2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

almayi dusundugum besik bu . bakmak bile cok keyifli :)
ama 7. aydan sonra alicam nasip olursa.

ben bu beşiğin yükkseklik ayarı yapılmayanını bulmuştum bir sitede, ve her yerde aynı beşiğin fotosu aynı şekildeydi...
ama seninki daha kullanışlı bunu siteden mi almayı düşünüyorsun ..
ben bebek odası takımı alırken başta büyüyen yataklıdan istiyordum ;ilerde kullanır diye ama vazgeçtim,memnun olanını hiç duymadım..
yatak odasının yanına şu bambulardan birde bebek odası içinse kenarları parmaklıklı olanlardan almayı düşünüyorum....
ama seninki çok kullanışlı;umarım etrafında kullanan olmuştur?

Son düzenleme:
kızlar alışverişe başladınızmı neler aldınız.hastane çantasını falan hazırladınızmı?neler hazırlıyıcaksınız.artık başlamak lasım sanırım

Çok evham yapıyorum, çok haklısın. Ama buna engel olamıyorum. orda onu hareketsiz gördüm ya, delirdim . Allah bizi onlarla sınamasın..
Kahvaltı edip gitmiştim doktora, yine de uyuyo olabilir mi gerçekten ? yoksa hareketleri mi azaldı cidden ?

offf ANNE ADAYLIĞI BİLE ZOR..
cnm benim üzülme aynı olayı 4 hafta önce falan yaşadım,bebeğim resmen elini kafasına koymuş keyif yapar gibi uyuyodu,hareket etmedi doktorum ne uğraştı ultrasonla karnımı bi öyle oynattı bi böyle yok hareket etmedi,üzüldüm dedim neden hareket etmiyor dedim,doktorumda bana ''onlar günün belirli saatlerinde hareket ederler geri kalan süredede enerji toplamak için dinlenirler,biz malesef uyuduğu vakite denk geldik,korkulucak bişey yok gayet sağlıklı'' dedi.sonra 2 hafta sonra gittiğimizde zıp zıp zıplıyodu oğluşum,çok hareketliydi çok şaşırmıştım.evham yapmayın canlarım ,oluo öle arada

geçmiş olsun canım aynı şekilde arada böbrelerim yan taraflarım ağrıyor.bazen o ağrı aynı böbrek ağrısı yada kum dökme ağrısı gibi yanlardan kasıklarıma kadar iniyor. geçen sorduğumda doktor normal demişti ama son günlerde daha da şiddetlendi.. bu randevumda tekrar sorucam sanırım dediğin gibi böbrek büyümesi oluyor ve bebek yukarı çıktıkça birbirlerini itiyolar. ayni şekilde göbeğim midemi de yukarı itiyor üst tarafta şişlik oluyor bazen de ağrı oluyor.. organların bebeğin büyümesiyle yer değiştirmesinden yeni yerlerine yerleşmesinden kaynaklı sanırım..

sağol canım ya sanırım dedğin gibi olabilir ne kadar sürücek accaba bu ağrı

geçmiş olsun canım..bende yok bilmiyorum ilk defa sende duydum..doktorunu arayıp sorsaydın..hem için rahat ederdi..

canım sağol benim doktor aranmıyo zaten kendisi çok yoğun acaba gitsemmi diyorum doktora geçermiki bilmiyorumki

slm herkeze ben neden bebegimin hareketini hissetmiyorum ya aslinda tecrubeliyim bu 3.bebegim acaba bir sorunmu var normalmi ki böyle hissetmemem cinsiyetinide bilmiyorum daha offf ya artik oynasa hissetsem cinsiyetini ögrensek...cokkkk merak ediyorummm.

canım sıkma canını bende bu hafta net olarak hissetmeye başladım hiç bir sorun yoktur bence en yakın zamanda doktora git tabi ki cinsiyetini öğrenmeye o zaman dahada rahatlayacaksın

canlarım dün gece feci ateşliydim sabaha kadar eşim sağolsun 36 dereceye düşürdü ateşimi ıslak bezlerle ama boğazlarım iltihaplıydı.bugün doktorumu aradık oda kbb gidin dedi,kbb doktoru boğazlarım kötü olduğunu mecburen antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi,doktorumda oda bi sorun olmayacağını söyledi enfexia antibiyotik,panadol ağrıkesici ve ateş düşürücü verdi.içim rahat ama umarım mantar olmam ,benim kukuş antibiyotiği hiçmi hiç sevmez:9: ordan 4lü test sonucum çıkmış,şükürler olsun sonuçlarım iyi çıkmış.Umarım 9 ay herşey böyle yolunda gider..ama dikakt edin kendinize bünyelerimiz çok zayıf şuan ben hiç böyle boğazlarımın şiştiğini hatırlamam,böylesini yaşamamıştım yani,heleki kavurucu ağustos ayında,pess bana doğrusu:9: ee yıkanıpta camı açık yatarsan olucağı bu diorum aslıcım sen hastalığı hakettin,ya ben arada böle hafif anlık sancımsı bişeyler hissediyorum başkada bişey hissetmiyorum,sözde erkek olucak benim minnoşum ama çok tembel teyzeleri yaaa yada ben anlamıyorum ilk gebeliğim olduğu için..:51:

cnm benim üzülme aynı olayı 4 hafta önce falan yaşadım,bebeğim resmen elini kafasına koymuş keyif yapar gibi uyuyodu,hareket etmedi doktorum ne uğraştı ultrasonla karnımı bi öyle oynattı bi böyle yok hareket etmedi,üzüldüm dedim neden hareket etmiyor dedim,doktorumda bana ''onlar günün belirli saatlerinde hareket ederler geri kalan süredede enerji toplamak için dinlenirler,biz malesef uyuduğu vakite denk geldik,korkulucak bişey yok gayet sağlıklı'' dedi.sonra 2 hafta sonra gittiğimizde zıp zıp zıplıyodu oğluşum,çok hareketliydi çok şaşırmıştım.evham yapmayın canlarım ,oluo öle arada

benim bebeğin elleri 2 yanda öylece duruyodu. 1 gram hareket etmedi.. çok canım sıkıldı.
haftaya cumartesi ayrıntılı ultrason var, 1 haftaya kadar ben ölürüm heralde evhamdan..

kızlar alışverişe başladınızmı neler aldınız.hastane çantasını falan hazırladınızmı?neler hazırlıyıcaksınız.artık başlamak lasım sanırım

canım ben yavaş yavaş başladım..zıbın takımı, pijama, çıtçıtlı body, battaniyeler derken uafak tefek bir şeyler aldım..çanta için daha erken canım be ya onu 7. aydan sonra hazırlarız..

canlar ya
benim sağ göğsümün altında bi ağrı oluşmaya başlamıştı şimdi o ağrı sağ böbreğime doğru indi ,,,,hamilelikte böbrek büyümesi olurmuş bebek yerini alana kadar devam edermiş ama bazılarının şidetli olurmuş yaşayan varmı böle bişe ağrı rahatsız ediyo aman bebeğe bişey olmasın tek korkum o

cnm aklına kötü şeyler getirme,hamilelik ağrıları değişik tabi,herbiyerimiz ağrıyabiliyo,benim de belim bazen kasıklarım ağrıyo,kafana takma tatlım

a isıöyle karar

hiç bi şey almadım ;7 aydan itibaren almayı düşünüyorum..
tiny love şu 3 lüsünü kullanan var mı acaba ?
beşik konusunda öyle kararsızım ki..
bebek odasına şu parmaklı alıcam ,acaba ne kadara kadar kullanabilir ;birde yatak odasına yanımda yatması için almam gerekicek,sonra ne yapıcam ben onları :(

park yatak düşünmüyorum:(

benim bebeğin elleri 2 yanda öylece duruyodu. 1 gram hareket etmedi.. çok canım sıkıldı.
haftaya cumartesi ayrıntılı ultrason var, 1 haftaya kadar ben ölürüm heralde evhamdan..

cnm iyi düşün iyi olsun..bence yavrum dinleniyodu,büyümeye çalışıyo onlar şuan bizim gibi onlarında sıkıntıları var,belki daha çok zahmetleri bile var,orası burası gelişiyo yavrularımızın,üzülme benim doktorumda 5 dakika bekledi inan 1 saniye bile hareket etmedi,kalbinin sesini duyduğum için içim rahattı ama senin gibi tedirgin oldum bi dahaki kontrolüme kadar ne yalan söliim,hep aklım ondaydı.ama üzüldüğüme değmedi bende ultrasonda kıpır kıpır olan çocuğun hareketlerini hissetmiyorum hala ona deli oluyorum millet hissediyorum diyo burda bende senin gibi acaba bişeymi oldu acaba ölemi oldu,ultrasonda görmeden içim rahat etmiyo benimde

cnm iyi düşün iyi olsun..bence yavrum dinleniyodu,büyümeye çalışıyo onlar şuan bizim gibi onlarında sıkıntıları var,belki daha çok zahmetleri bile var,orası burası gelişiyo yavrularımızın,üzülme benim doktorumda 5 dakika bekledi inan 1 saniye bile hareket etmedi,kalbinin sesini duyduğum için içim rahattı ama senin gibi tedirgin oldum bi dahaki kontrolüme kadar ne yalan söliim,hep aklım ondaydı.ama üzüldüğüme değmedi bende ultrasonda kıpır kıpır olan çocuğun hareketlerini hissetmiyorum hala ona deli oluyorum millet hissediyorum diyo burda bende senin gibi acaba bişeymi oldu acaba ölemi oldu,ultrasonda görmeden içim rahat etmiyo benimde

Çoook sağol rahatlattığın için.
Gel ikimiz ortak bir ultrason cihazı alalım, sen bana bakarsın ben sana :)
Bizi anca o paklar :)

ben bu beşiğin yükkseklik ayarı yapılmayanını bulmuştum bir sitede, ve her yerde aynı beşiğin fotosu aynı şekildeydi...
ama seninki daha kullanışlı bunu siteden mi almayı düşünüyorsun ..
ben bebek odası takımı alırken başta büyüyen yataklıdan istiyordum ;ilerde kullanır diye ama vazgeçtim,memnun olanını hiç duymadım..
yatak odasının yanına şu bambulardan birde bebek odası içinse kenarları parmaklıklı olanlardan almayı düşünüyorum....
ama seninki çok kullanışlı;umarım etrafında kullanan olmuştur?
bu site olmasada internette alicam canim fiyatida makul zaten beni 2-3 sene idare etse yeter normal yataga geceriz sonra
kizimda bunun ayarlanmayanindan almistik yani o sadece 2 kademeydi ve en alt kademesi cok yuksekte kaliyordu
kendi inse dusecek gibi bizde attik onu zaten baya yipranmisti
normal korumali yatak aldik suan 3,5 yasinda kendi yatip kalkiyor zaten
ama bunun en alt kademesi yere baya yakin bunu gormemistik biz. kullanisli diye umut edyorum
ilk dogdugundada hemn ilk kademeye koyarim zaten. ben baska yatak almicam kizimin bir kucuk yer yatagi vardi
burda kreslerde yerde yatiriyorlar biz iki tane yaptirmistik tekini bebege kullanirim gunduzleri salonda dururken diye dusundum

sadece bir tk hastane cikisi aldim o kadar ikinci bebis oldugundan cok seyede gerek kalmadi acikcasi :)
tabi cinsiyet netlesince alirim yine birseyler
canlarım dün gece feci ateşliydim sabaha kadar eşim sağolsun 36 dereceye düşürdü ateşimi ıslak bezlerle ama boğazlarım iltihaplıydı.bugün doktorumu aradık oda kbb gidin dedi,kbb doktoru boğazlarım kötü olduğunu mecburen antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi,doktorumda oda bi sorun olmayacağını söyledi enfexia antibiyotik,panadol ağrıkesici ve ateş düşürücü verdi.içim rahat ama umarım mantar olmam ,benim kukuş antibiyotiği hiçmi hiç sevmez:9: ordan 4lü test sonucum çıkmış,şükürler olsun sonuçlarım iyi çıkmış.Umarım 9 ay herşey böyle yolunda gider..ama dikakt edin kendinize bünyelerimiz çok zayıf şuan ben hiç böyle boğazlarımın şiştiğini hatırlamam,böylesini yaşamamıştım yani,heleki kavurucu ağustos ayında,pess bana doğrusu:9: ee yıkanıpta camı açık yatarsan olucağı bu diorum aslıcım sen hastalığı hakettin,ya ben arada böle hafif anlık sancımsı bişeyler hissediyorum başkada bişey hissetmiyorum,sözde erkek olucak benim minnoşum ama çok tembel teyzeleri yaaa yada ben anlamıyorum ilk gebeliğim olduğu için..:51:

cok gecmis olsun canim bogaz agrisi kotu bana hamileyken ilac kullanamiyorum diye hava vermislerdi cok ise yaradi
ilacla duzelememistim ama hava iyi geldi iyilestim hemen

a isıöyle karar

hiç bi şey almadım ;7 aydan itibaren almayı düşünüyorum..
tiny love şu 3 lüsünü kullanan var mı acaba ?
beşik konusunda öyle kararsızım ki..
bebek odasına şu parmaklı alıcam ,acaba ne kadara kadar kullanabilir ;birde yatak odasına yanımda yatması için almam gerekicek,sonra ne yapıcam ben onları :(

park yatak düşünmüyorum:(

ben odasını ikeadan almaya karar verdim..ama.. benim yatak odamla çocuk odası iç içe o yüzden odama ne koysam kararsızım..beşiğinde yatırsam gece yat kalk olmaz, yanıma alıştırmak istemiyorum..zannedersem böyle küçücük bir sepet alacağım odama.. mesela bunun gibi :::Bliss Hasır Bebek Sepeti Seti - e-bebek.com

canım sen 20.haftandasın tetanoz aşını yaptırdınmı

yok canım daha yaptırmadım..haftaya gideceğim sağlık ocağına..

canım sıkma canını bende bu hafta net olarak hissetmeye başladım hiç bir sorun yoktur bence en yakın zamanda doktora git tabi ki cinsiyetini öğrenmeye o zaman dahada rahatlayacaksın

cevabin icin cok tesekkür ederim demekki sende yeni hissediyorsun tek degilim desene insallah hic birimisin bebislerinde sikinti yoktur saglikla sihatle kucaklarimiza aliriz aminnn.gidicem canim ayin 30 da büyük ultrasonum var orda bütün organlarina bakacak eger gösterirse cinsiyetinide söylerim demisti almanyada hemen cinsiyet söylemiyorlar yaaa emin olmadan birsey demiyorlar..insallah hakkimizda hayirlisi olsun allahim kurban oldugum allahim herkezin gönlüne göre versinnnn aminnnnn...

:nazar:Oğluşumun cicileri :16: daha neleeer neler alıcak bu anneler sıpalarına kimbilir :9:

$DSC00153.webp $DSC00151.webp

Son düzenleme:
kızlar denize gidiyorum yine pazartesi görüşürüz herkes kendine ve bebişine çok iyi baksın...

iyi yüzmeler size :)) ben daha hiç giremedim denize ya ilşk 3 ayda korkuyodum doktor gir dedği halde şimdide rüyamda denizde dalgalar göbeğime göbeğime vuruyodu sonra boğuluuyodum iyice tırstım:14:

Back
X