2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Şimdiden hayırlı olsun diyim canım :16: bence kkomidin de almalısın çekmece çok lazım oluyor çünkü bu arada fiyatı ne kadarmış aldıklarının merak ettim ben de oda alıcam ama maskodan beğendim mdf olanlardan kafam çok karışık da:53:

cnm intte beşiği 229 dolap 249 tl ama mağzada nekadar tam bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır heralde ayrıca sunta diil ürünler Masif kayın ağacı, Akrilik bazlı boya :))
bende oda takınlarına çok baktım ama 2000 tl vermek istemiyorum Allah nasip ederse 2 3 yıl sonra tekrar bebek düşünüyorum ozaman bunları bebek kullanır abisinede oda takımı alırız :))

Canım hoşmuş bence ama almışken şifonyeri de al istersen.Ama yer sıkıntısı varsa kalsın tabiki.Fiyatları ne acaba?

cnm intte beşiği 229 dolap 249 tl ama mağzada nekadar tam bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır heralde ayrıca sunta diil ürünler Masif kayın ağacı, Akrilik bazlı boya :))

bide şifonyerde şu olabilir 149 tl :) ama bu suntaymış
Eki Görüntüle 523729

Güle güle kullansın canım bebişin şimdiden.Ben beğendim.Bende bakayım aynı alırız belki :)Hemde beşik çok uygunmuş,bir oyun parkı fiyatına...

bide şifonyerde şu olabilir 149 tl :) ama bu suntaymış
Eki Görüntüle 523729

Güle güle kullansın canım bebişin şimdiden.Ben beğendim.Bende bakayım aynı alırız belki :)Hemde beşik çok uygunmuş,bir oyun parkı fiyatına...

çok çok saol cnmm ...aynen öle :)) benim bi bambum var onla idare edicez 6 ay zaten sonra ben odasında yatsın istiyorum bebek telsizi alıcam onuda odasında yatırıcam alışşın yatagına ve odasına istiyorum :))

Arkadaşlar Merhaba,
Bebek banyo bakım ürünlerini araştırıyorum şu ara. (bebek kremi, pişik önleyici krem, sabun,şampuan vs...)
En organik olanını tercih etmeye çalışıyorum.
Bilgisi olan var mıdır?

herkese gunaydınn
canım ben kızımda dogduundan beri hep sebamed kullandım ve bi sıkıntı yasamadım. bu minnosta da sebamed kullanicam (sampuan, pisik kremi, vucut losyonu)

ay anam öldüümmm yorgunluktan:120: sabah 11de başladık sadece oturma odası ve yatak odasını boyayabildi eşim.daha yatak odasında badana yapıp duruyo ,kıyamıyorumda ...ama dedim ben kadını lafı dinlemedi..çok güveniyo ya kendine..bidaha tek başına işe kalkışmaz heralde:1:..annemde geldi yardıma sağolsun biten yerleri sildi süpürdü bende yemek yaptım arada kalorifer peteklerini sildim ama sanki ben yaptım badanayı sırt ağrısından ölücem..kayınvaldemde sağolsun ikidebir arayıp oğlunu kayırdı:47: kıyamıyorum napıyo diyo ,bukadarda olmaz.nasıl sinir oluyo eşim annesinin hareketlerine güvenmiyo bana bikere ve çocuğum olucak hala çocuk gibi davranıyo diyo..ya işmi yapcaz bu kadınlamı uğrascaz anlamadım.nefret ediyorum kendisinden...bütün gün taciz etti resmen..Allahım sabır versin bana..daha bunklar neki bi çocuğum olsun karışmadığı şey kalmıycak bende defedicem o olucak,yeter valla artık:47:

ayy inanmıyorum ya cok sinir bozucu :19: Allah tan eşin biliyo durumu baksana yoksa hiç çekilmezdi...

Kızlar iyigeceler
dün geceden beri sanki adet olacakmışım gibi sancım vardı birde bebeğin hareketleri çok sertti karnımın bitarafı birden semsert oluyor şekil değiştiriyor karnım resmen şişiyor birden, bebekmi ondan bile emin olamadım. Neyse ben çok evham yaptım doktoru aradım oda sanmıyorum bişe olduğunu ama için rahat etsin gel bakalım dedi. kalktım gittim hemen baktı usg de normal iyi dedi bebeğin yerleşimi bir sıkıntı yok keyfine bak dedi. Sertleşme için bebeğin hareketleridir büyüyor dedi. çıktım geri geldim eve ama şu saat oldu hala karnım ağrıyor ve semsert oluo karnım ara ara,bide inanılmaz idrara sıkışıyorum,doktor keyfine bak dedi ama bakamıyorum evham yaptım oturdum ağlıyorum yoktur dimi bişe ters bi durum olsa zaten görürdü söylerdi :((

canım korkma benımde öyle bu aralar hele gecen hafta yazmadım buraya ama karnım debamlı taş gibi oluyodu

rahım kendısını kasıyor oalbilir bebek zorluyor oalbilir bi de şimdi bebişlerımız hızla kılo alıcak hareketlerıde sertleşicek

yerleride daraldı bunalr normal :)

bende oda takınlarına çok baktım ama 2000 tl vermek istemiyorum Allah nasip ederse 2 3 yıl sonra tekrar bebek düşünüyorum ozaman bunları bebek kullanır abisinede oda takımı alırız :))

canım fiyatları aynı magazadakıyle :) bende bu ıkısını ve şu bakım sehpasını alıcam

ama alt değiştirme için değil kullanmak için alıcam yani :) yürüyüp ayağa kalkabıldıgı zaman ınss..

o rafa oyuncaklarını koyarım kendısı alabilir böylece raflara pembe kutular koymayı dusunuyorum daha önce sölemsıtım

fiyatı 180 bunun da hoş odaya sığmama ıhtımalı olursa almam ama bakalım :) şimdiden hayırlı olsun...

PE241099.jpg

kızlar bir de ikea 2013 katalogunu

ınceleyen oldumu bılmıyorum ama resımdekı ahşap beşik 139 tl

sadece beşik alcakalra veya bu renkte besık bakanlara duyurulur :)

ajskjdsd.jpg

Eklentiler

• $ajskjdsd.webp
    $ajskjdsd.webp
    39 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
kızlar günaydın dün doktordaydım bebişim maşallahı vardı utanmaz bu sefer her tarafını gösterdi 780 gr olmuş benim kuzum ama bi sorun var şeker 148 çıkı 50lilikte haftaya 100lük yapılcak doktor ondada kötü çıkarsa insilün tedavisi olcak dedi canım sıkıldı poğaça börek makarna pilav yasak normelde tatlıyı sevmem ama bunlar yükseltiyomuş şekeri genede buna şükür

Kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah...

Size bişey sorucam... Ben bebeğimin gün içerisinde çok kez hıçkırdığını hissediyorum.. Günde belli aralıklarla 6-7 defa oluyor... Normal mi diye doktora sordum normal dedi ama sizler de yaşıyomusunuz merak ediyorum...

Bir de geçen gece çocukların odasında uyumuştum.. Kapı kapalıydı gece 3 gibi uyanıktım ama hareket etmiyordum.. Çocuklardan biri wc ye kalktı ve kapıyı açtı.. Kapı sesine aniden sıçradı, birkaç tepinip tekrar uyudu..
Bunu başka bir gece tekrar yaşadım...Çok güzel bir duygu, benim de bir uyku düzenim var diyor yavrucak, ses yaparken dikkat edin diyor...

kızlarr günaydın Allaha nasip ederde cumartesigünü kontrolde herşey yolunda giderse pazar günü bebeğimizin odasını alıcaz :))
ıkea dan hansvik serisi bu iki ürünü alıcaz ama yanına şifonyer yada komidin almalımıyım ???
Eki Görüntüle 523725 Eki Görüntüle 523726

Ben de bi ikliyi âlmayi dusunuyorum. Tek sorun besigin sallanmamasi acaba bebek icun sallanmasi gereklimidir ki.e-bebekteydi sanirim yine bu tarz besigin ayaklarina monte bir parca daha vardi sallanmasi icin. Zaten 5 6 ayliktan sonra sallamaya pek ihtiyacta olmayacak sanirim ama kararsiz kaldim. Bir de kalitsi ve dayaniklikigi yuzunden qcunku esime bbakikirsa o besik 2belki 3 bebis buyutecek 2ser seneden :)))))

kızlar günaydın dün doktordaydım bebişim maşallahı vardı utanmaz bu sefer her tarafını gösterdi 780 gr olmuş benim kuzum ama bi sorun var şeker 148 çıkı 50lilikte haftaya 100lük yapılcak doktor ondada kötü çıkarsa insilün tedavisi olcak dedi canım sıkıldı poğaça börek makarna pilav yasak normelde tatlıyı sevmem ama bunlar yükseltiyomuş şekeri genede buna şükür

Korkma canım benim de 158 çıkmıştı 100 lüğüm normal çıktı... Yüzlüğe gerek duyulan kişilerin %85 inde 100 lük sonuçları normal çıkıyormuş...
Ben de bir iştah var, en çok diyet korkumuştu... Çok şükür iyi çıktı..
Aslında karbonhidrata yüklenmek normal hayatta da doğru değil, bunu bir hayat felsefesi yapmak lazım ama tutamıyurum kendimi hamur ve tatlı hastasıyım....

Kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah...

Size bişey sorucam... Ben bebeğimin gün içerisinde çok kez hıçkırdığını hissediyorum.. Günde belli aralıklarla 6-7 defa oluyor... Normal mi diye doktora sordum normal dedi ama sizler de yaşıyomusunuz merak ediyorum...

Bir de geçen gece çocukların odasında uyumuştum.. Kapı kapalıydı gece 3 gibi uyanıktım ama hareket etmiyordum.. Çocuklardan biri wc ye kalktı ve kapıyı açtı.. Kapı sesine aniden sıçradı, birkaç tepinip tekrar uyudu..
Bunu başka bir gece tekrar yaşadım...Çok güzel bir duygu, benim de bir uyku düzenim var diyor yavrucak, ses yaparken dikkat edin diyor...

günaydın canım...

ben bebegımın hıckırdıgını anlamıyorum galıba yanı nasıl dıyeyım hıckırınca nasıl olması laızm bılmıyorum

ama bazen anlam vereemdıgım bı hareket oluyo böyle sankı ıcerde tıtrıyomuş gibi böyle bu hıckırıksa eger benımkı de

5-6 kez hıckırıyo gunde ama baska tür bişeyse bılmıyorum daha önce bazı arkadaslar kalp atısı gibi

peşpeşe oldugunu söylemıslerdı öle bişi beklıodum :S bi de bızımkı çok garip hareektler yapiyo takla atıyo sanırırm

karnım şekilden şekile giriyo içim kalkıo :) sese tepkısıne ise hiç dıkkat etmedım ama dun akşam muzık dınlemeye baslayınca

birden vurmaya basladı :)

maşallah subhnallah :)

seker yukske cıkmıs canım ıns dıkkat ederek düşürrüsün ınsulıne gerek kalmaz ıns....

ayy inanmıyorum ya cok sinir bozucu :19: Allah tan eşin biliyo durumu baksana yoksa hiç çekilmezdi...

canım korkma benımde öyle bu aralar hele gecen hafta yazmadım buraya ama karnım debamlı taş gibi oluyodu

rahım kendısını kasıyor oalbilir bebek zorluyor oalbilir bi de şimdi bebişlerımız hızla kılo alıcak hareketlerıde sertleşicek

canım fiyatları aynı magazadakıyle :) bende bu ıkısını ve şu bakım sehpasını alıcam

ama alt değiştirme için değil kullanmak için alıcam yani :) yürüyüp ayağa kalkabıldıgı zaman ınss..

o rafa oyuncaklarını koyarım kendısı alabilir böylece raflara pembe kutular koymayı dusunuyorum daha önce sölemsıtım

fiyatı 180 bunun da hoş odaya sığmama ıhtımalı olursa almam ama bakalım :) şimdiden hayırlı olsun...

PE241099.jpg

aa sevindim öleyse :)) yaa evet bakım sehpasıda senin dediğin gibi kullanıldıgında çok mantıklı ama ben genelde kıyafet koymak için kullanım diyorum ama emin diilim dolapla beşik kesin onada bakıcaz artık :))
4 gözle cuöartesi pazarı bekliyorum inşallah herşey yolundadır ve bebişimin odasını yaparız artık :))

Korkma canım benim de 158 çıkmıştı 100 lüğüm normal çıktı... Yüzlüğe gerek duyulan kişilerin %85 inde 100 lük sonuçları normal çıkıyormuş...
Ben de bir iştah var, en çok diyet korkumuştu... Çok şükür iyi çıktı..
Aslında karbonhidrata yüklenmek normal hayatta da doğru değil, bunu bir hayat felsefesi yapmak lazım ama tutamıyurum kendimi hamur ve tatlı hastasıyım....

inşallah benimde ii çıkar canım bende hamur işini çok seviyorum hamile kaldığımdan beri ama napalım bebişler için dayancaz

Günyadın güZel anneler nasılsınız biz kızımla kahvaltı yapıyoruz öğleden sonra babişimiz gelcek saglıkocagına götürcek bizi ikinci doz tetenoz vuruncam bir hafta geçti ama gidemedim bi türlüuımarım çok acımaz

kızlar bir de ikea 2013 katalogunu

ınceleyen oldumu bılmıyorum ama resımdekı ahşap beşik 139 tl

sadece beşik alcakalra veya bu renkte besık bakanlara duyurulur :)

ajskjdsd.jpg

günaydın ayşecim nasılsın ikeanın kataloğda bulunan mama sandalyesi hakkında ne düşünüyorsun birebir gördün mü adanada ikea yok ben bakamadım almayı düşünüyorum da ...

PE241099.jpg

ayşecim geçmişe çok bakma şansım olmadı hafta sonu ikeaya gidip ankara odasını almayı düşünüyorum sen de hensvik istiyordun ne yaptın aldın mı bazıları çok kotü yorumlar yazmış acaba boşuna ı antalyadan kalkıp gidicem kararsız kaldım cevabını bekliyorum.

günaydın canım...

ben bebegımın hıckırdıgını anlamıyorum galıba yanı nasıl dıyeyım hıckırınca nasıl olması laızm bılmıyorum

ama bazen anlam vereemdıgım bı hareket oluyo böyle sankı ıcerde tıtrıyomuş gibi böyle bu hıckırıksa eger benımkı de

5-6 kez hıckırıyo gunde ama baska tür bişeyse bılmıyorum daha önce bazı arkadaslar kalp atısı gibi

peşpeşe oldugunu söylemıslerdı öle bişi beklıodum :S bi de bızımkı çok garip hareektler yapiyo takla atıyo sanırırm

karnım şekilden şekile giriyo içim kalkıo :) sese tepkısıne ise hiç dıkkat etmedım ama dun akşam muzık dınlemeye baslayınca

birden vurmaya basladı :)

5-6 sn de bir tekme atıyor gibi oluyor periyodik olarak.. Kalp atışının biraz daha aralıklısı ama kalp atışına benziyor..
Belki sende yaşıyorsundur, üst karın bölgesine vurduğunda ayağına dokunduğumu hissediyorum... Bunu ama haftada birkaç kez hissediyorum..şekil değiştiriyor herhalde...

maşallah subhnallah :)

seker yukske cıkmıs canım ıns dıkkat ederek düşürrüsün ınsulıne gerek kalmaz ıns....[/QUOTE]

inşallah canım

Back
X