- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.441
benim kızada babaannesi ne zaman çıkacaksın izine peki ben 37. haftada çıkayım diyorum doğumdan sonra kullanırım inş. bide 6 aya çıkarda süper olur
Arkadaşlar izmirde ayrıntılı ultrasona giren var mı? 21-22. hafta gibi kontrole gitmeyi düşünüyorum. benm özel doktorum başkasına yönlendirdi ben izmirde gitmek istiyorum. nereler iyi kaç para bilen varsa paylaşabilir mi??? çok sevinirimmm
aaaayyyy aynı dert bende de var aglıorum ben bazen cok çirkin oldumm sen beni begenmion artık aliii diorumsaçmalama rabbim herkese nasip etsin cok gzelsin çok normal gececek dogumdan sonra bunlar nie böle yapıon piskolojın bozulmus senin dıo bana :) ben seni cok begenıom dıo ama eskisi gibi yanasmıon uzak duruon dıom bebeğe bbişi olursa telafisi yok ondan korkuorum dıo :/ bide benm göbek azcık iri dedim ya siz az kilo alıp ben 10 kilo alınca canım sıkılıo benm biraass
çok moralim bozuk.. okulum yine değişti.. ve bu sefer çok kötü bir bölgede.. öğrenciler yanında bıçak bile taşyor.. ve beni oraya layık gördüler iki canlı halde... ne olur benim ve bebeğim için dua edin.. ona zarar gelmesin.. Rabbim hayırlı öğrencilerle karşılaştırsın insallah... Rabbim onu korusun... hala ağlıyorum ya.... tanıdık dr olsa rapor alcam oda yok.. kendi dr umun raporu milli eğitimde geçmiyor....offf offf...
eski sevgilisine dönmüş.. unutamamış.. ama 1 yıldır da beni iyi uyutmuş
Hımmmm:) hazırları var lizözlerin zahmet etmeyin:)
öğle yemeği arası girdi gitsem mi gitmesem mi karar veremedim işyerinde de hep faasfood yiyecek türü var öğğğğ geldi onlardan da ya anacazım güzel yemekler yapmıştır aslında ama benim oğlan beni gördümü arkamdan ağlıyo diye üzülüyorum kıyamıyorum ne yapsam bilemedim
Ben son ayıma kadar çalışmak istiyorum. Çünkü masa başı çalışıyorum. İşe de eşim arabayla götürüp getiriyor. eşimin işide bana çok yakın. Dolayısıyla bende senin gibi yaparım son haftalarda çıkarım. Sezeryan düşünüyorum kendi isteğimle çünkü. Muhtemelen tarihi dr belirliyecek.
hmmmm hayırlısı bakalım kız normal doğur beya sende sezeryanda neymiş tabii sorun yoksa dene bence bende masa başı çalışıyorum çok şükür sıkıntımda olmadı bu zamana kadar bundan sonrada olmazda hayırlısıyla işimizede devam ederiz kuzularımızla
Ya tatlım şimdiki doğumları kesik atmadan yapmıyorlar. Madem kesik atılıcak neden kendimi yırtıyım. Bir de ben cesaretsizim. Bayılır kalırım kendimi biliyorum. Hiç gerek yok. Gayet sakin ve zamanı belli olan doğum istiyorum ben. Aileme acıklı sahneler yaşatmak istemiyorum. Teknoloji ilerledi şimdi. Hİç korkulucak bişey yok. Sezeryandan korkmuyorum. aksine daha hazırlıklı oluruz diye düşünüyorum
bende ilk bebeğimi sezaryanla doğurdum benim herşey iyidi son hafta çatı muayenesine aldı doktorum ama değil muayeni ittirmek ben daha masaya çıktığımda kendimi kasmaya başladım doktorum da bana sende vajinusmu var sen böyle doğum yapamazsın dedim aldı sezaryana ama düşünüyorum da keşke doğursaydım sütüm gelmedi ağrıdan acıdan ilk gün bebeğimi bile alamadım normal yapanlar bebeklerini alıp aynı gün çıkıp gittiler evlerine sezaryanda da sonrası kötü arkidişler iyi düşünün artık benim ikincide sezaryan ilkinde bilmeden yatıyorsun masayada bunda bile bile daha çok korkuyo insan :)
Yaa korkutma beni. Spinal anesteszi yapıcakak doktorum. Narkoz yok. Zaten spinal anesteziden sonra sezeryan dikiş acılarını hissetmiceksin. Uyuşuk olucaksın yani. Kasma kendini bak ilk bebeğim zaten.
tatlım korkma ben tam bayıltarak oldum epidural yapalım dediler de ben psikolojik olarak ona gelemem diye tam bayıltılmak istedim tabi sonrasında nakozu atmak kolay olmadı
Aşkım ben de belden aşşa uyuşturma istiyorum çünkü, aynen kardeşlerimden biliyorum narkozdan sora bağırdılar kustular falan. O sahneler olsun istemiyorum, bir de bebeğimi çıktığı anda görmek istiyorum. Sen de öle yap nolluuuur:)
Allah izin verirse inş. bir sorun olmazsa çatır çatır doğurmak istiyorum
bende ilk bebeğimi sezaryanla doğurdum benim herşey iyidi son hafta çatı muayenesine aldı doktorum ama değil muayeni ittirmek ben daha masaya çıktığımda kendimi kasmaya başladım doktorum da bana sende vajinusmu var sen böyle doğum yapamazsın dedim aldı sezaryana ama düşünüyorum da keşke doğursaydım sütüm gelmedi ağrıdan acıdan ilk gün bebeğimi bile alamadım normal yapanlar bebeklerini alıp aynı gün çıkıp gittiler evlerine sezaryanda da sonrası kötü arkidişler iyi düşünün artık benim ikincide sezaryan ilkinde bilmeden yatıyorsun masayada bunda bile bile daha çok korkuyo insan :)
Yaa korkutma beni. Spinal anesteszi yapıcak doktorum. Narkoz yok. Zaten spinal anesteziden sonra sezeryan dikiş acılarını hissetmiceksin. Uyuşuk olucaksın yani. Kasma kendini bak ilk bebeğim zaten. Annem normal doğumdan sonra kesiğin acısından bir hafta çişini yapamamış ayol ona hiç tahammül edemem. Sonuçta bir can getiricez dünyaya ikisindede mutlaka acılar yaşanıyordur. ama ben sezeryan istiyorum..
hadi inşallah gönlündeki olur canım:) çatır çatır heAllah izin verirse inş. bir sorun olmazsa çatır çatır doğurmak istiyorum
canım ben akşam yemeğini biraz fazla yapıyorum kalanı yanıma alıyorum böylece öğlen yemeğini dışardan yememiş oluyorum. hem hesaplı hem sağlıklıçalışan arkidişler öğle yemeklerini ne yapıyorsunuz ya ne yiyiyorsunuz ne içiyorsunuz
Allah izin verirse inş. bir sorun olmazsa çatır çatır doğurmak istiyorum
canım ben akşam yemeğini biraz fazla yapıyorum kalanı yanıma alıyorum böylece öğlen yemeğini dışardan yememiş oluyorum. hem hesaplı hem sağlıklıeğer imkanın varsa sen de bu tarz bişey yapabilirsin
ben de ben de :)
bi de benim eşim biraz itinacı, detaycı , sezeryan olup da bebeğini kucağına alamayanlarla, normal doğurup aynı gün ayağa kalkanlara şahit olduğu için aşkım gerekirse ben de geleyim yanına eğer sana ya da oğlumuza bi zararı yoksa normal doğur diyo. beni her gün yürütüyo bol bol hareket yaptırıyo rahat doğurayım diye hazırlıyo beni. bende normal doğurmak istiyorum ama tabi eşimin doğuma girmesini artık istemiyorum. yalnız olmak sanırım daha cesaret verici olacak benim içinbakalım kısmet inşallah bi sorun olmaz da rahatça normal yollardan doğururuz
meltemmmmmm çok mu hasta oldun bacım gelirdin sen kıyamam sana rabbim acil şifa nasip eylesin inş. sana çabuk iyileş hemen gellllll
Aşkım ben de belden aşşa uyuşturma istiyorum çünkü, aynen kardeşlerimden biliyorum narkozdan sora bağırdılar kustular falan. O sahneler olsun istemiyorum, bir de bebeğimi çıktığı anda görmek istiyorum. Sen de öle yap nolluuuur:)
ayyyy esin benim eşimde öyle diyor kıyamam cesaret veriyor bende yanında olucam sımsıkı tutucam elini çok kolay olacak diye beni rahatlatmaya çalışıyor saolsun ben istiyorum yanımda olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?