2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm arkadaslar HERKESIN KADIR GECESINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM TÜM KALBIMLE.ALLAHIM KURBAN OLUGUM ALLAHIM BIZLERIN HERKEZIN BEBEKLERINI SAG SAGLIM SAGLIKLI SIHATLI KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER .HERSEYI GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR INSALLAH .ALLAHIM KURBAN OLDUGUM ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSIN BU MUBAREK AYLARDA ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDENLERDEN EYLESIN AMINNN...

slm arkadaslar HERKESIN KADIR GECESINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM TÜM KALBIMLE.ALLAHIM KURBAN OLUGUM ALLAHIM BIZLERIN HERKEZIN BEBEKLERINI SAG SAGLIM SAGLIKLI SIHATLI KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER .HERSEYI GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR INSALLAH .ALLAHIM KURBAN OLDUGUM ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSIN BU MUBAREK AYLARDA ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDENLERDEN EYLESIN AMINNN...

aminnnn canım amin..

SLM annişler ve kuzuları hepinizin kadirgecesi mübarek olsun dualarımız hayırlıysa kabul olsun rabbim tüm hamiş kalmak isteyenlere bu sevgiyi yaşatsın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda bize nasip etsin tabi tüm günahlarımızıda bağışlasın

bugün güya cam silicem tembellikten ona vakit kalmadı düzensiz uyuyuncada tüm gün uykulu sersem gibiyim bizim babişi yine güya 2günlüğüne manisaya verdiler yarın pazar yapıyodu bugün bize kaldı pazar işi bayramda yokuz ama birazdan komşucuklar seslenecek azcık bişey alıyım bide erik ve şeftali alayımda kaynatalım içelim oğluş sağlıklı beslensin

selamlar kızlar inanmazsınız bugun kelle paca yedım ne iğrencim dımı:)heryerde bulunan bısey dıye ne oldugunu yazdım canı ısteyen olursa var yanı :)benım oğlan bıraz degısık seyler ıstıyor yahu sonra 5 kılo olursa nasıl dogurcam:)neyse sıcak mıcak demedım ıy mıy demedık yedım hersey onun saglıgı ıcın napalım.umarım herkes ıyıdır bebekler zıplıyordur annelerın mide bulantıları yoktur babaların da anlayışları çoktur:):56:

:) canım ben hiç aşermedim ama ilk ayda bi istemiştim oçorbadan nettende bakmıştım zaralımı diye sakatat zararlı ya ama o kafa etinden yapılıyormuş karışık olmuyor ve çok faydalıymış babaya mesaj yazdık aman herşeyi bulur gelirim diyen adam mesajı kale almamış eli boş geldi o işyerinden bahsediyo ben ters ters yemek ısıtıyorum enson dayanamadım acık çemkiri verdim gece eve istetti tüm komşularda pide sanmış böyle gece yersen daha kaç kilo olcan diye takılıyolardı eh ozaman söylememiştimde ay ekşili ekşili yemiştim şimdi nezaman dışarda yesek çorba yicekmisin gidelim mi diyor ya o 1kerelikti ve gerçekten çok istemiştim demek ki oğluşlar istiyo zaten kızlar fazla yemez kelle paça yada işkembeyi ah neler yiyoruz tek onlar sağlıklı olsun diye :1:

Kızlar gittim doktora. Çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağı yerleşimli olduğu için kanama yapmaya müsait.. Hasılı dikkat etmelisin dedi.. Dinlenirsen zamanla kanaman geçer dedi.. İnşallah tekrar yaşamayız.. Bebeği görmüş oldum en azından içim rahatladı..
cok iyi yaptın nihans.. için rahatladı bak. gecmiş olsun canım. bol dinlen, yorma kendini, hadi bakalım:34:

kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
hayırlı ugurlu olsun tuğba.. cok sevindim allah gönlünün muradını verdi.. allah analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah..

yahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler

canım eltim yokta bi görümcem var oda zaten hasta annesini evine sığdırmadı şimdi bu adamımı alıcak sanmam yani bekar ve antalyada yaşıyor ama yok mümkün değil kayınpederim onla kalmaz. bu yaz bi gidim dedi ki bende dedim istersen biraz daha böyle denize girelecek zamanda git böyle tatilinde keyfi çıksın yok. dinlemedi erkenden gitti. sonra iki gün geçti eşim dediki bana bugün kızkardeşimle konuştum babamla küsmüşler artık konu neyse görümcem hiç konuşmasak daha iyi olur baba demiş lafı tıkamış adamın ağzına oda zor etti tatili geldi.şimdi eşimle atışyorlar kayınpederim sigara içiyor yaa eşimde doktor ve annesinide kaybedeli çok olmadı nşhayetinde üstüne düşüyor oda acaba bak bak çocukları olcak ondanmı içme demeye getiriyorlar diye içinden geçiriyormudur. acaba sinir harbi bu yüzdenmi. ya bu andropoz ne zaman başlar acaba şimdi eşim doktor ona sorsam herşeyi anlatır bilimsel bilimsel ama banada düşmezki bak bak kafasında büyütmüş diyecek. aman zor canım yaa bu yaşta gelin ol bu eğitimle kanal 7 nın sırlar dünyasının fena gelinlerinden biri gibi hisset kendini heheheh ay sinirden güler oldum ben stresede pek gelemem ya tek derdim bu değil BİZ KOCAMLA SEVİŞEMİYOZ YAAA KAYINPEDERİM AKŞAMA KADAR YATIYOO BÜTÜN GECEDE AYAKTA ÖLDÜM KOCAMI ÖZLEMEKTEEENN HÜHÜHÜHÜHÜHÜH
canım durumun cok zor allah kolaylık versin.. herkes bi yorum yapmış ama kayınpederin evlenmek istiyor olabilir mi?
sanki istiyor ama size acamıyor gibi geldi bana. o yaştan sonra oğlunun ve gelinin yanında kalmak zor olmalı onun için de.. yani bir can yoldaşı istiyor olabilir canım. bu sizin için de iyi olur bence.. her iki taraf da mutlu mesut olur olmaz mı ??

günaydın canım ben magnezyumm kalsiyum eksıklıgı çok yasarım ama benim bel agrım yok hiç

kuyruk sokumu kısmında garı oluyo o da oturup kalkarken baska zaman sorun olmuyo...
kuyruk sokumu benim de derdim cok oturunca oluyor, ya da cok ayakta kalınca..

Günaydın kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah hakkıyla ifa edebiliriz...
amin canım senin de mübarek olsun, allah duaalarımızı kabul etsin inşallah...

bende ona ve kilo alımına yormuştum doktora yarın gitcem randevum yarın sorcam bakalım nedenmiş küpeli
birde son günler de tıka basa yemek yersinde çatlayacak gibi olursun ya nefes almanda sıkıntı olur karnın iyice gerilir filan öyle oluyorum :1:
benim de akşamları cok geriliyo karnım ya, çatlıycam diye korkuyorum vallaha.. hele bir de tuvalet problemi cektiğim günlerde of offf... patlıycak gibi oluyorum..
son aylarda napıcam ben diyorum. allah kolaylığını verir umarım..

bende aldım mandiş gibi 11 hatta rekor bende :D tosun gibiyim maşallah
ya ben de 4-5 kilo almıştım en son 59 dum.. perşembe günü kontrol var. bakalım kac kilo aldım.. eve de baskül almıyorum korkumdan, moralim bozulcak sürekli incem bincem diye :1:

kızlar bi kız da benden geliyo nasipse kızım olcakmış 3lü tarama sonucumda gayet ii çıktı çok şükür şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlı kandiller
ayyy cok sevindim hayırlı olsun kızın.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyütün inşallah..

selam aleyna nasılsın???
senin bebişin cinsiyet ne zaman belli oluyor?
ben perşembe gidiyorum doktora nasipse..

oruçlumusun canım?

yok değilim canım saat başı yiyorumda açıkıyorum :))

benım daha var canım :) 14 eyluldee :)

ay daha yenı yemek yedım ama ben de acıktımm bilio musun :S

ayşe inanırım bende öyleyim :)

cok iyi yaptın nihans.. için rahatladı bak. gecmiş olsun canım. bol dinlen, yorma kendini, hadi bakalım:34:

hayırlı ugurlu olsun tuğba.. cok sevindim allah gönlünün muradını verdi.. allah analı-babalı,sağlıklı-sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah..

canım durumun cok zor allah kolaylık versin.. herkes bi yorum yapmış ama kayınpederin evlenmek istiyor olabilir mi?
sanki istiyor ama size acamıyor gibi geldi bana. o yaştan sonra oğlunun ve gelinin yanında kalmak zor olmalı onun için de.. yani bir can yoldaşı istiyor olabilir canım. bu sizin için de iyi olur bence.. her iki taraf da mutlu mesut olur olmaz mı ??

kuyruk sokumu benim de derdim cok oturunca oluyor, ya da cok ayakta kalınca..

amin canım senin de mübarek olsun, allah duaalarımızı kabul etsin inşallah...

benim de akşamları cok geriliyo karnım ya, çatlıycam diye korkuyorum vallaha.. hele bir de tuvalet problemi cektiğim günlerde of offf... patlıycak gibi oluyorum..
son aylarda napıcam ben diyorum. allah kolaylığını verir umarım..

ya ben de 4-5 kilo almıştım en son 59 dum.. perşembe günü kontrol var. bakalım kac kilo aldım.. eve de baskül almıyorum korkumdan, moralim bozulcak sürekli incem bincem diye :1:

ayyy cok sevindim hayırlı olsun kızın.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyütün inşallah..

Amin Allah yardımcımız olsun

selam aleyna nasılsın???
senin bebişin cinsiyet ne zaman belli oluyor?
ben perşembe gidiyorum doktora nasipse..

Selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bebiş gösterse çoktan belli olacaktı da cinsiyet göstermedi :1: ayın 26sında randevumuz, umarım bu sefer gösterir.

Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri kabul eder inşallah...

Son düzenleme:
Selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bebiş gösterse çoktan belli olacaktı da cinsiyet göstermedi :1: ayın 26sında randevumuz, umarım bu sefer gösterir.

Bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri kabul eder inşallah...

amin canım senin de dualarını kabul etsin mevlam..
umarım benimki gösterir yaa.. ama ben temkinli gidicem :1:
meyve, çikolata yiyip delirtmeyi düşünüyorum benimkini hehehe:52:

ooooff çok moralim bozuldu kızlar. 10.haftda olan açık kahverengi akıntı 15. haftada az önce yine oldu:( daha önce dr eski kanama o, ayrılma olmuş dedi. bebeğimin eşi aşağıda diye dikkat ediyorum zaten ama yetrince edemiyorum demek ki. ne zaman gecer ki bu??? kanamam olur diye cok korkuyorum.
Plasentan aşağıdaysa en çok kanamayı tetikleyen ilişki oluyormuş canım.. Korkma benm iki bebeğim hep kanama yaşayarak doğdu.. Tabii risk yok değil bir tane de kaybımız oldu. Dikkat etmek lazım.
yahu kızlarrr yeni bi derdim daha oldu geçen günd ebahsetmiştim ama bu foruımda değil sanırım . ya biz kayınbabamla yaşıyoruz kayınvalidem ben evlenmeden önce ölmüştü. o nun için yanlız erkek kendine bakamaz diye bizimle beraber. neyse önce kayınbabam süper bi adamdı oh diyodum eşimden bile iyi maşallah. nazarmı ettmi ne oldu. geçen gün tansiyonu çıktı eşim ölçtü baktı 15 baba şu sigarayı kes bak yükselme yapıyor dedi. aman iyiki dedi kayınbabam bi kapıyı çarptı çıktı gitti sormayın arabaya bi gazlayış ergenler gibi. hadi onu atlattık iki gün surat yaptı eyvallah. ben hamileyim nihayetinde ve kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün annemin bize hazırladığı gibi sultan softrası hazırlıyorum ama bi tek haşlanmış patates yiyebiliyorum onun içinden. neyse komşumuz böyle salçasız kötü bi dolma getirdi. kayınbabam yedi verandada kocama demişki ramazan geldi geleli karnım doydu. aşkolsun yaa aşkolsun bunca yemek yapıyorum kendim yemediğim halde . adam akşama kadar yatıyor tam saat 19 da kalkıyor.dışarı çıkmıyor eve misafir alamıorum kuran hocam bile gelemiyor. hadi onuda geçtik bugün dışarda iftar açalım dedik 6 buçukta seslenmeye başladım odasına dışarda iftar yapacaz da dedim( dolabımdada yemek var ama hep beraber çıkalım ben kendim pişirmediğim bişiyi yiyim dedim içimden ). eşim on kere seslendi. bir kalktı bize bi surat ya arkadaş saat 7 oldu 20 dakka var açılmasına anca gideriz bize bi tafra ben gelmiyorumlar. iki saat kapıda yalvardık yok eşimin canı sıkıldı ya şimdi sofra kursam bu sefer ona gelme demek gibi bişi, olacaktı bende kurmadım hep beraber yemege gidecez diye. geldik eve tabi yemek bizim burnumuzdan geldi eşim rahatsız ben rahatsız. evde dedim kayınbabama yemek yednizmi dedim yedim dedi sinirli sinirli ... baktım lavaboda tabak yok makinada yok dolaba baktım streçler açılmamaış. yememişsiniz hazırlıyimmi hemen dedim yaff essira ben dışarı çıkıcam gerek yok dedi. çekti çıktı gitti gene arabanın gazına sonuna kadar basmalar. ya arkadaş madem dışarı çıkıcan o tafrayı bize göstermek içinmi bizi bekledin. bu ne yaa ..oo daha neler neler
Essira cım, zor durum Allah yardımcın olsun. Ailenin yanında kalmasından daha çok alınganlıkları zor olur herhalde.. Yaşlanınca alınganlık, kapris artıyor. Bu durumun olabileceğini bil kendini suçlama... Bu yaşların özelliği, bu yüzden yaşlılara bakmanın sevabı büyük bence.. Kolay değil...
bende aldım mandiş gibi 11 hatta rekor bende :D tosun gibiyim maşallah
Kızlar naaptınız öyle, kimler yedirdi o kadar sizi.. Ben kendi yaptığımı zaten severek yiyemiyorum.. Pideyle meyveyle idare ediyoruz.. Kesin size bakan biri var..

Kızlar, kadir geceniz mübarek olsun, Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla sıhhatle keyifle kavuştursun inşallah .

ikili testin sonucunda risk çıkmıştı ve bugün 3 lü test sonucu güzel geldi.
Sadece nöral tüp defekti riski sınırda çıktı, ona da ayrıntılı ultrasonda bakılacak 2 hafta sonra.

Bol bol dua edicem bu akşam, 3 haftadır öyle stres yaşadım ki, bu mübarek günde güzel haber aldım. İnşallah ayrıntılıda da birşey çıkmaz.

Bu arada, oğlum olacakmış :)

Kızlar, kadir geceniz mübarek olsun, Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla sıhhatle keyifle kavuştursun inşallah .

ikili testin sonucunda risk çıkmıştı ve bugün 3 lü test sonucu güzel geldi.
Sadece nöral tüp defekti riski sınırda çıktı, ona da ayrıntılı ultrasonda bakılacak 2 hafta sonra.

Bol bol dua edicem bu akşam, 3 haftadır öyle stres yaşadım ki, bu mübarek günde güzel haber aldım. İnşallah ayrıntılıda da birşey çıkmaz.

Bu arada, oğlum olacakmış :)

sağol canım sanada hayırlı kandiller diliyorum..hadi gözün aydın inş.. bundan sonra oğluşunla alakalı güzel haberler alırsın canım..

ohooo ben giderken kaşık kaşık çikolata yedim bana mısın demedi :9: göstermek istemiyorsa ne yaparsan yap göstermez ama inşallah gösterirler yaa bu sefer. Bu bebişlere ne oldu bilmem kime soruyorsam göstermiyor diyor anam pek edepli bu seneki bebişler :9::9::9:

bugünki iftar menüm.

yoğurt çorbası
kuru fasulye pilav
patates salatası
mantı
aşure
çigköfte

bide canım poğaça çekti onu yapıyorum

slm kızlar detaylı ultrasyona giren varmı.
ben 22.haftada gircem.

bugünki iftar menüm.

yoğurt çorbası
kuru fasulye pilav
patates salatası
mantı
aşure
çigköfte

bide canım poğaça çekti onu yapıyorum

eline saglık epey bişi yapmışsın.misafir filanmı gelecek? bende ilk başlarda cok çeşit yapıyordum ama hep kalıyordu yemekler.3 çeşit yetiyor aslında.

Back
X