- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.221
ekım annelerınden bebegını kaybeden ann var cok uzuldum
aynen öyle dedim. duygu sömürüsü yapıp babanı üstüme salıyosun diyip yüzüme kapadı telefonu. bi taraftan da eşim arıyo.
msj attım babamın teline yalnız kalınca beni ara. diye... off kızlar...elim ayağım titriyo. iyi ki eşim yok çok kötü olurdu yoksa.
napıcam ben yaa...Allahım kurtar beni bu beladan...
İnşallah babam kadına bişey yapmaz çok sinirli geliyodu babamın sesi... polisi mi arasam...
bende sıfayı kaptım burnum sakır sakır doktora gıdıcem sımdı
Aybükecim insanların biribirlerine saldırmaları için kilometrelerin hiç bi önemi yok ister 500 km ister burnunun dibi hiç bişii farketmez yapıcak adam her türlü yapıyo maalesef..Sen biraz sakin olmalısın bebeğin için canım.Baban mutlaka müsait olunca seninle bu konuyu konuşmak isticektir.Eşine çok fazla hissettirmesen daha iyi olucak gibi olay büyümemesi açısından ama sen babanla daha sakin bi şekilde konuşmalısın..
eşimin zaten ben üzülünce gözü dönüyo onun için hissettirmemeye çalıştım. Eşim düzceye gitti sabah ben de gidecektim eşimle. sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü biliyorum ki kadın arıcak.
haklısın, o kadınla yanyanayken sakin olmak mümkün değil. yalnız kalınca arar umarımmben arayamıyorum çünkü...
selam cancanlar ben geldiiiiiim..ama çıkıcam misafirim gellicek.. çok fena akıntım var yaa
Görümcen bugün mü gelioo kıss??
yok kıs arkadaşım gelicek bugüüün :)) görümcem yarın... fox tv yemekteyizi izliyorum şuan kusacaaam sese bak top ya
Hee yaptınmı güsel güsel mamalar? ben mutfaım seyrediom.Bugün benim kocişimin doom günü akşam için güsel mamalar hasırlicam bende gerçi yemee çıkças muhtemlen ama ben tedbirli oliim ya çıkamassak?
kısırdan vazgeçtim patates salatası yapıcaaamsigara böregiii yaş pasta yaprak sarması yetmez mii :)
sana bi kaç patatesli tarif veriimmi?hem kolay hem güseell
hadi ver ver
bılıyom kı bn bunlarıısaol bebegım kactım beeen öptüm çok çok
sağol canım dr parol verdi bırde burun spreyiçok geçmiş olsun canım yaa bu ara herkes hasta :2: bol bol meyve yiyin vitamin olsun rüzgar ve sana.
sağol canım dr parol verdi bırde burun spreyi
yaaa bıde ben evde yokken ruzgarın markafonoden aldıgım zıbının kargosu gelmiş geri donmuş benım gıdıp almam gerek arasam ajıtasyon yapsam getırırlermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?