- Konu Sahibi papatya3459
-
ben yaklaşık 6 aydır Yeditepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, kistlerim için başlamıştım şimdi de aynı doktorda devam ediyorum. Hastaneden memnunum, özel hastanelere göre ucuz sanki baya.
Bu arada çin takvimine bakan var mi bende kiz cikiyor sizlerde?
Ben inanmıyorum çin takvimine ama yinede baktım:-D benimde kız çıktı.
canım bence doğru olmaz öyle yaa
zaten şubat sınırı war,
hem 9 aylık bir süreç buara katılmayan biri bakarsın 2 hafta sonra en çok katılan olur
hem listeden çıkarılanlar kırılır birdaha paylaşımda bulunmaz
ya olsa olsa ne kadar uzun olucak bence isteyen herkes dahil edilsin
Ben daha yeni farkettim burayı yazdım. Ama adım listede yok olsun okumakla yetinirim bende. Fırsat verilmesini isterdim:-( hepinize iyi paylaşımlar kızlar.
Yas eklesemde eklemesemde kiz cikiyor.ilk oglumda tutmustu bakalim bunda nasil olacakkendi yaşına 1 yaş ekleyip mi baktın hafize.ben eklersem erkek,eklemezsem kız çıkıyor ama inanmıyorum onu da belirteyim..eğlence amaçlı bakıyoruz işte
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
sizlerde haberler nasıl güzel haberlerle gelirsiniz inş. dr.dan
Canım neden herşeyin en kötüsünü düşünüyorsun, bak hamileliklerin çoğunda kanama olabilirmiş, kırmızı kanaması olup bir sürü doğumyapan arkadaşım var. Dua et içini ferah tutkızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
kaç haftalıksın tüp bebekmimerhaba kızlar
DELİKIZ evet inşallah ikizlerim olacak
kaç haftalıksın tüp bebekmi
gidip gördünmü bıdıkları :))
evet kaç haftalık olduğunu bilmiyorum son adetimden hesaplayınca 6 haftalık oluyor
gördük şükürler olsun kalp atışlarını
sen kaç haftalıksın
ben şuan 5+3 üm yani 6.haftanın içinde oluyorum
sağlıklı bir şekilde devam eder inş. ikimizin de
nerdesin sen hangi ilde yani
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c.tesi doktora gittim 5+6 dedi keseyi gördük yanlız dünden beri ara ara kahverengi lekelenme oluyor sizlerdede oldumu acaba korkmaya başladım ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?