2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
BEN TOPIK SAHIBI OLMAK ISTEMIYORUM,AMA HER ZAMAN BU TOPIKTE OLUCAM VE PAYLASIMLARDA BULUNUCAM.
TABLOYU HERGUN GUNCELLIYICEK VE ara-sira kizip yazi yazan hamislerin nazini cekicek,hamile haliyle tum bunlara katlanicak biri varsa gelsin
KAZENDE yazicam topik ona devr edilsin.
cunki,burda tabloda bana karsi cikan kisileri herdefa guncelleme mecburiyetim yok.
bunu yapmak isteyen varsa TOPIGI TESLIM ALSIN ve hergun ugrassin.
ben sadece herkes gibi ugrayip bilgi vericem ve paylasimlar yapicam.
BU TOPIGI ASLA TERK ETMEM,AMA GEREKSIZ INSANLARI GUNCELLEME GIBI BIR MECBURIYETIM YOK.ISTSEM ONLARI SILERDIM VE SADECE MELEK HAMILELERI GUNCELLERDIM AMA benimde kimseyi bilerek silme hakkim yok,cunki burasi benim diyil herkesin topigi.
silmekte ozgur diyilim,ama guncellememekte ozgur oldugum icin BU SON GUNCELLEMEM olucak.zaten iki haftalik tatile cikicam.
dileyen topigi devr alsin.
SLADI nin derdi ne doktorluk isbati nede topik sahibi olmak.
onun tek derdi kayb edilen bebegin ardindan sag saglim bir bebeginin olmasi.

Bana mi diyorsunuz bilmiyorum ama benim ortaligi karistirmak gibi bir niyetim yok...

kendıne gel ıstersen ınsanları kandıran sensın...
dıkkatımı ceken bır sey var sıkışdıgın zaman konuyu kapatın dıyemezsın ve kımsenınde hakkını yeme derdın konu sahıbı olmaksa bunu acık acık soyleseydın ınsanları boyle kandırma bura..
neyse ben artık ılgılendırmez sadece son sozum yalan atarken 100 kere duşunde oyle yaz karşında cocuk yok burda....

sladıcım boşwer tatlım tartişmak isteyenler başka topikte dewam edebilirler,biz buraya kimin ne mesleği yaptığını değilde doktorların bebişlerimiz hakkında neler sölediğini paylaşmaya geliyoruz,onların sağlıklarıyla ilgili konuşuyoruz:) inandırmak zorunda değilsin cnm bebişini düşün stres yapma sakın:))
çok merak ediyorlarsa topik açsınlar 2013 şubat annelerinin meslekleri diye...isteyende girer diplomasınımı göstercek sicil nosunumu vercek bi şekilde ispatlarlar..

bebişlerimiz bizim için çok önemli:)))) sladıcım:)

neyse burası ıyıce gerıldı ben ılk hamılelıkte katıldıgım topık hıc boyledıyıldı hala arkadaşlarla goruşuyoruz...
ama burası senın sayende neye donmuş.
hamılesın gıd dınlen bebeye bışey olmasın..

ben soyleyeceyım her seyı soyledım gerısı benı ılgılendırmezz!!!!!!!!!!!

bebek kayb eden anne asla ikinci aci uzerine yemin etmez.
SENIN GIBI ALLAHSIZIN CEVABIN ALLAH VERSIN.ben veremem.

öncelıkle yazdıklarınızın karsısında şokk olmuş vazıyetteyım.sızın gectıgınız donemlerden gectım bende fakat topıgınızı görunce okuyup o heyecanımı yasamak ıstedım tekrardam ama çok uzuldum.
1,ben burda kımsenın meslegınle ılgılenmem kımı gelır avukatım der kımı gelır dr der normal olabılırde sanal alem sonuçta nıçın bunu tartışıyorsunuzkı boş seyler degılmı dr olsa burda sızlere faydasımı olucak yada dr degılse bıle gunahını sızmı alıyorsunuz

2, kaç tane dra gıttım ınanınkı her drun bılgısı ve gebelıgı takıp etme yontemış çok fazla.6 tane dra gıttım ayrı ay sadece kıyaslama oranına bakmak ıçın 6 dr dan 2 tanesı boyatma sakıncalı dedı 4 tanesı tabıkı boyatabılırsın hıç bır sakıncası yok dedı.folık asıtı kımı dr kullan dedı kımı dr ona gerek yok bırak dedı.kımı dr doguma kadar progestan kullancaksın dedı kımı dr onu hemen bırakıyorsun dedı.oyuzden herkes drna sorsun ne derse onu uygulasın derım.ben boyattımmı hayır boyatmadım hıçbırsey bebegımden önemlı degıl

tabiki bizim icin onemli olan bebislerimiz.baskalaraninin meslegu ve hayati diyil.
herzaman burda melek anneler olucak ve paylasimlar yapilacak,ama ben topik sahipliginden cikiyorum.listeyi birakiyorum,ama paylasim icin bebisim dogana kadar burdayim.

Selam anneler
Topigimizde yasanan gergin konusmalar bende cok rahatsizlik uyandiriyor
Bu topigin bir amaci var oda hamileligimizle ilgili, meleklerimizle ilgili paylasim yapmak ve birbirimize elimizden geldigince destek olmak
Kimin meslegi nedir kim ne yapar kimsenin ozel bilgileri ile ilgilenmiyorum benim de ozel bilgilerim kimseyi ilgilendirmez kimse kimseye ozeli ile ilgili ispat yapmak zorunda da degildir konular iyice arap sacina dondu ve arada problem yasayan sorusu olan arkadaslarimiz oluyor ve maalesef arada kayniyor asil amacimiz olan birbirimize olan destegi kaybetmis bulunuyoruz
Baska topiklerden gelip tacizde bulunan insanlarin sorununun ne oldugunu bilmiyoruz itibar etmememiz gerek cunku daha once tacizde bulundugu kisi ile ilgili ozel bir problem yasamis olabilirler burasi dedikodu mekani degil gelip topigimizde dedikodu yapmasini kiniyorum dedikleri dogrudur yada yanlistir ben kaale almiyorum

kızlarrr moralim bozuk bu gün test yapmaya doktora gittim 2. keseyi de gördük ama gebelik ilerlememiş 2 haftaya kaybolur dedi bide yumurtalık kisti varmış aranızda kisti olan varmı

Gamzelihatun canim bendede 2-3 adet kist tespit edildi benim kistlerimin sebebi ben tup bebek tedavisi ile hamile kaldim hamileligimden once kullandigim yogun ve agir ilaclarin bu kistlere sebep oldugu soylendi zaten beklenen bir durumdu doktorum zararinin olmayacagini soyledi bu kistlerin benim ostorejen denilen hormon salgimi arttiracagini ve bunun bebisime faydali bile olacagini soyledi ultrason doktorumun dedigi bu canim bana

sladı yazını okudum şok geçirdim yahu nerelere geldiniz kendine nasıl bir ıspat yolu buluysun böyle bişey için bu cümle kullanılırmı allah aşkına toparla kendini nerden nereye geldiniz bu acıyı bikere yaşamış biri olarak ağzına bile alamaman lazım üstelik tekrar aynı acıyla ne demek doktorsan doktorsun değilsen değilsin ne iş yaptığın bizi ilgilendirmez çocuğumuzu düşünüp sağlığı için dua edeceğimize kullandığınız cümlelere bakın yazık vallahi yazık

NEDEN mesajina duzenleme yaptim ve bana TERBIYESIZ YAZdigini sildin DEGISTIRDIN???
YAZ YAZ DILEDIGIN GIBI HAKARETLER ET.nasilsa benden cevap gelmez ama ALLAHTAn gelir.

ya senın derdın ne?sınırım tepemde belanı benden bulma hadı gule gule..
her kes hakk ettıyını yaşıyor merak etme sen

senın cezanı vermiş işte ben dıyeyım.

Baska bir insanin acisi ile ugrasmak cok ayip hic bir anne adayina yakismayacak bir tavir hepimiz hamileyiz hepimizin basina gelebilir bebegimizi elimize almadan boyle konusmalar maneviyatimizi zedeler bebegimize zarar verebilir bence agzimizdan cikani 2-3 kere dusunup oyle konusmaliyiz annelik elimize alinca degil rahme dusen ilk hucrede baslar yavrumuza ornek ebeveynler olmak zorundayiz

Tartışanlar banlandı, 2.üyeliklere son verildi, şimdi ya kavgalar biter ve rutin sohbetlere geri dönülür ya da bu topikte daha birçok üye uyarı alır.

Son kez diyorum ki, kavgaya son verin...

kızlar dün sağlık ocağindan aradılar gitmem gerekiyormuş, gittim bi sürü form doldurttular,hamileliğimin 3. ayında tekrar çağiracaklarmış seminer vereceklermiş sonrada sanırım tetanoz aşısı atılacakmışım doğum esnasında bi mikrop kapması olmasın diye...bilginiz olsun canlar sizde bi sağlık ocağina kayıt olunki bebişlerimiz olduğunda aşılarının takiplerini düzgn yapabilelim:)

arkadaşlar aranızda kahverengi akıntıları olan varmı hiç nedense 2 gundur bu tur akıntım oluyyor

bnmde oldu ama cleaxcen kullandığım için oluyomuş rahim dışında bi kanamaymış oda dilenince geçti eğer öyle bi durum varsa ondan olabilir yorgunluktanda olabilir dinlenine geçmiyosa doktora git

Sevgili arkadaslar,
Bu zamana kadar bu topigi hep keyifle takip ettim. Bazen onerilenler mantikli geldi, bazen yok canim dedim kendi kafama gore ilerlerim dedim. Neyse.. Bu kadar faydali bir alanin bu sekilde ziyan edilmesine cok uzuldm acikcasi. Ben herseyden once buraya girdigimde yalniz olmadigimi hissediyordum. Ya da evhamlandigim birsey varsa, aaa cok normalmis diyip icimi ferahlatiyordum.
Bugun neler olmus boyle?? Bundan sonra topigi takip etmeyecegim, amacina hizmet etmiyor bence.
Simdiden burada yolumun kesistigi tum hamile arkadaslarima bu uzun ve zorlu yolculukta (ve sonrasindaki daha da zorlu yolculukta tabi) basarilar diliyorum ve herkesin bebisini saglikla kucagina almasini temenni ediyorum. İnsallah hersey hepimiz icin yolunda gider. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Ve kocalarimizin! :))

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…