- Konu Sahibi papatya3459
-
kendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işteBu arada çin takvimine bakan var mi bende kiz cikiyor sizlerde?
kendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işte
oo kaynatmışsınız ne güzel..kaldığım sayfalardan okuduklarıma bende bildiklerimi paylaşayım kızlar..
folbiol almamız gereken folik ait miktarından kat kat azla ,folik plus kullanıyorum ben günde 3 defa..
benim de bugün duşta1 avuç saçım döküldü.gebelikten dolayı olduğu aklıma gelmemişti.gidecek saçlarımız ama doğumdan sonra bütün dökülenler çıkyor fazlasıyla merak etmeyin.
badem yağı çatlak oluşumunu engelliyor ama dikkat edin fazlası tüylenme yapıyor..topiğimize girmeyen ama listede olan arkadaşları çıkarmayı,yeni liste oluşturmayı düşünüyorum.liste çok uzun ama düzenli giren 10 kişiyiz.ne dersiniz
kızlar benim bi önerim var 2013 şubat anneleri liste topiki açın ve listeyi oaraya yazın orda yalnızca liste güncellemelerini paylaşın böylece listenin kalabalıklığı daha çok hoşunuza gider editörünüzdende rica edin ilk sayfaya linki koysun ve ulaşmak kolay olsuncanım bence doğru olmaz öyle yaa
zaten şubat sınırı war,
hem 9 aylık bir süreç buara katılmayan biri bakarsın 2 hafta sonra en çok katılan olur
hem listeden çıkarılanlar kırılır birdaha paylaşımda bulunmaz
ya olsa olsa ne kadar uzun olucak bence isteyen herkes dahil edilsin
kizlar sanirim cinsiyet hesapliyorsunuzkendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işte
canım ben hastanede olduğum için canım istedikçe usg ye çıkıyordum, keseyi falanda gördüm tabi
ama usg nin de bebeğe zararı konusu kesinleşmediği için artık sadece ngereken zamanlarda usg yaptırıcam,
henüz düzenli takip olduğum bir doktorum yok
merhaba canim asagidaki buyuyen bebek resimlifacedeki şubat annelerine üye olmak isteyen arkadaşlar isterlerse bana özel mesajla ismlerini yazıp bana gönderebilirler.ben istek gönderebilirim.fatma arkdaşımız yeni üye olduğu için mesaj yazamıyor.
tüp bebek benimki çok şükür 2 si de tuttu
hayırlısı ALLAHtan sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez
tek ya da çift tercihim yok tek dileğim sağlıklı devam etsin ve sağlıklı hayırlı evlatlar doğurayım
yok ben bi ikiz daha yapabilirim belli olmaz
amin inş. darısı tüm anne adaylarının başına inş
bu arada tabi muhtemel doğum tarihim de değişecek çünkü ikizlerde erken doğum oluyor
o yüzden muhtemel doğum tarihim ocak ile şubat arasında bi yerde ama nerde ALLAH bilir
teşekkür ederim..iyi geceler hanımlar
benimde ilk bebeklerim olacak inşallah
27 yaşındayım
DELİKIZ seni ayrıca tebrik ederim tüpbebek yöntemiyle hamile kalmışsın rabbim tamamına erdirsin inşallah bende tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım
ZÜBEYDEYİ farketmemişim senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
kızlar oruç tutmayı düşünüyormusunuz.ramazan ayında yaklaşık 2,5 aylık oluyorlar.ben tutmayı düşünmüyorum
hiçbir zararı yok bana da alttan baktı 5 haftalıkken 2side göründühımm aslında alttan baktırmanın hiç bizararı yok ben baktırcam valla cok merak ediyom.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?