gunaydınnnnnn
ayse bacım su saglıklı diyet listeni yazsan bi sana zahmet

ben 8 kilocuk aldımmmmmm
canım şöle liste yapmıştım yalnız notlarda yazmıstım dün onalrı da ekleyım
ekmekler öğle ve akşam öğününde 1 er dilim yazıo doktorum 3 er dilim yap az olmus ekmek dedi...
hamıleler ıcın gayet uygun hersye var dedi...ara öğünelrde yencekelrı de sayfanın altına yazdım canım
**öğle ve akşam yemeği kısmına eklemeyı unutmusum köfte tavuk balık yenebılır bellı mıktaralrda tabıı kı
**ben genelde tavuk ve balıgı salataya ekleyerek yıyrodum bazende peynırı çok güzel oluyrodu
**köfteyı ise büyüklüğüne göre göz kararı ayarlıyordum kilo vermek özellıkle iyi beslenıp almamak için
dengelı beslenmek şart içinde hem et olmalı hem sebze hepsi önemli :) ve tabıı kı ekmekte
**yemeğe başlamadan önce mutlaka su
***yoğurt , ayran veya cacık şekline değerlendirilebilir...
**bir de akşam yemeği vaktine göre 18 deki ara kaldırılabılır ben ancak eve vardıgım ıcın
ve o arada da acıktıgım için liste öyle
***Yemeklerin sırası su, çorba, salata, ayran-cacık-yoğurt,ana yemek.
canim ne kadar ozenlisin masallah ben hic dikkat edemiyorum ne bulsam o
yani bazen ogle ogunude karisiyor arada bir ara kizima meyve suyu sikiyordum 3-4 gundur ara verdim yotgunum diye
onu bende iciyordum . balikta haftada bir bazen de hic cevizide unutmanin yuzunden yiyemiyorum ama tabagi ortaya koyayimda
gordukce yerim artik. bebisin kilosuuda sormayi unuttum gecen randevuda bu sefer sorucam .
ctesiye az kaldi :))
canım aslında çok titiz takıp etmıyorum
dıyet yaptıgım zamanalrdan olan bı alıskanlık olmuş çorba ıcmek ıse ailemden kalıntı akşam yemegınde kuzu olsa
çorbasız yemege baslamam mesela

işte ben de iş yerınde sabah ve öğle öğününde şaşırıyroum ne yapıcamı
yemek goturemıyorum bu ara bı yer buldum ev yemegı yapan ordan alıyorum bi tek yeşilliğim eksık kalıo
ama lısteme uymaya baslaınca ıns hepsine dıkkat edıp kg bile vermeyı duusnuyorum çok kg almadım ama 7. aydan
sorna çok alınıo 28-30 haftaya kadfar uygulamayı dusunuyorum ınsallahhhh şöle bi 7. aya kadar
72 fln olsam

80 le doğuma girsem çok mutlu olucamm