2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım benim üzülme.inşallah herşey yoluna girer.seni anlayabiliyorum.benim babam da 2,evliliğini yaptı...bebeğini düşün...

kızlar tetanozumu vuruldum şişmedi ama gece şişer mi bilmem. kolum ağrıyor ama dokunamıyorum. yalnız komediydi ebeler toplanmış ben vurucam ben vurucam diye kura çektiler bir de biazden para mı alıyolar ne :)))) şeker yüklemesi de yapıldı . açlık 81 ve 50 mg glikoz içtikten sonra 114 çıktı dr u aradım süper dedi. iyi şimdilik bakalımç....

..ağlıyom ya ağlıyom sabah beri hatta haftasonundan beri tansiyonum çok düşük ooof 9 a 6 idi.....Bi iniyo bi çıkıyoo zıbıtttııı...

@aybukeahmet ......canım kendini sakin tutmaya çalış ne yaparsa popoma de..seni çok iyi anlıyorum eşimin ilk karısıda bizi huzursuz etmek iiçin arada dürtüyoo
sen babişler kıyamaz kızlarına hatunun dırdırından oda emin ol dellenmiştir.

@berine Ve burzu....kızlar varya acıktırdınız yaaa beniii...

@meltem ......çok geçmiş olsun canım yaaa...

Son düzenleme:

Sağlık ocağı şeker yüklemesinide yapıyormuymuş...?? Öyle ise süper !!!

Son düzenleme:

Benim tansiyonum hep ölee düşük arada sırada çıkıo..kafana takma canım.
Ya mamalardan bahsedince gözümüz dönmüş falla

Eee bizim sağlık ocağı idrar tahlili bilenem yapmıo aşıya gelmeden idrar tahlili yaptır öyle gel dediler..Şeker yüklemesini yapıcağını hiç sanmıorum..aynı hizmeti alamıorus desene

canım babalar kızlarına düşkün olur derler. Sen babanla olan ilişkine bak. başkalarının müdahale etmesine izin verme. Bi de sakin ol sinirli bi velet sahibi olmak istemezsin her halde diyene bak sınıfta terör estirdim bugün benim kız kesin sinirli olacak

ekım annelerınden bebegını kaybeden ann var cok uzuldum

geçmiş olsun canım benimde burnum koyverdi. bal-limon bir de selpak üçlüsüyle akraba oldum. Ekim annesine çok üzüldüm. bizler sağsağlim kucağımıza alırız inş. Annemlerde 9 aylık bi bebeğini kaybetmişler benden önce şimdi bana çok temkinli yaklaşıyor. üzüyor bu durum beni ama onlarda haklı

Hadi konunun dışına çıkalım:) hastane için sabahlık gecelik falan aldınızmı kızlar

Almadım ben henüz ama baktım bi takım beğendim aslında çok güseldi pijama gecelik sabahlık takım seklinde 160 lira falandı.tek gecelikler 30-35 lira civarında.Aslında alıp koymak lazım kenara bissürü ihtiyaç var hepsi bıdık bıdık şeler ama çok para tutuo

Canım bende sorun var sanıyordum,benimde idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı oluyor böbreklerimde oluyor
ama sonra geçiyor, demekki normal :):):)

Ya kızlar 23 haftalık oldum hala ben tam olarak hareketlerini hissetmiyorum, yani hissediyorumda günde bir kere, bazen iki günde bir falannnnnnn benimki sanırım rahatına düşkün olacakkkkkk

Kızlar Merhaba,

Bişi sorucam sabahtan beri araştırmaktan gözüm döndü ama karar veremedim.. Şimdi bebek odası takımlarında karyola var, onu odasına koyucaz.. Bebeğin bizim odada kaldığı dönem için acaba beşik mi alsam park yatak mı? Bi de ben gündüz salonda fln yatırabilmek istiyorum bebeği, bunun için ana kucağı mı almak gerek yoksa beşik ya da park yatak tekerlekli olsa evde gezdirilebilir mi?

Siz ne düşünüyosunuz? Aldınız mı bunlardan? Bi de port bebe konusu var ki hiç açmıyım

dediklerinin hepsi benim içinde soru işareti. yatak odam dar bebek odasıda tam yatak odamın karşısında benim yattığım yerden beşiği görmem mümkün on adımda odadayım kimi odasında kalsın diyor. Kimi rahat edemezsin diyor.park yatağı eşim istemiyor. ben bebeğimi onun içinde bırakmam diyor. Sepetleride çok kullanamazsın diyorlar. Odası için beşik iki kapaklı dolap bir de raflı bir şey alacağım ama yatak odasında yatması gerekirse karar veremedim.

Aynı şeyi bende düşünüyorum odasına beşik ve gardrop almayı planlıorum ama yanımda yatırmak içinde bambu beşik istiyorum.Tabi salonda olunca bunu taşıyamam muhtemelen onun içinde ana kucağı en mantıklısı ama bu kadar şeyi koymak içinde geniş bi alanım yok o daha büyük bi sıkıntı

kısırdan vazgeçtim patates salatası yapıcaaam sigara böregiii yaş pasta yaprak sarması yetmez mii :)

kızlar sagolun valla sızın yuzunuzden kısır yaptım sımdı de yaprak sarıcam. bır de cheesecake yaptım. geberdım yorgunluktan. tam 7 kılo aldım. ay Allahım kendıme engel olamyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…