günaydın kızlarrrr nasılsınız??bende yarın tatile çıkıyorum.ama bağırsak mide şikayetlerim beni bitirdi....yinede şöyle güzel bir tatil yapmak istiyorum.tatil için önerisi olan varmı.şunuda çantama koysaydım daha iyi olurdu gibi önerileri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
ben de dün akşam çanta hazırladım :) bu akşam eskıehıre gıdebılırız keısn değil ama
diş fırçam ilaçlarım iğnelerim en dikkat ettiğim husustu e daha ne koycaksın kı :) giysiler şarjlar
benım aklıma bişi gelmıo canım ya :)
canım bana sadece 2 hftadır elevit verdi doktor. hamilelğin başında kanım 12 civarındaydı. şuan ne durumdadır bilemiyorum öğreneceğiz. bende hep ona hamileliğe yordum çünkü önceden hiç olmazdı. aynen senin gibi şeyler yaşıyordum. iki gündür daha farklı düzenli atımların arasında düzensiz atımlar oluyor. inan o kadar çok korkuyorum ki inşallah kansızlıktan oluyordur.. öğrenince yazzarım sana sebebini
canım çok iyi anlıyorum aynıalrını yasadım ınan kı özellıkle yemek yeıdkten sorna oluyor..çay ıcmeyıde bıraktım
buyuk ıhtımal kansızlıktandır ya ne dıye kan ilacı vermedı kı doktorun 16. haftadan ıtıbaren kulanılması laızm
bakma ben midem bulanıo die kullanmadım doktrum tembıhlemesıen ragmen sonra da çarpıntım oldu ıste kendıme gelemedım
ama sen kullan....olur mu öle şey
bazı dr lar kan hapı vermıoalr ya iflit oluyorum neyın kafasını yaşıyoalr acaba