evet suskunlar öyle fazla sinir bozucu bi diziama biz fazla dram seviyoruz heralde :) ben ilk bölümlerinde hüngür hünngür ağladığımı biliyrum ama öle bi yapım yok etkisinden çıkabilirim bişeye takılmam öyle
heheheh :) tek başına mı izledin maçı ....bizde hoşgörüyoruzz canım ama bazen göremiyrum ne yalan söyliyim
he ya kötü oldu halbuki güzel oynuyo gs ama tırt oldu ya
canım benim seni bu komşu olayıyla ilgili çok iyi anlyrum he
bende bikere kavga ettim yan komşumla ay komşum demek bile istemyrum onun çocuğunun yüzünden.... geliyo bizim duvara pat pat top atyo her gün ama arabanın alarmıni öttrüyo kaçıyo illallah gerçekten insan duymamazlıktan gelemiyo.en son topu içeri girdi cam açıktı aldım vermedim anası geldi cama çıkar çıkmaz nasıl bağryo çocuğumun topunu verde bilmem nede anam dedim uuuu tabi ben duururmuyum bende bağrdım çocuğun kendi kapısında nie oynamyo die salıyosunuz çocuğunuzu naparsa yapsın dimi dedim neyse.sonra grdim içeri kapadım camı ama ben sinirden ağlyrum akşam saatleriydi eşim geldi aldı topu patlattı gitti kadının evinin önüne bastı zile al topunu dedikadında heryerde intikamımı alıcam o camlarını indircem der durur manyak karı
![]()
ivit canım ehehe :) ehh işte oynamaya calısıo dielimmm

ohhh ne güzel yapmışsınzı böle yapcan iştee ıyılıkten anlamıyo kı mıllett
ayy hepsi sinir ya bi de gecen hastanede kadının biri dio sokakta kocam bana bagırıo komsu
ne bagırıosonuz eve gıdın evde tartısın ses oluo diomus
kadın dıo kı kocam bana sokakta bagırmaıycakmı
bana kzıamıycak mı adam bu çocuga kzıar döver bagırır sana ne dio bi yasıma daha gırmıstım yani
kavgayı bıle evlerınde edemıoalr hersey şeffaff herkes duyacakkk