bugün cuma yarın tatil ve ben pazartesi izine ayrıldım tatile gidiyorum
oooo süpermiş yaa :) kıskandım vallaa :)))
iyi tatiller canım, bol dinlen, tadını cıkar tatilin hadi bakalım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün cuma yarın tatil ve ben pazartesi izine ayrıldım tatile gidiyorum
ettim de kimine göre deişio canım.. kimi kullanıo kimi kullanmıo kafam karıştı.. ama bir beş altı aya gelene kadar kullanmicam bende öle düşünüorum yani.. kimi de şu boğulmaları önleyen yastıklar var ya onlardan kullanıo hemen ilk aydan sonra.. ondan karıştım biraz...
ınsallah canım daha ıyı olduguna göre atlatmıssın ıns tahlıl yapıldıgında
tahlşıller temzıcıkar canım sen de daha da rahatalrsın böylece :)
iyi tatillerr canımm :)
ben izmirde önce çıkıo die biliodum ama google amca daha iyi bilir tabi.. önce rizede çıkıosa iyi yakın banaantalyada kuzenim war geçen gün ona sordum daha çıkmamış hale gidim bakim dedi yok gerek yok uğraşma dedim...
canım ya 200 kişi olduk mu topikte o kdr şeyi nasıl kargolarsın :):):) ayy yine aklıma geldi ne yesem şimdi dolaba bi saldırim bakim benim meyveci kociş neler almış ne var dolapta![]()
oooo süpermiş yaa :) kıskandım vallaa :)))
iyi tatiller canım, bol dinlen, tadını cıkar tatilin hadi bakalım :))
selam canım hadi bakalım maşallah bebeişine..sanada geçmiş olsun canım..bizim kasılmalarda başlar herhalde yakında..
cok sevindim demet, gözün aydın... umarım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğinislm topikimin tüm annişleri
başta rabbime sonra heryerini annesi rahatlasın diye gösteren evladıma ve tüm dua eden içinden kontrolü iyi geçsin diye geçiren tüm kaderdaşlarım hepinizden Allah razı olsun eh az buçuk anlamışsınızdır ki bizim ayrıntılımız şahane geçti çok şükür hiç bi sorun çıkmadı doktorumuz heryerde yazdığı gibi acık soğuk dursada çok güzel açıklayıp heryerini gösterdi bebişim ençok afp miz yüksek diye omurgasından kortuğum için direk sanki omurgasını dönmüştü doktorda hiç bişey yok gibi çok güzel kapanmış deyince ben zaten rahatlamıştım sonra tek tek heryerine baktık tontiş kuzum bacak ölçümü gerideydi onuda kapamış 365 gramcık olmuş
tek kalbinde çok az açıklık kalmış ama topikimizin doktoru :) ayşecim zaten 20de kapanmaz demişti içim okonularda rahat gitmiştim
tek bizimde plezantamıydı alttaymış kanama yaşadınmı dedi yok diyince onada iyi dedi şuan herşeyin normal gittiği hamileliklerde bile %100 diyemiyoruz ama maşallah güzel bi bebek dedi
tek komik olansa paşa kapamış bacakları enson cinsiyete gelince kızımız sanırım dedi ben aniden kalktım kocişi arıyorum o da fırlamış koltuktan babamız sevinir ama biz oğlan biliyoruz dedim öksürdüm açtı güldü evet oğlanmış dedi pipuşuda gösterdi kısa bi şok yaşadık ama
Rabbime binlerce şükür ve inşallah bizim gibi olanları rabbim görsün rahatlatsın inanın bayramdan beri sade ağlıyor ve dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın inanın özürlü evlat çok zor çok kişide gördüm herkez için o normal bebek hele gülmesi yetiyor deniyor ama bi gün herkeze bakıpta anne ben neden böyleyim ben neden koşamıyorum dese işte rabbim hiç bir anneye bunu yaşatmasın herkezin yar ve yardımcısı olsun
şimdi biraz geçmişe gidip bakınalım bu arada hastanem izmirde şifa doktor Prof. Dr. Serkan GÜÇLÜ
Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) ana bilim dalı başkanı çok iyi bi doktordu 250 ücreti doğumuda sorduk o girerse 2500 9eylül ünv bağlı
aherdo uzun zamandır yapmamıştım tatil çok iyi gelecek bana inşalalh sorunsuzda gider gelirim :)
darısı sanada olsun ozaman :)
ben kullanmayı düşünmüyorum ama dediğin yastıklardan memnun olanlar var etrafımda..öyle böyle doğruyu bulacağız inş..
diğer marka nevresimlere baktın mı canım???
arkadaşlar benim iki gündür midemden zorum var..sanki mideme taş oturmuş ne yesem hazım edemiyorum..baharatlı yiyemiyorum çok dokunuyor..az az sık sık yiyorum ama nafile..o kadar ağır ki midem sanki 10 ton yük var..ne yapmam lazım? bana yardım edin..
arkadaşlar benim iki gündür midemden zorum var..sanki mideme taş oturmuş ne yesem hazım edemiyorum..baharatlı yiyemiyorum çok dokunuyor..az az sık sık yiyorum ama nafile..o kadar ağır ki midem sanki 10 ton yük var..ne yapmam lazım? bana yardım edin..
cok sevindim demet, gözün aydın... umarım sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini
eylül sonu gibi istiyoruz biz de, eşimle şöyle başbaşa bir tatil.. biz balayı da yapamadık.. o yüzden cok istiyorum ben de biraz uzaklaşmayı biraz :)) umarım güzel gecer tatiliniz canım ..
ınsallah canım daha ıyı olduguna göre atlatmıssın ıns tahlıl yapıldıgında
tahlşıller temzıcıkar canım sen de daha da rahatalrsın böylece :)
)
Canım ya benimde kramp giriyor. 2-3 sn sürüyor geçiyor. Napsak bilemedim...
Maden suyu içtin mi sen?
yaa sorma orkidecimm.. benim de şu an midem yanıyo boğazıma kadar yanıyorum, asit cıkıyor sanırım arada ağzıma da geldiği oluyor off cok fenayım ben de.. baharatlı ya da acı bişey yiyemiyorum aynen cok rahatsız ediyor beni de(((((((
Demetçim bak dualarımız boşa çıkmadı, ne güzel! Herşey güzel gider inşallah bundan sonra da ve miniğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına. Oğluşlarımız gelse de şöyle bi kıskandırsak babaları diy mi
Gerçi büyük konuşmim, bizim kız olma durumu da çıktı en son ya. Yine de oğlum oğlum diyorum, alıştım yani.
Senin de yakışıklı oğlun, sağlıklı bi şekilde büyür inşallah ve annesine çok düşkün bi bebiş olur!
İzmir'e selamlar. Haftaya tatile gelicez Seferihisara da özlem gidereyim azcık.
Oooo süpermiş mandalina! Haftaya ben de tatile çıkıcam. İkimize de iyi tatiller o zaman...
dün doktor muayenemiz vardı . 400 gr olmuşuz maşallah. tetanoz aşısı aptır dedi. renkli dopleri istersen dedi. tarama amaçlı . gördük sevdik bebişimizi geldilk : ) kan hapına elevite devam , gaviscon verdi bide...
okullar açıldı evime geldm giremz oladum kk ya.birazcık geçmiişe bakıyım dedim ama atlayarak ne mümkün hepsini okumak.bende kontrole gittim iki gün öncede kan tahlili yaptırmıştım.bugün gösterdim doktora kansızlığım varmış demir ilacını günde 2 taneye çıkardı.ama kuzucum çok iyikilosu falan iyiymiş.1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak.ama benim göbeğim çpk çıktı kızlar.baska bir yerim kilo almıyor.çok da yemiyorum.moralim bozuluoyr bazenbebeğimn beşiğini annem alacak.ama bende oturduğum salonda da olsun diye bir tane küçük bambu beşik aldım.h&m de süper şeyler var özelikle erkek bebeklere değişik ürünler var.bu aralar maddi olarak sıkışığız alamadım ben.sadece organik yandan ve alttan çıtlı tulum aldım iki tane.mide yanması basladı bende bu aralar.yemekten sonra çok fenayım.böyle işte canlar