- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.701
Kizlar merhaba her zaman yazamiyorum ewde internetim olmadigi icin telefonla giriyorum ordan da zor oluyo yazmk. Ben 5 subatta dogum yaptim o zamandan beri ara ara duzensiz adet oluyodum. 1 gun falan suruyodu hemen bitiyodu. En son dun adet odum cok kanama geldi hala da cok geliyo. Baya baya adet oldum sular seller gibi. Sizce bu normal mi bi de bu durumda hamile kalabilir miyim? Aman olmayim da zaten cok cok erken daha..... zaten emziriyorum ama o korumuyomus sanirim?
maasallh cnm oğluşun ne kadar oldu paşam uyansın bizde deneyelim:))
çıngırağıyla oynayamıyor bunu sevdi oyuncak niyetine poşet az şişirdim
ocak 28 canım 3 bitti 4e girdik seninkide inşallah severbizimki dönmeye çalışıyo beceremiyo çok kızıyo ama bir sefer baktım dönmüş tek kolu altta kalmış zavallımın
kızlar, malum yaz geldi kısa kollu ve etekleri giyme zamanı geldi
ayrıca tokamızla saçsız bebeleri olan annelere nazire yapıyoruz
fotoları çekerken kızım tatlı tatlı gerindi
maşallahları unutmayalım
Eki Görüntüle 700928 Eki Görüntüle 700927 Eki Görüntüle 700926 Eki Görüntüle 700924 Eki Görüntüle 700925 Eki Görüntüle 700929
benimde ara ara oluyorduKizlar merhaba her zaman yazamiyorum ewde internetim olmadigi icin telefonla giriyorum ordan da zor oluyo yazmk. Ben 5 subatta dogum yaptim o zamandan beri ara ara duzensiz adet oluyodum. 1 gun falan suruyodu hemen bitiyodu. En son dun adet odum cok kanama geldi hala da cok geliyo. Baya baya adet oldum sular seller gibi. Sizce bu normal mi bi de bu durumda hamile kalabilir miyim? Aman olmayim da zaten cok cok erken daha..... zaten emziriyorum ama o korumuyomus sanirim?
iyi geceler kızlar size bir sorum olacak ya ben sezaryanla doğum yaptım ama yaklaşık 1 aydır ara sıra rahmime bişey batar gibi oluyor neden olabilir acaba 40ıma kadar azar azar kanamam oldu daha adet olmadım yürüdükçe otururken falan oluyor dayanılmaz bir şey değil ama doktorada gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayanınız var mı
canım ara sıra bana da oluyor ben de adet olmadım daha. otururken sızı şeklinde batıyor bazen ama karnımızın içinin yarası hemen geçmiyor sonuçta belki iyilşme sürecidir diye düşünüyorum ben de gitmedim dr a çünkü öyle çok yoğun birşey yok.
benimde ara ara oluyordu
idrarı yaparken sızı ve kaşıntı da eklenince mecburen gittim dr a
sezeryandan dolayı rahim iltihabı olabilir bi muayene edeyim dedi
iltihabım varmış ara kanamalar o yüzden oluyormuş
ilac verdi onları kullanıyorum
ihmal etme dr a git derim
bende de oluyor üşüyünce daha çok sızlıyor
Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı
bizde bugün geçikmeli 2. ay aşımızı olduk...inşlh rahatça atlatırız bu geceyi...boyumuz kilomuzda çok güzel maşallah...d vitaminini kes dedi hemşireler...güneşten alsın artık dediler...bu arada kızlar geçen gece kızım yanımda yatıyordu,birden bi çırpınma, gözümü bi açtımki kızımın ağzı kusmuk dolmuş bi yandanda fışkırıyo burnuna doğru,bi çığlık atıp kızımı hemen kaldırdım,yatak yorgan heryer battı...ama bende mahvoldum,elim ayağım titredi...devamlı yan yatırdığım halde, işte artık dönüyo...ya uyanmasaydım...nasıl baş edecekti,o kusmuğuyla...bu olay beni çok korkuttu,gece kızım yatsa bile ben yatamıyorum..gene kusarmı die...aman sizde dikkat edin...ben şimdi arkasını yastıkla destekleyip iyice yan yatırıyorum..allah acılarını göstermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?