Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.. Bu Ocak bebekleri baya sakaci çıktı yahu :) bize de kız dediler değişmesin sonra:) neyse hayırlısı saglikla gelsinler de farketmez...
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor(
gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyiama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
iyiki baska birsey almamisim erkek fatma gibi buyutecektik veledi
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
nerdeyse dogunca kesin belli olur diyecek hala kesin demiyor bu ayda yani yuh
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)
Herkese hayırlı sabahlar...
renkli dopplerle ayrintili ultrason farklimi birde 4 boyutlu olan var hepsi farklimi oluyorkızlar renkli doppler yaptıran varmı aranızda.ne kadara yaptırdınız.birde istanbulda olan hamişler yenibosna nisa hastanesini duydunuz mu.orada uygun geldi bana reyhan hanım diye bir doktoru var çok iyi diyorlar duydunzmu hiç
gecmis olsun canim dr bana eylul un 8 ine randevu verdimrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
bir de gebelikte 28. haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...
bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?
canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum.Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor(
Amaan bişey olmaz yeşimcim, benim anne çoğu şeyimi mavi yapmış. Ultrason falan yokmuş tabi o zamanlar.
Şimdi biçok şeyimi kullanıcam, oğlana denk düştü yani. Oğlum, benim eskitemediğim şeylleri kulllansın bakalım.
Ben erkek olsa da diğer renklerden çok yapıyorumi alıyorum. O ne öyle biz sanki mavi falan giymiyo muyuz.
Ama bi an önce kesinleşmesini istiyor insan onu anlıyorum.
Ben bi de doğunca falan erkek gibiymişim. Oğlum bana benzerse nasıl doğcağını tahmin edebiliyorum.
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
.
renkli dopplerle ayrintili ultrason farklimi birde 4 boyutlu olan var hepsi farklimi oluyor
ben hala epudralle spinal arasindaki farkida bilmiyorum:)
bilen varmi?
ay bi ikimiz kalmışız bende bugün uyumuşum daha anca kahvaltı edicem kan hapımıda geç içtim ama birazdan mideme vurmaya başlar
canım ben ilkinde kese ve bebiş görülmediği için şu renkli dooplere 2günde 1girdim onda sanırım normale göre daha iyi ve bebişin damarları kan akışı görülüyor bide kalp atışı daha arıntılı anlaşılıyor diye biliyorum genelde sorunlu kalp atışı ve benim gibi bulunmayan bebişler vardı
ayrıntılı ult ve 4boyutluyu aynı diye biliyorum ay banada erken tanı ult demişti doktor bu hafta ona gitcem güya bakıyorum 4boyutlu ult ama 20 22 haftada yapılırken bu 16 18 haftada yapılıyor yani aynı şeylerin bisürü adı varbizede kafa karışıklığı kalıyor bende şimdi kararsız kaldım bu hafta 3lü sonucum da temiz çıkarsa erken tanıyı istemiyorum 20 22 de ayrıntılı istiyorum kısmet
yeşimcim 19cu haftada 4boyutluda hala acaba mı diyorlar senin minişte pek utangaç annesi yerim onu açmıyomu bacaklarını şimdiden biliyo biizim saptırikte başını kapıyo orayı açıp geziyo canım ya insan cinsiyeti bilince gerçekten daha bi sahipleniyor hepsi bizim için ama bilmek te güzel dürtmedi mi minişi acık şekil değiştireydi inatçıdamı acaba![]()
dogru canim ya hep baska baska isimler. normal ultrasonla bu 4 boyutlunun fiyati ayniydi yani burda boyle 25$ civariay bi ikimiz kalmışız bende bugün uyumuşum daha anca kahvaltı edicem kan hapımıda geç içtim ama birazdan mideme vurmaya başlar
canım ben ilkinde kese ve bebiş görülmediği için şu renkli dooplere 2günde 1girdim onda sanırım normale göre daha iyi ve bebişin damarları kan akışı görülüyor bide kalp atışı daha arıntılı anlaşılıyor diye biliyorum genelde sorunlu kalp atışı ve benim gibi bulunmayan bebişler vardı
ayrıntılı ult ve 4boyutluyu aynı diye biliyorum ay banada erken tanı ult demişti doktor bu hafta ona gitcem güya bakıyorum 4boyutlu ult ama 20 22 haftada yapılırken bu 16 18 haftada yapılıyor yani aynı şeylerin bisürü adı varbizede kafa karışıklığı kalıyor bende şimdi kararsız kaldım bu hafta 3lü sonucum da temiz çıkarsa erken tanıyı istemiyorum 20 22 de ayrıntılı istiyorum kısmet
gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyiama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)
laa yahu artık herkes şüphe icinde ben kızımda hiç böyle seyler yasamadım duymadimda saka gibi yaaa.neyse sağlıklı olsunlarda.senin ilk bebeginmiydi canım?
Kızlar bu akşam tatile çıkıyoruz. Bayramdan sonra dönücem. Dün doktora gittim, bebişimi gördüm. Allahıma şükür herşey yolunda. Doktorumda seyahete engel bir durum olmadığını tekrarladı. İçim rahat etti :) Ama denizden çıkınca mayonu değiştir, duş al, güneşte fazla kalma, çok su iç, havuza girme önerilerini sıraladı :)))
Bilgisayarı alıcam yanıma. Arada girer bakarım neler oluyormuş topiğimizde :)) Herkes kendine iyi baksın. Bebişlerinize de iyi bakın. :))
ya kızlar aranızda benim gibi uyku sorunu olanlar varmı.hele ramazanda iyice kaçtı ben hiç uyumuyorum sahura kadar.korkuyorum acaba bebeğimin gelişimini etkilermi bu:26:
gunaydin kizlar
evet canim 3,5 yasinda kizim var dr 11 haftalikken kiz dedi oyle gitti oglan diyen olmadi
bende anlamadim
Benim kızımda 3.5 yasında banada bu sefer 12 haftalikken kıza benzetti ama cok erken değişebilir falan dedi bakalım p.tesi randevum var artık kesinleşir insallah.
inş kesinleşir annesi..bu ocak bebekleri heran şaka yapabilir..![]()
Seninkinin cinsiyeti bellimi?
slm kızlar herkese hayırlı günler. bende bu aralar pek sık takip edemiyorum sizi ne yokkendinize iyi bakın...