benim ev 3+1 ,bi odam boşta kaldığı için (çocuk odası)ben oraya gardolabımı koymuştum,benim yatak odamın yatağının başlığı çook büyüktü,çocuk olana kadar gardolap çocuk odasında kalsın dedik,(giyimme odası oldu ),küçük çocuk odasııı...
şimdi bebek yolda,bebek odası alıcaktık ,gardolap (3 kapılı olmalı,bi gözüne ben çarşaflarımı falan koyarım ,salon ve oturma odasının koltuklarının altları açılmıyor,büyük eşşeklik etmişim alırken )
*gardolabımı yatak odama geçirirsem ,yatağğın başlığı büyük olduğu için ,ölçtük biçtik dar oluyor ,tıkış pıkış olucak..yatak ile gardolap arasındaki mesafe 10 cm cik,birde küçük bi beşik koysam,mümkün değil ,içerde dönemem bile
*gardolabımı değiştirmesem ,bebeğe gardolap lazım mutlaka ,gardolabın yanına onun için bi gardolap alıcam ,bebek 1 sene yatak odasında biizmle uyucak ,çocuk odasında 2 gardolap ve beşik mümkün değil sığmaz (yatak odamın gardolabı çok büyük hantalllll

((çocuk 1 yaşından sonra oturma odasına terfi edicek...
*salon takımın oturma tk rengi beyaz ;beyaz koltukları oturma odasına getirirm ,3 kapalı gardolabımıda oturma odasına alırım ,birde küçük beşikkkk ..olduda bitti maşallahhh ,çocuk biraz büyünce o odada kalırsa o koltuklarda heba olucak..
tam 1 haftadır kafayı yicem...bebek için gardolap bakıyorum ben 3 kapılı hantal olmayan bi şey istiyorum ikeada az çok beğendim ,hem zarif hem handal değller..
+kuzenle konuştum ,evini bebk için değiştirme ,o daha çok küçük ,nasıl kullanışlı olursa öyle yap ,giyinme odana ,3 kapılı bi gardolap al+şifonyer ,yatak odana küçük bi beşik ,beşiği daha sonra sonra oturma odana geçirirsin dedi ..en kullanışlısı bu dedi...
ölçtüm ,gardolabımı yatak odama alsam beşiği kucağımdamı taşıcam ben ,kucağımda beşikle uyurum artık,bi şey alucam zaman yatağın ütünden zıplarım..
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff valla dün gece hiç uyumadım yawwwwwwww
siz olsaydınız ne yapardınız