- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.201
kız sözüm ona bende yarın misafire yapıcaktım ama dayanamadım
bulguru ıslattım bile napıımmm
ayy hakkını helal et nolur canım
istanbuldaysan gel yıyelımm
günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız neler var neler yok aybukeciğimmmm canım benim senin bebişin var böyle şeyleri düşünme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor maalesef sen üzülürsen bebişinde üzülür annesi kuzunu düşün
herkese günaydın...
dün yaptım yedirdim oğluşuma kısırı
artık gözüm nasıl döndüyse
biliyo musun zaten evlendikten sonra hiç düşünmüyodum. ama 500 km uzaktan bile yetişiyo insanlar... bu kaçıncı bilsen... ama sabrım kalmadı artık bilmiyorum napıcam 7 yıldır çekiyorum ben bu belayı. babamın evini terkettim olmadı, küstüm olmadı, yaşadığım şehri değiştirdim, evlendim hala eli bende huzurumda...
kızlar arıyo şu anda ve kavga sesleri geliyo.. bişey olmasın nolurrrr...
aynen öyle dedim. duygu sömürüsü yapıp babanı üstüme salıyosun diyip yüzüme kapadı telefonu. bi taraftan da eşim arıyo.babanla konuş aramızı açıyor daha senide aramayacağım de olsun bitsin hergün üzüleceğine bir kere üzülürsün insan değil bunlar ya hakikaten değil
Allah razı olsun teyzesigünaydınnnnn ohhhhh afiyet olsun paşamıza gram gram yağ olsun inş.
aynen öyle dedim. duygu sömürüsü yapıp babanı üstüme salıyosun diyip yüzüme kapadı telefonu. bi taraftan da eşim arıyo.
msj attım babamın teline yalnız kalınca beni ara. diye... off kızlar...elim ayağım titriyo. iyi ki eşim yok çok kötü olurdu yoksa.
napıcam ben yaa...Allahım kurtar beni bu beladan...
İnşallah babam kadına bişey yapmaz çok sinirli geliyodu babamın sesi... polisi mi arasam...
canım seni burda görmek çok güzel. hoşgeldin..o top gibi sertliği ben de çok hissediyorum, ama normal denildi bana.
bu arada şu ne güzel bişeymiş yahu: Emzirme Destek Seti (4in1) Emzirme Destek Seti (4in1) *********************************
ekım annelerınden bebegını kaybeden ann var cok uzuldum
ekım annelerınden bebegını kaybeden ann var cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?