2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar yaptıgım analizlere göre chicconun ve mothercare ın 0-3 yaş arasını sakın almayın nerdeyse premature bebeklere göre.satan bayan da öle dedı.3-6 ayı ancak dogduklarında gıyerlermıs.
bide c&a magzalarında 5 tane uzun kollu body 19 tl .ve pamukları bıo -cotton yanı organık.tavsıye ederım ama 6-9 ve 3-6 ay olanlarını uzun kollu alın ben öle yaptım.
ayaklı tulumları sadece ılk ay gıydırmek uygunmus sonra bacakları sıkısıyor ve allah korusun kalca çıkıklıgına yol acıyormus mümkünse 1-2 tane alın o da hevesımız gecsın dıye.
kipa marketlerde F&F markası var kumaşları süper eminim bayılacaksınız begenmeyen msj atsın:)fıyatları da cok uygun 5 lı pakette bodyler tulumlar 30 tl.
valla cocugun yedıgı helal gıydıgı haram felsefesınden yola cıkıp bu markaları tercıh ettım kumasları ve desenlerı de bence cok güzel.
bı inceleyın yorumlarınızı bekliyorum:)

Karar vermekte zorlanan, tereddütlü ve sert bir yapıya sahip olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, okumayı seven ve akademik anlamda başarılı, inatçı bir kişiliğe sahip olan, zaman zaman gerginlikler yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı, bir kişilik enerjisine sahiptir
rüzgarın analizide buymuş
baya zor üye oldum üye olmayıp merak eden varsa söylesin bakıp yazıyım

kızlar yaptıgım analizlere göre chicconun ve mothercare ın 0-3 yaş arasını sakın almayın nerdeyse premature bebeklere göre.satan bayan da öle dedı.3-6 ayı ancak dogduklarında gıyerlermıs.
bide c&a magzalarında 5 tane uzun kollu body 19 tl .ve pamukları bıo -cotton yanı organık.tavsıye ederım ama 6-9 ve 3-6 ay olanlarını uzun kollu alın ben öle yaptım.
ayaklı tulumları sadece ılk ay gıydırmek uygunmus sonra bacakları sıkısıyor ve allah korusun kalca çıkıklıgına yol acıyormus mümkünse 1-2 tane alın o da hevesımız gecsın dıye.
kipa marketlerde F&F markası var kumaşları süper eminim bayılacaksınız begenmeyen msj atsın:)fıyatları da cok uygun 5 lı pakette bodyler tulumlar 30 tl.
valla cocugun yedıgı helal gıydıgı haram felsefesınden yola cıkıp bu markaları tercıh ettım kumasları ve desenlerı de bence cok güzel.
bı inceleyın yorumlarınızı bekliyorum:)

chıcada 0-3 aylık mavi düz bir kazak 105lira... yuh dedim yanı..bıde o ayda gıyemz bıle onu..
c &a dan bende aldım o badılerden baya uygun ve kalıtelı

$Fotoğraf0113.webp$Fotoğraf0114.webp$Fotoğraf0116.webp$Fotoğraf0118.webp$Fotoğraf0122(1).webp$Fotoğraf0120.webp

selamm
bugün alışveriş yapanlar olmuş herkesin bebegi güle güle saglıkla giysin cicilerini inş
bende ayrıntılı usg ye girdim bugün herşey normal görünüyor maşallah

usg den sonra alışveriş yaptıgım.acil olan şeyleri aldım.yinede eksikler var tabi
akşama yüklemeye calışırım cicilerimizin resimlerini.

ne zavklı değil mi onlara bişiler almak:) bayıldım patıklerine...

aynen canım inanılmaz keyıflı .kendıme alırken bu kadar detaylı ugrasmıyorum.patıkler sallayınca zil çalıyor:)uyurken gıydırmemek lazım:)rabbim sağlıkla gıydırmeyı nasip etsın hepimize

slm annişler ve zuzular :16:
aman çenecikler düşmüş oku oku bitmedi bizde buakşam yemek yapmadık kociş aradı hazır bişeyler alayım mı diyor cık menemen yada sucuklu yum yapayım mı dedim olur dedi kıymalı menemen hem bizde yeriz oğluşla
ay biz etürünlerinden soğuyunca dışarda da yemek yerken seçenek bulamıyoruz :) buhafta sonu kipada ne yesem diye geziyorum koca kfc ci bana bigün yemek bile istemiceksin deseler gülerdim ama görmek bile istemiyorum geziyoruz seçemiyorum bikadın pilav kuru salata yiyo orda çalışan eşimde sor dedi nerden aldınız dedim :) meğerse personel ve personel yemeğiymiş ay kadın gülüyo ben gülüyorum evyemeği yapan yerlerde sayılı oluyo

biz minişimi cmt pazar hissedince pzt sl hiç tepiklemedi annesini korkuyordum dün akşam eşim oğluşa kızdı ben onu yarın doktora götüreyim görsün gününü bakalım dedi ay bi tepik tam rahim üstü hem sevindim hem nebiçim yer burda neişi var dedim yukarı çıksın diyoruz bu aşağıyamı iniyo dedim bugün doktor teyzesine gittik dedim tam sol bacak birleşim yerim ağrıyo arada sancıda değil sürekli gibi oda eli yada kolu geliyorsa dedi bide genişliyor ya normal dedi ayrıntılımıza baktı fetal eko takibi lazımmış haftaya ona gidicez kalbi tam kapanmış mı diye ayrıntılıda yazmış sonra odaya geçtik ult bakmasıyla gülmesi bir oldu bu nasıl duruş diyor bizim paşa yatmaktan sıkılmış ayakta duruyor oyüzden de ağrır diyor bizde akşam ki tepikin neden ordan olduğunu anladık hazır ayakta durabilirken dikilsin bakalım paşa :nazar: şu selvik uzunluğu bizim de 3.3 tü onu sordum ayrıntılıdaki doktor kanamam olup olmadığını sormuştu normal ölçü 4olursa iyiymiş 3.3 de iyi korkma dedi ama 3 altı 28. haftaya kadar erken doğum riski oyüzden sormuştur dedi fesleğencim sen geldin aklıma muhakkak uyutsa da kullan ilacını bize şuan için gerek görmedi
tontişimin normalde 21 . haftadayız 22 haftada 480 gr :nazar: :emir_bebek: yarım kilo olmuş sayılır minik fasulyem

mağnezyumumuzu yazdırdık balık yağını sorduk alsak diye kızdı bak buhafta balık mevsimi açıldı dün satılıyodu dedi bide bostanlıda bi balıkçı söyledi temiz ve güzel yapıyo diye ama ben etve ürünleride yiyemiyorum dedim bunu gelişim yavaşlığı ve geriliği görürsek veriyoruz ama muhakkak et balık yemen lazım zorla dedi şuan bebiş iyi ama lazım ona dedi balık hafta da 1 kesin dedi ay zorlucam buhafta diyorum daha kıymayı yeni yeni ama tavuk balık :25:

aslıcım bu saate kimsecikler kalmamış biz bekliyoruz topiki ziyaretçiler bile kaçmış babiş gelir bizde salata ve yemeğimizi yapalım :16:
ay doktordan geldik birinin mevliti varmış oraya gittik eh acık geç geldik sizi okuduk şimdi arzucum senin ki gibi benimkide yemek seçmez bi biber kızart ay yerim kocişimi ama biz osmanlıyız yaptım mıda tam yaparım :) eh arada şımartcan arada makarnada olsa yer :):37:
ay bide minişlerin cicileri çok güzel rabbim hepimize üstlerinde giydirmeyide göstersin ay herkez erken alma diyor zaten tabiki rabbim korusun ama olcak olduktan sonra hem azıcık almakta napalım içimizi rahatlatıyoruz hem bakmakta pek zevkli zaten herşeyi düşününce bianda alamıcaz başladık azıcık

Son düzenleme:
kızlar bugün kankim geldi oturmaya bana.onunda dünyalar tatlısı bi kızçesi var.çanta almış kendine nike'dan bebek çantası niyetine kullanıyo bayıldım okadar şık duruyoki,hem anne çantaları maşallah 100 tl .100 tlnin altındakilerde çok küçük çantalar.hepside biçimsiz sevmedim.arkadasımada dedim onda pembesi var vallaha kusura bakma bende siyahını yada lacivertini alıcam diye.sizede göstereyim dedim beğenenler gider alır.resimlerden daha güzel duryor yanlız haberiniz olsun:34:internetten resimlerini indirdim bakalım beğenicekmisiniz..buarada çanta rahatlıkla bebeğinde sizinde eşyalarınız alır :)
$NIKE-BAYAN-CANTA-BA3173-ORTA-BOY__53576184_1.webp$Nike-BZ9321-664-SAMI-STANDARD-CLUB-BAG-NIKBZ9321TB0664-SAMI-STANDARD-CLUB-BAG-Canta-Aksesuar...webp$nike-sami-standard-club-bag-scarlet-fire-bz9321-664_01_3.webp$nike_sami_standard_club_bag_ba3173_001_02.webp$BA3173-040-SAMI%20STANDARD_.webp

Son düzenleme:
Karar vermekte zorlanan, tereddütlü ve sert bir yapıya sahip olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, okumayı seven ve akademik anlamda başarılı, inatçı bir kişiliğe sahip olan, zaman zaman gerginlikler yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı, bir kişilik enerjisine sahiptir
rüzgarın analizide buymuş
baya zor üye oldum üye olmayıp merak eden varsa söylesin bakıp yazıyım

aa canım nereye üye oldun merak ettim benim için Masal DENİZ üskes'e bakarmısın

masal
Pratik bir zekâ ve özellikle ticaret hayatında bu zekâyı kullanabilecek özelliklere sahip bir kişiliktedir. Mantığını son derece iyi kullanabilir. Bunun ışığında çok güzel hayaller kurarak, çok iyi proje üretebilirler. İyi bir organizasyonla çok iyi proje üretebilirler. Bu proje ile ilgili zamanlamayı iyi yaparak çok atılgan ve enerjik olurlar. Sanat konusunda çok başarılı çalışmaya da imza atabilirler. Arada geçmişe dönüp sorgulama yapabilirler

deniz
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sağduyulu, yaratıcı, kırılgan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı bir kişilik enerjisi verir.

anneysen.com sitesinde varmış bır arkadaş yazmıştı

Merhabalar arkadaşlar...

Bebişlerin cicilerinin hepsi birbirinden güzel.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah..
Bizde bugün kızıma ilk cicilerini aldık.. Ayy yaa resmen saatlerce baksam bebişime eşya sıkılmam heralde.
Bu sıkıntılı zamanda ilaç gibi geldi bu alışveriş..

Size birşey soracaktım.. Alışverişte 0-3 aylık mı yoksa 3-6 aylık mı alayım kararsız kaldım. Kararsız kalınca birini 0-3 aylık birini de 3-6 aylık aldım.. Sizce kaç aylık kıyafet almalıyız?

Merhabalar arkadaşlar...

Bebişlerin cicilerinin hepsi birbirinden güzel.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah..
Bizde bugün kızıma ilk cicilerini aldık.. Ayy yaa resmen saatlerce baksam bebişime eşya sıkılmam heralde.

Size birşey soracaktım.. Alışverişte 0-3 aylık mı yoksa 3-6 aylık mı alayım kararsız kaldım. Kararsız kalınca birini 0-3 aylık birini de 3-6 aylık aldım.. Sizce kaç aylık kıyafet almalıyız?

ben 3-6 aylik aldim ilk kiyafetlerini dogar dogmaz cok cok cabuk buyucekler insallah :))

kızlar kurutma makınasının çok elektırık harcadıgından bahsediyorlardı

doğru mu hiç almayı duusnmemıstım ama ıyı de olabilri aslında fıyatalrı nasıl kı du bakaım :)
aysecim evet cok elektrik yakiyor gercekten ama aldigin makinaya bagli enerji b olursa c olursa cok yakiyor ama enerji A olursa yakmiyor canim kendine bebise cok iyi bakk canim benim..

ben de olmadım daha.. sağlık ocağı 18-19-20 eylül tarihlerinde gelebilirsin dedi.. o günlerden birinde dr randevum da olucak aynı gün yaptırmayı düşünüyorum aşımı da.. nasip bakalım.

valla yaptrmadım ama 21.haftamdayım kaçına kadar yapıylıyo bi bilgim yok evden de çıkamyrum bu ara inşaat işi falan hayrlısı artık

amanın kızlar bakın ne öğrendim :)

erkeklerin eşleri hamıleyken (eskiye oranla )cinsel isteksizlik yaşamasının sebebi

kadının hamileyken ve emzirirken prolaktini fazla salgılamasıymış

erkek bunu koku yoluyla alırmış ve erkekteki testesteron

üretimini % 30 azaltırmış kadındaki bu salgı :)

tamamen yok etmıyo yani sadece azaltıyo :) prolaktin : süt yapımından sorumlu hormon :)

nası ya:1: koku yoluyla he eşimin burnu pek koku almaz ama evet isteksiz olduğu doğru :))

yaptırmadım bende hala , hiç istemiyorum kızımda 6 yıl önce 2 doz yaptırmıştım madem o koruyucu olmaz mı ya ?

ya bende istemiyrum yaa:50:

slm annişler ve zuzular :16:
aman çenecikler düşmüş oku oku bitmedi bizde buakşam yemek yapmadık kociş aradı hazır bişeyler alayım mı diyor cık menemen yada sucuklu yum yapayım mı dedim olur dedi kıymalı menemen hem bizde yeriz oğluşla
ay biz etürünlerinden soğuyunca dışarda da yemek yerken seçenek bulamıyoruz :) buhafta sonu kipada ne yesem diye geziyorum koca kfc ci bana bigün yemek bile istemiceksin deseler gülerdim ama görmek bile istemiyorum geziyoruz seçemiyorum bikadın pilav kuru salata yiyo orda çalışan eşimde sor dedi nerden aldınız dedim :) meğerse personel ve personel yemeğiymiş ay kadın gülüyo ben gülüyorum evyemeği yapan yerlerde sayılı oluyo

:1: bende aynı durumu yaşamıştım 1 ay önce falan bi pazar gezmye gittiğmizde ettten tiksindiğim için hatta böö geliyodu isminden bile e heryerde de et yemekleri bakırköyün altını üstüne getrdk resmen kociş mahvoldu sıkıldı ama çaktrmadı dedim tamam ye sen bişeyler ye napyım yok işte benlik bişey en son ev yemeği yapan biyer bulmuştukta patlıcn pilav taze fasülye yedim:52:

Markası neydi tontirik senin balık yağının? Memnunsan ona göre yazdırim diyorum doktoruma da. Gerçi doktor mu yazıyor, yoksa eczaneden mi gidip alıyosun doğrudan?

balık yagını ssk karşılamıyor cnm.eczaneden kendin alıyorsun
benimkinin markası carlson gecengün linkinide vermiştim tekrar veriyim incele

CARLSON BALIK YAĞI Ekonomik 3lü Ambalaj GittiGidiyor'da 64084160
ben kızımada bu markanın balık yagını kullanıyorum kendimde memnunum.içindeki omega 3 yag asitleri miktarları bazı markalara göre yüksek.sende alırken bunu dikkate al mutlaka.
bide içinde a vitamini olmamasına dikkat edersen ii olur

Merhabalar arkadaşlar...

slm canim benim bebisin hayirli ugurlu olsun saglikla alirsin aliriz hepimiz insallahhh aminnn....bebisin cicileri hayirli olsun canim benim güle güle giysin bence cok kücük alma 3-6 iyi bence kendine bebise cok iyi bak canim benim..

Back
X