2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
2013 ŞUBAT ANNELERİ

1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-flame................4 şubat
6-nehir................4 şubat
7-şifacı.................5 şubat
8-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
9-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
10-bay...................5 şubat
11-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
12-drklub................7 şubat
13-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
14-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
15-tuze.................9 şubat
16-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
17-astur................12 şubat
18-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
19-ahubenkendimi.....13 şubat
20-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
21-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
22-cellyn...............???
23-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)

birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz[/QUOTE][/QUOTE]

facedeki şubat annelerine üye olmak isteyen arkadaşlar isterlerse bana özel mesajla ismlerini yazıp bana gönderebilirler.ben istek gönderebilirim.fatma arkdaşımız yeni üye olduğu için mesaj yazamıyor.

kızlar oruç tutmayı düşünüyormusunuz.ramazan ayında yaklaşık 2,5 aylık oluyorlar.ben tutmayı düşünmüyorum

iyi geceler hanımlar
benimde ilk bebeklerim olacak inşallah
27 yaşındayım
DELİKIZ seni ayrıca tebrik ederim tüpbebek yöntemiyle hamile kalmışsın rabbim tamamına erdirsin inşallah bende tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım
ZÜBEYDEYİ farketmemişim senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin

Son düzenleme:
ben de 9 şubat'ta Allah nasip ederse kucağıma alacağım çocuğumu, şimdilik hiç bir sıkıntım yok, henüz çok yeni tabi ama yine de insan ister istemez stres sıkıntıya giriyor, paylaşımlarımız sayesinde bu sıkıntıları en aza indirgeriz.

kendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işte

çin takviminde artı bir olan siteyi gördüm ama diğer sitelerde direk bakılıyor artı bir koymamışlar hangisine bakıcaz acaba
benim artı bire göre kızdı galiba
ama bugünlerde yoğun bir erkek bebek hissiyatı içindeyim sanki oğlum olacak gibi geliyor hayırlısı bakalım

canım bence doğru olmaz öyle yaa
zaten şubat sınırı war,
hem 9 aylık bir süreç buara katılmayan biri bakarsın 2 hafta sonra en çok katılan olur
hem listeden çıkarılanlar kırılır birdaha paylaşımda bulunmaz
ya olsa olsa ne kadar uzun olucak bence isteyen herkes dahil edilsin

slm güzel hamileler... bende 2 gün önce öğrendim şubat annesi olacağımı...
3 yaşında bi kızım var.bu ikinci hamileliğim...
satım 6 mayıs.benim bthcg 211.22 çıktı.düşük geldi bana.ona canım sıkıldı biraz...
yarın gidip tekrar kan vermeyi düşünüyorum...
Rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşallah.

size çok özendim kızlar bende haftaya gebelik testi yapıcam umarım pozitifi görür sağlıklı bir gebelikle bende aranıza taze bir şubat annesi adayı olarak katılırım ve eşimin hem doğum gününe hemde babalar gününe en çok istediği bu güzel hediyeyi veririm
bat. 17 haziran sabırsızlıkla bekliyorum pozitifse sizede müjdeleyip aranıza katılıcam şimdilik hoşçakalın

kızlar benim bi önerim var 2013 şubat anneleri liste topiki açın ve listeyi oaraya yazın orda yalnızca liste güncellemelerini paylaşın böylece listenin kalabalıklığı daha çok hoşunuza gider editörünüzdende rica edin ilk sayfaya linki koysun ve ulaşmak kolay olsun
inşallah bende haftaya pozitif sonuç alırp o listeye adımı yazdırabilirim

Son düzenleme:
Ben daha yeni farkettim burayı yazdım. Ama adım listede yok olsun okumakla yetinirim bende. Fırsat verilmesini isterdim:-( hepinize iyi paylaşımlar kızlar.

kendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işte
kizlar sanirim cinsiyet hesapliyorsunuzbir arkadas var topigi..ultrasondan once cinsiyet belirleme kendisi doktor ve kromosom hesaplamasi yaparak cinsiyeti soyluyor,bana kiz dedi.ve topigine baktim kime soylemisse ultrason dogrulamis,ustelik cocugu olanlara bile senin iki kizin falan demis dogru cikmis,vallahi ben inandim.

canim benim annem ultrason doktoru ..hamilelik zamani sadece 5 kere ultrason gerekli.6 kere bile zarar olmaza ama fazlasi zarar.ustelik ben annemin yanina gidicem yarin o bana bakicak.4.haftada keseyi goruyor.ben artik 5.haftadayim gideyimde baksin.

facedeki şubat annelerine üye olmak isteyen arkadaşlar isterlerse bana özel mesajla ismlerini yazıp bana gönderebilirler.ben istek gönderebilirim.fatma arkdaşımız yeni üye olduğu için mesaj yazamıyor.
merhaba canim asagidaki buyuyen bebek resimli bebek aylari takvini nasil yaptin bana da soylermisin.

KIZLAR BEN BITANE SUBAT TOPIGI ACMISTIM.AMA ARKADAS SOYLEDI ZATEN 2013 SUBAT VARMISBENDE GELIP BURAYA BAKTIM.SIMDI BEN IYI BIR CETVEL YAPTIM VE ORDADA SUBAT ANNELERI VAR.IKI TANE SUBAT TOPIGI OLMASIN NE DERDINIZ KIZLAR???HEPIMIZ BIR YERE TOPLANALIMMI?HEPIMIZ BIRLIKTE 9 AY PAYLASIM YAPALIM VE COK KALABALIK LIST OLARAK BIRLIKTE 1-1 MIZE DESTK OLALIMMI KIZLAR???
BENIM TOPIK 2013 SUBAT-MART ANNELERI,BUYURUN 9 AYLIK MARATONA...ISTERSENI GIRIN BAKIN VE GELELIM HEP BEREBER DOGUMA DOGRU ADIMLAYALIM.

canımm çok sevindim allahım sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bi taşla iki kuş vurdun darısı bizlerin başına bende bi görsem içim rahatlayacak da bakalım :)

teşekkür ederim..
ben de seni tebrik ederim..
amin inş.
senin de mi ikiz yoksa
nerde yaşıyorsun

kızlar oruç tutmayı düşünüyormusunuz.ramazan ayında yaklaşık 2,5 aylık oluyorlar.ben tutmayı düşünmüyorum

benim ikiz olduğu için ben tutamam
hımm aslında alttan baktırmanın hiç bizararı yok ben baktırcam valla cok merak ediyom.:18:
hiçbir zararı yok bana da alttan baktı 5 haftalıkken 2side göründü
haftaya da 6 haftalıkken kalp atışı için gideceğiz inş.
tereddüt etmeyin alttan bakılmasının bir sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…