2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tlyss canım ınsallah şekerın duser zamanal dıkkat et aman

doğru tarcın ıyı gelıo ama hamıleyken tarcını cok tuketmek zararlı !!!1

canım çok saol.ben bugün isyanlardayım.5.bölgede memurluk yapmanın dezavantajlarını çekiyorum.ne doktor var dogru düzgün ne hastane ne imkan.detaylı ultrasona bile üniverste hastanesinde asistanların deneme tahtası olarak girdim.:((

tlyss canım ınsallah şekerın duser zamanal dıkkat et aman

doğru tarcın ıyı gelıo ama hamıleyken tarcını cok tuketmek zararlı !!!1

hamilelikte zararlı baharatlar ve bitki çaylarına bakmıstım tarçın yoktu ıcınde..google amcanın yalancısıyım valla.aman be hamılelıkte de hersey yasak ve zararlı.bugun okulda ders anlatırken resmen nefesımın yetmedıgını hıssettım rıca ettım sustular bebek ıcın susuyorz falan dedıler:)ama öğretmen arkadaslarım onlar kadar anlayıslı cıkmadı dolabım en aşagı rafta her tenefüs egılırken kasıklarım cok agırıyor zorlanıyorum ama bı allahın kulu üstten dolabını benımkıyle degisıtırmedı:(ben olsam hemen verırdım valla.artık yalvarsalar almam:50:
insan hamıleyken hep özen ıstıyor ama nerde...

arkadaslar hastalıgı neymiş bileniniz varmı

betül lupus hastasıydı benim gibi onunla sürekli yazışıyorduk ikinci bebeğine hamileydi bende ikinci bebek istediğim için ondan bilgi alıyordum gebeliği ve hastalığı ile ilgili ve bugün bu haberi alınca hissettiklerimi anlatamıyorum bile ailem bana hep var bir oğlun ikinci bebeği yapma sana bişey olursa oğlun ne olacak dedikleri zaman bişey olmaz bi arkadaş var oda ikinci bebeğine hamile ve gayet iyi diyordum ve ondan güç alıyordum şimdi ise büyük bir acı ve bir korku sardı beni bunu eşime nasıl söylerim görüştüğüm arkadaş hayatını kaybetmiş nasıl derim.hepimizin başısaolsun.

sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
bende ocak 2013 annesi olacaktım 15ocak 2013tü beklenen tarih..

cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..

götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.

daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim

çok üzüldüm canım ne dense boş ama ümidini yitirme.başın sağolsun canım allahım sana peygamber sabrı versin.işallah hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat verir acın bir nebze olsun diner.

kızlar şeker yüklemesinde sonucum yüksek çıkmıştı ,Ogtt istedi bugün 100 lük glikozla 4 kez kan verdim.sonuç malesef yine yüksek 146 çıktı.yarın doktora gösterices sonuçları.bu arada gebelikte şeker çıkanların bebekleri iri olurmuş.geçen hafta detaylı ultrasonda bebeğin kilosuna 750 gr demişlerdi.haftasına göre fazla geldi bana.detaylıyı üniverstede yaptırdım ordaki bakan asistan normal demişti.ama değilmiş demekki.yarın doktora göstericem sonuçları.ilçede memur oldugum için oldugum ilçede iyi bir doktor yok.il merkezine gitmem gerekiyor.yolda 1,5 saat ve çok bozuk.o yüzden devamlı gidilmiyor.yarın sabah gidicem.umarım bu dğer zamanla düşer

canım beslenmene dikkat etmen gerekecek. dotorun verdiği diyeti yaparsan sıkıntı olmaz.bende de insülin direnci vardı gebelikten önce diyet gibi besleniyorum genelde

tubacığım doğum günün kutlu olsun.eşinle bebeğinse sağlıklı mutlu huzurlı nice yıllar diliyorum.

işallah oğluna istediğin oda takımını alırsın canım .araştırırsan daha uygun fiyta bulabilrsin.

bende cumartesi modesa ya eyübe mobilyacılar çarşısına gittim.2.500dan başlıyor takımlar.sadece beliste 1700 1900 dü.ama mobilyalar harikaydı.

betül lupus hastasıydı benim gibi onunla sürekli yazışıyorduk ikinci bebeğine hamileydi bende ikinci bebek istediğim için ondan bilgi alıyordum gebeliği ve hastalığı ile ilgili ve bugün bu haberi alınca hissettiklerimi anlatamıyorum bile ailem bana hep var bir oğlun ikinci bebeği yapma sana bişey olursa oğlun ne olacak dedikleri zaman bişey olmaz bi arkadaş var oda ikinci bebeğine hamile ve gayet iyi diyordum ve ondan güç alıyordum şimdi ise büyük bir acı ve bir korku sardı beni bunu eşime nasıl söylerim görüştüğüm arkadaş hayatını kaybetmiş nasıl derim.hepimizin başısaolsun.

canım aynı hastalığı paylasıyor olmanız aynı sonucu yaşayacagınız anlamına gelmıyor.hiç hastalıgı olmayan bırı bıle benzer sonucu yasayabılır.güzel düşün olumlu bak içini karartma bebegını ve eşini üzme.bak mevlana ne güzel demiş..bu söz benım hayatımın en sıkıntılı döneminde ilacımdı.sende bir yere yaz ve sürekli oku ama inan...

'Üzülme' der Mevlana ve devam eder;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

canim okadar üzüldüm ki anlatamam icimde bir sikinti cok kötü oldum kafamdan atamadim sabahtan buyana allahim mekanini cennet etsin aminnn..canim aklina getirme öyle seyler allahim korusun seni canim yaa ben hic bilmiyodum böyle bir hastalik oldugunu yeni ögrendim sende takma kafana aklina kötü seyler ketirme canim iyi düsün iyi olsun diyelim sanada gecmisssssssssss olsun canim.

.[çok saolun kızlar tabiki onunla aynı şeyi yaşayacağım diye bişey yok ama insan yinede çok etkileniyor.ama ben yinede herzaman olduğu gibi hep olumlu düşüneceğim onun içinde öyle düşünüyordum.Rabbim herkezin hakkında hayırlısını versin.

Son düzenleme:
hamilelikte zararlı baharatlar ve bitki çaylarına bakmıstım tarçın yoktu ıcınde..google amcanın yalancısıyım valla.aman be hamılelıkte de hersey yasak ve zararlı.bugun okulda ders anlatırken resmen nefesımın yetmedıgını hıssettım rıca ettım sustular bebek ıcın susuyorz falan dedıler:)ama öğretmen arkadaslarım onlar kadar anlayıslı cıkmadı dolabım en aşagı rafta her tenefüs egılırken kasıklarım cok agırıyor zorlanıyorum ama bı allahın kulu üstten dolabını benımkıyle degisıtırmedı:(ben olsam hemen verırdım valla.artık yalvarsalar almam:50:
insan hamıleyken hep özen ıstıyor ama nerde...

canım bak bu sıtede gorebılrısın belli miktarda kullanmanın zararı yok tarcını ama dediğimgibi bol bol tuketılmesını

tavsuye etmıyor dr Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

canım evet bırazcık sabretmek gerekıo napalım cogu gıttı azı kaldı

haklısın ben okulunda olsam verırıdım dolabımı valla hıcmı kımse anlayıslı olmuo Allah allah

zaten kasımın ortası gibi doğum ıznıne cıkıcaz ınsallahj o zamana kaadr idare ediverseler nolr sankı

en ıyısı sen sabret canım az kaldı valla ınsanlar cok gena otobuste elimde poşetlerle dikiliyorumda

birisi kalkıp yer vermıo gecen bıtı yer verdı kadının bırı hop oturdu ben kaaptım hamılesın ama az daha dıkıl fln dio

ölür musun öldürür musun şaka gibi :S

çok çok saol cnm inan utanıyorum bunu yazarken ama evet kimse hatırlamı eşim ve küçük görümcem dışında :(( bugün annemi aradım kızdım biraz dün biraz rahatsızmış tüm gün uyumuş falan ama aynen öle kimse hatırladı :(( ne çok seviliyomuşumda bilmiyomuşum ki ben kimsenin alimden geldiğince doğum gününü atlamam ama bu bana ders oldu bidaha kimseyi aramıcam doğumgünü için ...
aynen öle bebeişim kutladı benim için yeterlii :)) evet cnm çok pahalı işte bu ama çok şekerrr
Eki Görüntüle 512051

çok çok saol cnmmm am,innn ama alamadıkki babamız çok pahalı dedi ki haklıı :)

bebk odası konusunda bende ankarada baktım siteelrde buyuyen beşikli takımlara baktım 3500civarı dediler alamam bu şekilde diyordum
nette belis 2700-2200arasında idi ama geçen ankarada mağaza aradık 2 yere gittik yatağı ve uyku setı içinde dahıl buyeyn beşik şifonyer, 2kapılı dolap 1500 ve 1400 dediler belis marka beyaz renk.
bu ay sonu almayı düşünüyorum

bebk odası konusunda bende ankarada baktım siteelrde buyuyen beşikli takımlara baktım 3500civarı dediler alamam bu şekilde diyordum
nette belis 2700-2200arasında idi ama geçen ankarada mağaza aradık 2 yere gittik yatağı ve uyku setı içinde dahıl buyeyn beşik şifonyer, 2kapılı dolap 1500 ve 1400 dediler belis marka beyaz renk.
bu ay sonu almayı düşünüyorum

peki belisin mobilyaları nasıl sağlammı fiyatı gerçekten uygunmuş ama insan görmeden emin olamıyor senin fikrin ne canım..

nette bişi buldum.bbeğimiizn ayağının kalıbını çıkarıp çerçeveliyormuşuz biraz pahalaı ama çok akıllıca bir fikir ve güzel bir hatıra:)
$011111_Mhk13_5167.webp $011111_Mhk19_8258.webp $011111_Mhk20_9630.webp $011111_Mhk06_5375.webp

peki belisin mobilyaları nasıl sağlammı fiyatı gerçekten uygunmuş ama insan görmeden emin olamıyor senin fikrin ne canım..

mdf ve sunta olanı var.
mdfleri cidden güzel ben netten bakıyordum ama gozumle gormeden alamazdım burda baktıgım yerlerde de 1tane beşik oluyo hep katologtan seçin diyorlardı 2 magaza buldum sunta ve mdf olanın ıkısınınde tam takımlarını gördüm
içime sindi mdf olanı alcazEki Görüntüle 512328 Eki Görüntüle 512327
bunlar klasıktakımlar, içinede renklı bır uyku setı duvarlarıda acık mavı boyatcaz bakaalım inşallah

Son düzenleme:
ne yani yokmu şimdi istanbulda renkli usgye girenler ya aşkolsun:36:

Canım ben yeni girdim. Beylikdüzü Medilife Hastanesinde. 285 TL verdim. Ama bakan doktor çok açıklayıcı değildi. Onun dışında 1 saat ölçüm yaptı. Ama hiç açıklama falan bişi yapmayan bir doktordu. O yuzden pek mennun kalmadım diyebilirim.

chekirdekkcim listemiz hazır, önümüzdeki aya kadar bekliycez, katılım devam ediyor yani..
hatırlatmak istiyorum sık sık ama 'görmeyenin listesi olmuş, tutmuş cılkını cıkarmış' dedirtmek de istemiyorum yani :))
o yüzden ara ara hatırlatmaya calışıyorum..
kurban bayramından önce çekilişi yapıcam ben. ve bildircem herkese, bayramdan sonra da göndericez hediyeleri .
30 tl de limit koyalım diyoruz yorum yapanlar genelde uygun dediler ama yine de sorayım ben senin aracıılğınla da.nasıl uygun mu hem tarih hem de limit???

Canım ben daha öncede söylemiştim limit uygun. Tarihte bence iyi. Herkes bayramdan sonra rahat rahat gönderir.

nette bişi buldum.bbeğimiizn ayağının kalıbını çıkarıp çerçeveliyormuşuz biraz pahalaı ama çok akıllıca bir fikir ve güzel bir hatıra:)
Eki Görüntüle 512314 Eki Görüntüle 512315 Eki Görüntüle 512316 Eki Görüntüle 512317

bende 2 oglumada yaptim almanlar karninin seklini bile sikariyorlar:1::1: sakliyorlar hatira olsun diye ben ayaklarinin altini boyadim suluboyayla beyaz kagida baski yaptim patates baskisi gibi altinada cofcoflu isimlerini yazdim oda cokkk güzel oluyor simdi bakip bakip gülüyorlar tuhaflarina gidiyor..:1::1::1:

Son düzenleme:
mdf ve sunta olanı var.
mdfleri cidden güzel ben netten bakıyordum ama gozumle gormeden alamazdım burda baktıgım yerlerde de 1tane beşik oluyo hep katologtan seçin diyorlardı 2 magaza buldum sunta ve mdf olanın ıkısınınde tam takımlarını gördüm
içime sindi mdf olanı alcazEki Görüntüle 512328 Eki Görüntüle 512327
bunlar klasıktakımlar, içinede renklı bır uyku setı duvarlarıda acık mavı boyatcaz bakaalım inşallah

alirsan saglikli sihatle sag saglim kullanmak nasip etsin rabbim güle güle kullansin bebisin hepsi cokkk güzeller..

selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız :9:
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada:27:

işte minnoş kızımızın minnoş odası
$20120915_173639.webp $20120915_173635.webp $20120915_173626.webp $20120915_173648.webp $20120915_173643.webp $20120915_173244.webp $20120915_173203.webp $20120915_173133.webp $20120915_173120.webp $20120915_173114.webp

geçmişi okumadan yazmıştım
şuan hüngür hüngür ağlıyorum, betülün haberini şimdi okudum
inanamıyorum ya subhanallah içime yumruk oturdu resmen inanamıyorum şoktayım
ailesinden haberi olan var mı?

selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız :9:
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada:27:

işte minnoş kızımızın minnoş odası
Eki Görüntüle 512360 Eki Görüntüle 512361 Eki Görüntüle 512362 Eki Görüntüle 512363 Eki Görüntüle 512364 Eki Görüntüle 512365 Eki Görüntüle 512366 Eki Görüntüle 512367 Eki Görüntüle 512368 Eki Görüntüle 512369

ay yesinler kiz senin minnosun odasini saglikla sihatle yatar sag saglim insallahhh annesi prensesin..cokk güzel kiz bayildim valaaa..güle güle kullansin insallahhh.

Back
X