2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ablasının derdi sadece buraya bizlere haber vermek oldugunu sanmıyorum ben
kardeşinin burda neler paylaştıgını ,son zamanlarında neler hissettigini okumak için buraya girdigini düşünüyorum
burdaki paylaşımlarından yola cıkarak onu merak edenlere haberde verdi.yani ilk amacı bizlere haber vermek degildi bence.

ilk okudugumda ben de senin gibi düşündüm ama sonrasında cümlesinin sonunda yazdıgı yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum bu cümle herşeyi anlatıyor.

Bilmiyorum canım, sanırım şok oldum ve bir an öyle düşündüm. Konduramadım çünkü :(
Haklı olabilirsin.

inan şuan şok içindeyim :14::14:allah mekanını cennet eylesin toprakları bol olsun ailesine sabır versin işte hayat bu kadar 1 gün nesef alırken bırgün bır bakıyorsn yok olmusuz
:14::14:kızlar allahım hepinizi bebeklerinizi korusun ne olur kendınıze dıkkat edin tahlıllarınızı ıhmal etmeyin rabbım sizinle olsun

Aamin canım öyle maalesef :( :5:

kızına ve eşine çok üzüldüm özellikle eşine belli ki vefakar özverili bi insandı betülün anlattıgına göre
Rabbim yardımcısı olsun kendımı yerıen koyyorum o kadar anıyla yaşamak kolay değil Allah sabır versin

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

birileri haksız olduğumu söylesin ?!?
kan beynimde !!!

canım öyle deme

kk dan arkadaslarım alel aecele hastaneye gıdıp bi de o sabah foruam girmeyınce

msn den iş yerıemde müdüre ulasıp durumu öğrenıp telımı almıslar ve hepsi

mesaj atmsılardı aramsıalrdı ben de ertesi günü foruma girip yazmıstım arkadaslara cok merak etmıslerdı cunku

benı... cunku arkadaslık böle bişi belkı ablasına söylemsıtır yazamazsam kızlara haber ver die

hersey de bişey aramayalım bence ayrıca betül sle lupus topiğinde de yazısıyordu diğer hastalarla

Allah tekrar rahmet eylesın...

Allah rahmet eylesin, Kalanlarına ailesine, kardeşlerine, eşceginize sabırlar versin. Çok üzücü fbetüly çok samimi, sıcak biriydi. Ardından üzülmeyi engelleyemeyiz ama fatiha okursak bir faydamız olmuş olur inş. Bol bol ona fatiha okuyalım ulaşır Allahın izniyle. Bebeği ile beraber oldugunu düşünerek rahatlamaya calısıyorum.

Erdem beyazıt ın ölüm risalesinden şu parça geldi aklıma haberi okuyunca...ne doğru yazmış öyleymiş cidden

...........

Mesela arkadaşlar
Arkadaşlıklar vardır okullarda
Bakarsın biri gelmez bir gün
Ve artık hiç gelmeyecektir
Simsiyah bir gölge düşmüştür adeta
Bahçeye koridorlara sınıflara
Bir fısıltı dolaşır dudaklarda
Kimi kirpikleri ıslak
Çökmüş bahçenin tenha bir yerine
Elinde bir çöp resmini çizer toprağa
Anıların
Kimileri öbek öbek toplanıp
Çaresizliği dile getirirler anlamsız sözcüklerle
-Nasıl olur daha dün beraberdik
-Salıncakta İki Kişi'yi izlemiştik daha dün nasıl olur
-Geçen pazar kırlarda dolaşmıştık
''Göçmen kuşlar yerli kuşlardan daha mutlu olmalılar
Hayatı dolu dolu yaşıyorlar'' demişti unutamıyorum

Sonra bir mezarlıkta Bir çukurun başında
Bir kapının ağzında
Herkez susar
Konuşur ölüm

Ve sürer hayat.

...........

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

birileri haksız olduğumu söylesin ?!?
kan beynimde !!!

keske oyle olsaydi o kadar isterdim ki. ama sanmiyorum ya bu topic hamile olmayanlara sikici gelir yani kalkipta burda yazismaz
hamile olmayan
seni cok iyi anliyorum mesaji ilk okudugumda ben de anlayamadim resmen sakami bu dedim
ama tontriginde dedigi gibi ablasi ondan kalan birseyler varmi diye bakiyordur. sabahtan beri aklimda ya
resmen soka ugradim. icim acidi benimde bir kizim var. onun geride kalan kizi geliyor aklima
gencecik bir insanin vefatinami uzuleyim arkasinda kalan kizina mi esine mi? cok buyuk aci
Allah dayanma gucu versin. hersey bos gercekten.

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
Rabbim mekanını cennet eylesin...çok üzüldüm..hala şoktayım...inanamıyorum ya...betül gelip bizim topicimize yazardı...kaç gündür gelmedi..merak ediyordum...böyle bir sonla bitmesi çok acı verici..yüreğim acıdı inanın çok üzüldüm..diyecek bişey bulamıyorum...o yattıkça Rabbim dünyadaki kızını hayırlı ömürler versin...:nazar::43::43::43::43::43::43::43:

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

off allahım bu nasıl bi acı......burda konuştuğumuz bebeğini sorduğumuz muhabetler ettğimiz insanın yok olması şaka gibi ....allahım mekanlarını cennet etsin...içim sıkılıyooo:14:
ne dicemi bilmiyrum çok kötüyüm ya

Aamin canım öyle maalesef :( :5:

kızına ve eşine çok üzüldüm özellikle eşine belli ki vefakar özverili bi insandı betülün anlattıgına göre
Rabbim yardımcısı olsun kendımı yerıen koyyorum o kadar anıyla yaşamak kolay değil Allah sabır versin

canım öyle deme

kk dan arkadaslarım alel aecele hastaneye gıdıp bi de o sabah foruam girmeyınce

msn den iş yerıemde müdüre ulasıp durumu öğrenıp telımı almıslar ve hepsi

mesaj atmsılardı aramsıalrdı ben de ertesi günü foruma girip yazmıstım arkadaslara cok merak etmıslerdı cunku

benı... cunku arkadaslık böle bişi belkı ablasına söylemsıtır yazamazsam kızlara haber ver die

hersey de bişey aramayalım bence ayrıca betül sle lupus topiğinde de yazısıyordu diğer hastalarla

Allah tekrar rahmet eylesın...

evet ayşecim allah ailesine eşine kızına sabır uzun ömür versin çok zor rabbım senı bebeğini hepinizi korusun hatırlarsan oda bızım diğer topikteydı oda bizimle hamiş kalmıştı ben bebeğimi kaybettığımde cok moral vermişti canım benım

Erdem beyazıt ın ölüm risalesinden şu parça geldi aklıma haberi okuyunca...ne doğru yazmış öyleymiş cidden

...........

Mesela arkadaşlar
Arkadaşlıklar vardır okullarda
Bakarsın biri gelmez bir gün
Ve artık hiç gelmeyecektir
Simsiyah bir gölge düşmüştür adeta
Bahçeye koridorlara sınıflara
Bir fısıltı dolaşır dudaklarda
Kimi kirpikleri ıslak
Çökmüş bahçenin tenha bir yerine
Elinde bir çöp resmini çizer toprağa
Anıların
Kimileri öbek öbek toplanıp
Çaresizliği dile getirirler anlamsız sözcüklerle
-Nasıl olur daha dün beraberdik
-Salıncakta İki Kişi'yi izlemiştik daha dün nasıl olur
-Geçen pazar kırlarda dolaşmıştık
''Göçmen kuşlar yerli kuşlardan daha mutlu olmalılar
Hayatı dolu dolu yaşıyorlar'' demişti unutamıyorum

Sonra bir mezarlıkta Bir çukurun başında
Bir kapının ağzında
Herkez susar
Konuşur ölüm

Ve sürer hayat.

...........

ne güzel anlatmış edrem beyazıt katılıyorum sana hayatr bu bugün varız yarın yokuz

evet ayşecim allah ailesine eşine kızına sabır uzun ömür versin çok zor rabbım senı bebeğini hepinizi korusun hatırlarsan oda bızım diğer topikteydı oda bizimle hamiş kalmıştı ben bebeğimi kaybettığımde cok moral vermişti canım benım

aminn evet canım hatırlıyorum :(

en son bana ; " son bi tahlıl yaptırıcam bu arada bi tahlıl yaptırrmadım sonuc kötü cıkarsa moralim

bozulmasın die " demişti :(

İnanması güç ama hayat böyle işte. Bir varsın bir yok! Kalp kırmamak gerek, herşey gelip geçici. Betül maşallah pek güzel biriydi. ne zaman nickini görsem hoşuma giderdi neden bilmem. aynı gün doğacaktı kızlarımız, ikimizinde 2. bebegiydi. Evladına üzüntü, keder vermesin Rabbim, acısını hafifletsin kaç yaşında acaba? Betülün de Rabbim günahı varsa affetsin.

İnanması güç ama hayat böyle işte. Bir varsın bir yok! Kalp kırmamak gerek, herşey gelip geçici. Betül maşallah pek güzel biriydi. ne zaman nickini görsem hoşuma giderdi neden bilmem. aynı gün doğacaktı kızlarımız, ikimizinde 2. bebegiydi. Evladına üzüntü, keder vermesin Rabbim, acısını hafifletsin kaç yaşında acaba? Betülün de Rabbim günahı varsa affetsin.

bu ocakta 7 yasına girecek kızı..ilkokul 1 e baslicaktı

keske oyle olsaydi o kadar isterdim ki. ama sanmiyorum ya bu topic hamile olmayanlara sikici gelir yani kalkipta burda yazismaz
hamile olmayan
seni cok iyi anliyorum mesaji ilk okudugumda ben de anlayamadim resmen sakami bu dedim
ama tontriginde dedigi gibi ablasi ondan kalan birseyler varmi diye bakiyordur. sabahtan beri aklimda ya
resmen soka ugradim. icim acidi benimde bir kizim var. onun geride kalan kizi geliyor aklima
gencecik bir insanin vefatinami uzuleyim arkasinda kalan kizina mi esine mi? cok buyuk aci
Allah dayanma gucu versin. hersey bos gercekten.

Minicik bebeğiyle birlikte hayat gözlerini yummakmış kaderi..
Allah eşine ve kızına sabırlar versin.
hepimizden uzak tutsun böyle bir kaderi.

yüce Rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasın onları bizsiz bırakmasın Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah evladına sabır versin inşallah kim oldugu hakkında hiçbi fikrim yok ama üzüldüm bende

ne diyeceğimi bilemiyorum kelimler boğazıma dizildi resmen :5::5::5: allahım mekanını cennet etsin.. ailesine sabırlar versin..

ölüm ne yaşlıya ne gence kondurulamayan bişey hele bizim gibi hamile aynı ortamda yazıştığımız kişiye hiç onun için dua edelim eşine ailesine rabbim sabır versin bence kızlar kendi bebeklerimiz için bukonuyu kapatalım hamilelik pskolojisi normal olaylarıı bile daha ağır yaşatıyor kalbimizle Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz diyelim

genc ölüm daha 25 yasinda
üstelik birde anne
mekani cennet olsun ne heyecanlarina sahit olmustum
yavrum inanmasi güc ovulasyon topiginden buraya transfer olmustu
hamileydi anne olacakti
hey guzel Allahim hersey bizim icin iste
inaniyorumki cennnetlik yavrusuyla esini ve kizini bekleyecek Allahim yakinlarina sabir versin
tahsiratini affet betülümüun Allahimmmm

Ayşe yaa 0cak 2013 anneleri diye bir topik daha var, bizimkinden sonra açılmış. Neden ayrı ayrı topikler var ki aynı çatıda toplanmak yerine acaba... :44:

Ayşe yaa 0cak 2013 anneleri diye bir topik daha var, bizimkinden sonra açılmış. Neden ayrı ayrı topikler var ki aynı çatıda toplanmak yerine acaba... :44:

nerede canım anneler kulubunde goremedım ??? http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri-f315/

aslında tee ılk hamıle kaldıgım zaman farklı bi olusum gormsutum çağırmıstımda onları resmi

ocak anneleri topiği burası die ama sonra kontrol etmedım ? bi link atar mısın

Back
X