2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

listenize beni de ekleyebilirsinizzz:)) 4 şubat.

Benim çok koyu sarı renkte akıntım var. BEni korkutuyor. Bu konuda bilgisi olan var mı İltihap desem idrarı yaparken yanma da olmuyor.

Merhaba kızlar,

yeni katıldım aranıza.

adet günüm bugün normalde. beta hcg bugün 214 çıktı

ismim sıdıka bu arada. bebişimin tahmini doğumuda 17.02.2013

henüz doktor kontrolüne gitmedim. önümüzdeki hafta gidicem inşallah..

Benim çok koyu sarı renkte akıntım var. BEni korkutuyor. Bu konuda bilgisi olan var mı İltihap desem idrarı yaparken yanma da olmuyor.

canım iki iltihabı birbiriyle karıştırma
*vajinit (vajina iltihabı) warsa zaten akıntı olur, idrarda yanma olmaz, idrar yoluyla alakalı bişey değil çünkü
*sistit (idrar yolu iltihabı) warsa idrarda yanma olur, akıntı olmaz, vajenle alakalı bişey değil çünkü

şunuda söyliyim ama ben gebeliğimi öğrendiğimden beri bakıyorumda hep koyu sarı we farklı kokulu bir akıntım war, patolojik olduğunu snamıyorum kaşıntı falan da yok :44:

işte insan k orkuyor sanki devamı kötü gelecemiş gibi içimde bir korku var

neden sileyim ki arkadaşım ismini.büyük ihtimalle yanlışkla olmuştur.kusura bakma..isminide vermek zorunda değilsin arkadaşım tabiki isteyen verdi bende yazdım..konu sahibide ben değilim bu arada.liste yapıyorum diye bana devredildi bana sorulmadan..lisyeyi çok sık güncelleyemiyorum..çalışıyorum ve her zaman giremiyorum.iyi niyetimi umarım anlamışsındır..ben uğraşırım diyen varsa o devam edebilir arkadaşlar.bu kadar sorun olacağını düşünmemeiştim..bunun için kırılan varsa kusura bakmasıniyeni gelen arkadaşları ekliyorum ben,lüten ben ilgilenirm diyen varsa çok sevinirim.

sakın kötü düşünme canım..karamsarlığa kapılma.bol bol dinlen fazla hareket etmemeye çalış.iyi haberlerini bekliyoruz

canim benim annem ultrason doktoru ..hamilelik zamani sadece 5 kere ultrason gerekli.6 kere bile zarar olmaza ama fazlasi zarar.ustelik ben annemin yanina gidicem yarin o bana bakicak.4.haftada keseyi goruyor.ben artik 5.haftadayim gideyimde baksin.

aaa canım annen radyologmu meslektaşım benim
ya canım bak send hamilesin,, annen daha objektif yaklaşır
annene sorsana boş organlarda kavitasyon yapıyor usg bebeğe hiçmi zarar wermez? :44:

sladı baby gaga sitesinden yaptım gebelik takvimini..kknın ana sayfasında bir topikte tam hatırlamıyorum ismini nasıl yapıldığını resimlerle anlatıyorlar.bulabilirsem kopyalarım

drklub beni uyardığın için teşekkürler.yanlışlıkla silinenler bile kırılmış..

kızlarrr haberlerim kötü,,,

bugün doktora gittik keseyi zar zor gördü lakin

bozuk gibi duruyor dedi, düşebilir dedi gelişmemiş dedi

çarşamba günü tekrar çağırıp bakacak çok üzgünümm

Ben daha yeni farkettim burayı yazdım. Ama adım listede yok olsun okumakla yetinirim bende. Fırsat verilmesini isterdim:-( hepinize iyi paylaşımlar kızlar.

canım hemen ekliyorum..lütfen yanlış analşılmalara yer vermeyelim.sık giremiyorum,anlayış bekliyorum

2013 ŞUBAT ANNELERİ

1-tuana1989..........1 şubat
2-carmen..............1 şubat.
3-ebrukoç..............1 şubat
4-lzcnr.................2 şubat
5-lestana.............2 şubat
6-meri..................2 şubat
7-figencim........... 3 şubat
8-papatya-ozmen...4 şubat
9-flame................4 şubat
10-nehir87................4 şubat
11-melistuna............4 şubat
12-şifacı.................5 şubat
13-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
14-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
15-bay...................5 şubat
16-mavuşbebek........5 şubat
17-acıbiber .............6 şubat......HAFİZE--3 YAŞINDA OĞLU VAR--27 YAŞINDA
18-drklub................7 şubat
19-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
20-kate03...............8 şubat.......27 yaşında--3 yaşında kızı var
21-belfü..................9 şubat.......ÇİĞDEM--İLK BEBİŞ--28 YAŞINDA--MUHASEBECİ--İSTANBUL
22-tuze.................9 şubat
23-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
24-pofidik...............9 şubat
25-superisi.............10 şubat
25-astur................12 şubat
26-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
27-ahubenkendimi.....13 şubat
28-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
29-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
30-celemm...........14 şubat
31-eva07.................17 şubat
32-cellyn...............???
33-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)
34-delyylade..............23 şubat

birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz
ismi yazılmayan varsa lütfen söylesin.gözden kaçırılmış olabilir.listeyi güncellerken en son listeyi alıntı yapmadığım için sanırım listeden silindiğini düşünenler olmuş..böyle bir durum olursa lütfen beni bilgilendirin

Moral çok önemli biliyorsun canım, kötü şeyler düşünmek yok.
Güzelce dinlen kendini sakın ha yorma.
İyi düşünelim iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…