2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
haftada 1-2 kez aşna fişna iyimiş Ayşe :)
Biz de haftalardır tık yok.. aramız da açık zaten.. bi haller var ama anlamıyorum,hayırlısı olsun.

Sanırım çekici gelmiyorum artık ona :(

ilişkiyi yaşamak için hep kocadan ilk adımı atmasını beklemek yalnış.muhtemelen eşin bebege bişi olur korkusuyla sana yanaşamıyordur
bence sen bişiler yapmalısın ,sonrası gelir :)

ilişkiyi yaşamak için hep kocadan ilk adımı atmasını beklemek yalnış.muhtemelen eşin bebege bişi olur korkusuyla sana yanaşamıyordur
bence sen bişiler yapmalısın ,sonrası gelir :)

ben adım atarım ve istemezse bir daha ömrümün sonuna kadar adım atamam ama hayal kırıklığından :)
korkum o .

cnm dogumdan sonrasını hiçç bekleme hayal kırıklıgı yaşarsın.
şimdi hormonlarda tavan yapıyorken bol bol fırsatı degerlendirin.
dogumdan sonra lohusalık dönemi ,sonrasında bebegin gazıydı emmesiydi anne cok yoruluyor ve cinsellige ne zamanı ne hali kalmıyor
yada tam ilişki esnasında bebek aglıyor bişi oluyor yarıda kesiyorsun cok kötü oluyor :1:

hormonlardan dolayı cok isteklide olamıyorsun bundan dolayıda vajinal kuruluk yaşanıyor.o da büyük sıkıntı

doktor yasaklamadıgı sürece ilişkiye devam edilmeli.gayette rahat olunmalı .bebegi koruyan keseyle ,ilişkiye girilen yerler farklı.
mümkün oldugunca rahat olabilirisniz:)
hem düzenli ilişki normal dogumuda kolaylaştırır derler.

ya daha onckeı doğumumdan sorna lohusalıkda cıkınca bi sorun yasamamıstık tabıı bebegımı kaybettıgım ıcın bebek gazı

emmesı ağlaması yoktu o sebeple belkı de bi kesıntı yasamadık canım ama haklısın cidden tam o esnada ağlamayla

keıslınce bı daha ınsanın hevesıde kalmayabılır :) ben korkmuyorum ama bılmıyorum çok mu ayrıntıya giriyorum :)

eşim eskisi gibi yanı böyle oyunalr oynayarak fln korkmadan hanı sert şekilde :17: öle maalesef olmuyo belim ağrıyo

bacagıam kramp girio ters davranınca o sebeple korkuyo bebege bi zararı yok birlşemenin aksine doktorlar onerıyorlar. :)

Valla Aysecim dogru diyorsun aslında, sonuçta annem ve esim buraya üye değiller, o yüzden bana şahitlik edemezler. Belki hamile kalmadan once de vardi bu tur hareketler ben dikkat etmedim. Uc cocuk doguran annem gorunce olmaz oyle sey demedigi icin boyle dusundum herhalde. Burada böyle bir cümle kurduysam altına video görüntüsünü de eklemem lazımdı. Amaan benim bebek kıpraşsa nee, kıpraşmasa ne zaten burada. Bosver hic söylemedim farz et.

canım yanlış anlama bana ciddne ımkansız geldiği için yanı ne bıleyım ben de karnımda hareketler goruyroum bazen ama

bebege yormaıdm hıc zor cunku zaten daha tam göbek hızasına gelmediler...gerıde ve aşağıdalar...

canım gündüz sıkıntım yok gibi ne zaman yatsammm karnımdaki gazı hissediyorummm.ağrımaya başlıyorrr...yani bulamıyorum sebebini..buda beni bitiriyor.gaviskonu deniycem.şimdiye kadar pek lazım olmamıştı

analdım canım mesela süt bende gaz yapar sütü çok içmemem lazım aksıne çok severım ve çok içerim

içtiğim zaman da gaza katlanırım :) gaz sancıusı çektıgımzaman eşim bebe yagı ile karnıma ve kasıklarıma

masja yapıyor çok iyi gelıyo bir de ayakalrımın altına sıcak su torbası koyyorum o da çok iyi gelıyo dene mutlaka :)

haftada 1-2 kez aşna fişna iyimiş Ayşe :)
Biz de haftalardır tık yok.. aramız da açık zaten.. bi haller var ama anlamıyorum,hayırlısı olsun.

Sanırım çekici gelmiyorum artık ona :(

ne demek çekici gelmıyorum :47:

öle bişi olamaz babanın ahyrına tasımıosn heralde o cocugu ıkınız yaptınız sıkıosa öle bişi düşünsün eşim

var ya oyarımm :) zaten ben atıom adamı yataga yanasıyorum böle ramazanda nerdeyse orucu bozuluodu

adamın yazık :D 61 gun tutmak zorudna kalıcaktı nerseyde hersyeı erkekten bekleme az teşvik et

sen bişi dmeeınce adam sen krokuosn acıo vs dıe uzaklasıon sanıodur aşna fişnaya devam canım bişi olmaz..

aksine tansıyona kolesterole sinir bozuklguuna iyi gelıo :)

ben kan şurubu vegaferon kullanıyorum..tadına baktım doktor öyle yazdı..tadı güzel içilebilir..tavsiye ederim, tadına bakın derim..
birde kansizlık ihmale gelmez..ben şurup kullandığım halde kanımda düşüş oldu:)))))
.

ya tadı kötü dğeilde ne bılım böle bi buruyo ılac sevmedıgımden galıba :)

canım doktor tahlıl yazdı ama daha vermedım tahlılı yaa izin alıp kan vermeye gıtmem lazım

eskısehrıden donunce bakalım ınsallah :)

ilişki konusuna girince haftada iki kez...biri tam ,diğeride biraz yarım yamalak oluyor (yani biraz daha kısa sürüyor :)
hamile olduğum için karnım çıktı ama yayvan bi karın olduğu için zorlanıyorum,allah ilerisi için yardım etsin ,çok zorrr..

bugun sağlık ocağına gittim ,kan testi sonuçlarımı aldım ,ordanda dr umu aradım ,sonuçları gösterip vitamin omega 3 kullananlar varmış,onları sorucaktım ,dr bi aradım yurtdışındaymış,pazartesi gelicekmiş...
sağlık ocağındaki dr a sordum ,sadece kan ilacımı içiyorum ,başka vitamin içmiyorum dedim ,bu aydan sonra başlarsın zaten dedi ...omega3 içen arkadaşlarım var dedim,5 aydan sonra kullanılır ,daha öncesi erken ollur dedi :))
iyi bari dedim ,biraz içim ferahladı..bebek gelişmezse diye çok korkuyorum:)komşumuzun kızı 4800 kg bebiş doğuşmuşşşş :P

ben adım atarım ve istemezse bir daha ömrümün sonuna kadar adım atamam ama hayal kırıklığından :)
korkum o .

aa olurmu öle şey yaw.siz sevgilimisiniz sanki , bu kapris neden?
senin hiç istemedigin olmuyormu yani.böle durumdada eşin bir daha yaklaşmasın ozaman sana. yalnış düşünüyorsun cnm.
evlilikte heleki cinsellikte böe kaprisler olmamalı.yeni evlisiniz galiba siz.

Benim hormonlardan mıdır nedir canım istiyor!
Yapamadığımız da da rüyalar başlıyor zaten.
Biz bir sınır koymadık. Ne zaman istersek o zaman. Gün aşırı 3 günde 1...
Duramayız :17:
İlk adımı eşinden bekleyen arkadaşlar, size tavsiyem koyverin gitsin :31:
Mutlu edin kendinizi...

Son düzenleme:
ya daha onckeı doğumumdan sorna lohusalıkda cıkınca bi sorun yasamamıstık tabıı bebegımı kaybettıgım ıcın bebek gazı

emmesı ağlaması yoktu o sebeple belkı de bi kesıntı yasamadık canım ama haklısın cidden tam o esnada ağlamayla

keıslınce bı daha ınsanın hevesıde kalmayabılır :) ben korkmuyorum ama bılmıyorum çok mu ayrıntıya giriyorum :)

eşim eskisi gibi yanı böyle oyunalr oynayarak fln korkmadan hanı sert şekilde :17: öle maalesef olmuyo belim ağrıyo

bacagıam kramp girio ters davranınca o sebeple korkuyo bebege bi zararı yok birlşemenin aksine doktorlar onerıyorlar. :)

cnm tabi herşey buraya acıkca yazılamıyor mahremlik konular bunlar.
ama acıkca yazamasamda şöle ima edeyim.eger eşinin hareketleri sana sıkıntı veriyorsa ozaman kontrol sende olsun , eşin pasif kalsın .umarım anlatabildim :1:

normal olanda bu zaten.cünkü hamilelik hormonlarından dolayı kadının cinsellige ilgisi artar.
normalde vajinal orgazm yaşayamayan kadınların hamilelikte bunu yaşadıgı bile sölenir.bence degerlendirmekte fayda var:37:

Valla Aysecim dogru diyorsun aslında, sonuçta annem ve esim buraya üye değiller, o yüzden bana şahitlik edemezler. Belki hamile kalmadan once de vardi bu tur hareketler ben dikkat etmedim. Uc cocuk doguran annem gorunce olmaz oyle sey demedigi icin boyle dusundum herhalde. Burada böyle bir cümle kurduysam altına video görüntüsünü de eklemem lazımdı. Amaan benim bebek kıpraşsa nee, kıpraşmasa ne zaten burada. Bosver hic söylemedim farz et.

canım benimkide 15 gündür dışarıdan gözüküyor hareket ettiğinde.hatta göbeğimi açıp uzanıyorum kızlarım gelip bakıyolar ve aa bak işte şurdan oynadı falan diyolar.şu an 20 haftalığım.18 haftalıkken başlamıştı dışarıdan belli olmaya.aslında bakınca belli oluyo,sıkı takibe alıp incelemek lazım.tabii bu benim 4. çocuğum.tecrübeliyim yani.bide çok zayıfım...yani gördüğün şey bebektir merak etme.))

benim gibi ilk gebeliği olan hatta 17 haftalıkken ,bebeğini duyanlar olmuş,ben hissetmiyorum dediğimde şaşırmıştıda ,ama bu aralar hafif ama öyle hissetme değilde pıt pıt oluyorya işte öyle hafiften (tabi tam konsantre)ve yanlış yattığımda yani koltukta kıvrılarak yattığımda 1-2 kez hissetmiştim ;ama elimi koyayımda hissedeyim ,kımıldıyormu derseniz ,hayırrrrrr!:(

kakao yağı,susam yağı,zeytinyağı 1 şişeye doldurdum fıs fıslı,birde akşamları mustelayı kullanıyorum ;ama daha yeniyiz,belli olmaz benim baldırımda 2 -3 tanecik vardı,onlar aşağıya inmesinde

Mutlu edin kendinizi...

yaa sorma cnaım ara verınce bende de rüyalar baslıo hemen yaa :17:

bızım evvelde gunde 2-3 kez olduğu zamanalr oluyodu :17: şimdi haftada 1-2 ye

dusurunce bı de ılk 12 hafta yasaktı zaten daha onceden de kayıplar fln bi kroku oluyo tedırgınlık oluyo halıyle :)

cnm tabi herşey buraya acıkca yazılamıyor mahremlik konular bunlar.
ama acıkca yazamasamda şöle ima edeyim.eger eşinin hareketleri sana sıkıntı veriyorsa ozaman kontrol sende olsun , eşin pasif kalsın .umarım anlatabildim :1:

ehehe analdım canım zaten ben de ondan bahsedıyorum kontrol ben de adam da isitiokı kontrol onda olsun

eskısı gibi hatta ben rahat ol ben ıyıyım dedıkçe yok ya bişi olduysa bebek kıpırdıomu fln içi rahat etmıo

yaızk ılk 12 haftada yasaktı dr yavas yavas baslattı sağolsun :) tedırgınlık olsutu canım

eşime de diyorum bebek yukarı cıkmaya basladı asagıda değil onla alakası yok rahat ol die :) doğurana kdr

rahat olmıcak zannımca doğuncada zaten rahat rahat şoolmucak anne baba olmak zor valla :D

korkum o .

aa canım öle düşünme hııc yaa reddetsın ıstemıom desın

sende tamam de basını göğsüne koy uyu nolcak

o senın herseyın aşkın değil mi böle kasma bence :)

Son düzenleme:
yaa sorma cnaım ara verınce bende de rüyalar baslıo hemen yaa :17:

bızım evvelde gunde 2-3 kez oluyodu şimdi haftada 1-2 ye

dusurunce bı de ılk 12 hafta yasaktı zaten daha onceden de kayıplar fln bi kroku oluyo tedırgınlık oluyo halıyle :)

ehehe analdım canım zaten ben de ondan bahsedıyorum kontrol ben de adam da isitiokı kontrol onda olsun

eskısı gibi hatta ben rahat ol ben ıyıyım dedıkçe yok ya bişi olduysa bebek kıpırdıomu fln içi rahat etmıo

yaızk ılk 12 haftada yasaktı dr yavas yavas baslattı sağolsun :) tedırgınlık olsutu canım

eşime de diyorum bebek yukarı cıkmaya basladı asagıda değil onla alakası yok rahat ol die :) doğurana kdr

rahat olmıcak zannımca doğuncada zaten rahat rahat şoolmucak anne baba olmak zor valla :D

aa canım öle düşünme hııc yaa reddetsın ıstemıom desın

sende tamam de basını göğsüne koy uyu nolcak

o senın herseyın aşkın değil mi böle kasma bence :)

tamam kızlar bu gece ben atlıyorum hehehehehe :)))

yaa burc karakterimde bile yazmışlar hacı

Yay
Neşelerini sürekli muhafaza ederler.
Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır.
İşine gerçekten titizdir.
Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır.
İdealist, sevecen, iyimser bir romantik.
Dikkat çekicidir.
Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.
Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır.
Sosyal yaşamları çok hareketlidir.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .

tamam kızlar bu gece ben atlıyorum hehehehehe :)))

eheueheu atlamayan bizden değildir :9:

Mutlu edin kendinizi...

normal olanda bu zaten.cünkü hamilelik hormonlarından dolayı kadının cinsellige ilgisi artar.
normalde vajinal orgazm yaşayamayan kadınların hamilelikte bunu yaşadıgı bile sölenir.bence degerlendirmekte fayda var:37:
ay benim canım hiç istemiyor aşna fişnayı nedense ama 10 gün ara verirsekte rüyalarımda sapıtıyorum sapık sapık rüyalar görüyorum :9: ya eşimle ya hiiç yüzünü görmediğim insanlarla:52: sapık sapık rüyalar görüyorum sonra biz haftada 1 yapmaya çalışıyoruz,eşim çok istekli ama bebeğimize bişey olur korkusuyla pekde üstüne düşmüyor canım kocam
benim:16: eşinin tavırlarının değiştiğini söyleyenler var ,bence hormonlarınızdan yanlış anlıyorsunuz fıstıklar.valla benim eşim hep göbişimi seviyo,kilo aldım alıcamda nasıl vericem öfff dediğimde sen kilolu insan görmemişsin diyor..moral vermeye çalışıyor aklı sıra bitanem ama yemek konusunda 1-2 kere üzdü beni yalan yok.köfte yapıyorum yiyiyoruz ama öle et pişirince falan midem kalkıyo,eşimde deli gibi et sever alma etme dediğimde bikaç kere sanki hormonlarımı bilmiomuş gibi amaaaan sende dedi ağlattı beni,ama bi çingar bi bağrış bende oyyy apartman inledi valla ,oymuşş bidaha çenesini açmadı:27: daha çoook psikolojik olarak saçmalıycaz kızlar ooyüzden takılmayın herşeye koaly kolay,bide bunun loğusalığı var,abbooooğğ düşünemiyorum kendimi aframı taframı artık:30:

ay benim canım hiç istemiyor aşna fişnayı nedense ama 10 gün ara verirsekte rüyalarımda sapıtıyorum sapık sapık rüyalar görüyorum :9: ya eşimle ya hiiç yüzünü görmediğim insanlarla:52: sapık sapık rüyalar görüyorum sonra biz haftada 1 yapmaya çalışıyoruz,eşim çok istekli ama bebeğimize bişey olur korkusuyla pekde üstüne düşmüyor canım kocam
benim:16: eşinin tavırlarının değiştiğini söyleyenler var ,bence hormonlarınızdan yanlış anlıyorsunuz fıstıklar.valla benim eşim hep göbişimi seviyo,kilo aldım alıcamda nasıl vericem öfff dediğimde sen kilolu insan görmemişsin diyor..moral vermeye çalışıyor aklı sıra bitanem ama yemek konusunda 1-2 kere üzdü beni yalan yok.köfte yapıyorum yiyiyoruz ama öle et pişirince falan midem kalkıyo,eşimde deli gibi et sever alma etme dediğimde bikaç kere sanki hormonlarımı bilmiomuş gibi amaaaan sende dedi ağlattı beni,ama bi çingar bi bağrış bende oyyy apartman inledi valla ,oymuşş bidaha çenesini açmadı:27: daha çoook psikolojik olarak saçmalıycaz kızlar ooyüzden takılmayın herşeye koaly kolay,bide bunun loğusalığı var,abbooooğğ düşünemiyorum kendimi aframı taframı artık:30:

15 gündür bekliyorum ki birşeyler olsun diye, sadece ufaktan karnımı okşuyo o kadar. dua okuyup karnıma elini koyuyo.
karnıma kadar okşamışsın be adam, azcık başka taraflara da geçsene nolur sanki.... :)

aramız bozulmuştu bir ara , 3 gün 3 gece ağladım yatak odasında, gelip de bir napıyosun niye ağlıyosun demedi.
3 gün öküz gibi oturdu salonda tv izledi. hiç konuşmadık. bayram gelince mecbur konuştuk milletin yanında.
o yüzden hormonlara da çok bağlamıyorum hassasiyetimi. benim kocam zaten bir öküz. ( öküz ikonu yok muydu burda :) )

15 gündür bekliyorum ki birşeyler olsun diye, sadece ufaktan karnımı okşuyo o kadar. dua okuyup karnıma elini koyuyo.
karnıma kadar okşamışsın be adam, azcık başka taraflara da geçsene nolur sanki.... :)

aramız bozulmuştu bir ara , 3 gün 3 gece ağladım yatak odasında, gelip de bir napıyosun niye ağlıyosun demedi.
3 gün öküz gibi oturdu salonda tv izledi. hiç konuşmadık. bayram gelince mecbur konuştuk milletin yanında.
o yüzden hormonlara da çok bağlamıyorum hassasiyetimi. benim kocam zaten bir öküz. ( öküz ikonu yok muydu burda :) )

ah canım napsın babalık duygulaıryla dolup taşmış demekki :)

canım adı ustunde erkek...ya çocuk gibi oluyoalr ya da kalas öküz gibi yanı çok şaapmamak lazım :)

dün akşam yola çıkıcaz die gecenın bı vaktı valız topladım bulasık yıakdım evi topladım temzı dursun die saat oldu 1

benımkı naptıu tahmın et uyudu sonra çanta cıakrsın dıe koltugu gerı cek deıdm ben nası kaldırıym da bilmem ne de

e ben kaldırym hamıle hamıle kırılmazısn korkma bu ne ya fln diye söylendım

ay gıcık ettı benı bi de sonradan aşkısım benım kahrımı çekıosn dımı dio öpüyo ne diim ki adama yorulmusum zaten :27:

eheuehu ya esımle ya da yuzunu gormedıklerımel dio yaa :9: koptum

ben de eşimle oluyos genelde baska birini görmedım...canım sne de et alma deme ya

et pişirirken midem bulanıo etı sen pişrisen ben tarıf etsem fln de sen de yanı napsın adam dısarda mı yesın

Allah Allah boşa bağırmışın adama :27: :1:

Back
X