2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aybükecim insanların biribirlerine saldırmaları için kilometrelerin hiç bi önemi yok ister 500 km ister burnunun dibi hiç bişii farketmez yapıcak adam her türlü yapıyo maalesef..Sen biraz sakin olmalısın bebeğin için canım.Baban mutlaka müsait olunca seninle bu konuyu konuşmak isticektir.Eşine çok fazla hissettirmesen daha iyi olucak gibi olay büyümemesi açısından ama sen babanla daha sakin bi şekilde konuşmalısın..

eşimin zaten ben üzülünce gözü dönüyo onun için hissettirmemeye çalıştım. Eşim düzceye gitti sabah ben de gidecektim eşimle. sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü biliyorum ki kadın arıcak.
haklısın, o kadınla yanyanayken sakin olmak mümkün değil. yalnız kalınca arar umarımm ben arayamıyorum çünkü...

Erkekler böyle konularda daha hassas davranıyolar bide hamile olunca hassasiyet dahada artıyo..Umarın sen yalnızken arar ve rahat rahat konuşabilirsin.Baban aradımı?

selam cancanlar ben geldiiiiiim.. ama çıkıcam misafirim gellicek.. çok fena akıntım var yaa

yok kıs arkadaşım gelicek bugüüün :)) görümcem yarın... fox tv yemekteyizi izliyorum şuan kusacaaam sese bak top ya

Hee yaptınmı güsel güsel mamalar? ben mutfaım seyrediom.Bugün benim kocişimin doom günü akşam için güsel mamalar hasırlicam bende gerçi yemee çıkças muhtemlen ama ben tedbirli oliim ya çıkamassak?

kısırdan vazgeçtim patates salatası yapıcaaam sigara böregiii yaş pasta yaprak sarması yetmez mii :)

patateslerini haşla ve rendele sonaa 7-8 tane salatalağıda rendele ama suyunu iyice sık..
sona patateslerine tuzunu koy ve salatalıkla karıştır.üzerine aldığı kadar yoğurt ve birazda mayonez çok cıvık olmmasın ama
güsel b salata oluo üzerinede nane ve pul biber..oohh afiyet olsun..

Bi dene daa veriim patateslerini haşla ezip 3 parçaya böl..
bi parçasının içine havuç rendele diğerine dere otu diğerine pancar turşusu veya pancar rendele ve yoğur...
biri pembe biri yeşil ve diğeri turuncu oluyo.sona ceviz büyüklüünde toplar yap patateslerden.üzerine yoğurtla servis yap sunumu çok şık

bılıyom kı bn bunlarıı saol bebegım kactım beeen öptüm çok çok

çok geçmiş olsun canım yaa bu ara herkes hasta :2: bol bol meyve yiyin vitamin olsun rüzgar ve sana.
sağol canım dr parol verdi bırde burun spreyi

yaaa bıde ben evde yokken ruzgarın markafonoden aldıgım zıbının kargosu gelmiş geri donmuş benım gıdıp almam gerek arasam ajıtasyon yapsam getırırlermı

geçmiş olsun meltemizmir ara valla kargoyu de hamileyim üstüne bi de hastayım uyumuşum sanırım o ara geldiniz bi daha getirebilirmisiniz de

beni de az önce aradılar çalıştığım için annemin adresini veriyorum teslim etsinler diye ama nerdee annemde evde oturmaz ki yine bana kargo yolları göründü

selam kızlaarrrrr
çoook yoruldum bugün derslerim yoğundu yemek yedim yatıyorum...
rüzgar detaylın iyi çıkmış gözünaydın
meltem geçmiş olsun hasta olmuşsun
aybüke takılma canım babanla da alakanı kesme ona ödül olur bu..
daha da bişi kalmadı aklımda

ekim anelerinden bebeğini kaybedeni duyunca ürperdim resmen uzak olsun bizlerdennnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…