walla benden iyi becereceğine şüphem yok canım beceriklidir :) hiç engeller miyim onu yapsın sadece sevmek yok öleinşallah ilk hevesle lafta kalmaz da yapar bakalım görücez :)
dur o markalara bakim bende bakmamıştım.. yaaa kumaşına dokunmadan almak istemiyorum ben birazda ondan önce mağazaları geziyorum... yün yorgan annem de dedi ama bizim ev merkezi sistem biz de yün yorgan kullanamıoz, kaz tüyü almıştım ben penelope nin onu kullanıoz kışın pişeriz yoksa.. hatta geceleri yatak odasının kaloriferini kısıyorum ben.. minik bebeğe de kaz tüyü yorgan almak sağlıklı gelmedi bana az daha büyüsün tek kişilik yatağına geçicek yaşa gelsin öle alırım.. uyku setini de kenar korumalıkları hoşuma gidio bizimki şimdiden hareketli walla beşiğin arasına bacağını kafasını sokar bi de onla uğraşmayalım :):):)
benim evimde yerden ısıtma canım baya sıcak oluyor..sağlık bakımından yün yorgan tavsiye edildiği için onu tercih ediyoruz..birde ilk torun annem çok heves ediyor bende kırmak istemiyorum..ama ince bir yorgan düşünüyorum ki dikilmişken kullanayım..
canim benim yaaa cokkk sagol valla insan anlatinca rahatliyo insallahhh sag saglim kucaklarimiza alirizda zaman gecer benimde.allahima cok sükür almanyada hava bugun cok güzel günes var hava biraz sicak insanin ici kipir kipir vallaa esim cocuklarimida aldi cumaya gittiler daha gelmediler herhalde geziyorlar..bende hemen bir gireyim dedim. birde bugun yüzmeye gidelim diyoruz bakalim hava okadar sicak degil kapalida dururuz bizde okullar acilacak cocuklar kiziyor valla biz bu sene hic biyere gitmedik diyorlar her sene izin hotel geziyorlardi bizde okul acilmadan biraz gezdirelim diyoruz insallah hava biraz böyle olur.....kendine bebise iyi bak canim benim..
valla Almanyada güneş gördün mü değerlendireceksin canım..okullar açılana kadar gezin bol bol..