canim simdi diyil aksam gecicez oraya.ama kalabaligin hepsi birden girmiyorlar.bide kasim ocak eylul ve baska anneler 40-50 tane kisi var,ama hepsi birlikteler bizde birlikte olalim.ben cetveli duzeltip aksama lingi aticam.haydaaaaa iyi bakalım birleşelim ama o kadar kalabalıkta nasıl olacak bilmiyorumm neyse artık artık orda buluşuruz bare link atında nerde olduğunuzu görelim
cetvelde bilgileri tam olmayanlar yazsinlar ekleyelim.SEKER HAMISLER,GOBISLER diyer subat topiginin sahibi ile aramizda konustuk.bazi kisiler var var iki topiktede listede bulunuyorlar ve herkez ikiye bolunmus durumda.
unluler ve gonulluler adasi birlesiyor subatta dogum yapacak annelerin birarada olmasi ve hepimizin birlikte adimlamasi cok guzel olur.ben orda guzel 1 liste yapicam hepimizi oraya toplayip,hep birlikte devam edicez.ordaki hamislerin listesi tablosu yok,eyer razi olursaniz onlarida tablomuza alalim ve devam edelim.o topik sabit baslik oldugu icin buraya tasinamiyor.biz tasinicaz ve listeyi ben guncelliyicem.
hamisler gobisler tombisler zaten herkez ikiye bolunmus durumda.en iyisi birlesmek:13:.ne kadar cok hamis o kadar cok tecrube.:13:canllarim benim fikirlerinizi ve yazilarinizi bekliyicem.hadi tum subat hamisleri birlikte yuruyelim.kimse ikili olmasin.birlik olalim.yarin saat 20:00 de listemizi diyer topige tasiyip ordaki kizlarida listeye alalimmi arkadaslar.yarin 8e kadar yorumlari bekliyorum.:18::18::18::18::18:
gunaydin canim neden ugramiyorsun?usteki yaziyi okudunmu tasinicaz diyer sayfadaki cetvele bakip bilgilerini yazarmisin.günaydıınn :) çoktandır uğrayamadım ne var ne yok,,
canim diyer topigin sahibiyle konustum ordanda cetvel yapicam ve cetveli ben guncelliyicem,hepimiz orda olucaz,ama tum kizlar bilgilerini yazsin.aksam cetvel yapicam ve hepimiz ordayiz.linki nasil yolluyorlar soylermisin.bi tane daha buna benzer konu gördüm ama konu kapatılmıştır diyo?
GUNAYDIN KIZLAR......ben yine erkenden uyandim ise gidiyorum.dun giremedim,dohbet baya ilerlemis.burasi gercekten guzel 1 topik ve paylasim alani.burda 9 ay guzel gecicek.
oncelikle yeni katilan arkadaslari ve hamileleri tebrik ederim.bebeginizin CINSIYETINI MERAK EDERSENIZ hesaplayib soyleseye bilirim.beni taniyanlar biliir nre cin takvimi nede baska takvim,bu kromosom hesaplama.kizlar...dun esim isten gelince ona hediyesini verdim,kutulari acti-acti sonunda pebme corabi ve cift cizgili testi gordu.sen hamilemisin?dedi...inaninki,cok sevindi,beni kucaklayip oyle kaldi,acip karnima bakti bende onceden komik olsun diye karnima gulumseyen surat cekmistim.insallah buseferkini kayb etmeyiz dedik.onun hic korkusu yok,bu seferki bebek saglikli olucak diyor.neyse sonra gidip 1 restoranda yemek yedik,baldizim esi ve biz.tabi onlar icti ama ben sarap falan icemedim.artik dikkat etmek gerekir.sonrada cilginlar gibi sokaklarda kosustuk guzel.1 dogum gunu oldu.bebisimiz hem benim hemde esimin dogum gunune hediye oldu.bende ilk silik cizgiyi dogum gunumde gordum.....
neyse kizlar simdi ise gidiyorum,orda kendi karnima bakmaya calisicam bakalim birseyler gore bilirmiyim.zaten gormesem diyer ultrason doktoru cagirip baktiricam.bakalim keseyi gore bilicekmiyiz.simdilik hoscakalin.yeni haberlerle bulusuruz.
GUNAYDIN canlar,sekerler,guzeller,hamisler,gobisler,tombisler.sabah erkenden kalktim.eskiden 12-1 e kadar uyurdum.simdi erkenden bisey beni durtuyor ve hemen yatagimdan kalkiyorum.eee keyifler nasil?gobisler nasil.iyi gidiyormu yemeniz-icmeniz.
canim oncelikle tebrikler biz diger topige tasindik,orda bilgilerini yaz ve seni listeye alirim.aramiza hosgeldin.arkadaşlar merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. p.tesi test yapmıştım ve bugün bebişimizi gördük de. 4 hafta 6 günlüğüz. inanılmaz bir duygu. sizlerle de paylaşmak istedim. uzuuuun bir süre birlikte olacağız ne de olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?