2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok kız kıyamam zaten şu anda bile beğendiğim araba 550 tl hem de yeter bize gibi duruyo...zorlamaya da gerek yok daha çok ihtiyacımız olur

Bugün doktor kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır şekerim çok yüksek çıkıyodu bayramdan sonra insüline başlıoruz çok sinirim bozuldu gerçi sinirimi bozmaya da gelmiyo şeker hemen yine çıkıyo..1 hafta içinde düştü düştü düşmezse mecburen insülin olucam..ne sinir bozucu bişii bu ya ne kadar kafama takarsam şekerim o kadar yükseliyo bide bu kadar dikkat ettiğim halde

yok kız kıyamam zaten şu anda bile beğendiğim araba 550 tl hem de yeter bize gibi duruyo...zorlamaya da gerek yok daha çok ihtiyacımız olur

akıllı hatunsun vallaa..limiti bi kerede zorlamaya gerek yok şaka bi yanada işini görüyosa eğer tabiki yeterli..ya arabalar ciddi pahalı diorum ben doğan görünümlü bi şahin alıcak kadar para verces bebişin arabasına..ben concord neo istiodum ama onunda oto koltuğunun üstü açık kapanmıo sinir olduk vazgeçtik:26:

biz ilk kez bakmaya çıktığımız gun aldık geldik arabamızı

demek bunları diyorsunbende baktım netten bazılarında yan etkisi olmamışş şans işte

Ay berrakcim kocis geldi benim cikiverdim aniden kusura bakma.
İlk 6 ayi asmis kardesin. Eger prospektuste emzirme ya da laktasyon uyarisi bulunmuyorsa olumsuz olarak kullanabilir.
Ama mirage_serap gibi benim de sahsi fikrim dogum kontrol haplarinin faydasinin yaninda(gebe kalmaktan koruma), bircok yan etkisinin oldugu seklinde. Vucutta cok fazla ödem yapiyor, sonucta "yapay" bir hormon oldugu icin beyindeki hipofiz bezini de yaniltip üremeni etkiliyor, ya da ne bileyim menapozunu bile etkileyebilir ilerde. Kimisi cok guvenilir buluyor ama bu konuda cok farkli gorusler oldugu icin en sagliklisi kendi kadin dogumcusuyla ya da yoksa gebeligini takip eden ve dogumunu yaptiran drla birlikte karar vermesi cnm. Spiral takmanin daha risksiz oldugunu ve yan etkilerinin daha seyrek goruldugunu biliyoruz mesela. Herkesin kendi bunyesine ozel bi konu bu da. Yoksa saglik ocagi dru her komsusuna ayni ilaci yaziyordur muhtemelen(hangi firma daha cok esantiyon getiriyosa)..Kimsenin de gunahini almiyorum tabi ama herkesin kendi karari. Umarim yardimci olabilmisimdir.. ben hep derim en garanti korunma yapmamak

eeee öyle daha alınacak şeyler var bu bebiş hep bebiş kalmayacak ihtiyaçları olacak dimi ama

biz ilk kez bakmaya çıktığımız gun aldık geldik arabamızı

demek bunları diyorsunbende baktım netten bazılarında yan etkisi olmamışş şans işte

aaa siz hanhi marka ve model aldınız ona da bakayım...

saolasın açıklamaların içinne zor bu işler yaen iyisi yapmamak evetbize doktor ilk başlarda yasak dedi ilişki hala o yasağa uyuyoruz

eeee öyle daha alınacak şeyler var bu bebiş hep bebiş kalmayacak ihtiyaçları olacak dimi ama

aaa siz hanhi marka ve model aldınız ona da bakayım...

Ben herşeyi minik alıorum annem dioki bu bebek büyücek bilmem farkındamıısın sonra büyüceğini farkediorum yatırımı iyi değerlendirmek lazım

Ben herşeyi minik alıorum annem dioki bu bebek büyücek bilmem farkındamıısın sonra büyüceğini farkediorum yatırımı iyi değerlendirmek lazım

bugun bende doktoruma dedimki az buçuk bişeyler alıoruz hala kızmı evet evet kız dedi hatta eşime çok benziyormuşş

saolasın açıklamaların içinne zor bu işler yaen iyisi yapmamak evetbize doktor ilk başlarda yasak dedi ilişki hala o yasağa uyuyoruz

Allah sabir versin kiizzzzzz nasi dayaniyonuz? biz 1 haftadir firsat bulamadik sonra da küsüştük de duvarlara tirmancam nerdeyse bi de kara kara dusunuyom 34. Haftadan itibaren yasak, 40 gun lohusayken, etti toplam 12-13 hafta nasi dayancam diye.

biz çok memnunuz ki

çok güldüm sana yaa..doktor kaç haftadan sona yasaklicak bakalım aslında bu günlerin kıymetini bilip ii değerlendirmek lasımm boool boooll fırsat yaratmalıı aşşkk yapmalııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…