2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaaa öğretmenlere 29 ekim tatil değil amaaa

bizim müdür töreni salı gününe aldı çokkk sevindim.

canım böyle durumlarda ne söylesek boş gibi oluyor ama bebeğini ve eşine kavuşacağın günü düşün. artık anne olacağız biz allahın izniyle yavrun için sakin olmaya çalış lütfen

Canim sınır 140 ztn. Cok yakin cikmis yatkinligin olabilir sen gene de sekerim yokmus diyip coşma bebisine de masallah tosuncuk geliiiii

çok geçmiş olsun.. inşallah yakında kavuşursun eşine.. Allaha bol bol dua et, hamilelerin duaları kabul olurmuş canımm.bebeğin doğmadan yanında olur inşallah..

kızlar bu şeker yüklemseini takmayın kafanıza yiyeceğinizi yiyin bebğinize zararı olmadıkça can boğazdan gelir
bu arada karar veremedik kızımızın ismine sizce
dilem nehir
ikra nehir
hangisi daha güzel

Canim sınır 140 ztn. Cok yakin cikmis yatkinligin olabilir sen gene de sekerim yokmus diyip coşma bebisine de masallah tosuncuk geliiiii

Evet canım haklısın sınıra yakınim))) dikkat edicem ben yinede içim rahat etmedi zaten. Annesi gibi tosuncuk olacak belli:-D

slm...göbüş tobiğini takip etmek eğlenceli ben bir tane atmıştım geçen haftalarda biraz daha büyütünce yine koyucam resim..seninkinide gördüm maşallah...bu arada şu nöbet olayı tam işkence geçen hafta sağlam bir kafa yedim karnıma canım yandı biraz aklım çıktı birsey olacak diye ama allahtan olmadı benimde haftaya son ama tam olarak ne yapmak lazım doktordan rapor mu alcam sonrada dilekçe mi vercem ?yoksa sadece dilekçe yeterlimi beni aydınlatırsan sevinirim..

çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun sabır versin bebeğin için biraz daha sakin olmalısın üzülmemen tabiki mümkün değil ama en azından tek kalıp kendini bitirme ailenden birileri gelsin yada sen git benim tavsiyem kendinle çok başbaşa kalma..ALLAH temelli ayrılıktan korusun umarım az cezayla çabuk çıkar ve bir an önce kavusurşunuz..

cnm Allah yardımcın olsun. sen, eşin, yavrun sağlıklı olsun da bu imtihan gelir geçer öyle düşün. kendini yıpratırsan herşey daha zor olur. yavrun için dik durmaya çalış. sürekli la havle ve ayet-el kürsi oku ferahlarsın Allahın izniyle.

sadece nehir:) kurandan bi isim de olsun dersen nisa nehir:) hayırlısı olsun inş

Sevtaporhancim Allah kavustursun. Her sinavin bi sebebi var cnm, bu sinavi atlatip kocan ve evladinizla aydinlik gunlere kavusursunuz insallaaaahhh...

Nehir_87
kiz zaten bebisimize zarari olmasin diye yiyecegimizi yemicez iste. Yoksa biz cekeriz o sorun degil.

Laborantlik da yaptiydim acemiligimde okyrken amma uzmanim bacim simdi. Histoloji ve Embriyoloji uzmaniyim.

pot mu kırdımmmaaşallah sanane sorucam sana bak...

kardeşim 6 ay önce doğum yaptı şimdi doğum kontrol hapı kullanmak istedi sağlık ocağı mcrogynon adlı hapı vermiş bişey olmaz bebeğine demiş emziriyor çünki...kardeşimde ikilemde kalmış ne dersin??? sağlık ocağı sakıncalı olsa vermez die düşünüoruz:26::26::26:

anammm kaç saattir bakıyorum sanırım artık 5 ay süren araştırmalarım yavaştan sona eriyor...neden bahsediyo bu kız diye aklından geçenler için açıklama yapayım hemen bebek arabası ve park yatak araştırması tabii ki...sanırım sonuç olarak chicco lullaby lx park yatak ve kanz 2020 enigma travel system de karar kıldım....park yatak kesin gibi de araba hakkında kötü bişey duyarsam vazgeçme ihtimalim yüksek ama şimdiye kadar duymadım hem fiyatı çok uygun hem de videoda falan çok acayip kullanışlı duruyo kötü bi özelliğini göremedim...bakalım yatağı anneannesi-dedesi,arabayı da babaannesi-dedesi alacağı için seçmemizi bekliyolar ahhh ah çok uğraştım yaa ama şu araba işi hala muallakta nasıl olacak böyle bilmiorum

ya kendime araba alıyo olsaydım çoktaaaaan karar vermiştim..bizde hala karar vermedik ne alıcağımısa ama senin kadar bonkör bi babannemis yok bize araba alıcak bence sen eeeen iisi hangisiyse onu aldır canım hazır alıolar aldır gitsin biraz bencilcemi oldu nee:44:

Selam canım,ya ben bilgiçlik taslamış gibi olmayım ama o dediğin ilacı ablamda bende kullandık,dr tavsiyesi ile hemde ama ikimizde de vücudumuzda yağ bezeleri oluştu,genel cerrah direk bana doğum kontrol hapı kullandın mı dedi ha şu da var herkeste aynı etkiyi göstermez ama ben başıma geleni söyleyim de.mesela ben bir daha büyük konuşmayım ama asla bu hapları kullanmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…