2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.

Canım benim cok üzüldüm Cook gecmis olsun.neden böyle oldu varmiydi daha önce bi sorunun?canim dualarım seninle umarimen kısa zamanda hersey normale doner Allah'tan bebegin cok iyi bunu düşün.ama hastaneye yatman iyi olacaktır mutlaka bı sekilde iğnelerle falan düzeltirler degerlerini.

Selam kk'nın güzel annişleri nasılsınız? Eve temizliğe kadın aldım 2 gündür geliyordu dün pek ellemedim de bugün yardım etmek zorunda kaldım canım çıktı bel ağrısından ölüyorum birazdan koca gelir o da çok yorgun ve oruçlu sofrayı kim hazırlayacak bilmem :1: Karnıma dokunduğum zaman artık rahmimi hissedebiliyorum ayyyy elime gelince çok huylandım çocuk hareket etmeye başladığında çığlık çığlığa olurum artık :9: ama olsun benim yaramaz kuzumu hissetmeye başlayayım da alışırım nasıl olsa. :16::16::16:
aleyna günaydın, hayırlı cumalar canım. denk mi gelmiyoruz yine bilemedim ama ben gün içinde hep burdayım ; ama sen yoksun :))
nasıl gidiyor herşey yolunda anladığım kadarı ile.. cinsiyet ne zaman belli oluyodu senin???

kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)

söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım

güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı

doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)

bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı

bebıs 215 gr olmuş :nazar: :nazar: hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır

dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
ayşecim herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.. bak gördün mü senin de bizim de içimiz rahat etti, iyi ki gittin..

İyi Akşamlar Kızlar,

Akşam üzeri bebeğimin o kadar hareketliydiki Allahım yaaa 10 dak.boyunca sürekli hareket etti.Tabi bende gözlerimi göbeğimin alt kısmına diktim o her hareketinde karnımın üzerinde seyirme oldu gördümmmm.İçerden vuruodu sanki.Ay çok mutlu oldum yaaaa.Harika bişiymiş buuuu:nazar::16::49:

inşallah canım...

maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...

şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....

ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...
evet hep bişeyler sebep oluyo erteleniyo gerçekten.. biz de ev alalım, durumu biraz düzeltelim derken bu zamana nasipmiş.. ama şu kpss belli olur olmaz sen başla ufaktan çalışmalara.. sen baya hazırsın cünkü ruhen.. eşini de heyecanlandırabilirsin.. bizde de durum siz gibiydi başlarda. tek fark benim kocam istemiyorum da demiyodu istiyorum da demiyodu, hayırlısı hayatım bi düzeltelim işleri diyodu.. sonra bi yakınımızın bebeği oldu. ona gittik görmeye.. ve ben vuruldum. sonra kocam da yumuşadı :)) sen istiyosan tamam dedi. e bu arada evimizi alıp taşınmıştık zaten.. ve ilk ayımda da hamile kaldım allahıma bin şükür.. darıısı senin başına canım inşallah duyarız hamileyim dediğini de :)))

cok beğendim ben bunları ya ellerine sağlık. en cok da baştaki sarıyı ve sondaki değişik modeli :))

Kizlar uykusuzlar grubuna bende katildim hic uykum yok yaaa:27:

ya ben uykudan kendimi alamıyorum kızlar. işe gelmek öyle zor ki sabahları. kacta yatarsam yatayım yok kalkamıyorum :50::19:
ama sizin durum daha zor, umarım gecer en yakın zamanda. dr larınıza söylediniz mi bu durumu, yorumları ne oldu ??

günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
cok gecmiş olsun canım.. hastaneye yatman bence hayrına olacak üzülme sakın, kontrol altında olman en doğrusu. değerlerin normale dönünce çıkartacaktır dr lar..
4lü testinin olumlu cıkmasına da cok sevindim canım. iyileşip cıkacaksın o hastaneden inan bana.. hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..

Geçmiş olsun arkadaşım. Kısa zamanda iyileşirsin inşallah...

Herkese günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Bugün sanırım her zamankinden daha fazla duanıza ihtiyacım var.
fesleğencim.. cuman mübarek olsun. bol dua et sen de, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
seni her okuduğumda çok üzülüyorum, umarım düzelir herşey..

kızlar benim şuan oturduğum ev 3+1.ama kiracıyım şimdi bu eve göre alacak olursam bebek odası sığar ama yarın birgün taşındığım ev küçük olursa sığmama ihtimali var.
şimdi sadece beşik alim diyorum bu defa da bebeğin kıyafelerini koyacak yerim olmayacak ee yanına 5 katlı çekmeceli şifonyer alsam yine yer kaplayacak açıkaçası kararsızım. siz ne öneriyorsunu bebek odasımı almalıyım, yoksa beşikmi? hangisini tavsiye edersiniz solonum var yatak odası var kızımın odası var diyer odayıda makajş odası orda fazlalıkları koymuştuk napsam ki iki kapılı dolapmı alsam

iki kapılı altıda bol çekmeceli beyaz lake boyalı dolaplardan al bide süslü bebek beşiklerinden al ama o beşikler 6 ay kullanılıyoruş tatlım sonrasında kullanamayacaksın. bu sefer onlarda yer işgal edicek.

günaydın canım bil ki duamdasın durum her ne ise Rabbim kolaylaştırsın ağırlığını alsın inşallah...

inşirah ve duha oku ferahlarsın canım...

1. (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2, 3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
4. Senin şânını yükseltmedik mi?
5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.

7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.

Allah razı olsun... Tamam canım okuyayım inşallah.

fesleğencim.. cuman mübarek olsun. bol dua et sen de, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
seni her okuduğumda çok üzülüyorum, umarım düzelir herşey..

Amin... Seninde mübarek olsun canım.

canım çok geçmiş olsun
şü mübarek günlerde rabbim seninle olsun moralini düzgün tut aklına köt şeyler getirme yavrunu allaha emanet et. yüce allahım o emanetin en güzel koruyucusudur.

herkse selam
ya bende bel ağrısı başladı hafiften
yani öyle aşırı değil hafif ama daha önce yoktu yeni başladı
sanırım artık büyümeye başlıyorlarya o da ağrı yapmaya başlıyor
bi de çok çabuk yorulmaya başladım
yorulsam hemen belim ağrıyor

sizde de oluyormu

kızlar günaydın benim temizliğe gelen kadın öğlen oldu halen gelmedi bayramda misafirlerim var ben hamişim kimyasallara dokunamıyorum bakalım ne olucak . bu kadın beni hasta etti vallahi. hiç bi zaman sözünde durmaz gelmez. sorun şu paraya ihtiyacı yoktur diyeceksiniz ama ben maaşını her ayın başında peşin ödüyorum kendi işi hollolunca bizimkisi yalan oldu.allahım yaa ömrümün sonuna kadar dolandırılacakmıyım ben yaa saflığımdan değil iyi niyeti,mden yapıyorum eline para geçsin durumu zor kullansın işi görülsün diye ama gel görki ne zaman böyle davransam hep zararlı çıkan ben oluyorum. benm yakınımda yöremde ailemden biride yokki çağırıim gelsin evimde büyük ve bayrama bolca misafirim var. ahh ahh bugünkü derdim bu

Bu mübarek cuma gunu duaların en cok kabul olduğu namaz vaktinde bütün dualarım seninle Allah hep yanında olsun hakkında hayırlısı neyse oyolu göstersin insallah.

İyi Akşamlar Kızlar,

Akşam üzeri bebeğimin o kadar hareketliydiki Allahım yaaa 10 dak.boyunca sürekli hareket etti.Tabi bende gözlerimi göbeğimin alt kısmına diktim o her hareketinde karnımın üzerinde seyirme oldu gördümmmm.İçerden vuruodu sanki.Ay çok mutlu oldum yaaaa.Harika bişiymiş buuuu:nazar::16::49:

cokluda senin yazına yorum yapmayı unutmuşum canım atladım heralde :1:
ya ben de hissetmek istiyorum ama artık. böyle yorumları okuyunca cok kıskanıyorum cooooookk:25::26:
öyle de güzel anlatmışsın ki valla heyecanlandım, gözümde canlandı yani sahne :1:
tadını çıkar valla bak hala hissedemeyen biri olarak çatlıyorum burda.. cinsiyetini de öğrenemedim hala onu ayrı merak ediyorum zaten:18::18::18:

dualarımız seninle.rabbim yardımcın olsun canım.
kızlar günaydın benim temizliğe gelen kadın öğlen oldu halen gelmedi bayramda misafirlerim var ben hamişim kimyasallara dokunamıyorum bakalım ne olucak . bu kadın beni hasta etti vallahi. hiç bi zaman sözünde durmaz gelmez. sorun şu paraya ihtiyacı yoktur diyeceksiniz ama ben maaşını her ayın başında peşin ödüyorum kendi işi hollolunca bizimkisi yalan oldu.allahım yaa ömrümün sonuna kadar dolandırılacakmıyım ben yaa saflığımdan değil iyi niyeti,mden yapıyorum eline para geçsin durumu zor kullansın işi görülsün diye ama gel görki ne zaman böyle davransam hep zararlı çıkan ben oluyorum. benm yakınımda yöremde ailemden biride yokki çağırıim gelsin evimde büyük ve bayrama bolca misafirim var. ahh ahh bugünkü derdim bu

keşke peşin ödemeseydin.haftada kaç gün geliyor.tam günmü yarınmı.bide kaç lira veriyosun.bizim buradaki fiyatlarla karşılaştıracağımda.bende doğumdan sonra 5 yarım güne çıkarmayı düşünüyorum.kamuoyu araştırması yapıyorum fiyat için.çokta vermeyeyim az verip hakkınada girmeyeyim istiyorum.

herkse selam

sizde de oluyormu

Canım ben sunu farkettim gece devamlı sırt üstü yatıyorum Sabah'ta bel ağrısıyla uyanıyorum belki sende benim gibi yanlış pozisyonda yatıyorsan ondan olabilir.

paranla rezil olmak bu işte.. bi de iyilikten maraz doğar derler ya. senin durumunu anlatan iki özlü söz canım..
bozma moralini yapcak bişey yok. vermişsin parasını peşin. bence bırak bu kadını bir ay bak burnu nasıl sürtülüyor.
başka kadın mı yok. araştırır bulursun yenisini. üzme canını.. sen iki canlısın unutmaa :34::34::34:

herkse selam

sizde de oluyormu
olmaz mıı aah ah..biraz ayakta kalayım kuyruk sokumum ve üzeri sırtıma doğru nasıl ağrıyor anlatamam canım..
gecen hafta sonu da inanılmaz yoruldum, konserve yaptım üzerine iftara misafir kabul ettim, pazar gece 3 tü yattığımda..
hafta ici iki gün erken yatıp toparladım durumu. ama en ufak bir yorulmada, ayakta kalmada hemen belime sırtıma vuruyor ağrı..
bir de ayaklarımın altı cok ağrıyor. özellikle sabah kalktığımda tabanlarımda ağrı hissediyorum.
senin ikiz üstelik bizim iki katımız hissedeceksin. kendini yorma tavsiyem. iş bile yapsan dinlenerek yap.
valla yorgunluklar çıkmak bilmiyo.. doğuma yakın son aylar zaten ağırlaşıcaz.. ben o zamanları düşünüyorum hapıcaz.
benim evim 4.katta ve asansör yok malesef. şimdiden yoruluyorum o zaman napıcam bilmiyorum :18:

benim pıtpıtımında cinsiyeti belli oldu kızım olacak ocak 16 da
hayırlı uğurlu olsun kızın.. allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Selam kızlar,
Cumanız mübarek olsun. Ben bir 12 gün yokum inş. Fırsat bulursam girer yoklarım sizi. :3:
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu, mutlu, huzurlu olsun.:21: Kendinize dikkat edin:34:, stresten uzak durun :34:, mutlu olmak adına kendinize zaman ayırın, bunaldığınız anlarda neyi seviyorsanız onu yapın. Kitap okuyun, film seyredin, cıkın doşalın, alışveriş yapın. :49:

Banada dua edin rahat bir tatil gecireyim. Bekle beni Kemer, Fethiye, Marmarisssss :51:

Canım ben sunu farkettim gece devamlı sırt üstü yatıyorum Sabah'ta bel ağrısıyla uyanıyorum belki sende benim gibi yanlış pozisyonda yatıyorsan ondan olabilir.

ay zeynep ben de senin gibiyim.. sağa ya da sola yatarak uyuyorum ama bi uyanıyorum ki sırtüstüyüm..kimbilir ne kadar yattım öyle.. hadi tekrar dönüyorum sola..yine uyanıyorum yine aynı. gecede kac kere böyle oluyo.. sonraki aylar napıcaz yaa.

Selam kızlar,
Cumanız mübarek olsun. Ben bir 12 gün yokum inş. Fırsat bulursam girer yoklarım sizi. :3:
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu, mutlu, huzurlu olsun.:21: Kendinize dikkat edin:34:, stresten uzak durun :34:, mutlu olmak adına kendinize zaman ayırın, bunaldığınız anlarda neyi seviyorsanız onu yapın. Kitap okuyun, film seyredin, cıkın doşalın, alışveriş yapın. :49:

Banada dua edin rahat bir tatil gecireyim. Bekle beni Kemer, Fethiye, Marmarisssss :51:

iyi tatiller canım.. bol bol yuz, uyu, dinlen.. kendine ve yavruna iyi bak..
hayırlı yolculuk..:3:

Ayşecim iyi olmana sevindim benimde ara ara öyle ağrılarım oluyor her defasında farklı bir yerden geliyor ağrı ama önemli değildir insallah.valla kuzum bosver evdeki isleri zaten dışarıda yeterince çalışıyorsun evdede yan gel yat.ben bu hafta öyle yaptım taki düne kadar esim artık pes etti:))))öğlen mukabele vardı oraya gittim ev göçüyor tabiki geli toplarım dedim sorada saglik Ocağı'na bı gidip tahlilimi oraya göstereyim dedim ordanda kayınvalidemin misafiri varmış yardıma gittim aksam eve girdiğimizde ağır bı koku karşıladı bizi dışarıda yemek unutmuştum oda Cook kötü kokmuş ortalık altı üstüne gelmiş esim evin gercek yüzünü görünce şaşırdı Tabi:)söylene söylene toplamaya başladı çöp eve donmuş diyor ayy dayanamadım sinirlerim bozuldu bir güldüm bir güldüm ben o titiz kadın bu duruma düşecek kadinmiydim:)))))

Back
X