2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın canım.. Bu Ocak bebekleri baya sakaci çıktı yahu :) bize de kız dediler değişmesin sonra:) neyse hayırlısı saglikla gelsinler de farketmez...

degisebilir :) ben artik inanmiyorum ya ustelik 4 boyutlu ultrasonla bakti bu sefer .
ne oldugu cok onemli degil ama insan bilmek stiyor
netten hep mavis seylere bakiyordum unisex baksam iyi olucak :)

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

canım Allah sabır versin Rabbim yar ve yardımcın olsun elimizden başka birşey gelmiyor...

gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyi :nazar: ama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
iyiki baska birsey almamisim erkek fatma gibi buyutecektik veledi
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
nerdeyse dogunca kesin belli olur diyecek hala kesin demiyor bu ayda yani yuh
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)

Amaan bişey olmaz yeşimcim, benim anne çoğu şeyimi mavi yapmış. Ultrason falan yokmuş tabi o zamanlar.
Şimdi biçok şeyimi kullanıcam, oğlana denk düştü yani. Oğlum, benim eskitemediğim şeylleri kulllansın bakalım.
Ben erkek olsa da diğer renklerden çok yapıyorumi alıyorum. O ne öyle biz sanki mavi falan giymiyo muyuz.
Ama bi an önce kesinleşmesini istiyor insan onu anlıyorum.
Ben bi de doğunca falan erkek gibiymişim. Oğlum bana benzerse nasıl doğcağını tahmin edebiliyorum.:9:
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

Herkese hayırlı sabahlar...

Hayırlı sabahlar feslegenim...

kızlar renkli doppler yaptıran varmı aranızda.ne kadara yaptırdınız.birde istanbulda olan hamişler yenibosna nisa hastanesini duydunuz mu.orada uygun geldi bana reyhan hanım diye bir doktoru var çok iyi diyorlar duydunzmu hiç
renkli dopplerle ayrintili ultrason farklimi birde 4 boyutlu olan var hepsi farklimi oluyor
ben hala epudralle spinal arasindaki farkida bilmiyorum:)
bilen varmi?
mrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
bir de gebelikte 28. haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...

bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?
gecmis olsun canim dr bana eylul un 8 ine randevu verdi
o zamanda yukleme yapacaklarmis 24 hafta civarinda olucam
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((
canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum.
ben bir onceki bebegimi 8. haftada kaybetmistim cok zordu
ins sende kisa zamanda toparlanip tekrar bebegine kavusursun
basin sagolsun nedenr ki Allah sabr versin.

günaydın annişler ve zuzuları :16:
bugün cmt pek tenha burası :) difenbahyacım eğer okursan canım her şeyde bi hayır vardır ya özürlü denseydi belkide hayırlısı buymuş canım ayşenin dediği gibi senin baştan sorunlu demişlerdi inşallah patolojıde gerçekten araştırırlar ilk bebişlere pek önem vermiyorlar 3e kadar normal deniliyor bak benim kürtaj denirken sırf 2ci bebişte bu testleri yaptırmak için tıpa gidince yaşadığını öğrenmiştim benim doktorum bana şükret bak hamile kalabiliyorsun demişti inşallah sende ikincide tüm bu sıkıntılarını unutursun bu ilk aylar çok zor rabbim yanında olsun canım

yeşimcim 19cu haftada 4boyutluda hala acaba mı diyorlar senin minişte pek utangaç annesi yerim onu açmıyomu bacaklarını şimdiden biliyo biizim saptırikte başını kapıyo orayı açıp geziyo canım ya insan cinsiyeti bilince gerçekten daha bi sahipleniyor hepsi bizim için ama bilmek te güzel dürtmedi mi minişi acık şekil değiştireydi inatçıdamı acaba :1:

Amaan bişey olmaz yeşimcim, benim anne çoğu şeyimi mavi yapmış. Ultrason falan yokmuş tabi o zamanlar.
Şimdi biçok şeyimi kullanıcam, oğlana denk düştü yani. Oğlum, benim eskitemediğim şeylleri kulllansın bakalım.
Ben erkek olsa da diğer renklerden çok yapıyorumi alıyorum. O ne öyle biz sanki mavi falan giymiyo muyuz.
Ama bi an önce kesinleşmesini istiyor insan onu anlıyorum.
Ben bi de doğunca falan erkek gibiymişim. Oğlum bana benzerse nasıl doğcağını tahmin edebiliyorum.:9:
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!

.

oyle tabi aman saglikla alalimda kucagimiza gerisi hic onemli degil
bu saatten sonra kayip cok dokunur insana. acisini biliyorum Allah kimseye yasatmasin
bu kadar zaman saklamismi annen helal olsun valla.:)
ben bebek oglan diye kizkardesimin oglunun kuculmuslerinden bir koli yapmistim istanbulda
annemede dedim ben sana soyleyince yollarsin kargoyla
simdi iyice belli olsunda olmadi kizimin kucuklerini yollaticam :)

renkli dopplerle ayrintili ultrason farklimi birde 4 boyutlu olan var hepsi farklimi oluyor
ben hala epudralle spinal arasindaki farkida bilmiyorum:)
bilen varmi?

ay bi ikimiz kalmışız bende bugün uyumuşum daha anca kahvaltı edicem kan hapımıda geç içtim ama birazdan mideme vurmaya başlar

canım ben ilkinde kese ve bebiş görülmediği için şu renkli dooplere 2günde 1girdim onda sanırım normale göre daha iyi ve bebişin damarları kan akışı görülüyor bide kalp atışı daha arıntılı anlaşılıyor diye biliyorum genelde sorunlu kalp atışı ve benim gibi bulunmayan bebişler vardı
ayrıntılı ult ve 4boyutluyu aynı diye biliyorum ay banada erken tanı ult demişti doktor bu hafta ona gitcem güya bakıyorum 4boyutlu ult ama 20 22 haftada yapılırken bu 16 18 haftada yapılıyor yani aynı şeylerin bisürü adı var :37: bizede kafa karışıklığı kalıyor bende şimdi kararsız kaldım bu hafta 3lü sonucum da temiz çıkarsa erken tanıyı istemiyorum 20 22 de ayrıntılı istiyorum kısmet

yeşimcim 19cu haftada 4boyutluda hala acaba mı diyorlar senin minişte pek utangaç annesi yerim onu açmıyomu bacaklarını şimdiden biliyo biizim saptırikte başını kapıyo orayı açıp geziyo canım ya insan cinsiyeti bilince gerçekten daha bi sahipleniyor hepsi bizim için ama bilmek te güzel dürtmedi mi minişi acık şekil değiştireydi inatçıdamı acaba :1:

ya dimi ama 4 boyutlu bide
acaba diyorum adamcagiz ilkten kiz dedi ben hayir erkek tr deki dr lar erkek dedi filan diye bastirdim:)
belkide ben israr edince oda celiskiye dustu
valla bir onceki dr aynen sunu soylemisti pipisini gordum %99 erkek hatta ben eminmisiniz filan demedigim halde
gordum ya ben pipisini filan diye 2-3 kere tekrarlamisti. neyse artik
ben sari ya takilicam bu bebiste anlasilan :) simdi birde isimle ugrasicaz oglana mete kagan diye karar vermistik
oh dedim dusunmeyecegim ama simdi isin rengi degisti :) kiz ismi bulmamiz gerekecek:)

ay bi ikimiz kalmışız bende bugün uyumuşum daha anca kahvaltı edicem kan hapımıda geç içtim ama birazdan mideme vurmaya başlar

canım ben ilkinde kese ve bebiş görülmediği için şu renkli dooplere 2günde 1girdim onda sanırım normale göre daha iyi ve bebişin damarları kan akışı görülüyor bide kalp atışı daha arıntılı anlaşılıyor diye biliyorum genelde sorunlu kalp atışı ve benim gibi bulunmayan bebişler vardı
ayrıntılı ult ve 4boyutluyu aynı diye biliyorum ay banada erken tanı ult demişti doktor bu hafta ona gitcem güya bakıyorum 4boyutlu ult ama 20 22 haftada yapılırken bu 16 18 haftada yapılıyor yani aynı şeylerin bisürü adı var :37: bizede kafa karışıklığı kalıyor bende şimdi kararsız kaldım bu hafta 3lü sonucum da temiz çıkarsa erken tanıyı istemiyorum 20 22 de ayrıntılı istiyorum kısmet
dogru canim ya hep baska baska isimler. normal ultrasonla bu 4 boyutlunun fiyati ayniydi yani burda boyle 25$ civari
sekeri kaca yapicaklar bilmiyorum ins pahali olmaz Allahtan 3. lu testi tr de gelmeden once yaptirmistim bu dr illaki istiyordu
sonucunu faxlaticam bugun yarin
dunyanin odemesini yapardik yoksa, sigortamiz yok cunku( 3 ayin dolmasi lazimmis sigorta icin)
doguma yetistiricez en azindan:)

bu arada elevite basladim bilseydim onuda tr den alirdim burda ilaclar ucmus durumda ya:( Ulkemin gozunu seveyim
45$ da elevite verdim burda:( ins fayda saglar

gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyi :nazar: ama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)

Hoppalaa yahu artık herkes şüphe icinde ben kızımda hiç böyle seyler yasamadım duymadimda saka gibi yaaa.neyse sağlıklı olsunlarda.senin ilk bebeginmiydi canım?

Hoppalaa yahu artık herkes şüphe icinde ben kızımda hiç böyle seyler yasamadım duymadimda saka gibi yaaa.neyse sağlıklı olsunlarda.senin ilk bebeginmiydi canım?

evet canim 3,5 yasinda kizim var dr 11 haftalikken kiz dedi oyle gitti oglan diyen olmadi
bende anlamadim

Kızlar bu akşam tatile çıkıyoruz. Bayramdan sonra dönücem. Dün doktora gittim, bebişimi gördüm. Allahıma şükür herşey yolunda. Doktorumda seyahete engel bir durum olmadığını tekrarladı. İçim rahat etti :) Ama denizden çıkınca mayonu değiştir, duş al, güneşte fazla kalma, çok su iç, havuza girme önerilerini sıraladı :)))

Bilgisayarı alıcam yanıma. Arada girer bakarım neler oluyormuş topiğimizde :)) Herkes kendine iyi baksın. Bebişlerinize de iyi bakın. :))

iyi tatiller canım..

ya kızlar aranızda benim gibi uyku sorunu olanlar varmı.hele ramazanda iyice kaçtı ben hiç uyumuyorum sahura kadar.korkuyorum acaba bebeğimin gelişimini etkilermi bu:26:

ah ah hemde nasıl..uyku nedir bilmez oldum..birde üstüne ateş basıyor..yanıyorum resmen yanıyorum..ne yapsam fayda etmiyor..Allah yardımcımız olsun..

gunaydin kizlar

sağlıklı olsunlarda canım..önemli olan o..gerisi boş..benim kayınvalidem eşimi hep kız beklemiş..eşimin kundağı, yelekleri falan hep pembe o yüzden..

Back
X