2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
selamlarrr
bi c.tesi günü fikir sahibi olmak için modesaya gittik, aaa bir de baktık almışız :9:
3 kapılı gardolap 145 cm eni, büyüyen beşiği ve altında yataklı bazası, uyku seti, yatagı ve alt değiştirme ünitesi 1850 tl
saf ağaçtan yapılma, mdf boya kalitesine vurulup aldık zaten. Sıkı bir pazarlılka da bayagı uyguna geldi tanıdık da vardı arada:27:

işte minnoş kızımızın minnoş odası
Eki Görüntüle 512360 Eki Görüntüle 512361 Eki Görüntüle 512362 Eki Görüntüle 512363 Eki Görüntüle 512364 Eki Görüntüle 512365 Eki Görüntüle 512366 Eki Görüntüle 512367 Eki Görüntüle 512368 Eki Görüntüle 512369

çok şirin çok beğendim güle güle kullanın

ay yesinler kiz senin minnosun odasini saglikla sihatle yatar sag saglim insallahhh annesi prensesin..cokk güzel kiz bayildim valaaa..güle güle kullansin insallahhh.

amin canım çok sağol

ben çok kötüyüm kızlar ya beynim zonkluyo çok üzüldüm gerçekten:14:
ailesini düşünemiyorum

amin canım çok sağol

ailesini düşünemiyorum

bende öyleyim canim resmen evde icim daraliyor esim calisiyo cocuklar yatiyor kötü hissediyorum kendimi ben cok etkilendim gercekten..az önce bir haber okudum agladim valla tiyatrocu deniz gökce kahyanin 2 yasindaki kizi 7 kattan düserek evinin balkonundan düserek melek olmus ucmus yavrummm cokkk üzüldüm onada gercekten cokk kücükmüs yavrum..allah rahmet eylesin melek olmus ucmus iste..:43::43:

ayşecim fırsat bulup yazamadım canım
senin gittiğin bakırköyü aradım ama rapor vermiyomuş eşimde istemedi

kızlar istanbulda renkli usg ye nerde girdiniz fiyatalryla yazarsanız ve tabi Perinatolog mu
yoksa kendi normal kadın doğumcumda bu hafta içi giricem renkliye bana acil hastahane lazım kızlar

ben yenibosna nisa hastahanesinde reyhan hanıma yaptırdım canım çok memnun kaldım
bebişimizin videosunu da verdi seyredip seyredip duruyoruz
142 lira ödedik

sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
bende ocak 2013 annesi olacaktım 15ocak 2013tü beklenen tarih..

cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..

götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.

daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim

yarım saat içinde aldığım ikinci kötü haber ve beynimin ağrısına dayanamıyorum şuan
beynimin ağrısndan midem bulanmaya başladı
canım Allah sana da eşine de ailene de sabr versin
ama bak gcenlerde bir arkadaşımızı kaybetmişiz, hayatta beterin beteri var
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin kucağına
ben çok kötü oldum ya çok:14:

Son düzenleme:
amin canım çok sağol

ailesini düşünemiyorum

ben de sen gibiyim. butun gun aklimdan cikmadi. isimi yapamadim konsantre olup :50: ocak ayinda 7 yasina girecek bi kizi vardi..hep olumsuz seylerle karsilasiyorum su gunler.

Betülün haberini yeni öğreniyorum,gözyaşlarıma hakim olmam imkansız...kendisine mi,karnında ki meleğe mi,geride kalan yavrusuna mı,eşine mi ,ailesine mi neye üzüleceğimi şaşırdım :(((
Rabbim mekanını cennet kılsın ,geride kalanlara da sabırlar versin..çok acı,inanılır gibi değil ..

h.bulduk cnm saoll iyimm keltimm doğumm yaptı bebek çok tatlı onu sevdikçe kızımı daha çok özlüyorummm

iyi olmana sevindim canim valla ben biraz haberlerden dolayi kötüyüm etkilendim..eltinin bebegi hayirli olsun canim benim allahim hepimize yasatsin insallahh sag saglim kazasiz belasiz kurbanoldugum allahim...

Son düzenleme:

zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

cnmmm benım yaa rabbim sana ve yanındakilere cok büyük sabır versinn :(tabi burdan söylemesi kolay gelir sanarsın ama inan içm titredi ama bide şu tarafından düşün cnm benm onu kucagına alıp sevip koklasaydın dahada zor olacaktıı :(yinede hiç görmedin aynı düşük yapmışsın gibi düşün kendini bırakma nolurr inşallah rabbim sagsaalim bi doğum daha nasip eder sana:(

ne kadar benziyoruz:) bende gece bundan dolayı uyuyamadım. ve bende ultrasona gidicem:)))))
ee ocak annesiyiz hep beraber tatlım tesadüfler olması normal,belki çoğumuz aynı günde doğum yapıcaz,ayrıntılı ultrsaonun nasıl geçti cnm.benimki Allaha şükür güzel geçti,sonuçlarım bebeğim iyi:16:

benim ilk gebeliğimdi..sizlerde bunu yasayan yada bileniniz var mı diye uzun uzun anlattım

Ayşe nin cok bilgili bir hamiş oldugunu biliyorum:nazar::nazar::nazar:
benimki servical yetmezlikmiş..öle dio doktorlar.

kendi doktorumda izmitte kaldı ben memleketim adana dayım..
tanımadığım nöbetci bir doktor baktı ve herseyi bitirdi..o yüsden de üzgünüm..

Allah ım kimseye yaşatmasın bunu..ben hem troid hastası hem pkoluydum..
iki yıl sonunda zorla hamile kalabilmiştim...
daha ne deyim napayım bilemiyorum..

Allah ım bebeklerinizi size bağışlasın hep anne olamayanlara nasip etsin die dua ederdim şimdide herkes bebegine sağlıkla kavussun die ediyorum.. artık kendim için de sadece sabır istiyorum
cnm öncelikle bebeğin için çok üzüldüm.başın sağolsun,rabbim bidahaki bebişinizde yüzünüzü güldürsün inşallah..ne diycemi bilemedim rabbim sabır versin..meleğin seni cennette bekliyor olucak cnm o size şefaatçi olucak ahirette kıyamam:2:

Son düzenleme:
canlarım bugün ayrıntılı ultrsaona gidicem yazmıştım bursaya bilson'a.şükürler olsun herşey güzel geçti.1,5 saat bebeğime baktık durduk damarlarından geçen kanın hız sesini bile dinledik:nazar: terapi gibi geldi demişti bi arkadas ,terapi gibiydi..rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.serviks uzunluğumda 4.2 çıktı.çok iyi dedi doktor,erken doğum riski yok tabi bebeğim bize bir süpriz yapmazsa..bebişimi birkaç bişey aldım baya bi gezdik yoruldum daha yeni geldik eve.yorgunum oyüzden aldıklarımı yarın paylaşıcam burda:34:
aklım ara ara hep betüldeydi..bazı arkadaslarım inanmakta tereddütte kalmış betülün ablasına,hani o acıyla giripte buraya yazmasını falan yadırgamışssınız ama bende babamı bundan 6 ay önce kanserden kaybettim yazmıştımda nur içinde yatsın cnm babacım..bende 4 gün sonra malum evliyiz bakılacak işe yollanıcak bi eş var evimde kalmaya başlayınca geceleride üzüntüden uyuyamayınca facebook adresimme girip acımı paylaşmıştım,o an bana kim ne yazsa acımı dindiremezdi ama o anki duygular çok farklı oluyo,insanın yakını kaybetmesi kadar acı bişey yok..yani ben betülün ablasının betülün ölümünü bizle paylaşmasını yadırgamadım..kıyamam bi acı yaşamış ve o kardeşinden izler aramış burda,geçmişini okumuş,üsütne dahada acı çekmiş ve aramızdan ayrıldığını yazmak istemiş..eğerki bu bi yalansa ki ben böyle bir senorya yazıcak kötü insan olabilceğini düşünmüyorum betülün profiline girip başka sitelere yazdığı yazıları okudum dün gece,lupus hastalığı sayfasına defalarca yazmış,en sonda ayın 7,sinde girmiş topiklere..rabbim geride kalanlarına sabır versin..

Canım ben yeni girdim. Beylikdüzü Medilife Hastanesinde. 285 TL verdim. Ama bakan doktor çok açıklayıcı değildi. Onun dışında 1 saat ölçüm yaptı. Ama hiç açıklama falan bişi yapmayan bir doktordu. O yuzden pek mennun kalmadım diyebilirim.

anladım tatlım, teşekkürler

ben yenibosna nisa hastahanesinde reyhan hanıma yaptırdım canım çok memnun kaldım
bebişimizin videosunu da verdi seyredip seyredip duruyoruz
142 lira ödedik

nisayı aradım canım bu ayın sonuna randevu veriyo ama ozamana benim günüm geçiyo bu renklinin belirli bi günüde varmıki bilmiyrum:50:

offf

:(( Merry Rabbim sabır versin ..

Umarım bu son kötü haberimiz olur..

Allah hepimizin yardımcısı olsun,annelik rahime düştüğü anda başlıyor işte ..

kızlar kötü bigün olmuş bugün topik için...bebeğini kaybeden arkadaşım çok üzgünüm,allah sanada sabır versin birdaha böyle bi acı yaşatmasın sana inşallah..kimseye yaşatmasın çok zor:( ben çok etkilendim betülden, Allah ailesine sabır versin,emininm cennetlik olmuştur betülde:(

canlarım bugün ayrıntılı ultrsaona gidicem yazmıştım bursaya bilson'a.şükürler olsun herşey güzel geçti.1,5 saat bebeğime baktık durduk damarlarından geçen kanın hız sesini bile dinledik:nazar: terapi gibi geldi demişti bi arkadas ,terapi gibiydi..rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın.serviks uzunluğumda 4.2 çıktı.çok iyi dedi doktor,erken doğum riski yok tabi bebeğim bize bir süpriz yapmazsa..bebişimi birkaç bişey aldım baya bi gezdik yoruldum daha yeni geldik eve.yorgunum oyüzden aldıklarımı yarın paylaşıcam burda:34:
aklım ara ara hep betüldeydi..bazı arkadaslarım inanmakta tereddütte kalmış betülün ablasına,hani o acıyla giripte buraya yazmasını falan yadırgamışssınız ama bende babamı bundan 6 ay önce kanserden kaybettim yazmıştımda nur içinde yatsın cnm babacım..bende 4 gün sonra malum evliyiz bakılacak işe yollanıcak bi eş var evimde kalmaya başlayınca geceleride üzüntüden uyuyamayınca facebook adresimme girip acımı paylaşmıştım,o an bana kim ne yazsa acımı dindiremezdi ama o anki duygular çok farklı oluyo,insanın yakını kaybetmesi kadar acı bişey yok..yani ben betülün ablasının betülün ölümünü bizle paylaşmasını yadırgamadım..kıyamam bi acı yaşamış ve o kardeşinden izler aramış burda,geçmişini okumuş,üsütne dahada acı çekmiş ve aramızdan ayrıldığını yazmak istemiş..eğerki bu bi yalansa ki ben böyle bir senorya yazıcak kötü insan olabilceğini düşünmüyorum betülün profiline girip başka sitelere yazdığı yazıları okudum dün gece,lupus hastalığı sayfasına defalarca yazmış,en sonda ayın 7,sinde girmiş topiklere..rabbim geride kalanlarına sabır versin..

herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim.evet bende okudum bugun betülün bazi yazdiklarini baya üzüldüm bugun cokkkk zor cok kendine iyi bak canim...

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

Çok üzüldüm gerçekten çok acı... Mekanları cennet olsun :(

canım bak bu sıtede gorebılrısın belli miktarda kullanmanın zararı yok tarcını ama dediğimgibi bol bol tuketılmesını

tavsuye etmıyor dr Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]

canım evet bırazcık sabretmek gerekıo napalım cogu gıttı azı kaldı

haklısın ben okulunda olsam verırıdım dolabımı valla hıcmı kımse anlayıslı olmuo Allah allah

zaten kasımın ortası gibi doğum ıznıne cıkıcaz ınsallahj o zamana kaadr idare ediverseler nolr sankı

en ıyısı sen sabret canım az kaldı valla ınsanlar cok gena otobuste elimde poşetlerle dikiliyorumda

birisi kalkıp yer vermıo gecen bıtı yer verdı kadının bırı hop oturdu ben kaaptım hamılesın ama az daha dıkıl fln dio

ölür musun öldürür musun şaka gibi :S

aynen benimmde öyle.en yakın arkadaslarımla problem yasadım bu yıl hamileliğim sebeiyle.3 kişiyiz birimz sabhçı olmak zorundaydık.ben sabhçı olmak istemedm.çünkü eşimde baska bi okulda o da öğlenci.o getirip götürüo beni.birde evim minibüse çok uzak mesafede sabahın 6 sında yürümem imkanısz.gece uykumda bölük pörçük.am ben 3 ay sonra zaten ayrılacğım için ben gittikten sonra düzen bozulmasın diye beni sabhçı yapmak istedler.bende kabul etmedm.2 haftadır tripliler.allahtan baska bir arkadasın özek sebepleri dolaıyısyla sabahçı olmasu geretide birileri birileriyle sınıf değiştirdi.biz üçümzde öğlenci olduk.ame bn şimdi gözlerinde bencil biri olark kaldım sanırım.halleri değişik bana.normalde 24.haftamdan sonra nöbet tutmayabilirm ama ben şimdlk kendimi iyi hissediyrm tutuyum dedim onlarda tabi tut dediler :)hatta ilçe zümresine bile beni gönderdiler.ikisninde altında araba olmasına karşın.okulumu çok severdim ama çok soğudum. mutsuzum şimdi orada.böyle işte.güvenim sarsıldı.iki yıldır iç sorun yaşamadık biz.ama demekki bireylere itiraz edince böyle oluyr kızlar

Back
X