- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.241
bende sıfayı kaptım burnum sakır sakır doktora gıdıcem sımdı
herşey üstüste geldi yaa. doktorumun tayini çıkmış ona üzülüyodum
kuzenimin boşanma davası açtığını öğrendim öbürünü bıraktım buna üzüldüm...
akşam babamı aradık eşimle dışarı çıkınca hal hatır sormak için, neyse hoş beş...
babam 2 evliliğini yaptı. eşiyle pek anlaşamıyoruz ama 500 km uzaktayız yani sonuçta. ben o kadar geri çektim ki kendimi sırf kadın huzursuzluk çıkarıyo diye. babamla tek muahbbetimiz "nasılsın, iyi misin" den öteye geçemiyo 2 senedir. pazar günü kadın yanlışlıkla eşimi aramış. telefon cebindeyken olmuş yani. eşim de numarayı tanımıyo. aramış kimsiniz falan diye o da kendini tanıtmıyo pardon yanlış no diyip kapatıyo medeniyetsiz. ben de dün babamla konuşurken "yanlışlıkla ahmeti aramış herhalde münevver" dedim. "ahmet tanıyamamamış" dedim kusura bakma anlamında bi cümle yani. bu söylediğim aralarında sorun olmuş. 1 saat sonra arayıp bana ağzına geleni söyledi. biz de dışardaydık neye uğradığımı şaşırdım. ne kötülük ettim ben şimdi. eşim çok sinirlendi aradı geri ama benim bile anlatmama fırsat vermeden yüzüme kapadı zaten. telefonu tümden kapatmış. kapattığı da babamın numarası haa. manyak mı ne ya
ama bugün babam kendi arayıp özür dilemezse ben arayıp söylicem. eşinle zaten muhabbetim yok seni de aramıyorum bundan sonra dicem. babamsız kalıyorummm:,,,( hem de hiç yüzünden...
beterin beteri varmış, nelere üzülüyodumne geldi başıma bu haksızlığı sindiremiyorum içimeee
kızlar tetanozumu vuruldum şişmedi ama gece şişer mi bilmem. kolum ağrıyor ama dokunamıyorum. yalnız komediydi ebeler toplanmış ben vurucam ben vurucam diye kura çektiler bir de biazden para mı alıyolar ne :)))) şeker yüklemesi de yapıldı . açlık 81 ve 50 mg glikoz içtikten sonra 114 çıktı dr u aradım süper dedi. iyi şimdilik bakalımç....
sağol canım dr parol verdi bırde burun spreyi
yaaa bıde ben evde yokken ruzgarın markafonoden aldıgım zıbının kargosu gelmiş geri donmuş benım gıdıp almam gerek arasam ajıtasyon yapsam getırırlermı
..ağlıyom ya ağlıyom sabah beri hatta haftasonundan beri tansiyonum çok düşük ooof 9 a 6 idi.....Bi iniyo bi çıkıyoo zıbıtttııı...
@aybukeahmet ......canım kendini sakin tutmaya çalış ne yaparsa popoma de..seni çok iyi anlıyorum eşimin ilk karısıda bizi huzursuz etmek iiçin arada dürtüyoo
sen babişler kıyamaz kızlarına hatunun dırdırından oda emin ol dellenmiştir.
@berine Ve burzu....kızlar varya acıktırdınız yaaa beniii...
@meltem ......çok geçmiş olsun canım yaaa...
kızlar tetanozumu vuruldum şişmedi ama gece şişer mi bilmem. kolum ağrıyor ama dokunamıyorum. yalnız komediydi ebeler toplanmış ben vurucam ben vurucam diye kura çektiler bir de biazden para mı alıyolar ne :)))) şeker yüklemesi de yapıldı . açlık 81 ve 50 mg glikoz içtikten sonra 114 çıktı dr u aradım süper dedi. iyi şimdilik bakalımç....
herşey üstüste geldi yaa. doktorumun tayini çıkmış ona üzülüyodum
kuzenimin boşanma davası açtığını öğrendim öbürünü bıraktım buna üzüldüm...
akşam babamı aradık eşimle dışarı çıkınca hal hatır sormak için, neyse hoş beş...
babam 2 evliliğini yaptı. eşiyle pek anlaşamıyoruz ama 500 km uzaktayız yani sonuçta. ben o kadar geri çektim ki kendimi sırf kadın huzursuzluk çıkarıyo diye. babamla tek muahbbetimiz "nasılsın, iyi misin" den öteye geçemiyo 2 senedir. pazar günü kadın yanlışlıkla eşimi aramış. telefon cebindeyken olmuş yani. eşim de numarayı tanımıyo. aramış kimsiniz falan diye o da kendini tanıtmıyo pardon yanlış no diyip kapatıyo medeniyetsiz. ben de dün babamla konuşurken "yanlışlıkla ahmeti aramış herhalde münevver" dedim. "ahmet tanıyamamamış" dedim kusura bakma anlamında bi cümle yani. bu söylediğim aralarında sorun olmuş. 1 saat sonra arayıp bana ağzına geleni söyledi. biz de dışardaydık neye uğradığımı şaşırdım. ne kötülük ettim ben şimdi. eşim çok sinirlendi aradı geri ama benim bile anlatmama fırsat vermeden yüzüme kapadı zaten. telefonu tümden kapatmış. kapattığı da babamın numarası haa. manyak mı ne ya
ama bugün babam kendi arayıp özür dilemezse ben arayıp söylicem. eşinle zaten muhabbetim yok seni de aramıyorum bundan sonra dicem. babamsız kalıyorummm:,,,( hem de hiç yüzünden...
beterin beteri varmış, nelere üzülüyodumne geldi başıma bu haksızlığı sindiremiyorum içimeee
ekım annelerınden bebegını kaybeden ann var cok uzuldum
Benim tansiyonum hep ölee düşük arada sırada çıkıo..kafana takma canım.
Ya mamalardan bahsedince gözümüz dönmüş falla
Hadi konunun dışına çıkalım:) hastane için sabahlık gecelik falan aldınızmı kızlar
kızlar... bak ne soracaktım unuttum... ben geceleri bir uyanıyorum çok sıkışık vaziyette böbreklerim bir ağrıyor allahım kendimi tuvalete zor atıyorum. ağrıyla boşaltıyorum mesaneyi yatağa gidiyorum 1-2 dk içinde geçiyor. normal di mi yani sıkıştığımdan mı acıyor acaba? sizde var mı böyle bişey... bir de çok tuvaletim geliyor çok su içiyorum eskiden pek su içmezdim bu günlerde allahım içim yanıyor bir içmeye 3 er bardak içiyorum. okulda tuvalette yatacak duruma geldim. derste zor duruyorum. sıkışınca bir de tutardım eskiden artık tutamıyorum, bastırıyor.... sizde de var mı? bazen de alta doğru baskı hissediyorum allahım çocuk mu düşüyor allah korusun diyorum :) ay bir doğsaydı allahım...
Kızlar Merhaba,
Bişi sorucam sabahtan beri araştırmaktan gözüm döndü ama karar veremedim.. Şimdi bebek odası takımlarında karyola var, onu odasına koyucaz.. Bebeğin bizim odada kaldığı dönem için acaba beşik mi alsam park yatak mı? Bi de ben gündüz salonda fln yatırabilmek istiyorum bebeği, bunun için ana kucağı mı almak gerek yoksa beşik ya da park yatak tekerlekli olsa evde gezdirilebilir mi?
Siz ne düşünüyosunuz? Aldınız mı bunlardan? Bi de port bebe konusu var ki hiç açmıyım
Kızlar Merhaba,
Bişi sorucam sabahtan beri araştırmaktan gözüm döndü ama karar veremedim.. Şimdi bebek odası takımlarında karyola var, onu odasına koyucaz.. Bebeğin bizim odada kaldığı dönem için acaba beşik mi alsam park yatak mı? Bi de ben gündüz salonda fln yatırabilmek istiyorum bebeği, bunun için ana kucağı mı almak gerek yoksa beşik ya da park yatak tekerlekli olsa evde gezdirilebilir mi?
Siz ne düşünüyosunuz? Aldınız mı bunlardan? Bi de port bebe konusu var ki hiç açmıyım
kısırdan vazgeçtim patates salatası yapıcaaamsigara böregiii yaş pasta yaprak sarması yetmez mii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?