- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
aynen ya sağlıklı haberlerini alınca süper oluo insan bende öleyim :):) bu aralar bi tek normal doğum videolarına taktım oturup onları izliom gaza geliomşimdiden alıştırıom kendimi
![]()
evet canım ya maşallah miniklerimizeeşim de dio o ayağı ısırcam bi gelsin zilli
zaten bayılıyorum baleye gitmiş kızlara eşimin bi akrabasının kızı var lise son sınıfa kadar baleye gitmiş son sene sınav yüzünden ara verdi... kızı bir gör maşallah
böle bir zerafet olur mu ya dersin... onu da görünce diodum hep eşime kızım olursa baleye vercem maşallah çok güzel oluo fizikleri, yürüyüşleri die... dün akşam da yine dedim bizim kız baleye gitsin bari babası baksana o leylek bacaklarla neler yapıo içerde
![]()
ahh o eller ah ısır annesi onun ellerini çıkıncanaz mı yapıolar yaramazlık mı bilemedim
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bol bol fotoğraflarım ben onu![]()
aynen öle doktor ultrasonu karnıma koyana kadar kalbimm yerinden fırlıcakmış gibi oluyorum sonra bakıyorum kocaman bebiş ve hareket ediyo işte o an bitiyorum dünyalar benim oluyoo :)) yaa bende korkmama ramen normal doğum istiyorum ama izleyemem korkarım :)))
ayy bende çok istiyorum eger kızım olusa kesin göndericem oğlumuda yüzmeye göndericem inşallah :))
naz yapıyolarr nazzz gelsinler bi sorcam ben onlara bizi dahada merak ettirmekn için yapıyolar sıpalar nolur sanki az dursa bi foto çekilse dimi :))
aminn bende öle diyorum bi doğsunlarda foto manyağı yapcam vallaaa :)))