2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım nedense bu erkek kız ayırımı heryerde oluyor.benim ailemdede var.2 kız 2 erkeğiz.erkekler nedense hep daha eyrıcalıklı.benim 3 kızım 1 oğlum olacak imş.herkes ooo ömer yaşadı evin tek oğlu,tek paşası olcak falan diyo.o kadar sinir oluyorumki.hemen susturuyorum.ne demek yaa hepsi benim çocuğum ve eşit.eşimde biliyor bu hassasiyetimi,o yüzden kesinlikle oğluma farklı davranmıyor.ya da davranamıyor benim korkumdan:))sen yinede anneni üzme.bak bu gece kadir gecesi git ve gönlünü al.onlarda büyüklerinden öyle görüp öyle alışmışlar ne yapsınlar.toplumsal vesayet işte...
sinirlerim geçti biraz tatlım aradım annemi kandilini kutladım öğleden sonra..ben zaten yapı itibariyle kin tutamayanlardanım..oohhooo kin tutsaydım 4 yıllık evliyim ilk 2 yılımı kayınvaldem zehir etti ama kadının yanında nedense sabır taşı kesiliyorum:9: ona kin tutardım.yapamıyorum ben zaten..

kızlar bişey sorcam komşumun 10 kilo ağırlında oğlu var bana geldi ben kucağıma alldım eşime göstermek için yan odaya götürdüm bişey olurmu

güzel anne adayları anneler..kandiliniz mübarek olsun yüzünü görmediğim sırdaşlarım :118:bu güzel gecede tüm dualarımız kabul olsun,karnımızdaki bebişlerimizin hatrına varsa günahımız rabbim bizi affetsin inş.

kızlar bişey sorcam komşumun 10 kilo ağırlında oğlu var bana geldi ben kucağıma alldım eşime göstermek için yan odaya götürdüm bişey olurmu
canim yinede kaldirma bir daha ne olur ne olmaz. yani bebege birsey olmaz Allah korusunda sen sirtini belini incitebilirsin
benimde bir kizim var 15 kilo bosta bulunup bende birkac kere kaldirdim ama tabi simdi kaldirmiyorum ne olur ne olmaz

güzel anne adayları anneler..kandiliniz mübarek olsun yüzünü görmediğim sırdaşlarım :118:bu güzel gecede tüm dualarımız kabul olsun,karnımızdaki bebişlerimizin hatrına varsa günahımız rabbim bizi affetsin inş.

amiin canim insallah

ya kizlar benim gobus aldi basini gidiyor yarin bir resim ekliyim simdi useniyorum cok fazla sisti gibi geldi
ikiz olamaz dimi bu saate belli olurdu birde o surprizi kaldiramam kalpten giderim :52: ama ne biliyim 58 kilo olmusum 3 kilo aldim
sanki sadece karnimda o 3 kilo heryerim normal karnim sipsivri cikti meydane :))

bu arada burdan nerden alabilirm hamile kiyafetini diye kara kara dusunurken kizimin hocasi yetisti imdadima
cok guzel bir site ismi verdi cok sirin seyler var ay basini beklemek zorundayim ama zatn ancak secerim
birazda hamileligin tadini cikaralim dimi ama :))

kızlar herkesin kadr gecesi hayrlı olsun rabbim nice kadr geceleri görmeyi hepimize nasib etsin inş.

30 kilo ağırlığında oğlum var :D uyuduğ yerden yatağına götürüorum kucağımda,bişey olmuo olmadı da 10 kiloyuda var sen düşün.bel ağrıtmaz yani 10 kilo..damacana suyu kaldırıp balkona taşıorum ohoooo daha neler neler nasibi olana bişey olmaz allahın izniyle

canim yinede kaldirma bir daha ne olur ne olmaz. yani bebege birsey olmaz Allah korusunda sen sirtini belini incitebilirsin
benimde bir kizim var 15 kilo bosta bulunup bende birkac kere kaldirdim ama tabi simdi kaldirmiyorum ne olur ne olmaz

amiin canim insallah

ya kizlar benim gobus aldi basini gidiyor yarin bir resim ekliyim simdi useniyorum cok fazla sisti gibi geldi
ikiz olamaz dimi bu saate belli olurdu birde o surprizi kaldiramam kalpten giderim :52: ama ne biliyim 58 kilo olmusum 3 kilo aldim
sanki sadece karnimda o 3 kilo heryerim normal karnim sipsivri cikti meydane :))

bu arada burdan nerden alabilirm hamile kiyafetini diye kara kara dusunurken kizimin hocasi yetisti imdadima
cok guzel bir site ismi verdi cok sirin seyler var ay basini beklemek zorundayim ama zatn ancak secerim
hangi siteymiş o? bende kıyafet arıyorum

Merhaba hanımlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun insallah.arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim.son 1 haftadır kasıklarımda sislik ve baskı hissi var rahatsızlık veriyo Dr umu aradım normal olduğunu söyledi benim gibi olan varmi acaba aranızda.Bide bı arkadas bebeğinin eşinin onde oldugundan bahsetmiş bu nasıl anlaşılıyor ben 2 hafta önce gitmiştim kontrole Dr bana öyle bisey demedi acaba bendeki baskının nedenide bu olabilirmi?

Merhaba hanımlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun insallah.arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim.son 1 haftadır kasıklarımda sislik ve baskı hissi var rahatsızlık veriyo Dr umu aradım normal olduğunu söyledi benim gibi olan varmi acaba aranızda.Bide bı arkadas bebeğinin eşinin onde oldugundan bahsetmiş bu nasıl anlaşılıyor ben 2 hafta önce gitmiştim kontrole Dr bana öyle bisey demedi acaba bendeki baskının nedenide bu olabilirmi?

merhaba.aynı şeylerimi yaşıyoruz bilmiyorum ama benimde ara ara kasılmalarım oluyo taş kesiliyo resmen sonra normale dönüyo.baskı gibi bi his oluyo.bende çok erken başladı kasılmalar.ama doktor normal olduğunu söyledi özellikle 4.aydan sonra başlarmış.
hayırlı kandillerr..

merhaba.aynı şeylerimi yaşıyoruz bilmiyorum ama benimde ara ara kasılmalarım oluyo taş kesiliyo resmen sonra normale dönüyo.baskı gibi bi his oluyo.bende çok erken başladı kasılmalar.ama doktor normal olduğunu söyledi özellikle 4.aydan sonra başlarmış.
hayırlı kandillerr..

Benimki gebelik öncesindeki yumurtlama zamanlarında olana benziyor aynı.Sanki ici su dolu baloncuklar var kasıklarımda hareket ettikçe rahatsızlık veriyo.insallah normaldir henüz bebeğin hareketlerini hissedemedigim icinde acaba bı sıkıntımı var diye endişeleniyorum

canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH

sevgili essira ben prensip olarak topikte bebişler dışında bir konuya cevap yazmıyorum özel hayata müdahale etmek istememn ama derdinle ilgili yorum yapıcam izninle çok zor bir durum yaşlılar kocaman çocuklar gibi bence o evlenmek istiyor tüm huysuzluğu bu yüzden sizin iletişiminizi bir bakışınızı bile kaçırmıyordur içi gidiyordur mümkünse evlenmesini organize etmelisin doğum emzirme dönemi bebekli geceler eşinle tekrar eski günlere dönmek hepsi zaten insan için zor dönemler birde evde biri evlense o kadar uysallaşır ki o eski pamuk haline döner sizde işallah bebiş ve eşinle mutlu ve huzurlu günlere

kizlar size sorum olucak ya karar veremedim sacimi boyatacagim evde arkadasa loreal recital preference acaba boyatsam olurmu zararlimi ya cok kararsizim eger boya hakkinda bilginiz varsa baylasirsaniz cok sevinirim en azindan gönül rahatliyla boyatacagim simdiden cevaplariniz icin tesekkürlerr...

kizlar size sorum olucak ya karar veremedim sacimi boyatacagim evde arkadasa loreal recital preference acaba boyatsam olurmu zararlimi ya cok kararsizim eger boya hakkinda bilginiz varsa baylasirsaniz cok sevinirim en azindan gönül rahatliyla boyatacagim simdiden cevaplariniz icin tesekkürlerr...

meraba melonee nasılsın valla ben 13 haftasıda ve bu gün ikinci kez dip boyamı yaptım içinden geldiği gibi davran diyorum ben boyattım içim rahat allahıma emanet sakın bizi unutma cinsiyeti öğrenir öğrenmez bize haber ver bayramda giremicem valla bana özellden bile msj atsan olur kader arkadaşım diyorum sana bu arada ben bir doktora daha gözüktüm oda kız dedi artık eminiz evi pembişlerle doldurmaya başladıkdarısı başına dualarını eksik etme canım sağ salim eli ayağı düzgün elimize doğsun hepimizin bebeişleri :49::54:

ben de 12.haftada uçlarını açtırdım o zaman boya ve dipten açıcı olmadığı sürece bişey olmaz dedi kuaför.. dip kısma açıcı sürme bide kokusunu çok soluma, bekleme süresinde balkona çık yada camı aç yakınına otur,kokusunu çekme içine

Ya boyatan arkadaşlara birşey demek istemiyorum. Ama bu konuya ben bu topıkte çok cevap verdim. Dipten, uçtan, yandan, sağdan hepsini yasakladı doktorum bana. Sağlıksız, zararlı, plesantadan bebeğe geçiyor bu boya. İleride alerjik reaksiyonlara sebep oluyor dedi. Bir kaç arkadaşımın da farklı doktoru aynı şeyi söyledi. Bunu bile bile, hamılelıkte saçlarımın yarısı sarı, yarısı sıyah dolaşşamda olur. Ben boyamıyorum ve sağlıksız olduğuna inanıyorum. İnternetten de çok araştırdım. Tavsiyem boyatma. Hele bu kadar kararsız kalıyorsan hiç gerek yok. Benım kendi kuaförüm bile boyamıyor düşün yanı. Para kazanmak için boyasa o sağlıksız demez.

amiin canim insallah

cnm bende bebişime unnado ,limango kids ve dün anne olan bi arkadasım civilim diye bi alışveriş sitesi ismi verdi ordanda bakıcam.internette daha uygun bu şeyler yaa.geçen 35 tlye aldığım takıma benzer takımlar internette en fazla 25 tl.unnadodan çok alışveriş yaptım buarada

cnm bende kararsızım saçlarım siyahtı normalde saf gibi açtır et bisürü zahmete girdim bakır yaptırdım hamile kalmadan önce şak diye ertesi ay hamile kalınca üstüne bide ben bu saç rengini kendime yakıştıramayınca kaldımmı öle.şimdi diplerim çıktı 3 parmak kadar.bildiğin gacılar gibi oldum:52: valla kendi saç rengim kumral gibi.bidahaki ay kendi saç rengime yakın bi renge bitkisel boya seçicem yanlız kuaförüme boyatıcam diplerimden 1 parmak geriden..aslında kızarım böle şeylere bende ama boyatan arkadaslarım var çevremde hamileyken onalra olmadı bişey inş. banada olmaz diyorum.rabbim korusun inş.

Son düzenleme:
meraba melonee nasılsın valla ben 13 haftasıda ve bu gün ikinci kez dip boyamı yaptım içinden geldiği gibi davran diyorum ben boyattım içim rahat allahıma emanet sakın bizi unutma cinsiyeti öğrenir öğrenmez bize haber ver bayramda giremicem valla bana özellden bile msj atsan olur kader arkadaşım diyorum sana bu arada ben bir doktora daha gözüktüm oda kız dedi artık eminiz evi pembişlerle doldurmaya başladıkdarısı başına dualarını eksik etme canım sağ salim eli ayağı düzgün elimize doğsun hepimizin bebeişleri :49::54:

canim benim iyiyim sen nasilsin msj cok sevindim kader arkadasim benimm.en kisa zamanda söyleyecegim ayin 30 da büyük ultrajalim var büüyk ihtimal o zaman söyler gibi geliyor belkide biliyodu gördü söylemedi almanlar öyle kesin net birsey olmadan söylemiyorlar.sende canim allahima emanet ol sende unutma.ohh ne güzel pembe pembe yaa banada nasip eder insallah tüm hamislerimizin gönlüne kalbine göre versin kurban oldugum allahim insallah aminnn.allahim tüm hamilelerimize saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah aminnn.allahim tüm anne olmak icin yanip tutusanlara bebegini kaybedenlere yasatsin annelik duygusunu kucaklarini evlerini doldursun yüzlerini güldürsün kurban oldugum allahim onlarda yastsin eksikligini göstermesin kimseye insallah allahim bu mubarek ayda günde dualarimizi kabul edenlerinden eylesin insallah kurban oldugum allahim aminnn..sana iyi tatiller canim beni kendine bebise cok iyi bak allaha emanet ol canim....

Back
X