- Konu Sahibi papatya3459
-
evet kaç haftalık olduğunu bilmiyorum son adetimden hesaplayınca 6 haftalık oluyor
gördük şükürler olsun kalp atışlarını
sen kaç haftalıksın
2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat
bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?
benimde yüzümde bisürü sivilce çıktı yaa saçımda dökülüyoo bu nekadar sürecek acaba?
Benim çok koyu sarı renkte akıntım var. BEni korkutuyor. Bu konuda bilgisi olan var mı İltihap desem idrarı yaparken yanma da olmuyor.
canım iki iltihabı birbiriyle karıştırma
*vajinit (vajina iltihabı) warsa zaten akıntı olur, idrarda yanma olmaz, idrar yoluyla alakalı bişey değil çünkü
*sistit (idrar yolu iltihabı) warsa idrarda yanma olur, akıntı olmaz, vajenle alakalı bişey değil çünkü
şunuda söyliyim ama ben gebeliğimi öğrendiğimden beri bakıyorumda hep koyu sarı we farklı kokulu bir akıntım war, patolojik olduğunu snamıyorum kaşıntı falan da yok :44:
slm herkese
bir hafta önce listeye nicemi yazdırdım 2 gün sonra silindim
madem keyfi listeye isim yazılıp silinicek neden var burası
şu isim yazdırma olayınada katılmak mümkün değil neden gerçek ismimi burda veriyimki
çok önemli değil benim için ha olmuşum ha olmamışım o listede
ama garip oluyor biraz bu şekilde hareket eden arkadaşların olması
kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sanırım bebeğimi kayıp edeceğim lekem geliyor
bhcg dün 31 çıktı dr. progestan kullanmaya devam et dedi c.tesi tekrar bakılacak kanda gebeliğe
tabi o zamana kadar kanama artıp meleğimi kaybetmezsem:)
hayırlısı olsun artık ne yapalım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere herzaman
sizlerde haberler nasıl güzel haberlerle gelirsiniz inş. dr.dan
canim benim annem ultrason doktoru ..hamilelik zamani sadece 5 kere ultrason gerekli.6 kere bile zarar olmaza ama fazlasi zarar.ustelik ben annemin yanina gidicem yarin o bana bakicak.4.haftada keseyi goruyor.ben artik 5.haftadayim gideyimde baksin.
Ben daha yeni farkettim burayı yazdım. Ama adım listede yok olsun okumakla yetinirim bende. Fırsat verilmesini isterdim:-( hepinize iyi paylaşımlar kızlar.
sakın kötü düşünme canım..karamsarlığa kapılma.bol bol dinlen fazla hareket etmemeye çalış.iyi haberlerini bekli
canım aklına kötü şeyler getirme benimd ebasıma geldi bol bol dinlendim allhın izniyle hiç birsey olmaz allahım herseyin hayırlısını versinn
sakın kötü düşünme canım..karamsarlığa kapılma.bol bol dinlen fazla hareket etmemeye çalış.iyi haberlerini bekli
canım aklına kötü şeyler getirme benimd ebasıma geldi bol bol dinlendim allhın izniyle hiç birsey olmaz allahım herseyin hayırlısını versinn
inş kuzum çokk üzgünümmm doktorum çok umut vermedi
dua edin bana Rabbim sağlık versin...
kızlarrr haberlerim kötü,,,
bugün doktora gittik keseyi zar zor gördü lakin
bozuk gibi duruyor dedi, düşebilir dedigelişmemiş dedi
çarşamba günü tekrar çağırıp bakacak çok üzgünümm
Moral çok önemli biliyorsun canım, kötü şeyler düşünmek yok.
Güzelce dinlen kendini sakın ha yorma.
İyi düşünelim iyi olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?