sultancım:
bende sabahcıyım eve gelır gelmez hemen uyuyorum okuldan ev 1 saat sürüyor eve gelınce gözüm dünyayı görmuyor.2 saat uykudan sonra hemen ortalıgı toplayıp yemek yapıyorum wcyı ov vs derken aksam oluyor işte.ama hıc iş biriktırmıyorum yoksa sonra daralıyor ınsan.bende uykuya çok düşkünüm bebek dogunca kafayı yerım dıye korkuyorum yada eşime sararım falan dıye.ama ınan en tembel arkadaslarım bıle hakkından gelıyor merak etme:)
ayrıca bişey sorucam kızlar..2 aydır eşimle kardeş kardeş yatıyoruz.
ki normalde ayrılmaz peşimden şimdi hiçç aklına gelmıyor.söyledıgımde sana acıyorum içinde bi can var tedırgın oluyorsun yüzünden anlıyorum dıyor.evet tedırgın oluyorum ama bu şekılde gıdersek daha aylar var doguma hemde logusalık vs var benden uzaklasır ilişkımız bozulur dıye korkuyorum zaten ruyamda hep aldattıgını göruyorum psikolojık tabı bılıyorum.ama ılgısı sevgısı aynı hep ıltıfat edıyor vs.aman ne bileyım kadın olmak ne zormuş
bende sabahcıyım eve gelır gelmez hemen uyuyorum okuldan ev 1 saat sürüyor eve gelınce gözüm dünyayı görmuyor.2 saat uykudan sonra hemen ortalıgı toplayıp yemek yapıyorum wcyı ov vs derken aksam oluyor işte.ama hıc iş biriktırmıyorum yoksa sonra daralıyor ınsan.bende uykuya çok düşkünüm bebek dogunca kafayı yerım dıye korkuyorum yada eşime sararım falan dıye.ama ınan en tembel arkadaslarım bıle hakkından gelıyor merak etme:)
ayrıca bişey sorucam kızlar..2 aydır eşimle kardeş kardeş yatıyoruz.