canlarım bugün ayrıntılı ultrsaona gidicem yazmıştım bursaya bilson'a.şükürler olsun herşey güzel geçti.1,5 saat bebeğime baktık durduk damarlarından geçen kanın hız sesini bile dinledik

terapi gibi geldi demişti bi arkadas ,terapi gibiydi..rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.serviks uzunluğumda 4.2 çıktı.çok iyi dedi doktor,erken doğum riski yok tabi bebeğim bize bir süpriz yapmazsa..bebişimi birkaç bişey aldım baya bi gezdik yoruldum daha yeni geldik eve.yorgunum oyüzden aldıklarımı yarın paylaşıcam burda

aklım ara ara hep betüldeydi..bazı arkadaslarım inanmakta tereddütte kalmış betülün ablasına,hani o acıyla giripte buraya yazmasını falan yadırgamışssınız ama bende babamı bundan 6 ay önce kanserden kaybettim yazmıştımda nur içinde yatsın cnm babacım..bende 4 gün sonra malum evliyiz bakılacak işe yollanıcak bi eş var evimde kalmaya başlayınca geceleride üzüntüden uyuyamayınca facebook adresimme girip acımı paylaşmıştım,o an bana kim ne yazsa acımı dindiremezdi ama o anki duygular çok farklı oluyo,insanın yakını kaybetmesi kadar acı bişey yok..yani ben betülün ablasının betülün ölümünü bizle paylaşmasını yadırgamadım..kıyamam bi acı yaşamış ve o kardeşinden izler aramış burda,geçmişini okumuş,üsütne dahada acı çekmiş ve aramızdan ayrıldığını yazmak istemiş..eğerki bu bi yalansa ki ben böyle bir senorya yazıcak kötü insan olabilceğini düşünmüyorum betülün profiline girip başka sitelere yazdığı yazıları okudum dün gece,lupus hastalığı sayfasına defalarca yazmış,en sonda ayın 7,sinde girmiş topiklere..rabbim geride kalanlarına sabır versin..