2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Korunmazsın canım eger bebek istemiyorsan korunmayı elden bırakma aman

Kızlar öncelikle bebişler cok güzel yaaa:)) mis onlar misss...2.5 ayı geride bıraktık bundan sonra 2.alışveriş zamanı geldi 6.300 bebişim var ve 3-6 mı yoksa braz daha byk bedenmi alsam bilemedimmm( boyumuzda var 63 cm

evet ya biz de deneyelim nasıl yapıcaz bunu şişirip ağzını bağlayacak mıyız?

ocak 28 canım 3 bitti 4e girdik seninkide inşallah sever bizimki dönmeye çalışıyo beceremiyo çok kızıyo ama bir sefer baktım dönmüş tek kolu altta kalmış zavallımın

Ben dönmeye çalıştıgını muhasebe ne kadarlık oldu diyince ona cevap olarak yazmıştım.Karışmış Sorry :26:

iyi geceler kızlar size bir sorum olacak ya ben sezaryanla doğum yaptım ama yaklaşık 1 aydır ara sıra rahmime bişey batar gibi oluyor neden olabilir acaba 40ıma kadar azar azar kanamam oldu daha adet olmadım yürüdükçe otururken falan oluyor dayanılmaz bir şey değil ama doktorada gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayanınız var mı

canım ara sıra bana da oluyor ben de adet olmadım daha. otururken sızı şeklinde batıyor bazen ama karnımızın içinin yarası hemen geçmiyor sonuçta belki iyilşme sürecidir diye düşünüyorum ben de gitmedim dr a çünkü öyle çok yoğun birşey yok.

cnmmm ne zamandir giremedim bal olmus kizin masallah Rabbim nazardan korusun hayirli evlat etsin.yerim onu...

benimde ara ara oluyordu
idrarı yaparken sızı ve kaşıntı da eklenince mecburen gittim dr a
sezeryandan dolayı rahim iltihabı olabilir bi muayene edeyim dedi
iltihabım varmış ara kanamalar o yüzden oluyormuş
ilac verdi onları kullanıyorum
ihmal etme dr a git derim

bende de oluyor üşüyünce daha çok sızlıyor

sizlerdede oluyorsa normal bişey demekki canım benimkide yoğun değil cevaplarınız için teşekkürler kızlar

belkide dediğin gibi üşümeden olabilir canım sağol

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı

Bende doğum yapalı 3 ay oldu, 1 hafta çokça daha sonraki 5 hafta yani, 40 gün çıkana dek az az lekelenme tarzı kanamam oldu.Daha sonra regl olmadım, uzunca sarı renkte akıntım oldu.2.ayım dolduğunda doktora gittim kontrol için, smear aldı ve yumurtalıklarıma baktı , adet olmamamın yapımdan kaynaklandığını söyledi.Ama korunmam gerekmiş yumurtlamam olacakmış çünkü.7-8 ay olmayacaksın regl olmayabilirsin endişe etme dedi. Yani bende senin gibiyim. Bence merak etme senin de yapınla ilgilidir. Kontrole gittinmi hiç ?

canım evet arkasına yastıkla destek falan yap Allah korusun yaa korkusu yeter insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…