günaydın annişler ve zuzuları
bugün cmt pek tenha burası :) difenbahyacım eğer okursan canım her şeyde bi hayır vardır ya özürlü denseydi belkide hayırlısı buymuş canım ayşenin dediği gibi senin baştan sorunlu demişlerdi inşallah patolojıde gerçekten araştırırlar ilk bebişlere pek önem vermiyorlar 3e kadar normal deniliyor bak benim kürtaj denirken sırf 2ci bebişte bu testleri yaptırmak için tıpa gidince yaşadığını öğrenmiştim benim doktorum bana şükret bak hamile kalabiliyorsun demişti inşallah sende ikincide tüm bu sıkıntılarını unutursun bu ilk aylar çok zor rabbim yanında olsun canım
yeşimcim 19cu haftada 4boyutluda hala acaba mı diyorlar senin minişte pek utangaç annesi yerim onu açmıyomu bacaklarını şimdiden biliyo biizim saptırikte başını kapıyo orayı açıp geziyo canım ya insan cinsiyeti bilince gerçekten daha bi sahipleniyor hepsi bizim için ama bilmek te güzel dürtmedi mi minişi acık şekil değiştireydi inatçıdamı acaba![]()
enemm kız ne zaman dedım onu ben :S
Selam hanımlar nasılsınız? Dün kara haber alma günümdü bilgisayarı açtım difenbafya arkadaşımızın mesajını gördüm çok üzüldüm daha önce benim de kaybım olduğu için acısını içimde hissettim, daha sonra arkadaşımla konuştuk geçen cuma nişanlısının onu aldattığını öğrenmiş ve salı günü de resmi nikahları kıyılacaktı. Ama bizim hatun annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için, ailesi rezil olmasın diye sesini çıkartmadı ve nikahı kıyıldı dün bana anlattı şok oldum çok üzüldüm çok ağladım o benim en kıymetli dostum, kardeşim en kötü günlerimde de, en mutlu günlerimde de hep yanımdaydı elimi hiç bırakmadı. Onun üstüne Çok sevdiğimiz ve dünya tatlısı bir akrabamızın öldüğünü öğrendim melek gibi bir kadındı ve daha gençti kamyon üstünden geçmiş, kafası paramparça olmuş dün perişan haldeydim kızlar midem çok fenaydı ve hala pek iyi değil. Okadar yalan ki herşey gerçekten de bir varmış bir yokmuş...![]()
canım çok üzüldüm yaa basınız sağolsun Allah o arkadasınd ayardımcısı olsun

çooook kötüyüm.artık topimizden kötü haber gelmesinnnn nolurr ALLAHIM YA
amın canım yaa Allah korusun
Kızlar çocuklarının halini görseniz yavruumm kızı almış eline annesinin evden çıkarken çıkardığı kıyafetlerini başörtüsünü öyle sarılmış ki buram acıyoo buram acıyoo diyip duruyordu elimi koydum karnıma allahım dedim noolur çocuğumu hayırlısıyla kucağıma alayım ve onun için bana ömür ver evlenip yuvasını kurana kadar başından ayırma beniin eşiydi ölen evladım için ömür ver bana noolur allahım diye yalvardım. Oğlu nun gözünün önünde olmuş canım benim ömrü boyunca o görüntü beyninden silinmeyecek. Annemin kuzenin kadın, adam 2. kez eşini kaybetti ilk karısı da melek gibi bir kadındı ciğerleri su toplamıştı hemen öldü zaten ve o da ramazanda öldü oğlu çok ufaktı ozaman bir kaç sene sonra tekrar evlendi çocuğa da annen ameliyat oldu yüzünü değiştirdi dediler yavrum o minicik aklıyla inanmamıştı ama belli de etmemişti daha sonra söyledi inanmadığını ama allah razı olsun kadından hiç üveylik hissettirmedi kendi doğurduğundan daha çok düştü üstüne 2 kere anne acısı yaşadı üstelik biri gözünün önünde can verdi çok acı birşey insan zor dayanıyor. Çocuklardan erkek olan üniversitede kız da henüz ortaokula gidiyor. Rabbim evlatlarımızı bize bizi de sevdiklerimize bağışlasın![]()
Rabbım sabır versın herkesın sınavı farklı farklı

kızlar ben doymuyorum ya canım birsey yemek istemiyor ama çok acıkıyorum siz de öylemisiniz?
ben de cok acıkıyorum yaa :26:
bı de aşırı şekılde armut cekıo canım hala 2 hafatdır bilfiil armut yıyorum daha doyamadım :S