2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben yaklaşık 6 aydır Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, kistlerim için başlamıştım şimdi de aynı doktorda devam ediyorum. Hastaneden memnunum, özel hastanelere göre ucuz sanki baya.

Fiyatları nasıl canım muayne ve testler mesela

Bu arada çin takvimine bakan var mi bende kiz cikiyor sizlerde?

+1 ekleyince erkek , eklemeyince kız :d anlamsız geldi valla

Ben inanmıyorum çin takvimine ama yinede baktım:-D benimde kız çıktı.

Ben de inanmıyorum canımm

Listeden çıkarmak yanlış anlaşılmaya sebep olur dediğin gibi.Bbence liste güncel kalmalı.

Ben daha yeni farkettim burayı yazdım. Ama adım listede yok olsun okumakla yetinirim bende. Fırsat verilmesini isterdim:-( hepinize iyi paylaşımlar kızlar.

yok canım olur mu hiç.Yazdın bile artık bizimlesinn

ben de geldim ben de ben de :) SAT'a göre ocak annesiyim fakat ultrasona göre şubat :)) iki grup arasında kaldım :)

slm herkese
bir hafta önce listeye nicemi yazdırdım 2 gün sonra silindim
madem keyfi listeye isim yazılıp silinicek neden var burası
şu isim yazdırma olayınada katılmak mümkün değil neden gerçek ismimi burda veriyimki
çok önemli değil benim için ha olmuşum ha olmamışım o listede
ama garip oluyor biraz bu şekilde hareket eden arkadaşların olması

kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
sizlerde haberler nasıl güzel haberlerle gelirsiniz inş. dr.dan

inşallah hakkında hayırlısı olur.üzülme dua etmeye devam et. Allah senin için en iyisini düşünmüştür. kalbini ferah tut. sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğin seninle kalır inşallah.

Kızlar bugün doktora gittimmmm. Herşey yolunda allaha şükür. Ancak ben 6+2 zannederken ultrasonda 5+2 çıktı,nedendir bilmiyorum. Kalp atışları için on beş gün sonra gel dedi.

Canım neden herşeyin en kötüsünü düşünüyorsun, bak hamileliklerin çoğunda kanama olabilirmiş, kırmızı kanaması olup bir sürü doğumyapan arkadaşım var. Dua et içini ferah tut

dur bkalım hemen telaşlanma bebeğe de etki etmesin
inş. hayırlısı olur
geçmiş olsun ama bi çok insanda oluyor bunlar gayet normal
takiplerine devam et ve stres yapma

slm kızlar nasılsıınız.
bende yeni katıldım aranıza...
şubat annesi olacağım Rabbim izin verirse...

canım hiç yerinden kalkma bilgisayardan uzak dur.evde kablosuz varsa kabloluya çevirin.telefondan uzak durmaya çalış.
benim nacizane önerilerim bunlar.çok etkiliyor biliyosun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kuzum

ben şuan 5+3 üm yani 6.haftanın içinde oluyorum
sağlıklı bir şekilde devam eder inş. ikimizin de
nerdesin sen hangi ilde yani

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c.tesi doktora gittim 5+6 dedi keseyi gördük yanlız dünden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyor sizlerdede oldumu acaba korkmaya başladım ne yapmalıyım..

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c.tesi doktora gittim 5+6 dedi keseyi gördük yanlız dünden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyor sizlerdede oldumu acaba korkmaya başladım ne yapmalıyım..

Canım benim regl dönemim yaklaşınca 1 2gün oldu dediğin gibi sonra kendiliğinden geçti tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum. Ama istersen doktora git için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…