Herkese günaydın...
Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?
benzer durumu bende yaşadım.eşimin ailesi yüzünden bi cok kez tartıştık eşimle.
ama ben asla boyun egmedim ve resti ceken ben oldum
eşimde beni tehdit etti bu böle gitmez boşanalım v.s dedi
bende ozaman defol git evden hemen boşanma dilekcenide ver dedim.dilekceyi ver davayı ac senden boşanmayan insan degil dedim :)
evden gitmedi ama baya bi küs kaldık.onun hiç bir ihtiyacını yapmadım.ne camaşırını yıkadım nede ütüsünü yaptım.kendime göre yemegimi yapıp yedim içtim keyfima baktım
o yokmuş gibi davrandım.en sonunda o dayanamadı geldi konuştu ve düzeltti benle arayı.sonrasındada ailesi yüzünden asla tartışmadık.
yani kadın olarak geri adım atmamak lazım bazı durumlarda.kararlı olmak cok öenmli
bi karar verdiysen ve kendinden eminsen kararının arkasında dur.asla geri adım atma karşıdan olumlu bir yaklaşım görmezsen
Birde kadının evi bırakıp ailesinin yanına gitmeside dogru degil.haklıyken haksız pozisyona düşersiniz.
erkek kendi hatasını unutur senin evi terkettigin konusu üzerinde durur ve cevresindekilere bu şekilde anlatır.herkesde kadını haksız görür.
seni aramamasının nedeni senin evi terketmenden dolayı olabilir.o da gurur yapıyordur belki.
senin tek hatan evi terketmen olmuş cnm.umarım senin için hayırlısı olur.