2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın annişler ve zuzuları :16:
bugün cmt pek tenha burası :) difenbahyacım eğer okursan canım her şeyde bi hayır vardır ya özürlü denseydi belkide hayırlısı buymuş canım ayşenin dediği gibi senin baştan sorunlu demişlerdi inşallah patolojıde gerçekten araştırırlar ilk bebişlere pek önem vermiyorlar 3e kadar normal deniliyor bak benim kürtaj denirken sırf 2ci bebişte bu testleri yaptırmak için tıpa gidince yaşadığını öğrenmiştim benim doktorum bana şükret bak hamile kalabiliyorsun demişti inşallah sende ikincide tüm bu sıkıntılarını unutursun bu ilk aylar çok zor rabbim yanında olsun canım

yeşimcim 19cu haftada 4boyutluda hala acaba mı diyorlar senin minişte pek utangaç annesi yerim onu açmıyomu bacaklarını şimdiden biliyo biizim saptırikte başını kapıyo orayı açıp geziyo canım ya insan cinsiyeti bilince gerçekten daha bi sahipleniyor hepsi bizim için ama bilmek te güzel dürtmedi mi minişi acık şekil değiştireydi inatçıdamı acaba :1:

enemm kız ne zaman dedım onu ben :S

Selam hanımlar nasılsınız? Dün kara haber alma günümdü bilgisayarı açtım difenbafya arkadaşımızın mesajını gördüm çok üzüldüm daha önce benim de kaybım olduğu için acısını içimde hissettim, daha sonra arkadaşımla konuştuk geçen cuma nişanlısının onu aldattığını öğrenmiş ve salı günü de resmi nikahları kıyılacaktı. Ama bizim hatun annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için, ailesi rezil olmasın diye sesini çıkartmadı ve nikahı kıyıldı dün bana anlattı şok oldum çok üzüldüm çok ağladım o benim en kıymetli dostum, kardeşim en kötü günlerimde de, en mutlu günlerimde de hep yanımdaydı elimi hiç bırakmadı. Onun üstüne Çok sevdiğimiz ve dünya tatlısı bir akrabamızın öldüğünü öğrendim melek gibi bir kadındı ve daha gençti kamyon üstünden geçmiş, kafası paramparça olmuş dün perişan haldeydim kızlar midem çok fenaydı ve hala pek iyi değil. Okadar yalan ki herşey gerçekten de bir varmış bir yokmuş... :14::14::14:

canım çok üzüldüm yaa basınız sağolsun Allah o arkadasınd ayardımcısı olsun :(

çooook kötüyüm.artık topimizden kötü haber gelmesinnnn nolurr ALLAHIM YA

amın canım yaa Allah korusun

Kızlar çocuklarının halini görseniz yavruumm kızı almış eline annesinin evden çıkarken çıkardığı kıyafetlerini başörtüsünü öyle sarılmış ki buram acıyoo buram acıyoo diyip duruyordu elimi koydum karnıma allahım dedim noolur çocuğumu hayırlısıyla kucağıma alayım ve onun için bana ömür ver evlenip yuvasını kurana kadar başından ayırma beniin eşiydi ölen evladım için ömür ver bana noolur allahım diye yalvardım. Oğlu nun gözünün önünde olmuş canım benim ömrü boyunca o görüntü beyninden silinmeyecek. Annemin kuzenin kadın, adam 2. kez eşini kaybetti ilk karısı da melek gibi bir kadındı ciğerleri su toplamıştı hemen öldü zaten ve o da ramazanda öldü oğlu çok ufaktı ozaman bir kaç sene sonra tekrar evlendi çocuğa da annen ameliyat oldu yüzünü değiştirdi dediler yavrum o minicik aklıyla inanmamıştı ama belli de etmemişti daha sonra söyledi inanmadığını ama allah razı olsun kadından hiç üveylik hissettirmedi kendi doğurduğundan daha çok düştü üstüne 2 kere anne acısı yaşadı üstelik biri gözünün önünde can verdi çok acı birşey insan zor dayanıyor. Çocuklardan erkek olan üniversitede kız da henüz ortaokula gidiyor. Rabbim evlatlarımızı bize bizi de sevdiklerimize bağışlasın :14::14::14:

Rabbım sabır versın herkesın sınavı farklı farklı :( :( :(

kızlar ben doymuyorum ya canım birsey yemek istemiyor ama çok acıkıyorum siz de öylemisiniz?

ben de cok acıkıyorum yaa :26:

bı de aşırı şekılde armut cekıo canım hala 2 hafatdır bilfiil armut yıyorum daha doyamadım :S

kizlar gunaydin:)
bebis dunden beri masallah hic durmuyor kipir kipir kizim cok tembeldi
buda dansci olacak herhalde hehehe :)))
gune bebisin kipirtilariyla baslamak cook guzel :) ya gecermi simdi zaman gelirmi eylulun 8 ??:(
insan bir an once gormek kavusmak istiyor rahat batiyor bana biliyorum ama ocak gelsin istiyorum biran once :))

gune bebisin kipirtilariyla baslamak cook guzel :) ya gecermi simdi zaman gelirmi eylulun 8 ??:(
insan bir an once gormek kavusmak istiyor rahat batiyor bana biliyorum ama ocak gelsin istiyorum biran once :))
sorma cnm bende hemen ocak gelsin istiyorum..ben daha çok hissedemiyorum arada sanki bi kıpırtı oluyor ama nebiliim ilk gebeliğim olduğu için hissetmiyorum tam heralde.bazı günler hissediyorum bazı günler hissetmiyorum ozmanda korkuyorum,her ultrasonda gördüğümde içim rahatlıyor.benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var 4lü testim olucak.2li testim iyi çıkmıştı inş. buda iyi çıkar.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:16:

ay ben de ne gunaydını dıyorum :) Türkiye de daha sabah olmadı :)

benım kzıcem de sabah berı ölee sakın sakın duruyodu....alışverısteydık kızkardesımle dolaş dolaş yorulduk

yataga yatar yatamaz kıpraşmaya basladı eheheh :D :nazar:

sorma cnm bende hemen ocak gelsin istiyorum..ben daha çok hissedemiyorum arada sanki bi kıpırtı oluyor ama nebiliim ilk gebeliğim olduğu için hissetmiyorum tam heralde.bazı günler hissediyorum bazı günler hissetmiyorum ozmanda korkuyorum,her ultrasonda gördüğümde içim rahatlıyor.benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var 4lü testim olucak.2li testim iyi çıkmıştı inş. buda iyi çıkar.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:16:
bebegin karakteride onemli gercekten benim kiz dogru durust hic oynamazdi zten 39. haftada donmedi bile:)
tembeldi yani :) ins canim bazilari sadece 2. testi yapiyor o kadar risk dusukse digerlerine gerek duymuyorlar bende 3 lu yaptirmistim tr de onun sonucu cikmistir kizkardesime aldirip burdaki dr a faxlaticam. bana kalsa yaptirmazdim dr illada olucak diyor
amin ins saglikla hayirla kavusalim. ya bunlari dedigime inanamiyorum bazen kizim ilk dogdugunda cok uykusuz
kalmistim ve bir daha yok cocuk diye soylenip durmustum:))) simdiki halime sasiyorum gercekten Allah insani kaptan kaba koyuyor
ay ben de ne gunaydını dıyorum :) Türkiye de daha sabah olmadı :)

benım kzıcem de sabah berı ölee sakın sakın duruyodu....alışverısteydık kızkardesımle dolaş dolaş yorulduk

yataga yatar yatamaz kıpraşmaya basladı eheheh :D :nazar:
cok yrma annesi bizimki genelde ben kizimla yada babasiyla konusurken cosuyor benimde komigime gidiyor 17 cm boyuyla bende burdayim diyor yani :)) dr 4 boyutlu resmini verdi cok garip cikmis orda kafasi buyuk gibi:) esim kizkardesimle koca kafali diye dalga geciyordu birde anli genis diye simdi kendi cocugu oyle hakikaten anli cok genis :)) becerebilirsem ekliyim resmini bugun

neyse bne kactim kucuk cadiya tost yapayim kendimede tabi:))

ya bu arada sarkuteri urunleri yiyen varmi? ben yeyince pisiriyorum mutlaka ama zarari olurmu yinede? hep arada kaliyorum
canimda istiyor .ama iyice pisiyorlar

merhaba kızlar nasılsınızz. sahurumuzu yaptık yarın güzel güzel orucumuzu tutucaz. bu arada kadir gecesinin gizli olduğu son opn güne girdik herkese bol bol dua edicem allah herşeyi gönlünüze göre versin

Bir Arkadaş Kilo Durumumuzu Sormuş..
Şimdilik 1 Kilo 800 Gram Almışım..
5. Ayın İçindeyiz Yanlış Hesaplamadıysam.. :1:

Ayın 22sinde Kontrolüm Var..
Bakalım Daha Ne Kadar Şişmişim.. :1:

Bir Arkadaş Kilo Durumumuzu Sormuş..
Şimdilik 1 Kilo 800 Gram Almışım..
5. Ayın İçindeyiz Yanlış Hesaplamadıysam.. :1:

Ayın 22sinde Kontrolüm Var..
Bakalım Daha Ne Kadar Şişmişim.. :1:

cok az almissin masallah. benim hesabima gorede 5. aydayiz tam ortasinda :)
benim adet 31 mart oldugu icin hesaplamak kolay oluyor
bu yil bitince bebisim gelicek insallah :)

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?

canım bu bahsi geçen şahıs sen değilsin dimi?:50:böyle bir durumda ne yapılır ki!erkeğin ailesinin her dediğini yapmak doğru değil ama düşününce ortada bir de bebek var.fevri davranmamak lazım.bence erkeğin 20 gün boyunca aramamasının nedeni ailesi konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermek istemesinden kaynaklanıyor.yoksa merak etmez mi?en azından bebeğini.boşanma lafı bayanın ağzından çıktığı için,adam istiyo ki bayan geri adım atsın ve isteklerini kabul etsin.
sanırım ben olsam bebek için biraz daha mücadeleye devam ederdim.gücüm yettiğince yuvamı sürdürmeye çalışırdım.eşimi ikna yoluna giderdim.ne herşeyi onun istediği gibi yapardım,ne de herşeye muhalefet olurdum.bu şekilde gitttiği yere kadar götürürdüm herhalde.

canım çok üzüldüm ne denir ki yıpratmamaya çalış kendini bebeğini de üzme biraz uzak kalmanız iyi gelir size eminim düzelecektir

canım bu bahsi geçen şahıs sen değilsin dimi?:50:böyle bir durumda ne yapılır ki!erkeğin ailesinin her dediğini yapmak doğru değil ama düşününce ortada bir de bebek var.fevri davranmamak lazım.bence erkeğin 20 gün boyunca aramamasının nedeni ailesi konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermek istemesinden kaynaklanıyor.yoksa merak etmez mi?en azından bebeğini.boşanma lafı bayanın ağzından çıktığı için,adam istiyo ki bayan geri adım atsın ve isteklerini kabul etsin.
sanırım ben olsam bebek için biraz daha mücadeleye devam ederdim.gücüm yettiğince yuvamı sürdürmeye çalışırdım.eşimi ikna yoluna giderdim.ne herşeyi onun istediği gibi yapardım,ne de herşeye muhalefet olurdum.bu şekilde gitttiği yere kadar götürürdüm herhalde.

Benim maalesef... Ben çok sabrettim ama artık taştım. Eşimi çok seviyorum hala. İçim çok acıyor. Ama bebeğini aramayan adamı ben nasıl arayayım? Gururuma yediremem.
Bir bilseniz uyandığım andan yatana kadar bu konular kafamda... Çok zor gerçekten.

canım çok üzüldüm ne denir ki yıpratmamaya çalış kendini bebeğini de üzme biraz uzak kalmanız iyi gelir size eminim düzelecektir

İnşallah dediğin gibi olur ve zamanla her şey düzelir. En önemlisi eşimin düşünce yapısı da değişir inşallah!...
Bir evlilikte taviz hep bayandan beklenince, erkek sürekli baskı yapınca ailesi konusunda ve o ailenin istekleri bir türlü bitmeyince olmuyor. Bizim evimize yuvamıza değe verilsin saygı gösterilsin istiyorum!

Benim maalesef... Ben çok sabrettim ama artık taştım. Eşimi çok seviyorum hala. İçim çok acıyor. Ama bebeğini aramayan adamı ben nasıl arayayım? Gururuma yediremem.
Bir bilseniz uyandığım andan yatana kadar bu konular kafamda... Çok zor gerçekten.

çok üzüldüm canım yaaa.eşinin saygı duyduğu,geçemeyeceği bir büyüğününz var mı?birileri araya girse ona da hatalı olduğunu anlatmaya çalışsa bir faydası olmaz mı acaba?

seni çok iyi anlıyorum canım ama bebeğini düşün eşinde bunalmıştır ailesi ve senin aranda kaldı galiba kaç yıllık evlisin canım yalnız eşinin ailesine çok kızdım sizin sorun yaşadığınızı gördükleri an aradan çekilmeli sizin mutluluğunuz için bu sizin hayatınız canım kendini ezdirme bence hemen vazgeçme eşinin anlaması lazım sizin bi hayatınız var sadece size ait

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

Allah sabır versin arkadaşım çok geçmiş olsun
çok üzüldüm :50:

çok üzüldüm canım yaaa.eşinin saygı duyduğu,geçemeyeceği bir büyüğününz var mı?birileri araya girse ona da hatalı olduğunu anlatmaya çalışsa bir faydası olmaz mı acaba?

Hiç zannetmiyorum canım. Kaldı ki zaten öyle biri yok... Bende sürekli çıkış arayışı içindeyim. Kendimi ve hatalarımı sorguluyorum fakat bunu sadece benim yapmam değil onunda yapması gerekiyor.

seni çok iyi anlıyorum canım ama bebeğini düşün eşinde bunalmıştır ailesi ve senin aranda kaldı galiba kaç yıllık evlisin canım yalnız eşinin ailesine çok kızdım sizin sorun yaşadığınızı gördükleri an aradan çekilmeli sizin mutluluğunuz için bu sizin hayatınız canım kendini ezdirme bence hemen vazgeçme eşinin anlaması lazım sizin bi hayatınız var sadece size ait

O konuda hem fikiriz. Ailesine hayır diyemediği için bana baskı yapmak daha kolay ona göre... Evet bunaldığı da aşikar. Onun bu durumu da beni üzüyor fakat aileye HAYIR demek saygısızlık demek değildir. Bunu neden anlamıyor? Biz 1 yılı az geçkindir evliyiz. Ama kendi meselelerimiz için tartıştığımızın sayısı 10 u 5 i geçmez. Sürekli aynı konular evin içinde. Ve size anlatsam yazık dersiniz. Bu konular mı dersiniz. Öyle şeyler yani... Hak etmedim. Üstümdeki bu yersiz baskıyı hak etmedim kızlar...
Gerçi ailesi yüzünden bu haldeyiz. Çok yazık. Ne hayallerim vardı evlenirken. Ne beklentilerim. Şimdi bebeğimin odasını nereye döşeyeceğimi bile bilmiyorum.
Annemin evine mi yoksa kendi evimize mi?
Kafam çok karışık anlayacağınız. Allah iç daraltısı sıkıntısı vermesin...
Ben geçimsiz bir insan değilim. Ama sürekli tavizde verecek kadar yumuşak başlı da değilim.
Eşinde olsa eşinin ailesi de ve kendi ailen dahi olsa nerede durması gerektiğini bilecek herkes.

Son düzenleme:
Hiç zannetmiyorum canım. Kaldı ki zaten öyle biri yok... Bende sürekli çıkış arayışı içindeyim. Kendimi ve hatalarımı sorguluyorum fakat bunu sadece benim yapmam değil onunda yapması gerekiyor.
O konuda hem fikiriz. Ailesine hayır diyemediği için bana baskı yapmak daha kolay ona göre... Evet bunaldığı da aşikar. Onun bu durumu da beni üzüyor fakat aileye HAYIR demek saygısızlık demek değildir. Bunu neden anlamıyor? Biz 1 yılı az geçkindir evliyiz. Ama kendi meselelerimiz için tartıştığımızın sayısı 10 u 5 i geçmez. Sürekli aynı konular evin içinde. Ve size anlatsam yazık dersiniz. Bu konular mı dersiniz. Öyle şeyler yani... Hak etmedim. Üstümdeki bu yersiz baskıyı hak etmedim kızlar...
Gerçi ailesi yüzünden bu haldeyiz. Çok yazık. Ne hayallerim vardı evlenirken. Ne beklentilerim. Şimdi bebeğimin odasını nereye döşeyeceğimi bile bilmiyorum.
Annemin evine mi yoksa kendi evimize mi?
Kafam çok karışık anlayacağınız. Allah iç daraltısı sıkıntısı vermesin...
Ben geçimsiz bir insan değilim. Ama sürekli tavizde verecek kadar yumuşak başlı da değilim.
Eşinde olsa eşinin ailesi de ve kendi ailen dahi olsa nerede durması gerektiğini bilecek herkes.

haklısın canım.inşallah eşin de özeleştiriler yaparak sonunda doğruyu bulur,eşine ve çocuğuna sahip çıkar.

iyi pazarlar annişler ve minicik partüküller ay artık herşeyleri var partükülde değil onlar :16:
enemm kız ne zaman dedım onu ben :S

canım ya okuyunca ne güzel anlatmışım :( ayşenin dediği gibi derken araştır diye demek istemiştim zaten ikinci bebişmiş sarılıp üzüntüsünü atlatmaya yardımcı yavrusu varmış ama ilk kayıpta araştırılmıyor ve onun genetik ti ya ondan deöiştim ayşenin dediği gibi ama cümleye direk girince olmamış :31:

kız 16cı haftada ne hissediyosun ilk bebekte tamamıyle kendinimi dinliyosun ay ben tutuyorum sabahları uğraşıyorum yok bizde 16dayız ama koca kafalım kafadan 3lü testte 16+6çıktı
ama anca mide guruldaması babişte benim hissetmediğimi duycak kulağını dayıyo stateskop al bari diyorum gülüyo

merhaba kızlar nasılsınızz. sahurumuzu yaptık yarın güzel güzel orucumuzu tutucaz. bu arada kadir gecesinin gizli olduğu son opn güne girdik herkese bol bol dua edicem allah herşeyi gönlünüze göre versin

canım Allah kabul etsin ve yardımcın olsun ben oturduğum yerde terliyorum kadir gecesi ve arife de tutayım diyordum ama yemek aramıyorum ama su içiyorum okadar suya gece vcye bile kalkmıyorum nasıl atıyosak oraya su kalmıyo :1:

Back
X