2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
eşime sen karışma ben halledicem dedim konuyu kapattım. bugün de şehir dışına gidecekti yolcu ettim sabah. ama o gidene kadar hiç bişey çaktırmadım. gittiğinden beri de ağlıyorum..

günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız neler var neler yok aybukeciğimmmm canım benim senin bebişin var böyle şeyleri düşünme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor maalesef sen üzülürsen bebişinde üzülür annesi kuzunu düşün

herkese günaydın...
kız sözüm ona bende yarın misafire yapıcaktım ama dayanamadım
bulguru ıslattım bile napıımmm
ayy hakkını helal et nolur canım
istanbuldaysan gel yıyelımm

dün yaptım yedirdim oğluşuma kısırı
artık gözüm nasıl döndüyse

Son düzenleme:

biliyo musun zaten evlendikten sonra hiç düşünmüyodum. ama 500 km uzaktan bile yetişiyo insanlar... bu kaçıncı bilsen... ama sabrım kalmadı artık bilmiyorum napıcam 7 yıldır çekiyorum ben bu belayı. babamın evini terkettim olmadı, küstüm olmadı, yaşadığım şehri değiştirdim, evlendim hala eli bende huzurumda...

babanla konuş aramızı açıyor daha senide aramayacağım de olsun bitsin hergün üzüleceğine bir kere üzülürsün insan değil bunlar ya hakikaten değil

babanla konuş aramızı açıyor daha senide aramayacağım de olsun bitsin hergün üzüleceğine bir kere üzülürsün insan değil bunlar ya hakikaten değil
aynen öyle dedim. duygu sömürüsü yapıp babanı üstüme salıyosun diyip yüzüme kapadı telefonu. bi taraftan da eşim arıyo.
msj attım babamın teline yalnız kalınca beni ara. diye... off kızlar...elim ayağım titriyo. iyi ki eşim yok çok kötü olurdu yoksa.
napıcam ben yaa...Allahım kurtar beni bu beladan...
İnşallah babam kadına bişey yapmaz çok sinirli geliyodu babamın sesi... polisi mi arasam...

off tamam kızlar sakinleşiyorum... derin bir nefes al.... ve yavaşça verr....
kimse beni ilgilendirmiyo... eşim kızm ve ben varımm... iyiyim mutluyummm...sakinimmmm...

babalarla kızları arasında o sıkı ve güçlü bağın kadın da farkında ve bunu kıskanıyor. kadına prim verme aybuke. herşeyden önce sen hamilesin. karnında bir can taşıyorsun. bırak kadın tepinsin dursun orda.onlar nasılsa halleder.sen de babanla yalnız olduğu zamanlar sohbet edersin olur biter. kafana bu kadar takıp kedini yıpratma

kızlar geçmişi okuyamadım .dün detaylı usg girdik herşeyimiz güzel çok şükür allaha:)

abuk subuk insanlarla uğraşmaktan evimin işleri kaldı. :) biraz toparliim evi ama buralardayımm yanee pc açıkk:)

günaydın kızlar 1 haftadır hastalığı atlatamadım hala felaket öksürüyorum dün ömrümde yemediğim balı yedim neler yaptımsa hala geçmedi bu öksürük iyice sinirlerim bozuldu artık ya kendimi geçtim bebeğime bişey olcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…