Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar..maşallah oku oku bitmedi tam 2 saattir geçmiş okuyorum..iyiki dün yoktum ne çok şey konuşulmuş yawww..
canım bende aynı takımı alacağım inş..birde resmini koydugum şifonyeri inş.. annem kullanıyor çok memnun, çokta eşya alıyor içi..hatta ben o şifonyeri alt açma ünitesine dönüştüreceğim inş..:
cnm gardolap yerine ben olsam şifonyer ile alt açma mobilyası var hensvik grubunun onu alırım ,sen bilirsin yinede ama şifonyer lazım olur
:
arkadaşlar başım çok ağrıyor çantamda coraspin var içebilirim diye biliyorum ama sorayım dedim????
inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inşallah :)) yaa bende şifoont-yeri öle kullanırım diyodum ama odaya sığmama ihtimali var odada bi koltuk var benim anca dolapla beşik sıgar heralde(
o zaman tamam..birde odayı fazla doldurmamak lazım çocuklar büyüyünce hareket alanı lazım..
tatlım okadarda kalitesiz değil ama tabi parasına göre herşey..bende alıcaktım vazgeçtim son anda ama böyle benmbeyaz görüncede keşke alsamıydım diyorum hep..amaaan al gitsin:130:
arkadaşlar başım çok ağrıyor çantamda coraspin var içebilirim diye biliyorum ama sorayım dedim????
cnm coraspirini kan pıhtılaşması olanlarda içiyo zararsız diye biliyorum ama ben hiç içmedim ...
ama aklımda kalıcak almazsamda alsam nereye koycam off bilemedim hafta sonu iyice incelicem hepsini kocişle karar vericez inşallah kullanışlı şeyler seçerim :)))
banada doktorum verdi..ben sadece emin olmak istedim kullanım açısından..Canım ben günde 1 coraspin kullanıyorum ama sendeki etkisini bilemem. Bana doktorum vermişti.
Geçmiş olsun![]()
Merhaba arkadaşlar nabersiniz
Size yeni bitirdiğim yelekve patiği takdim edeyim...
Eki Görüntüle 523973
Merhaba arkadaşlar nabersiniz
Size yeni bitirdiğim yelekve patiği takdim edeyim...
Eki Görüntüle 523973
Nasılsınız görüşmeyeli iyi misiniz bakalım, gecmişe baktım biraz.. maşallahınız var kızlar cok güzel bir sinerji oluştu bu topikte diğer topiklere pek bakmadım ama
seviyorum ben 2013 ocak anneleri topiğimizi![]()
sıcak sıcak giyecek işte ne güzel.. kaldırıp saklarsın hem, büyüyünce verirsin ellerimle örmüştüm giydirmiştim sana kızım dersin.. ayyy cok güzel yaaaaaa :)))Evt ccnm seriye bağladım kendimi durduramıorum..Şaka bi yana, evdeyim tüm gün ve gidecek gelecek kimsem de yok...Bende bununla vakit geçiyorum canım.Tv izlerken bile elimde sürekli...Hem oyalanıyorum hemde zevkli geliyor bian önce bitirmek istiyorum elime aldığımıda..Son 3 ipliğim kaldı onları da degerlendiricem sonra biter zaten bu örgü olayım:)
cok sevindim canım senin adına canım, ailenle hasret gidermişsin ne güzel.. doğumda gelecek mi annen???iyiyim canım sen nasılsın?? iki hafta yoktum Almanyada ailemin yanındaydım o yüzden görüşemedik canım..
aherdo hoşgeldin cnm.nerelerdesin epeydir yazmadın.
şu çekilişi ne zaman yapcan yaw. kim kime ne alcak merak ediyorum![]()
Ya bir arkadaşımız ikea ya kalitesiz demiş. Tüh
Bende onda karar kılmıştım. Ama yaşadığımız şehirde ikea yok. Kargoyla getirtecektim...![]()
kız nerdeısns en kaç gundur gözleırm yollarda kaldı :) hersey yolundadır ınsallahhh :)
aherdo , mucks![]()
cnm petekler neden ısıtmıyor.bence onların caresine baktırsan ii olur.biz kış geldiginde petekelrin havasını alıyoruz hattaa petegi söküp ben içini bile yıkıyorum.zift gibi su akıyor
kızım dogdugundada ekim ayıydı .odama koydum park yatagını ,dolap filanda almadım kendi dolabımdan yer ayarlamıştım.
cok soguklarda düşük ayarda ufo yaktık sabaha kadar.yani kendi yanıp söndü işte
gündüzleri ufoyu oturma odama koydum ordada yandı devamlı.petekler iyide yansa evi öle cok ısıtmıyor
özlelikle bebegi banyo yaptırırken böle ufo tarzı bişi gerekli oluyor
madem şimdlik cocuk odası yapmayı düşünmüyorsun ozaman gardolap almana da gerek yok bence.yani bi anlamı olmıcak.
beşik bi tarafta dolap bitarafta filan.
cocugun o kadar cok kıyafeti olmuyor.kendi dolabındna biyer ayarlayabilriisn sende istersen.
oda yapacagınız zamanda takım olarak güzel bişi alırsınız.
yine kendin bilirisn ama bende aynı durumu yaşayan biri olarak önerim bu şekilde.
ya bu hıçkırık olayı nedir nasıl anlaysunuz bacım ya :)) çok ilginç ben bişi anlamyrum daha doğrusu nası bişi olduğunu bilmiyorum ...aaa bak benim miniğimde sese çok duyarlı gerçekten dediğin gibi yüksek sesle biri konuştuğunda başlıyo tepiklemeye buna çok şahit oldum düğünlerde olsun yüksek seste müzik olsun vb şeylerde gerçekten uyanıyo yaniibu bebişde degilde kızımda cok hissederdim hıckırdıgını.dogduktan sonrada aynı şekilde hıckırmaya devam etti zaten :)
benim bebiş eger karnımdaki gibi en ufacık şeye tepki veren bi bebek olursa ben yandım.yinede maşallah diyim
cünkü gece wc ye kalkıyorum pıtt hemen uyanıyor başlıyor tepinmeyee.
yatıyorum sonra 2 saat sonra su içmeye kalkıyorum yine hemen uyanıyor.kızım hiç böyle degildi.bu cok fena olcak kesinn
kızım dogdugunda her konuda cok rahattım ,geceelri hiç uyanmazdı diye millete hava atıyordum ama bu bebiş bana kök söktürcek geceleri galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.htmlkış bebeklerine kışlık battaniyeler hamarat annneler için
bu iyyim demek mi canımmmm:26:
iyiyim ve yoğunum + hoşgeldin demek :)