- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.381
hadi kolay gelsin o zaman sana da. yalnızlık en güzeli sanırım. ama gelmeselerde bi gelmediler deriz. gelin olunca kaynanalar ne yapsa batıyor sanırım. pratiğinden bişeler hazırla anladım ki misafir için boşu boşuna harabediyormuşum kendimi.yorulunca misafir mi bakıcak. ben hiç mevlüt yapmıycam.mevlüt deyince canım lohusa şerbeti çekti.
kızlar sütü sağınca biberonla mı vermeli yoksa kaşıkla ya da şırıngayla mı? ben 1 kere sağdım biberonla vermeye korktum kaşıkla verdim.emme seansı 1 saatten yarım saate düştü gece daha fazla uyumuş oldum ama yanlış bişe yapmaktan endişelendim.siz nasıl yapıyorsunuz.
kızlaarr bizim bugün 29. günümüz iki gün önce oğlumun pipisinde hafif şişlik gördüm anneme gösterdim annemde yok bir şey abartıyorsun herzamanki gibi dedi.. eşimde normal dedi ama içime hiç sinmedi dün de kontrolümüz vardı üniversitenin doktorlarını hiç beğenmedim önce biri baktı evet sanki bir şey çıkmak üzere gibi dedi sonra diğerine gösterdi o arada oğlum çiş yaptı üzerlerine onlar da çiş yaparken zorlanmıyor herhangi sorun yok dediler ama içime hiç sinmedi, çiş yaptıktan sonra o şişlik kalmıyo sanki rahatlıyo ama ateşi yok ağlaması huysuzluğu yok oğlumun.. byle bir sorunla karşılaşan var mı?? ne yapsam ki
kızlar ben bazen günde 1 kere mama veriyorum çünkü göğüslerim çok yara dinlendirmek için. özellikle akşam yatarken veriyorum yarım 1 saat daha fazla uyuyor oğlum. biberonla veriyorum alıştığı flan da yok. çok abartmamak lazım çok katı kurallar koymamak lazım. benim mememi de alıyor hala büyük bir iştahla. kasmayın kendinizi bence ne kadar davranırsanız çocuklarımız da o kadar rahat oluyor diye düşünüyorum.
kızlar ben bazen günde 1 kere mama veriyorum çünkü göğüslerim çok yara dinlendirmek için. özellikle akşam yatarken veriyorum yarım 1 saat daha fazla uyuyor oğlum. biberonla veriyorum alıştığı flan da yok. çok abartmamak lazım çok katı kurallar koymamak lazım. benim mememi de alıyor hala büyük bir iştahla. kasmayın kendinizi bence ne kadar davranırsanız çocuklarımız da o kadar rahat oluyor diye düşünüyorum.
kızlar sanırım yarın karatya diyetine başlaycam. biraz daha araştırayım da.zayıflama diyetlerine 6 aydan önce başlamayın diyorlar ama buna diyet değil sağlıklı beslenme desek daha doğru sanırım. sütümü olumsuz etkilemeyeceğini aksine şu anki halimden daha sağlıklı besleneceğimi düşünüyorum. var mı benimle başlamak isteyen?
Evet canim rahat olmak gerekiyor galiba vercem bende gece mama çok uykusuzum çünkü.
öncelikle bebişiniz hyırlı uğuru olsun
2nci doğumunu normal yapmışsın acaba nerde yaşıyorsun
tr de sezeryandan sonra normal doğum yaptırmıyorlar bildiğim kdarıyla
ben 92 kiloyum şu anda.Telden giryorm zor yaziyorum ben çok mutsuzum kiloların yüzünden bacaklarım popo almış gitmiş duzenli spor yapmadan incelemem ama kararli olup yapalım birseyleri
kızlar her gün 2-3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum. kızım feci gazlı. sütüm az çoğounlukla mama yiyor. biogaia , metsil damla, rezene , masaj hepsini denedim. işe yaramadı. yvrum 5 dk da bir inliyor, kasılıp ağlayarak ıknıyor. yardım edin nolur
kızlar her gün 2-3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum. kızım feci gazlı. sütüm az çoğounlukla mama yiyor. biogaia , metsil damla, rezene , masaj hepsini denedim. işe yaramadı. yvrum 5 dk da bir inliyor, kasılıp ağlayarak ıknıyor. yardım edin nolur
Telden giryorm zor yaziyorum ben çok mutsuzum kiloların yüzünden bacaklarım popo almış gitmiş duzenli spor yapmadan incelemem ama kararli olup yapalım birseyleri
canım benim bebeğim çok gazlı değil gaz problemine çok fazla bişey söyleyemeyeceğim bitkisel bi ilaç var nurse harvey diye onu düzenli kullanan bi arkadaşım iyi geldiğini söylemişti istersen sende dene..kızlar her gün 2-3 saat uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum. kızım feci gazlı. sütüm az çoğounlukla mama yiyor. biogaia , metsil damla, rezene , masaj hepsini denedim. işe yaramadı. yvrum 5 dk da bir inliyor, kasılıp ağlayarak ıknıyor. yardım edin nolur
kızlar sanırım yarın karatya diyetine başlaycam. biraz daha araştırayım da.zayıflama diyetlerine 6 aydan önce başlamayın diyorlar ama buna diyet değil sağlıklı beslenme desek daha doğru sanırım. sütümü olumsuz etkilemeyeceğini aksine şu anki halimden daha sağlıklı besleneceğimi düşünüyorum. var mı benimle başlamak isteyen?
Telden giryorm zor yaziyorum ben çok mutsuzum kiloların yüzünden bacaklarım popo almış gitmiş duzenli spor yapmadan incelemem ama kararli olup yapalım birseyleri
Bende varim bende.zayiflayalim yaa bende cok kotuyum.nerden nasil baslicami bilmiyorum 10kilo fazlam var
bende lohusa depresyonuna falan girmedim cok sukur sadece sorunum kilolar ve catlaklar dogumdan sonra sadece 5 kilo gitti zaten bebiş 4 kilo nerde bunun suyu plesantası bilmem nesi şişliği bana fazladan 20 kilo kaldı bıde catlaklar bebiş cıkınca hersey hooop diye eskisi gibi olucak sanıyordum ama hala hamile gibiyim 5 aylık karnımda duruyor sezeryandan ne kadar sonra spora baslanıyor onu arastırıyorum zaten iştahım hiç yok hamilelikte yemekten bıkmışım sanırım
Bende varim bende.zayiflayalim yaa bende cok kotuyum.nerden nasil baslicami bilmiyorum 10kilo fazlam var
triptofan ben diyete cesaret edemiyorum ya gerçi dediğin gibi aslında dengeli beslenmek o. ben pilatese başladım ebrunun videolarını indirdim bir de leslie sansone diye bir kadın var tesadüfen keşfettim evde yürüyüş ve step yaıyo kadın onu da indirdim günde onları yapmaya başladım hatta buraya da yazmıştım daha önce çok mutusz olduğumu bi de millet bana deli dicek herkes çocuğunun derdinde bu kiloya düşmüş diye düşünür sandım ama yalnız değilmişim. leslie yi bi inceleyin derim. çok kilo veren var onunla bn okudum hakkındkileri. eğer isterseniz videolrını buldğum yerleri söylerim size. 5 millik yağ yakıcı bir videosu var mesela 1 saat sürüyo hem keyifli hem de ter attııyo insna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?