmıo öel bakalım gene kıs gelınce napcaz

bebak a abası bugünün konusu oldu:)
Babyhope HAFİF BASTON BEBEK ARABASI- TAM YATARLI GittiGidiyor'da 60718203
bu ürünü gördüm , fena değildi ama aklım şunda kaldı
CHİCCO LİTEWAY BASTON BEBEK ARABASI-PUSET GittiGidiyor'da 60568629
chicco olanı arkadaşta gördüm kırmıszısıydı, çok pratık katlandı, hoşuma gitti. ama şimdii aradakı fiyat farkınıda niye vrmeliyim bilemedi.
geçen avm de bebk yataklarına da baktık.belis netten daha ucuz ama yıne de çok pahalı 3lü bebk odası 1900e gelıo. daha halısı perdesi yürüteci,anakucağı, .....
Ankaradayım, bayramdan sonra sitelere bi gidip bakcam.Boya konusuna da eşimde çok takılıyor ama bebk benim odamda olacak, benim yatak odam organık boyalı mı yooo, halım da organık değil, bebk yatağın kenarlarına ağzını değebilir diyo ama artık uyku setli nevresşimler yatağı kaplıyo zaten.
Böyle derken uyduruk bişi almam ama 1900da vermem ...
daha kendimize araba alcaz, ehliyet kursum başlıo 7aylıkkende araba alcaz, doğumdan sonrada sürerim inşallah:) bebişimiz alır alır gezeriz:)

Back
X