- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.441
yangın var diye bağırcam şimdi burada toplanmamızdaki amaç neydi kızlar
-birbirimize yalan yanlış şeyler söylemek mi
-birbirimizin kalbini kırmakmı
-birilerine bişeyleri kanıtlamak mı
-saçma sapan bilgilerle kafa kurcalamk mı
yoksa şu dokuz aylık aslında çok güzel anılarla dolduracağımız bu dönemi birbirimize destek olarak geçirmekmi allah aşkına bırakın bu saçma sapan işleri bi kendinize gelin milletin derdi başından aşkın dallasa döndürdünüz ortalığı utanın kendinizden yalan söylemenin sahtekarlığın kime ne faydası var öncelikle dürüst olun kapatın şu konuyu adam akıllı devam edelim kaldığımız yerden önünüzü almak mesele bunedir ya.....
keske bende MINURE gibi meslegimi icra ede bilsem.ama bir yalnisin var o ultrason doktoru calisiyor ve bakude bense cocouk doktoru daha 1 gun bile calismadim.
ARTIK BU DOKTORLUK MEVZULARI KAPANDI.
VE BURDA KIMSE AMACINA ULASAMAZ.KIMLERI SOYLUYORUM KENDILERI COK IYI BILIYOR.
NE YAZARSANIZ YAZIN TOPIGI ASLA TERK ETMEM.
CUNKI,BEN HAMILEYIM BIRAKIN DOKTORU ONU BUNU HERKES GIBI ANNEYIM.
SUAN TEK DERDIM sagli bebek dunyaya getirmek.
doktorlugu bitirmeme inandinizmi inanmadinizmi bu sizin kendi sorununuz,zaten suan ev hanimi olmasaydim calissaydim,1 cok tecrubem olurdu.
YETER ARTIK hepiniz hamilesiniz.buraya bebek icin oaylasimami geldiniz yoksa kiminse ozel hayatiyla ugrasmayami???
BIRAZCIK KENDINIZE GELIN VE TEK DUSUNCENIZ BEBEGINIZ KENDI HAYATINIZ OLSUN.
ALLAH herseyi goruyor,ALLAH yalanlari goruyor.ALLAHTAN korkun ve tek yaziyla konuyu kapatiyorum
BEN DOKTORU BITIRDIGIMI VE SUAN CALSIMADIGIMI YALAN SOYLEDIYSEM,EYER BEN DOKTOR DIYILSEM BUNLAR YALANSA ALLAH BENI CEZALANDIRSIN.USTELIK TEKRAR ACIYLA.
BU KADAR....beni buna mecbur ettiniz.
kimseyi inandirmaya mecbur diyildim,ama konusmalar uzayinca buna mecbur oldum.
simdi benim kalbimi kiran ve bana inanmayanlari ve benim hakkimda kotu yazi yazanlari sadece ALLAHA hevale ediyorum.ALLAH bilsin.
benim istediğim de o bi doktorla kavuşmak bebeğime ama kimsenin bir dediği diğerini tutmuyoki ondan tutturamıyorum
kendıne gel ıstersen ınsanları kandıran sensın...
dıkkatımı ceken bır sey var sıkışdıgın zaman konuyu kapatın dıyemezsın ve kımsenınde hakkını yeme derdın konu sahıbı olmaksa bunu acık acık soyleseydın ınsanları boyle kandırma bura..
neyse ben artık ılgılendırmez sadece son sozum yalan atarken 100 kere duşunde oyle yaz karşında cocuk yok burda....
tabiki bizim icin onemli olan bebislerimiz.baskalaraninin meslegu ve hayati diyil.sladıcım boşwer tatlım tartişmak isteyenler başka topikte dewam edebilirler,biz buraya kimin ne mesleği yaptığını değilde doktorların bebişlerimiz hakkında neler sölediğini paylaşmaya geliyoruz,onların sağlıklarıyla ilgili konuşuyoruz:) inandırmak zorunda değilsin cnm bebişini düşün stres yapma sakın:))
çok merak ediyorlarsa topik açsınlar 2013 şubat annelerinin meslekleri diye...isteyende girer diplomasınımı göstercek sicil nosunumu vercek bi şekilde ispatlarlar..
bebişlerimiz bizim için çok önemli:)))) sladıcım:)
bebek kayb eden anne asla ikinci aci uzerine yemin etmez.
SENIN GIBI ALLAHSIZIN CEVABIN ALLAH VERSIN.ben veremem.
kızlarrr moralim bozuk bu gün test yapmaya doktora gittim 2. keseyi de gördük ama gebelik ilerlememiş 2 haftaya kaybolur dedi bide yumurtalık kisti varmış aranızda kisti olan varmı
NEDEN mesajina duzenleme yaptim ve bana TERBIYESIZ YAZdigini sildin DEGISTIRDIN???senın cezanı vermiş işte ben dıyeyım.
keske bende MINURE gibi meslegimi icra ede bilsem.ama bir yalnisin var o ultrason doktoru calisiyor ve bakude bense cocouk doktoru daha 1 gun bile calismadim.
ARTIK BU DOKTORLUK MEVZULARI KAPANDI.
VE BURDA KIMSE AMACINA ULASAMAZ.KIMLERI SOYLUYORUM KENDILERI COK IYI BILIYOR.
NE YAZARSANIZ YAZIN TOPIGI ASLA TERK ETMEM.
CUNKI,BEN HAMILEYIM BIRAKIN DOKTORU ONU BUNU HERKES GIBI ANNEYIM.
SUAN TEK DERDIM sagli bebek dunyaya getirmek.
doktorlugu bitirmeme inandinizmi inanmadinizmi bu sizin kendi sorununuz,zaten suan ev hanimi olmasaydim calissaydim,1 cok tecrubem olurdu.
YETER ARTIK hepiniz hamilesiniz.buraya bebek icin oaylasimami geldiniz yoksa kiminse ozel hayatiyla ugrasmayami???
BIRAZCIK KENDINIZE GELIN VE TEK DUSUNCENIZ BEBEGINIZ KENDI HAYATINIZ OLSUN.
ALLAH herseyi goruyor,ALLAH yalanlari goruyor.ALLAHTAN korkun ve tek yaziyla konuyu kapatiyorum
BEN DOKTORU BITIRDIGIMI VE SUAN CALSIMADIGIMI YALAN SOYLEDIYSEM,EYER BEN DOKTOR DIYILSEM BUNLAR YALANSA ALLAH BENI CEZALANDIRSIN.USTELIK TEKRAR ACIYLA.
BU KADAR....beni buna mecbur ettiniz.
kimseyi inandirmaya mecbur diyildim,ama konusmalar uzayinca buna mecbur oldum.
simdi benim kalbimi kiran ve bana inanmayanlari ve benim hakkimda kotu yazi yazanlari sadece ALLAHA hevale ediyorum.ALLAH bilsin.
NEDEN mesajina duzenleme yaptim ve bana TERBIYESIZ YAZdigini sildin DEGISTIRDIN???
YAZ YAZ DILEDIGIN GIBI HAKARETLER ET.nasilsa benden cevap gelmez ama ALLAHTAn gelir.
senın cezanı vermiş işte ben dıyeyım.
arkadaşlar aranızda kahverengi akıntıları olan varmı hiç nedense 2 gundur bu tur akıntım oluyyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?