2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hımm aslında alttan baktırmanın hiç bizararı yok ben baktırcam valla cok merak ediyom.:18:

zararı yokta ben çok heycanlıydım ve muane sırasında kendimi çok kasıyorum onun için istemedim ben daha önce dış gebelik geçirdim yine öyle diyecek diye elim ayağım titriyodu resmen ama kan değerim güzel artmış inşallah bu sefer dış gebelik değil

hımm aslında alttan baktırmanın hiç bizararı yok ben baktırcam valla cok merak ediyom.:18:

canım merak etme görürsün bence üstten,
tabi kaçıncı haftandasın yada beta hcgen ne kadar bilmiyorum:26:
ya kızlar hepiniz bir gebelik takvimi kullanır imza olarak eklerseniz kim kaçıncı haftada görerek konuşsak daha iyi olur bence

hoşgeldinnnnnnnn

teşekkür ederim hoşbulduk..bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu hem kanda çıktı hem de idrar testinde çıktı ama dün kadın doğuma gittim ultrasonda görünmedi çok canım sıkıldı..çarşamba günü tekrar çağırdı eğer beta hcg 2 günde bir iki kat artarsa çarşamba günü görebiliriz dedi doktorum..hem de bi sorun olup olmadığını anlarız dedi bakalım hayırlısı biraz tedirginim ama hayırlısı olsun..

daha erkendir canım hayırlısıyla görürsün inşallah

yine de aklımda bulunsun hangi doktor hangi hastane canım? benim işyeri de anadolu da aslında olabilir belki?

pendikte Medicine Hospital Asya eski adı nene hatun hastanesiymiş ben oraya gidiyorum hep aylin akıncı var dış gebeliğimde ona gitmiştim ameliyatımı falanda o yaptı çok iyi güler yüzlü bi doktor bu sefer gittiğimde izinliymiş başka doktora gitmek zorunda kaldım esra günay ama oda çok güzel ilgilendi canım sana biraz uzak ama

Merhaba kızlarr :)

canım mustela, elancyl we lierac arasında kaldım,, diğerlerini biliyomusun nasıl?

Ben cildiyeye gittiğimde sordum.Tatlı badem yağı ile kakao yağını aynı oranda karıştırıp kullanmamı söyledi.Çatlağın oluşumunu engelliyormuş.Ben kullanmayı düşünüyorum.

doktor konusunda ne yapacağımı ben de bilmiyorum.Göztepe e5 civarında oturuyorum.
Medipol uygun ama hangi doktor.
Medical parkta tuzlu biraz :S

Sizler buldunuz mu doktorlarınızı

ben yaklaşık 6 aydır Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, kistlerim için başlamıştım şimdi de aynı doktorda devam ediyorum. Hastaneden memnunum, özel hastanelere göre ucuz sanki baya.

oo kaynatmışsınız ne güzel..kaldığım sayfalardan okuduklarıma bende bildiklerimi paylaşayım kızlar..
folbiol almamız gereken folik ait miktarından kat kat azla ,folik plus kullanıyorum ben günde 3 defa..
benim de bugün duşta1 avuç saçım döküldü.gebelikten dolayı olduğu aklıma gelmemişti.gidecek saçlarımız ama doğumdan sonra bütün dökülenler çıkyor fazlasıyla merak etmeyin.
badem yağı çatlak oluşumunu engelliyor ama dikkat edin fazlası tüylenme yapıyor..topiğimize girmeyen ama listede olan arkadaşları çıkarmayı,yeni liste oluşturmayı düşünüyorum.liste çok uzun ama düzenli giren 10 kişiyiz.ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…