2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm benim annende yada kayınvalde muhakkak eski pamuk vardır.benim annemde var biz kendimiz dikicez yastığını.yada pamuğunu verip diktiririz.pamuğa hiçbişey olmaz seneler geçsede..tabi yine sen bilirsin cnm.elyaf terletir diye biliyorum ama sen bilirsin tabi yine
canim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.
merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda
gecmis olsun canim bol bol dinlen baska cocuk olunca cok zor ama esine is dusuyor burda.
benimde riskim oldugunda ona yaptirmistim temizligi bulasigi bir yemegi beceremez.
yaptigi temizlikte icime sinmiyor ama hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
zaten dogumdan sonra birini bulucam temizlik yapsin diye. turk yemeklerinide tarif ederim yapar artik napayim oldugu kadar

canım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama

maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz

ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa

yaa buhar şeysı bana da gereksiz gelıo ama sımdı yatak odaısnı ufak odaya tasıdık bız orası kısın çok sıcak oluo

bebek de gece usumez die ama benım bıle yatarken burnum kulagım tıkanıo napsam bilemeıdm olmadı bende su fln koyarım

işe yarıomu bılmıom daha once hıc deneemdım :S
kredinin zorlgunu bende cok iyi biliyorum: Allah yardim etsin gercekten birde simdi dogum icin para biriktirmemiz lazim
doguma kadarda bulasik makinasi aldirmak istiyorum. e bebegede besiktir kundaktir bir suru sey lazim
dogum sonrasi bakim yerleri var ordada 1 hafta yatayim diyorum oda oldukca pahali
yani Allah yardim etsin cok zor.
eş yer deiştirmesi deil aslında eş aağıya sarmış ama bebeğin durumundanda olabilir dedi 26 hafta bebek şekil deiştircekmiş duruş pozisyonu olarak o zaman duzelır uyuk ıhtımal dedi yorma dedi benim kayınvalide çalışıyor yakında işten çıkıcak eltimin 50 gunluk bebeği var ona bakıcak yani bana kalana kadar kocam akşam gelınce evı supurup sılıcek artık ole dedı ben bıraz takıntılıyım bende şimdilik mutfak ve banyo hijyeni ve yemeklerle ilgilenicem beni aklıma takılan bunca zaman birşey yokken herşey iyiyken şimdi neden eşin düşük dedi ve ayrıntılı ultrasondaki dr sorduğumda eşin yerleşiminde bir sorun yok gayet güzel dedi ona dr bey böle dedi dediğimded düme var var dedi anlamadım gitti cnm sıkıldı çok yani bebeğim hiç durmadan 14 haftalıkken oynamaya başladı herşey çok iyiydi şimdide 5 dk hareketsiz durmayan bir bebek hep hareket iyidir keyfi yerinde demekki derdi şimdi böle oldu sezeryana yanaştırıyor desem zaten ilk çocuğum sezeryan takmamaya çalışıyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum hatta ilk oğludan dahada yerinde durmayan bir bebek bakıcaz artıkk dün yüzünü filan çok net gördümm iyice duygusallaştım..
benimde ilk cocuk sezaryan ama hala dogumu konusmadim dr la. belki bu sefer normal olur diyorum
tekrar sezaryan olmak istemiyorum ama tabi duruma gore olmak zorunda kalirsamda yapicak birsey yok
saglikla kavusalimda napalim sezaryan olsun.
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer :(( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara :(( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.

tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
Allah rahmet eylesin canim Basiniz sagolsun.
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
5 den yukarida olmasi gerekiyor canim.

ayşeee bizim kızımız olacak ama listede erkek yazıyor hala:) o da yanlışlık olmuştu bir aralar ben daha hiçbirşey bilmiyorken sen kendiliğinden yazmıştın:)

umarım herkesin hamileliği yolundadır ben bayadır giremediğim için bilmiyorum geçmişi de okumadım. Allahe hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Geçen hafta detaylı ultrasona girdik sorun yok çok şükür. Neyse bizim kız yüzü koyun yatmıştı tam secde pozisyonu:) bi dönüp yüzünü göstermedi cadı. Hadi kızım dön diyoruz yok ense görüntüsü:) bir ara döner gibi yaptı o kadar. Göremedik gül cemalini.

Bir de benim 6 ay önce semear testim yapılmış ve bazı şüpheli hücreler görülmüştü. Detaylı şekilde bakıldığında evet var ama %80 kendiliğinden yok olan türden dedi doktor. 6 ay sonra tekrar edilecek test demişti. Neyse bu gidişimizde doktor semear de aldı ama nasıl acıdı anlatamam:(( resmen bağırdım. Benim zaten genel anlamda hep böyle. muayene olurken de ilişki esnasında da (özellikle en başta) çok acı çekiyorum sonrasında geçiyor. doktor fizyolojik olarak bir sorun olmadığını acı çekmemin psikolojik olabileceğini söledi. Gerçi bu hafta biraz ödem olmuş dedi. sen böyle muayene olurken dayanamıyosan normal doğum biraz zor dedi:((öff yaa nolucak benim bu halim.. sinir oluyorum sinir!!!

Bir de bu şüpheli hücre olayını daha önce yaşayan var mı?
cnm benimde öleydi smaer genetik yapıldı sonuç temiz çıktı cnm doktor banada 6 ayda bir tekrarlayalım dedi ama ben hamilelik döneminden sonra tekrarlıcam ...
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer :(( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara :(( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.

tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
cnm başınsaolsun Allahım geride kalanlara sabır versin dedeninde mekanını cennet eylesin...
yaa bende olumlu şeyler düşünmek istiyorum ya pantolonum sıktı yada bebek yapıyo diye olumlu düşünüyorum :)) eger sorup bilgi verirsen çok sevinirim :))
Bılmıyorum canım ben gidip sormustum ptt ye yatıcak paranız dmeıslerdı sonrada gidip parayı cekmsıtım pttden

canım karsısıan yazılmsı zaten negatıf normal vs vs die bısı yok demekkı bebekten o zaman

hoş nerdeyse tets yapılalı 20 gun olmus....

çamaşırın cok sıkıyorsa pantolonun fln sıkıosa o da sebep oalbilir tabıı kı canım rahat seyelr gıyıp dur bı sure bakalım bi de

canım basın sağolsun kaç aysında olursa olsun ölüm zor acı :( Allah rahmet eylesın...

canım benıdme asağılarda kasıkalra yakın ve yukarıda göbek deliğimin üstüdne hareket eıdo gezıo öle kafasına

göre normal bişi bence sanırsam hatta bazne dırek tam aşağı vuruyo cadı kızım :nazar:
o zamanda az kasık ağrım vardı cnm idrar yollarından şüpheleniyodum temiz çıktı :)) yaa akşam daha rahatım ama şu tualetim var hissi hiç geçmiyo :(( böle başkı yaparsa ilerde hiç tutamam ozaman tualetimi bezmi bağlasam acaba :))
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
cnm kaç gün geçiktin bilmiyorum ama 5 den yukarısı hamile sayılıyo...
canım başın sağolsun. Rabbim cc rahmet eylesin inşAllah... Yaşlı genç farketmiyor.. Hepsi acıtıyor yüreğimizi.. Rabbim cc sabır versin..

Canım endişe etme. Bende de ara ara oluyor böyle. Önemli bir sorun yoktur inşAllah..

inşallahh cnmm :))

Slm kızlar,umarım herşey yolundadır....

Bu aralar sürekli doğum sonrası nasıl olacak diye düşünüp duruyorum:(
Malum evde oğlumda var ilgi bekleyen ve doğumdan sonra evde akıl verecek insanlarda
Lohusalığı hızlandırılmış şekilde yaşayıp herkes evine gidip düzenimiz oturunca yavaşlatmak istiyorum
Eşim üzme kendini bırak ev işlerini yemekleri yapsınlar sen dinlen dedikçe boşveremiyorum:(
Burçlardan konuşulmuş bende oğlak burcuyum ve evim hep düzenli,temiz olucak,kendi işimi kendim yapıcam, hayatıma ve benim yaptıklarıma müdahele edilmesin istiyorum
İşte ne kendi annem nede kayınvaldem benim isteklerime uymuyor:(
Hep kendileri bildiklerini yaptıracaklar
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE KOLAY ATLATALIM O GÜNLERİ....

Melone arkadaştı sanırım bebeği maşallah:nazar: iyi kilo almış
Ben beslenmeme hiç dikkat etmediğim için bebeğimin kilolu olmasınıda beklemiyorum:(
Küçük bebekte insanı korkutuyor açıkçası nasıl tutucam ,bakıcam diye
Sağlıklı olsunlarda birşekilde büyütücez
evet teyzesi benim kuzum baya kilo olarak iyi bizde cok sasirdik gercekten...........

canim benim kocaman olmus terbiyelide teyzesi insan yinede suymus diyemiyor tam evetttt yaa bacaklarda hep kapali masallahhh.canim benim sagolasin cok sükür yolundaymis tatlim sen nasilsin senin bebis nasil amann herkezzzz cok iyi olsun insallahhh.aminn insallh hepimiz alalim kucaklarimiz sagsalim amin..evet canim ilk cocuk 3.cocuk farketmiyor heyecan yine ayni heyecan:1::1:
gecmis olsun canim sik tuvalet bendede var hamile kaldigimdan buyana bastiriyor dedi doktor normal dedi herkezde bir olmazmis bazi bebekler daha cok baski yaparlarmis agri benimde oluyordu eger sikip tutarsam tuvaletimi yaparken bile agriyor cok kötü ama normal dedi bana agrilara tuvalet olayi geldimi cikicam bekletmiycem öyle canim insallahh sendede yoktur bebekler gelistikce bir taraflarimiza bastiriyorlarmis dün doktor demisti biz bütün sikayetlerimi sormustuk...

maşşallah senin terbiyeli kuzucuna :))
napim kuzum ben iyiyim işte bilindiği üzere bu tualet mevzusu var aklımda ama siz böle diyosunuz ya ben çok mutlu oluyorum yani normal oldugunu öğrenince :)) galiba benimki baskı yapıyo mesela kalkıp yürüyorum az geçiyo sonra otuim bi süre sonra başlıyo yine ...

Selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var çoookkkkk...ya biliyosunuzki okullar yeni açıldı sabahçıyım ve miniklerle ilgileniyorum....çoook yoruluyorum.canım çıkıyo vallaa...eve geliyorum heryer heryerde yemek yapmak lazım eee temizliği filan....tabi gücümde bir yere kadar yetiyo.bir yandan kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başlıyooo.doğru yatağa gidiyorum işler duruyo diye uyamıyorumdaaa...yaaaa beceriksizmiyim ben ya bir şeyi yetiştiremiyorum.bu sefer yetişmiyo diye ağlıyasım geliyooo.napim bennn akıl verinnn.ben nasıl bakıcam bu beceriksizlikle çocuğa yaaa.daha işimi gücümü yetiştiremezken

Selam kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var çoookkkkk...ya biliyosunuzki okullar yeni açıldı sabahçıyım ve miniklerle ilgileniyorum....çoook yoruluyorum.canım çıkıyo vallaa...eve geliyorum heryer heryerde yemek yapmak lazım eee temizliği filan....tabi gücümde bir yere kadar yetiyo.bir yandan kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başlıyooo.doğru yatağa gidiyorum işler duruyo diye uyamıyorumdaaa...yaaaa beceriksizmiyim ben ya bir şeyi yetiştiremiyorum.bu sefer yetişmiyo diye ağlıyasım geliyooo.napim bennn akıl verinnn.ben nasıl bakıcam bu beceriksizlikle çocuğa yaaa.daha işimi gücümü yetiştiremezken

Emin ol yalnız değilsin arkadaşım bende öyleyim iş yerinden eve bi geliyorum hemen yatıyorum adam yemek bekliyo ee hadi bi gayret yapıyorum bulaşıklar öle kalıyo mutfakta dediğin gibi iş yapmadığın için huzursuz huzursuz yatıp yuvarlanıyorum gece kalkıyorum bi güçle yapmaya çalışıyorum erkenden yatıyorum eşimle 2 çift laf edemeden geberik diyor annem bana çok salıyomuşum kendimi ama ne yapayım elimi kolumu kaldıracak güç olmuyor iş yerinde bütün enerjim bitiyor bence doğumdan sonra tazı gibi oluruz hiç merak etme :16:

canım benim umutsuzluğa kapılma hemen.. ben bütün gün masa başı olmama ve işimin de her zaman cok yoğun olmamasına rağmen akşam eve gidince halim hiç kalmıyor.. yemek bulaşık hadi bakalım salondaki kanepede kendime ayrılan yere geciyorum ve biraz dinleneyim deken uyku bastırıyor.. ve canım hic bişey yapmak istemiyor. ama bu hamilelik hormonları ve fiziksel olarak yavaştan ağırlaşmaya başlamamızdan kaynaklanıyor inan bana. bebiş olunca böyle olmuycak inan bana. ilk zamanlar yalnız olmucaz zaten, e sonraları da enerjimiz eskisi gibi yerine gelecek inşallah. hic canını sıkma üzülme.. herşey yoluna girecek o zaman..

Günaydın güzel anneler.msjini Simdi okudum bende kızlara rüyamı anlatayım diyordum kız bildin valla bebeğimi gördüm ilk kez ah yavrum benim emzirdim onu göğüslerim süt dolmuş kocaman olmuş, bembeyazdi kızım, özlemiştim o duyguyu kizimi iki yasına kadar emzirdim insallah bu kizimada nasip olur.

canimm yaaa hayir olsun cok sevindimm..emzirme rüyasi bende gördüm ama baskasinin kizi oluyormus esim alip kucagina eve getirmis askim yazik emzir di<or bana bende olmaz bizim degil diyorum sonra kiyamiyom bir bakiyommm ayni benim bebekliyimmm diyom rüyamda esime ayyy bana benziyor diyom ama gögzümü verdigimi görmedim birde bebegin kiz oldugunu yaninda pembe kiyafet vardi tulumla patik ayy bu kismis diyommm öyle güzel rüya canim birde gögüs gördünmü kiz cocuguna isaret diyorlar rüya tabirinde yaziyor ..ayyyyyyyyyyyyy yaa ne güzel rüyanda görmüssün bebeginiii hayir olsun tekrar canim benim...icimde cok temizmis canim ben hergün böyle yazayim hepimiz rüyalarimizd görelim insallahhh..:1::1::1:

Eve gidip yatmak istiyorumm evde olan kızçelerr şükredinn bol bol yatın yuvarlanın ben dakikaları kovalıyorum şimdi şöyle bi uzansammm oturduğum zaman kuyruk sokumum ağrıyorr :50: neyseki son bi saat kaldııı :36:

arzu
valla durumuna inanamiyorum erkekler demek kadinlara ayricalik veriyorsunuz demis mudure . neden acaba bu ayricalik?
bunu dusunebilicek ve soyleyeblecek kadar nasil kalas olabilir bir insan birde ogretmen bu kisiler yuh yani
agzim acik kaldi. annesinede mi saygisi yok bunlarin ya. iki canli kadinlarla bilmem ne yarisina giriyorlar. cok terbiyesizmisler canim
:20::20:

benim kizimda 5 ocak dogumlu:) oglusumda gunuu doldururmu acaba cifte dogum gunu yapicaz doldurursa
ya ben cok heyecanlaniyorum dogum gelince aklima aglicam nerdeyse :43::43::43::43::43:

sagol canim

kurtlanma olayini duymadim ay icim bir garip oldu. kizima lateks yastik aldim dokusu cok guzel yumusak
ama cok kotu bir koku varya kafasinida kokutuyor sanki digara icmis gibi bende kullanmiyorum normal bizim yastikta yatiyor
elyaf aldim yeni yastik dikicem bu seferde olmazsa vazgecicem artik yastik takintim var bir turlu icime
sinen birsey bulamadim. 2 kere lateks aldim birini sert almisim digeride kokuyor kokusu olmasa aslinda cok guzel yumusak
sonra su senede bir gun havalandirilan yastiklar var icinde bir sey tohumu koymuslar neyse artik
hatirlamiyorum 2 kere de ondan aldim farkli sekillerde onuda begenmedim. normal yastik adim kucuk oda topaklandi
ben bu yastik isini beceremedim ya:((
evet onu bende düsündüm buda 5 ocakta gelirse 2 dogum günü kutlariz demistik esimle belli olmaz canim benim belki ikimizinde 5 ocak oluverir ikimizin evindede artik cift kutlama olur..:1::1::1:evet bende esimle konusurken dogumu heyecanlaniyom duygulaniyorumm sagsaglim kazasiz belasiz insallah hepimizz canim aminn..

emin ol yalnız değilsin arkadaşım bende öyleyim iş yerinden eve bi geliyorum hemen yatıyorum adam yemek bekliyo ee hadi bi gayret yapıyorum bulaşıklar öle kalıyo mutfakta dediğin gibi iş yapmadığın için huzursuz huzursuz yatıp yuvarlanıyorum gece kalkıyorum bi güçle yapmaya çalışıyorum erkenden yatıyorum eşimle 2 çift laf edemeden geberik diyor annem bana çok salıyomuşum kendimi ama ne yapayım elimi kolumu kaldıracak güç olmuyor iş yerinde bütün enerjim bitiyor bence doğumdan sonra tazı gibi oluruz hiç merak etme :16:

bilmem inşallah yazık çocuğada dağınık evde mi yaşayacak diyorum ağlıyorum ağlayıncada çocuğu üzdüm diyorum.ya ben yapmasam kimsede yapmaz ki işimi zaten ben kolay kolay bir işde beğenmmem nefret ediyorum bu huyumdan.her şey çoook güzel olmalı.ama olmuyor.olmuyorsa yapamıyorsan uyu diyorum uyumakta yok.niye işler kaldı....sağa dönüyorum sola dönüyorum.uyuyamıyorum.kalkım iş yapım diyorum başlıyor belim ağrımaya ordan hooop kasıklarıma...sinir oluyorum uykudan ölücem şuan ama yoook işte.

canım benim umutsuzluğa kapılma hemen.. Ben bütün gün masa başı olmama ve işimin de her zaman cok yoğun olmamasına rağmen akşam eve gidince halim hiç kalmıyor.. Yemek bulaşık hadi bakalım salondaki kanepede kendime ayrılan yere geciyorum ve biraz dinleneyim deken uyku bastırıyor.. Ve canım hic bişey yapmak istemiyor. Ama bu hamilelik hormonları ve fiziksel olarak yavaştan ağırlaşmaya başlamamızdan kaynaklanıyor inan bana. Bebiş olunca böyle olmuycak inan bana. Ilk zamanlar yalnız olmucaz zaten, e sonraları da enerjimiz eskisi gibi yerine gelecek inşallah. Hic canını sıkma üzülme.. Herşey yoluna girecek o zaman..

ben yarım gün çalışıyorum ama canımda çıkıyorrrr.ilk günler zor geçer zatennnn bizde.bebiş olunca olmayacak inş.

Benim annem ve kayınvalidem çok yakın bilerek yakından aldık ev zaten ama diyo gelin iş yapın denmiyor bide sağolsunlar mutfağımı banyomu kendilerine göre düzenleyip gidiyolar sonra herşeyi aramak zorunda kalıyorum allahtan annem arada yemek yaptım uğrayın alın diyor yada kardeşimle gönderiyor sağolsun ama onların bulaşıklarını bile yıkamak zor geliyor hormonlarda tabi tavanda bende hiç iyi bi ev kadını değilim diye ağlıyorum yetişemiyorum diyorum sen beni bırak diyorum eşime ama hamile olmadan önce böle değildik ki şimdi böyleyiz ne yapalımm çocuk doğunca koşar zıplar herşeyi yaparız evelallah

maşşallah senin terbiyeli kuzucuna :))
napim kuzum ben iyiyim işte bilindiği üzere bu tualet mevzusu var aklımda ama siz böle diyosunuz ya ben çok mutlu oluyorum yani normal oldugunu öğrenince :)) galiba benimki baskı yapıyo mesela kalkıp yürüyorum az geçiyo sonra otuim bi süre sonra başlıyo yine ...

canim buna benzer sorularin hepsini sordum hepsi normal dedi benim ilk oglum 28 haftada gelmek istedi tam 1 ay yattim hic kalmadan hemsire yikiyordu beni sacimi kurutuyrdu tariyordu valla oyüzden bu alman hemsirelerine hayranimmm yaa melek gibiler burda doktorlar hemsire gibi hemsireler bakici gibiler hic havali degiller bebk gibi bakmislardi bana öyüzden yinede erken dogu cok sükür iyidi hep kortizinla gelistirdiler oglumun cigerlerini cokk zorr günlerdi bunu doktora anlattim sikayetleride söyleyince hemen alttan bakti herseyin normal ve erken dogum riski yok dedi bebek büyüyormus baski falan yapiyormus allahin izniyle hic birsey olmaz hicbirimize insallahhhhhh aminnn..

ahhhh işte bennnnn :)))
eve gittiğimde yemek yiyip yatıyorum :)) temizlik haftasonu eger kendimi iyi hissediyosam hafta içide bi siliyorum okadar ayy sölerken utandım valla :(( ama merak etme cnm bebişle hergün evde olucak bütün işler yetişicek :))

yaaaaa çekirdek bak bu akşam şunu bi denesenee büyük bi çikolata al yeeeee hatta üzerine meyvesuyu tatlı olsun baya :)) 10 dk sonra sırt üstü yat ve yarım saat kalkma :)) bu kadar şeker yüklemesine kesin tepiklicektir :))

Tamam ulen yapıcammm, ama tepiklemezse yarın kapındayım ona göreee :56:

saol derugur cum.. senin de başın sağolsun.. üstüste olmuş sizin de ölümler..
allah mekanlarını cennet etsin onların da..

sen de sağol canım. evet maalesef üstüste oldu hatta ananmden sonra hemen hastalandım ki 10 gün olmuştu daha hemen tedaviye başladık vardır bir hayır diyerek. İkinci tüp bebek denememizdi hiç umudum yok gibiydi aslında ama rabbim yüzümüzü güldürdü bu sefer. Acılarımızı unuttuk bir nebze de olsa

gecmis olsun canim sik tuvalet bendede var hamile kaldigimdan buyana bastiriyor dedi doktor normal dedi herkezde bir olmazmis bazi bebekler daha cok baski yaparlarmis agri benimde oluyordu eger sikip tutarsam tuvaletimi yaparken bile agriyor cok kötü ama normal dedi bana agrilara tuvalet olayi geldimi cikicam bekletmiycem öyle canim insallahh sendede yoktur bebekler gelistikce bir taraflarimiza bastiriyorlarmis dün doktor demisti biz bütün sikayetlerimi sormustuk...

off bende de var o durum ya. Habire tuvalete taşınıyorum. Annem sen son aylarında evden hiç çıkamıycan herhalde diyor. E bol bol da su içtikçe giren çıkmak istiyor tabii :)))

sen de sağol canım. evet maalesef üstüste oldu hatta ananmden sonra hemen hastalandım ki 10 gün olmuştu daha hemen tedaviye başladık vardır bir hayır diyerek. İkinci tüp bebek denememizdi hiç umudum yok gibiydi aslında ama rabbim yüzümüzü güldürdü bu sefer. Acılarımızı unuttuk bir nebze de olsa

rabbim nasıl da dengeliyor herşeyi.. buna cok inanıyorum. ağlarken güldürüyor insanı. bizim de abim cok kötü bir kaza gecirmişti. 3 yıllık evliydi. son bir yıldır da deniyolardı ama olmuyodu bi türlü.. dr a gitceklerdi artık sorun kimde diye. derken bu kaza oldu. ölümlerden döndü. o hastanedeyken biz bebek haberi ile havaya ucmuştuk. ki abimin kalıcı bir özürü oluşmuştu bu kazada. bebek haberi ile hayata bağlandı tekrar.. allah bi yerden ağlatırken bir yerden güldürüp sevindiriyor. hayat böyle bişey işte...

canim buna benzer sorularin hepsini sordum hepsi normal dedi benim ilk oglum 28 haftada gelmek istedi tam 1 ay yattim hic kalmadan hemsire yikiyordu beni sacimi kurutuyrdu tariyordu valla oyüzden bu alman hemsirelerine hayranimmm yaa melek gibiler burda doktorlar hemsire gibi hemsireler bakici gibiler hic havali degiller bebk gibi bakmislardi bana öyüzden yinede erken dogu cok sükür iyidi hep kortizinla gelistirdiler oglumun cigerlerini cokk zorr günlerdi bunu doktora anlattim sikayetleride söyleyince hemen alttan bakti herseyin normal ve erken dogum riski yok dedi bebek büyüyormus baski falan yapiyormus allahin izniyle hic birsey olmaz hicbirimize insallahhhhhh aminnn..

ahh işte yaa bi siizn hemşirelere bak bide bizim gerizekalı çok bilmiş hemşirelere bak nefret ediyorum valla o konuda çok şanslısınızz :))
bende aysonunda gidicem doktora soracak bol bol sorum var :))

Back
X