2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela

benim 4 haftadır sdc ultrasonda görünen bi kanamam var ve dışarı gelmedi.Dikkat edince ve istirahatle içeride kuruyabiliyormuş.O yüzden ben uzun süredir istirahatteyim.

Merhaba arkadaşım nasılsın ?nasıl gidiyor

Selam tatlim foruma canim sikildi biraz onun disinda cok sukur cok iyiyim 3 hafta sonra ikili testim olacak insallah onuda sagsalim atlatiriz hep beraber bu arada benim migde bulantilarim azalmaya basladi yani 2 gunde bir oluyor acaba boyle boyle gececekmi?

Sen nasilsin insallah her sey yolundadir

Arkadaşım forumda can sıkılacak hiç bir şey yok ...çünkü herşey göründüğü gibi değil buna emin ol ...

Gereken neyse yapılmış zaten ...Burada GERÇEK HAMİLELERİN GERÇEK HİKAYELERİN VE GERÇEK SORUNLARIN konuşulması gerekiyor .

Seni temin ederim üzülecek hiç bir şey yok ...

Bana ve kuzucuğuma gelince idare ediyoruz teyzesi daha kontrolumuze 2 hafta var

ilk defa aşerdim 2 gündür babası arıyor (söylemiyorum kimsenin canı çekmesin):)))

Neyseki bugün meyve sebze halinden buldurmuş yarın gelicekmiş sabırsızlıkla bekliyorum :)))

Slm;
yaklaşık bir saattir yazılanları okuyorum gerçekten çok üzüldüm;forum bir günde bu hale nasıl geldi diye.Ama eski haline getirmek de bizim elimizde..Biz burada paylaşım için varız ve bunun dışında entrikalarla uğraşan kişilerin aramızda yeri yok bence gereknler zaten yapılmış ve forumdan ayrılmayı düşünen arkadaşları da yenide davet ediyorum lütfen dönün birbirimize ihtiyacımız var.Daha birkaç gün önce bazı arkadaşlarımız bebeklerini kaybetti ne kadar üzüldük birlikte...Bir tarafta bunlar olurken diğer tarafta böyle saçma konuların dönmesi hiç hoş değil asıl amacımıza geri dönmeliyiz.Bütün bebişleri öpüyorum

yazismalari okudukca boguldum resmen cok sinir bozucu cok insafsizca yazik ya hamile hamile bide birbirlerini yipratip hakaretler ediyorlar ben hayirlisiyla yavrumu kucagima alirim insallah diye dua edip kimseyle muhattap olmazken bir kiskanclik bir sinir bozmacilik almis basini gitmis kendinize gelmemizi vede bebeginizi dusunup psikolojinizi bozmamanizi tavsiye ederim

ezel ben de çok kötüyüm..çok ilginç ama benim ağzımda birşey olmadığı zaman ağzımın içinde çok kötü bir tat oluyor.fazla kilo almaktan da korkuyorum..mesela şeftaliyi yiyebildiğim kadar geç yemeye çalışıyorum..bittiği an bulantım tekrar başlıyor.

akşam olunca bulantısı artan var mı benim gibi
sabah gayet iyiyim akşam daha kötü oluyorum

benim durumum biraz sana benziyor, sabah iyiysem akşam kötüyüm

sabah temizlik alan yaptım gayet iyiydim şimdi ekrana baktıkça içim kötü oluyor...

allah nasip ederse yarın 15.15 de randevu var inşallah kalp atışını duyarız, sen de henüz duymadın sanırım

:kkk:
Sladi söylemiyim karışmıyım banane diyorum ama senin diğer topiclerdeki minure olduğun çok belli oluyor artık saklama istersen :34:

İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya

kızlar dün sağlık ocağindan aradılar gitmem gerekiyormuş, gittim bi sürü form doldurttular,hamileliğimin 3. ayında tekrar çağiracaklarmış seminer vereceklermiş sonrada sanırım tetanoz aşısı atılacakmışım doğum esnasında bi mikrop kapması olmasın diye...bilginiz olsun canlar sizde bi sağlık ocağina kayıt olunki bebişlerimiz olduğunda aşılarının takiplerini düzgn yapabilelim:)

Kızlar, hamile olduğumuzu aile hekimize haber vermemiz gerekiyormuş, yoksa cezası varmış, bu konuda bilgisi olan var mı?

:kkk:

İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya

Canım Minure başka bir topicte birileriyle tartışmıştı yine, onun üstüne Sladi ortaya çıktı. Hayat hikayeleri tamamen aynı tek farkları biri çocuk doktoru biri ultrason doktoru olduğunu söylüyordu :)

Neyse bence bu durumda topiği amacına uygun hale getirip tartışmalar sebebi ile giden arkadaşların geri dönmesini sağlamak gerek. Çünkü gördüğüm kadaryla en aktif şubat anneleri topiği bu. Kaybetmeyelim..

Canım Minure başka bir topicte birileriyle tartışmıştı yine, onun üstüne Sladi ortaya çıktı. Hayat hikayeleri tamamen aynı tek farkları biri çocuk doktoru biri ultrason doktoru olduğunu söylüyordu :)

Neyse bence bu durumda topiği amacına uygun hale getirip tartışmalar sebebi ile giden arkadaşların geri dönmesini sağlamak gerek. Çünkü gördüğüm kadaryla en aktif şubat anneleri topiği bu. Kaybetmeyelim..

Valla arkadasİm inan cok sasirdim neden bu kadar yalana ihtiyac duyduki bu arkadas anlamadim ben ne gereksiz seyler bunlar ya su hamiş halimizle kandirildiğimiza mi yanayim soylenen yalanlarimi uzuleyim yazik gunah ya Allah ne verirse hayirlisini versin topic hepimizin topici cok baslardan beri takip ediyorum ben o zaman Ayca arkadasimiz vardi zaten ondan almisti bu topigide gidenler geri gelsinde bari kalan aylarimizida birlikte gecirelim kardes kardes

kızlar cok uykum var:31: saat 12 den beri bişey yemediğim halde bi şişkinlik patlıycam :1:
safra taşım var her gece ağrımaya başladı gebe olduğumdan beri. halbuki daha bebekte bi büyüme yok baskı filan yapmıyo yani. napsam bilemiyorum acıktım yesem daha da kötü olucak :56:

şoklardayımm:53:
bugun olanları sessizce izlemiştim hatta beni listeden silin die yazacaktım son anda vazgeçtim:27: nedir bu ya şuraya bilgi edinmek paylaşmak için geliyoruz insanların derdine bak:19:

kızlar cok uykum var:31: saat 12 den beri bişey yemediğim halde bi şişkinlik patlıycam :1:
safra taşım var her gece ağrımaya başladı gebe olduğumdan beri. halbuki daha bebekte bi büyüme yok baskı filan yapmıyo yani. napsam bilemiyorum acıktım yesem daha da kötü olucak :56:

bende de uyku hali oluyor ara ara pelte gibi oluyorum:27:normalde bu saatde yığılıp kalıyordum yemekten sonra çay içtim:27:yıllardır alışığım bir dinçlik geldi valla:27:

Back
X