2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ya bu hıçkırık olayı nedir nasıl anlaysunuz bacım ya :)) çok ilginç ben bişi anlamyrum daha doğrusu nası bişi olduğunu bilmiyorum
cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.

Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.:32:

Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.

Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
arabalı olan cok şekermiş.inşallah yapabilirisn cnm.bende merakla bekliyorum haberini ve resimleri :)

Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.

Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!:34:

canım hayırlı olsun ev almak çok güzel birsey.bizde 3 ay önce aldık.ödenir mi ödenmez mi derken 4. yü ödeyecgz.çok zorluyor bizi ama bende aynı şeyi düşündüm oğlum on yaşına geldiğinde evimizn borcu bitecek belki o zaman onun geleceği içinde bir tane alırız.büyüyünce zorlanmasın paşam :)

Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.

Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.

sorma ya bende illa okucam geçmişi falan okumadan geçemiyrum ne kaçırdım die merak ediyrum :) e tabi yetişmek de çok zor ama

aaa allah utandırmasın canım çoook sevindimmm hadi hayrlı uğurlu ılsun güle güle oturmak nasip etsin inşalllaaaaah valla sevindim ya ne güzelll:32::32:

canım saat 10 da :) medilife ta mı yaptıracaksın ben telefonla sordum ücretini söylemediler.bende devlette yaptırayım dedim.

Yok tatlım burda yaptırıcam evime yakın bir yerde. Benim yürüme yasağım var. Hiç yorulmayayım diyorum. Biz de 20sinde gidicez. bu arada güzel haberler vereyım sana, hastanede aralık sonu gibi yoğun bakım üniteleri tamamlanıyormuş. Allahım ihtiyaç hissettirmesin. ama olmaması hep aklımdaydı. sordum burcu hanımada öyle soyledi.

cnm zaten denkleştirmelerle ugraşcaksın bide adreslerle filan hiç ugraşma bence
hediye alıcak çiftleri belirle sayfada bildir.sonra ciftler birbirine mesajlar atarak adreslerini ve telefon numaralarını verirler.

ama sürpriz olucak herkerse kım kıme çıktıgını bılmıycek sadece kıme hedıye alcanı bılıcek yollıycak

en basta konsumustuk ya tam sürpriz olcka yani ehehe :D

cnm ben hastaneden gelir gelmez bebişimin resmini doğum anılarımı paylaşıcam sizinle,herkes öyle yapsın ben merak ederim kuzularınızı valla:52: ara arada vakit buldukça konuşuruz burdan takip edelim formu

ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
ama sayfada boy boy kendi ve bebegimin resimlerini paylaşamam.
albümede koyamam malum yönteciler görüyor birde erkek de var içlerinde

belki herzaman kullanılan face adreslerini vermeye cekinebilir bazılarımız
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı

Kızlar çok özledim sizi!

hayırlı olsun canım, güle güle huzurla oturun inşallah :)
ben iyiyim şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür.. senin de iyi olmana sevindim canım..

cnm zaten denkleştirmelerle ugraşcaksın bide adreslerle filan hiç ugraşma bence
hediye alıcak çiftleri belirle sayfada bildir.sonra ciftler birbirine mesajlar atarak adreslerini ve telefon numaralarını verirler.

adresleri bana bildiriyor herkes, yani sürpriz olucak kime kim cıktı bilmiycek kimse :))
daha heyecanlı değil mi :)))

ama sürpriz olucak herkerse kım kıme çıktıgını bılmıycek sadece kıme hedıye alcanı bılıcek yollıycak

ayşe nerdeyse aynı cümleyi kurmuşuz :1: bi an kendi mesajımı okuyorum sandım :52:

ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim

rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı

ahh günler bir gelse.ikiside güzel olur canım.

cnm tamam güzel olurda burda sürpriz olacak şey zaten yollanan hediyenin içerigi.
aherdo cok yorulur bu şekilde herkesin adresiydi telefonuydu filan.eksik bilgi olsa tekrar dönüşler aherdoya olcak iyice karışcak
yani benimki pratik bi öneri ,hamile hamile yormak istemem aherdo yu.yinede siz bilirisniz.

gecmiş olsun canım :)))) evet üstüne yatamassın, biri carpsa allaaaaaaaah dersin :)))))

ben de öyle ama hep zararlı şeyler :27: çikolata, dondurma, börek çörek tarzı şeyleer :51:

akşam saat olmuş 23,30 eşim diyo ki dondurma yiyelim mi hadi yiyelim cocuk gibi yaa :1:
geçen akşam desen antep fıstığı hazırlamış bir avuç , ben ütü yapıyorum o bana yedirmeye calışıyo :8:
diyorum ki bak kilo alıyorum sürekli yapma böyle şeyler bana :36: yok dinlemiyor adam yaa :19:

Ay canım sol kolumdan vurundum keşke sağdan vurduysaydım çünkü hep soluma yatıyorum tüh hiç aklıma gelmedi:53: aynen canım ya nerde zaralı şey var canım onu istiyo doymuyorum resmen :56: oh canım ne güz eşin seni elleriyle besliyo bende elimde her dk bişey eşime çok yiyorum dimi diyorum yok aşkım canın îstiyosa ye diyo ama adam artık yanımda yemek ismi sölemeye korkar oldu hemen canım istedi diyorum çünkü :1: dün tvde baklava gördüm canım istedi ama nası yani töbe yarabbim ağzımın suyu aktı resmen :27: eşim şu saate nası buluyum yarın söz 2 kilo alcam sana dedi inş unutmaz :35:

amin inşallahh bizlerede nasip olurr ev sahibi olmakk
cok sevindim senin için.hayırlı olsun eviniz cnm.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh
ee nezaman taşıncaksın yeni evine

benim ev 3+1 ,bi odam boşta kaldığı için (çocuk odası)ben oraya gardolabımı koymuştum,benim yatak odamın yatağının başlığı çook büyüktü,çocuk olana kadar gardolap çocuk odasında kalsın dedik,(giyimme odası oldu ),küçük çocuk odasııı...
şimdi bebek yolda,bebek odası alıcaktık ,gardolap (3 kapılı olmalı,bi gözüne ben çarşaflarımı falan koyarım ,salon ve oturma odasının koltuklarının altları açılmıyor,büyük eşşeklik etmişim alırken )
*gardolabımı yatak odama geçirirsem ,yatağğın başlığı büyük olduğu için ,ölçtük biçtik dar oluyor ,tıkış pıkış olucak..yatak ile gardolap arasındaki mesafe 10 cm cik,birde küçük bi beşik koysam,mümkün değil ,içerde dönemem bile
*gardolabımı değiştirmesem ,bebeğe gardolap lazım mutlaka ,gardolabın yanına onun için bi gardolap alıcam ,bebek 1 sene yatak odasında biizmle uyucak ,çocuk odasında 2 gardolap ve beşik mümkün değil sığmaz (yatak odamın gardolabı çok büyük hantalllll:(((çocuk 1 yaşından sonra oturma odasına terfi edicek...

*salon takımın oturma tk rengi beyaz ;beyaz koltukları oturma odasına getirirm ,3 kapalı gardolabımıda oturma odasına alırım ,birde küçük beşikkkk ..olduda bitti maşallahhh ,çocuk biraz büyünce o odada kalırsa o koltuklarda heba olucak..

tam 1 haftadır kafayı yicem...bebek için gardolap bakıyorum ben 3 kapılı hantal olmayan bi şey istiyorum ikeada az çok beğendim ,hem zarif hem handal değller..
+kuzenle konuştum ,evini bebk için değiştirme ,o daha çok küçük ,nasıl kullanışlı olursa öyle yap ,giyinme odana ,3 kapılı bi gardolap al+şifonyer ,yatak odana küçük bi beşik ,beşiği daha sonra sonra oturma odana geçirirsin dedi ..en kullanışlısı bu dedi...

ölçtüm ,gardolabımı yatak odama alsam beşiği kucağımdamı taşıcam ben ,kucağımda beşikle uyurum artık,bi şey alucam zaman yatağın ütünden zıplarım..
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff valla dün gece hiç uyumadım yawwwwwwww
siz olsaydınız ne yapardınız

cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.

arabalı olan cok şekermiş.inşallah yapabilirisn cnm.bende merakla bekliyorum haberini ve resimleri :)

Tontirik zaten sen paylaştın ya mevlüt şekeri, ondan sonra bana da bir heves geldi :40:

Ben pek sanmam face adreslerini insanların vermesinden rahatsızlık duyacaklarını. Biz eşimle nazar değiyor diye kapattık :1::1::1:

bir de bebiş fotoğraflarını koyamam heralde. korkuyorum nazardan ya:18:

Tontirik zaten sen paylaştın ya mevlüt şekeri, ondan sonra bana da bir heves geldi :21:

Ben pek sanmam face adreslerini insanların vermesinden rahatsızlık duyacaklarını. Biz eşimle nazar değiyor diye kapattık :1::1::1:

sorma ya bende illa okucam geçmişi falan okumadan geçemiyrum ne kaçırdım die merak ediyrum :) e tabi yetişmek de çok zor ama

cnm gecmişi pratik okumak istiyorsan kullanıcı paneline gir
seçenekleri düzenleye tıkla
Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı: Her Sayfada 20 Mesaj gösterilsin ----> bu seçenegi işaretlersen 1 sayfada 20 msj görürsün.hızlıca okuyabilirisn:34:
diger türlü 5 mesaj göstriliyor sayfaların acılmasını beklemek filan zaman alıyor

Son düzenleme:
Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.:32:

Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.

Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
arabali olan guzelmis canim bende gemili yapicam Allah nasip ederse haftaya calismalara baslicam:)
Kızlar çok özledim sizi!

hayirli olsun canim eviniz kolayca odemeyi nasip etsin Allah .bizde bebis 2,5 yasinda olunca bitiricez ins borcu.
cok zor borc odemek cok kisitlaniyor insan ama sonunda rahat edicez ins.

kizlar biz aksam yine markete gittik evin haftalik alisverisini yaptik cok yoruldum tabi.
geldim yerlestirdim bir iki bulasik vardi kaldi valla kizin ilaclarini verip yatiricam.
su batma olay gun gectikce artiyor maalesef:(
bu arada yarin kizin ogretmenini davet ettim. yogun bir olucak bu aksamdan biraz hazirlik yapayim dedim ama hic halim yok
yarin yapicam artik. menu hakkinda fikir almak isterdim ama caniniz ceker diye yazmak istemiyorum:)

Tontirik zaten sen paylaştın ya mevlüt şekeri, ondan sonra bana da bir heves geldi :21:

Back
X