2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
arkadaşlar başım çok ağrıyor çantamda coraspin var içebilirim diye biliyorum ama sorayım dedim????

Slm arkadaşlar..maşallah oku oku bitmedi tam 2 saattir geçmiş okuyorum..iyiki dün yoktum ne çok şey konuşulmuş yawww..

canım bende aynı takımı alacağım inş..birde resmini koydugum şifonyeri inş.. annem kullanıyor çok memnun, çokta eşya alıyor içi..hatta ben o şifonyeri alt açma ünitesine dönüştüreceğim inş..:

inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inşallah :)) yaa bende şifoont-yeri öle kullanırım diyodum ama odaya sığmama ihtimali var odada bi koltuk var benim anca dolapla beşik sıgar heralde :((

cnm gardolap yerine ben olsam şifonyer ile alt açma mobilyası var hensvik grubunun onu alırım ,sen bilirsin yinede ama şifonyer lazım olur
:

cnm alt açma bana çok mantıksız geliyo valla alt açma mndeim var koyarım koltugun üstüne açarım :))) bide gittiğimde bakmıştım o çok kullanışsız görünüyo

inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inşallah :)) yaa bende şifoont-yeri öle kullanırım diyodum ama odaya sığmama ihtimali var odada bi koltuk var benim anca dolapla beşik sıgar heralde :((

o zaman tamam..birde odayı fazla doldurmamak lazım çocuklar büyüyünce hareket alanı lazım..

o zaman tamam..birde odayı fazla doldurmamak lazım çocuklar büyüyünce hareket alanı lazım..

ama aklımda kalıcak almazsamda alsam nereye koycam off bilemedim hafta sonu iyice incelicem hepsini kocişle karar vericez inşallah kullanışlı şeyler seçerim :)))

tatlım okadarda kalitesiz değil ama tabi parasına göre herşey..bende alıcaktım vazgeçtim son anda ama böyle benmbeyaz görüncede keşke alsamıydım diyorum hep..amaaan al gitsin:130:

Ne kadar kötü olabilir ki :31:
Azcık düşünetim alıcam sanırım canım :1:
Nasılsın sen iyi misin?
İşlere kalkmışsın. Allah kolaylık versin.
Hani senle mesajlaşıyorduk ya. O konuyu naptın? Tamam mı devam mı?

arkadaşlar başım çok ağrıyor çantamda coraspin var içebilirim diye biliyorum ama sorayım dedim????

Canım ben günde 1 coraspin kullanıyorum ama sendeki etkisini bilemem. Bana doktorum vermişti.
Geçmiş olsun :54:

cnm coraspirini kan pıhtılaşması olanlarda içiyo zararsız diye biliyorum ama ben hiç içmedim ...

bende biliyorum ama yinede teyit edilmek istedim..

ama aklımda kalıcak almazsamda alsam nereye koycam off bilemedim hafta sonu iyice incelicem hepsini kocişle karar vericez inşallah kullanışlı şeyler seçerim :)))

hadi bakalımm..en iyisi gidip bakmak..odanın ölçüsünüde al tam olarak ney nereye sığar bakrsın..

Merhaba arkadaşlar nabersiniz

Size yeni bitirdiğim yelek :1: ve patiği takdim edeyim...:6:
Eki Görüntüle 523973

ellerien sağlık canım ay patiğiyle fln çok uyumlu olmuss :9 güle güle kullanın ınss...

Nasılsınız görüşmeyeli iyi misiniz bakalım, gecmişe baktım biraz.. maşallahınız var kızlar cok güzel bir sinerji oluştu bu topikte diğer topiklere pek bakmadım ama

seviyorum ben 2013 ocak anneleri topiğimizi :16::16::16:

kız nerdeısns en kaç gundur gözleırm yollarda kaldı :) hersey yolundadır ınsallahhh :)

Evt ccnm seriye bağladım kendimi durduramıorum..Şaka bi yana, evdeyim tüm gün ve gidecek gelecek kimsem de yok...:( Bende bununla vakit geçiyorum canım.Tv izlerken bile elimde sürekli...Hem oyalanıyorum hemde zevkli geliyor bian önce bitirmek istiyorum elime aldığımıda..Son 3 ipliğim kaldı onları da degerlendiricem sonra biter zaten bu örgü olayım:)
sıcak sıcak giyecek işte ne güzel.. kaldırıp saklarsın hem, büyüyünce verirsin ellerimle örmüştüm giydirmiştim sana kızım dersin.. ayyy cok güzel yaaaaaa :)))
hastane çıkışını hiç yıkamadan (inş. kakalı falan olmaz da) kokusuyla kaldırmak istiyorum nasip olursa.. ilk tırnaklarını, ilk kesilen saçını vs.. hepsini saklamayı düşünüyorum. hatta kokusu da kalsın diye kıyafetlerini vakumlu poşetler var ya havası alınan onlara koymayı düşünüyorum.. bakalım nasip..

iyiyim canım sen nasılsın?? iki hafta yoktum Almanyada ailemin yanındaydım o yüzden görüşemedik canım..
cok sevindim canım senin adına canım, ailenle hasret gidermişsin ne güzel.. doğumda gelecek mi annen???

aherdo hoşgeldin cnm.nerelerdesin epeydir yazmadın.
şu çekilişi ne zaman yapcan yaw. kim kime ne alcak merak ediyorum:1:

aslında giriyorum canım gün içinde ama yazmaya fırsat olmuyor coğu zaman, ya da cok birikmiş oluyor.. oku oku bitirene kadar tabi siz de boş durmuyosunuz :1: yani böyle sürüp gidiyor aslında.. ama bugün dedim yeter artık :))) bi dalış yapayım topiğime..

çekilişe gelince aklımda tabi ki.. hatırlatma yapıcam bugün yarın.. duymayan, görmeyen arkadaşlar için.. bayramdan önce de yapıcam cekilişi.. herkese duyurcam canım özelden :))) tabi henüz adresleri olmayan ark da var sanırım.. onları da tespit edip önce adresleri tamamlarım heralde..

Ya bir arkadaşımız ikea ya kalitesiz demiş. Tüh :(
Bende onda karar kılmıştım. Ama yaşadığımız şehirde ikea yok. Kargoyla getirtecektim...:14:

evet canım bende aynı fikirdeyım.burda ikea var bütün ürünlerini bilıyorum gördüm.ordan bi tek cibinlik ve mama sandalyesı almayı düşündüm.mobilyaları çok kalıtesız bıraz daha üüstüne para koysan daha kalıtelı bısey alırsın .tabi sen bilirsin yinede.

kızlar bir şey soracam size hepimizin doğumları birbirine yakın aynı gün filan doğuma gittiğimizde birbirimizden nasıl haberdar olacaz bir yada iki kişide tüm topiğin üyelerinin telefon numaraları olsa doğum zamanı görüşülse haberleşilse olmazmı

sanki ocak sonunda bu topik kapancak gibi malum yeni bebişlerle uğraşmaktan çoğumuz izinli olduğumuzda evden nete giremiyecek birbirimizden haberimiz olmayacak gibi

kız nerdeısns en kaç gundur gözleırm yollarda kaldı :) hersey yolundadır ınsallahhh :)

geldim bebeğim burdayım :52:
okuyorum sizi takip ediyorum merak etme.. :)))

şu çığırtkan komşun hakkında yazdıklarını da okudum canım. malesef insanlarda saygı diye birşey yok.. apartmanda yaşama kurallarından bi haber hepsi de..

bizim apartman 5 katlı.. ve bir tek bizde köpek yok.. her katta maşallah ayrı bir cins.. hayvan severim ama evde bakımına karşıyım ne yalan söyleyeyim..

havlama sesleri.. üstekkilerin hem kedi hem köpeği var.. koridorda kayıyolar sanırım o tırnaklarından cıkan ses direk bizim evin içinde. cocukları da sanırım oyun

oynuyor hayvanlarla..bir gün rahatsızım evdeyim ne gürültü ne gürültü üstüme yıkılcaktı ev. calıştığımı biliyolar o yüzden sanırım rahat rahat at koşturuyolar

gündüzleri.. doğum iznine cıkınca bakalım nolucak?? bi görünmem gerekcek heralde.. anne baba vardiyalı calışıyo cocuklar bildiğini okuyo evde malesef..

yan taraf desen ruh hastası dolu.. sehpaları yere carpıyolar, kavga gürültü.. koşma sesleri, küfürler.. bela okumalar.. dine imana küfür hepsi bunlarda..

inanamıyorum bazen nasıl bu kadar hayvan olabiliyorlar.. her gün bir aksiyon var evde.. mutfak ışıklığa bakıyor bir camım var küçük onu bile acamıyorum cünkü

onların da mutfağı ışıklığa bakıyor ve kocaman camları sürekli açık.. yüzyüzesin.. taşındığımız gün açtım ben camı.. mutfak yerleştiriyoruz.. insan bi kolay gelsin

hoşgeldiniz der.. o kadar yakın ki mesafe.. kadın naptı biliyo musun geldi suratıma baktı baktı perdeyi komple çekti kapattı ve gitti.. sonra da ne manyak

olduklarını anladık zaten.. eşim şimdi camı acmamı istemiyor.. muhatap olma asla diyor. olmam zaten de..acmadan da olmuyor mutfak yani sonucta..

ev alma komşu al derler ya boşuna dememiş büyüklerimiz... :19:

selam arkadaşlar,
Zeynepfaz arkadaşa Allahtan acil şifalar diliyorum, düzgün bir doktor buldugu için mutlu oldum inş. en kısa amanda iyileşir bizimde haberimiz olur buraya girer yazar

cnm petekler neden ısıtmıyor.bence onların caresine baktırsan ii olur.biz kış geldiginde petekelrin havasını alıyoruz hattaa petegi söküp ben içini bile yıkıyorum.zift gibi su akıyor
kızım dogdugundada ekim ayıydı .odama koydum park yatagını ,dolap filanda almadım kendi dolabımdan yer ayarlamıştım.
cok soguklarda düşük ayarda ufo yaktık sabaha kadar.yani kendi yanıp söndü işte
gündüzleri ufoyu oturma odama koydum ordada yandı devamlı.petekler iyide yansa evi öle cok ısıtmıyor
özlelikle bebegi banyo yaptırırken böle ufo tarzı bişi gerekli oluyor

madem şimdlik cocuk odası yapmayı düşünmüyorsun ozaman gardolap almana da gerek yok bence.yani bi anlamı olmıcak.
beşik bi tarafta dolap bitarafta filan.
cocugun o kadar cok kıyafeti olmuyor.kendi dolabındna biyer ayarlayabilriisn sende istersen.
oda yapacagınız zamanda takım olarak güzel bişi alırsınız.
yine kendin bilirisn ama bende aynı durumu yaşayan biri olarak önerim bu şekilde.

ya bu petekler ısıtıyo ısıtmasına ama ev soğuk işte öle sıcacık değil bebek için yetersiz yani canım.....bide tam kışın ortasında doğucak allah izinm verirse......bizim otrma odasına yoğunlaşıcaz sıcak tutmak için o bakımdan beşiğini yatak odasına koyamam anca kış çıkınca 4 ay sonra falan işte.....gardolap almayı düşünüyrum çünkü kendi gardrobımı değiştrmiştik biz taşınma olayımız olmuştu yatak oadamız da küçük olduğu için ben dar yatak oadası sevmediğim için küçük bi gardrop almıştık bizi anca paklıyo bebek için şart canım ya. şimdi düşünüyrum bebeği gece bırakıp odama gidebilirmiyim eşim bırakamazsın dio korkuyo ya bişey olursa odada yalnız diyo :1:

bu bebişde degilde kızımda cok hissederdim hıckırdıgını.dogduktan sonrada aynı şekilde hıckırmaya devam etti zaten :)

benim bebiş eger karnımdaki gibi en ufacık şeye tepki veren bi bebek olursa ben yandım.yinede maşallah diyim:nazar:
cünkü gece wc ye kalkıyorum pıtt hemen uyanıyor başlıyor tepinmeyee.
yatıyorum sonra 2 saat sonra su içmeye kalkıyorum yine hemen uyanıyor.kızım hiç böyle degildi.bu cok fena olcak kesinn
kızım dogdugunda her konuda cok rahattım ,geceelri hiç uyanmazdı diye millete hava atıyordum ama bu bebiş bana kök söktürcek geceleri galiba
ya bu hıçkırık olayı nedir nasıl anlaysunuz bacım ya :)) çok ilginç ben bişi anlamyrum daha doğrusu nası bişi olduğunu bilmiyorum ...aaa bak benim miniğimde sese çok duyarlı gerçekten dediğin gibi yüksek sesle biri konuştuğunda başlıyo tepiklemeye buna çok şahit oldum düğünlerde olsun yüksek seste müzik olsun vb şeylerde gerçekten uyanıyo yanii

ah keşke örebilsem yanımda biri olsada öğretse bana ya çok istyrum öremk ama A:27::27:NLAMYRUMKİ

Back
X